2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257

37 likler birer birer masadan eksiliyor. Böyle anlaşmamıştık

Valla pazar annem gelsin çantamı falan hazırlasın yıkasın ütülesin inşallah bekler hiç kalkmıyorum 1 ay beklese yeter heralde küveze girme ihtimali azalır , hayırlısı bakalım
İnşallah bekler annesi 34 de doğup küveze girmeyen bebislerde var ama tabi ne kadar beklese o kadar iyi sagasaglim kavuşun

Bende hep 37 diyodum sonra 36 dedim ama 33 gbi bırakıcam sanırım gidşata göre artık zorlaştı zaten ya sıcakta bişey yapmak istemiyor insan evdede vakit geçmiyo ama dinlenmekte lazım ya
Aynen öyle gebelikten önce yerinde durmayan kıpır kıpır kadındım suan koltuktan kalkarken zorlanıyorum sıcaklar da azalacakmış ama çocuktan önce son bir gezme tozma yapayım dedim artık boyle bir karar aldım

Günaydın kızlar son muayenemden 9 gün sonra bugün kontrolum vardı ölçümler inanılmaz yanıltıcı bence 9 gün önce boy 46 dedi bugün 45 ölçtü kilo 2050 demişti bugün 2170 dedi yani haftasıyla uyumlu fakat değişiklik göstermesi şaşırtıcı hiç takılılmadım sormadım niye böyle oldu diye her neyse onun dışında suyumuz çok şükür iyi çıktı aylardır bebeğin başı aşağıdayken yeniden yukarı çıkmış ama iki gündür karnımın üstünde inanılmaz bir gerginlik ağrı vardı demekki bebek yeniden baş yukarı döndüğü için.
Bu arada herhangi bir problem çıkmazsa doğum tarihim 38+4 yani 1 Eylül olarak belirlendi ani olarak o tarihlerde izin alırsam başka iki doktorumuz var onlar ilgilenir sizinle dedi. Bende açıkçası doktor izni sebebi ile bebeğimi erken aldırma taraftarı değilim varsın başka doktor sezeryan yapsın.
Herhangi su sancı kanama gibi durumlarda gece veya gündüz önce sizemi ulaşayım dedim yok hastaneye gel ebe kontrol edip nst ye alıp beni arayacak dedi. Bundan sonra ki görüşmeler artık haftalık olcak her hafta önce nst sonra yanıma gel dedi şimdilik böyle sevgili anneler

Bende dünden beri bunu düşünüyorum ölçümlerde milim değişse başka bir sonuç oluyor
Bnimde kilo az geriden görünüyor karın çevresi hep 1 hafta geriydi şimdi 2 hafta gbi görünüyor ama ölçümler ne kdar doğru bilemiyorum
Kilodan ziyade suyu ne durumda kalp atışı sancı kordondaki kan akışı bunlar daha etken
Benim 1600 civarı çıktı kilosu 32+0 da normalde bu haftadada 1702 grmmış normali yani artık takılmamaya karar verdim bende

Bencede kilo boya çok takılmamak lazım doktor cihaz aynı olmasına rağmen haftalık değişiklik gösteriyor
Size bir örnek vereyim biizm gelin şuan 37 haftalık gebe bebeğin karın çevresi 3 hafta geriden gidiyor geçenlerde doktoru çağırdı ama yerine başka bir doktor ultrasonda ölçüm yapmış karın çevresini 31 haftalık ölçmüş daha sonra perinatolog yeniden ölçmüş karın çevresi üç haftaya düşmüş demem o ki ölçümler inanılmaz yanıltıcı olabiliyor haftasına yakın ve uyumlu olduğu sürece bi sıkıntı olmaz

Memur kızlar acil bir sorum var.. Biz rapor parası diye birşey mi alacağız? Yani şuan haberim oldu bundan internetten gördüm de, 32 de izne ayrılanlara rapor ücreti mi veriliyor.

ohh ne güzel ya bende gün sayıyorum son 3 hafta

Bencede büyümeye devam ettiği sürece başkada sıkıntı yoksa takılmıcam bende artık ölçümler asla doğru değil aynı doktorda olsa başlatıp bitirdiği nokta oynadıkça değişiyor

Özel sektör 32 den sonra izne ayrldıysa maaşını ayrı alıyor sgkdan rapor parası diye biz aynı almaya devam etcz kurumdan bze öyle yatmıyo
Memur kızlar acil bir sorum var.. Biz rapor parası diye birşey mi alacağız? Yani şuan haberim oldu bundan internetten gördüm de, 32 de izne ayrılanlara rapor ücreti mi veriliyor.

ya ben gezme tozma da yapamıyorum acayip yoruluyorum ya

Bende az önce çalışır aldım. Çıkmak için tekrar gidip çalışamaz almamız gerekiyormuş evet

Bu özel sektörde doğum parası, rapor parası diye geçiyor. Biz normal maaşımızı alıcaz 4 ay

maşallah yinede iyi boyu kilosunu hiç takılma ölçümlere beniö karnımda neredeyse 10 gündür birden belirdi sanki bebek 2 katına çıkmış gibi çok merak ediyorum kilosunu, haftaya benimde kontrolüm var bakalım nasıl çıkacak

Instagram da 3 kilo beklenirken 5 kilo Doğan bebek gördüm

valla canım ben arkadaşıma sordum hiçbir şey yapmıyorsun maaşın normal yatıyor dedi, tabi o sağlık bakanlığında ben MEB teyim ama farketmez diye düşünüyorum

Ay gerçekten öyle bendede bebeğin her şeyi tamam, benimkiler eksik analık böyle bişey demek ki

Aynen kuzum sağlıklı olsunda önden gitmiş az kilo almış çokta problem değil o değilde doğum tarihi de ayarlandı adı koyulunca insan dahada bi heyecan yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…