Kızlar hayırlı cumalar. 37ye kadar çalışır raporu almıştım evde sıkılıyorum yeni yer falan diye ama sıcaklardan dolayı bugun son isyan ettim çalışmayacağım evde de sıkılacağım muhtemelen ama serin yerde psikolojim bozulsun napayimdoktordan tekrar çalışamaz raporu almak gerekiyormuş bunun icin haberiniz olsun
İnşallah bekler annesi 34 de doğup küveze girmeyen bebislerde var ama tabi ne kadar beklese o kadar iyiValla pazar annem gelsin çantamı falan hazırlasın yıkasın ütülesininşallah bekler hiç kalkmıyorum 1 ay beklese yeter heralde küveze girme ihtimali azalır , hayırlısı bakalım
Aynen öyle gebelikten önce yerinde durmayan kıpır kıpır kadındım suan koltuktan kalkarken zorlanıyorumBende hep 37 diyodum sonra 36 dedim ama 33 gbi bırakıcam sanırım gidşata göre artık zorlaştı zaten ya sıcakta bişey yapmak istemiyor insan evdede vakit geçmiyo ama dinlenmekte lazım ya
Aynen 34+6 da ben havlu attım37 likler birer birer masadan eksiliyor. Böyle anlaşmamıştık
Günaydın kızlar son muayenemden 9 gün sonra bugün kontrolum vardı ölçümler inanılmaz yanıltıcı bence 9 gün önce boy 46 dedi bugün 45 ölçtü kilo 2050 demişti bugün 2170 dedi yani haftasıyla uyumlu fakat değişiklik göstermesi şaşırtıcı hiç takılılmadım sormadım niye böyle oldu diye her neyse onun dışında suyumuz çok şükür iyi çıktı aylardır bebeğin başı aşağıdayken yeniden yukarı çıkmış ama iki gündür karnımın üstünde inanılmaz bir gerginlik ağrı vardı demekki bebek yeniden baş yukarı döndüğü için.
Bu arada herhangi bir problem çıkmazsa doğum tarihim 38+4 yani 1 Eylül olarak belirlendi ani olarak o tarihlerde izin alırsam başka iki doktorumuz var onlar ilgilenir sizinle dedi. Bende açıkçası doktor izni sebebi ile bebeğimi erken aldırma taraftarı değilim varsın başka doktor sezeryan yapsın.
Herhangi su sancı kanama gibi durumlarda gece veya gündüz önce sizemi ulaşayım dedim yok hastaneye gel ebe kontrol edip nst ye alıp beni arayacak dedi. Bundan sonra ki görüşmeler artık haftalık olcak her hafta önce nst sonra yanıma gel dedi şimdilik böyle sevgili anneler
Bencede kilo boya çok takılmamak lazım doktor cihaz aynı olmasına rağmen haftalık değişiklik gösteriyorBende dünden beri bunu düşünüyorum ölçümlerde milim değişse başka bir sonuç oluyor
Bnimde kilo az geriden görünüyor karın çevresi hep 1 hafta geriydi şimdi 2 hafta gbi görünüyor ama ölçümler ne kdar doğru bilemiyorum
Kilodan ziyade suyu ne durumda kalp atışı sancı kordondaki kan akışı bunlar daha etken
Benim 1600 civarı çıktı kilosu 32+0 da normalde bu haftadada 1702 grmmış normali yani artık takılmamaya karar verdim bende
ohh ne güzel ya bende gün sayıyorum son 3 haftaKızlar hayırlı cumalar. 37ye kadar çalışır raporu almıştım evde sıkılıyorum yeni yer falan diye ama sıcaklardan dolayı bugun son isyan ettim çalışmayacağım evde de sıkılacağım muhtemelen ama serin yerde psikolojim bozulsun napayimdoktordan tekrar çalışamaz raporu almak gerekiyormuş bunun icin haberiniz olsun
Bencede kilo boya çok takılmamak lazım doktor cihaz aynı olmasına rağmen haftalık değişiklik gösteriyor
Size bir örnek vereyim biizm gelin şuan 37 haftalık gebe bebeğin karın çevresi 3 hafta geriden gidiyor geçenlerde doktoru çağırdı ama yerine başka bir doktor ultrasonda ölçüm yapmış karın çevresini 31 haftalık ölçmüş daha sonra perinatolog yeniden ölçmüş karın çevresi üç haftaya düşmüş demem o ki ölçümler inanılmaz yanıltıcı olabiliyor haftasına yakın ve uyumlu olduğu sürece bi sıkıntı olmaz
Memur kızlar acil bir sorum var.. Biz rapor parası diye birşey mi alacağız? Yani şuan haberim oldu bundan internetten gördüm de, 32 de izne ayrılanlara rapor ücreti mi veriliyor.
ya ben gezme tozma da yapamıyorum acayip yoruluyorum yaAynen öyle gebelikten önce yerinde durmayan kıpır kıpır kadındım suan koltuktan kalkarken zorlanıyorumsıcaklar da azalacakmış ama çocuktan önce son bir gezme tozma yapayım dedim artık boyle bir karar aldım
Bende az önce çalışır aldım. Çıkmak için tekrar gidip çalışamaz almamız gerekiyormuş evetKızlar hayırlı cumalar. 37ye kadar çalışır raporu almıştım evde sıkılıyorum yeni yer falan diye ama sıcaklardan dolayı bugun son isyan ettim çalışmayacağım evde de sıkılacağım muhtemelen ama serin yerde psikolojim bozulsun napayimdoktordan tekrar çalışamaz raporu almak gerekiyormuş bunun icin haberiniz olsun
Bu özel sektörde doğum parası, rapor parası diye geçiyor. Biz normal maaşımızı alıcaz 4 ayMemur kızlar acil bir sorum var.. Biz rapor parası diye birşey mi alacağız? Yani şuan haberim oldu bundan internetten gördüm de, 32 de izne ayrılanlara rapor ücreti mi veriliyor.
maşallah yinede iyi boyu kilosunu hiç takılma ölçümlereGünaydın kızlar son muayenemden 9 gün sonra bugün kontrolum vardı ölçümler inanılmaz yanıltıcı bence 9 gün önce boy 46 dedi bugün 45 ölçtü kilo 2050 demişti bugün 2170 dedi yani haftasıyla uyumlu fakat değişiklik göstermesi şaşırtıcı hiç takılılmadım sormadım niye böyle oldu diye her neyse onun dışında suyumuz çok şükür iyi çıktı aylardır bebeğin başı aşağıdayken yeniden yukarı çıkmış ama iki gündür karnımın üstünde inanılmaz bir gerginlik ağrı vardı demekki bebek yeniden baş yukarı döndüğü için.
Bu arada herhangi bir problem çıkmazsa doğum tarihim 38+4 yani 1 Eylül olarak belirlendi ani olarak o tarihlerde izin alırsam başka iki doktorumuz var onlar ilgilenir sizinle dedi. Bende açıkçası doktor izni sebebi ile bebeğimi erken aldırma taraftarı değilim varsın başka doktor sezeryan yapsın.
Herhangi su sancı kanama gibi durumlarda gece veya gündüz önce sizemi ulaşayım dedim yok hastaneye gel ebe kontrol edip nst ye alıp beni arayacak dedi. Bundan sonra ki görüşmeler artık haftalık olcak her hafta önce nst sonra yanıma gel dedi şimdilik böyle sevgili anneler
Instagram da 3 kilo beklenirken 5 kilo Doğan bebek gördümBencede kilo boya çok takılmamak lazım doktor cihaz aynı olmasına rağmen haftalık değişiklik gösteriyor
Size bir örnek vereyim biizm gelin şuan 37 haftalık gebe bebeğin karın çevresi 3 hafta geriden gidiyor geçenlerde doktoru çağırdı ama yerine başka bir doktor ultrasonda ölçüm yapmış karın çevresini 31 haftalık ölçmüş daha sonra perinatolog yeniden ölçmüş karın çevresi üç haftaya düşmüş demem o ki ölçümler inanılmaz yanıltıcı olabiliyor haftasına yakın ve uyumlu olduğu sürece bi sıkıntı olmaz
valla canım ben arkadaşıma sordum hiçbir şey yapmıyorsun maaşın normal yatıyor dedi, tabi o sağlık bakanlığında ben MEB teyim ama farketmez diye düşünüyorumMemur kızlar acil bir sorum var.. Biz rapor parası diye birşey mi alacağız? Yani şuan haberim oldu bundan internetten gördüm de, 32 de izne ayrılanlara rapor ücreti mi veriliyor.
Ay gerçekten öyle bendede bebeğin her şeyi tamam, benimkiler eksikAynen gerçekten ilk zamanlar kıyafet yıkayacağız da çanta hazırlayacağız o kadar uzaktı ki artık o aşamalardayız çok şükür rabbime bu günleri gördükya benimde eksikler vqr ve herşeyi koyamadım yarım yamalak oldu. Gümüş kapak göğüsmucu kremi mesela kullancaz son ay diye koymadım. Saç mqşası makyaj malz. Filan koycam ben onları da koyamadım:) eksiklerim var almadığım onlar yok. Bebişin çoğu iyi ama benim taraf eksik annelik şimdiden işlemiş hep ona almışım. O eksik olmasın bizimki hallolur
Aynen kuzum sağlıklı olsunda önden gitmiş az kilo almış çokta problem değil o değilde doğum tarihi de ayarlandı adı koyulunca insan dahada bi heyecan yapıyormaşallah yinede iyi boyu kilosunu hiç takılma ölçümlerebeniö karnımda neredeyse 10 gündür birden belirdi sanki bebek 2 katına çıkmış gibi çok merak ediyorum kilosunu, haftaya benimde kontrolüm var bakalım nasıl çıkacak
Ayy annenin diyabetimi vardı acaba kız 5 kilo bebeyi nasıl taşımış nasıl doğurmuş Allah yardımcımız olsunInstagram da 3 kilo beklenirken 5 kilo Doğan bebek gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?