Dün kardeşimin iş yerinde yeni baba olan biriyle görüştüm bebeği 34+2 de doğum yaptı kordon dolanmasından dolayı. Bebek kilosu 2.150 imiiş. Ama doğum öncesi ölçümde 2600 çıkmış meselaBende dünden beri bunu düşünüyorum ölçümlerde milim değişse başka bir sonuç oluyor
Bnimde kilo az geriden görünüyor karın çevresi hep 1 hafta geriydi şimdi 2 hafta gbi görünüyor ama ölçümler ne kdar doğru bilemiyorum
Kilodan ziyade suyu ne durumda kalp atışı sancı kordondaki kan akışı bunlar daha etken
Benim 1600 civarı çıktı kilosu 32+0 da normalde bu haftadada 1702 grmmış normali yani artık takılmamaya karar verdim bende
Pompa konusunda ilk bebeğimde meme reddi yaşamış bir anne olarak söylemek istediğim bazı şeyler varEvet doğru diyorsun. Anne bebek ilişkilerinde bir çok olasılık olduğu için ister istemez eksik olmasın herşey elimin altında olsun ihtiyaç dahilinde kullanayım düşüncesi oluştu. Nasibimizde ne varsa yaşayıp göreceğiz rabbim hepimize tüm bu süreçlerimizi sağlıkla geçirmemizi nasip etsin.
Dün kardeşimin iş yerinde yeni baba olan biriyle görüştüm bebeği 34+2 de doğum yaptı kordon dolanmasından dolayı. Bebek kilosu 2.150 imiiş. Ama doğum öncesi ölçümde 2600 çıkmış mesela
bize para mara yok yaniÖzel sektör 32 den sonra izne ayrldıysa maaşını ayrı alıyor sgkdan rapor parası diye biz aynı almaya devam etcz kurumdan bze öyle yatmıyo
ayy evet ne güzel yaaAynen kuzum sağlıklı olsunda önden gitmiş az kilo almış çokta problem değil o değilde doğum tarihi de ayarlandı adı koyulunca insan dahada bi heyecan yapıyor
valla bilmiyorum ki dr u paylaşmıştı biz seni 3 kilo bekliyorduk 5 kilo doğdun diye ay o bile bana küçük geldi biliyor musunAyy annenin diyabetimi vardı acaba kız 5 kilo bebeyi nasıl taşımış nasıl doğurmuş Allah yardımcımız olsun
ben de saf gibi sevindim hem izinli olcam hem para vercekler diyeBu özel sektörde doğum parası, rapor parası diye geçiyor. Biz normal maaşımızı alıcaz 4 ay
Hahaben de saf gibi sevindim hem izinli olcam hem para vercekler diyenerde görünmüş böyle iyilik
ben sıkıntı olmadığı sürece 37'liğim merak etme sandıkları terketmeyeceğim37 likler birer birer masadan eksiliyor. Böyle anlaşmamıştık
Bu sıcaklarda ben de yapamadım iki haftadir haftasonu bi tatile kaçtık eşimle okadar ama haftaya havalar guzellesicekmis her nöbet arası it gibi gezeceğim niyetim çocuğu sokakta doğurmakya ben gezme tozma da yapamıyorum acayip yoruluyorum ya
Klima yokmu iş yerindeKızlar hayırlı cumalar. 37ye kadar çalışır raporu almıştım evde sıkılıyorum yeni yer falan diye ama sıcaklardan dolayı bugun son isyan ettim çalışmayacağım evde de sıkılacağım muhtemelen ama serin yerde psikolojim bozulsun napayimdoktordan tekrar çalışamaz raporu almak gerekiyormuş bunun icin haberiniz olsun
Ayy kuzum çok heycanlandım ya nasıl baya tarih verdiler yani 1 Eylül.. Tarihi bilmekte çok garip , bilmemekte çok garipGünaydın kızlar son muayenemden 9 gün sonra bugün kontrolum vardı ölçümler inanılmaz yanıltıcı bence 9 gün önce boy 46 dedi bugün 45 ölçtü kilo 2050 demişti bugün 2170 dedi yani haftasıyla uyumlu fakat değişiklik göstermesi şaşırtıcı hiç takılılmadım sormadım niye böyle oldu diye her neyse onun dışında suyumuz çok şükür iyi çıktı aylardır bebeğin başı aşağıdayken yeniden yukarı çıkmış ama iki gündür karnımın üstünde inanılmaz bir gerginlik ağrı vardı demekki bebek yeniden baş yukarı döndüğü için.
Bu arada herhangi bir problem çıkmazsa doğum tarihim 38+4 yani 1 Eylül olarak belirlendi ani olarak o tarihlerde izin alırsam başka iki doktorumuz var onlar ilgilenir sizinle dedi. Bende açıkçası doktor izni sebebi ile bebeğimi erken aldırma taraftarı değilim varsın başka doktor sezeryan yapsın.
Herhangi su sancı kanama gibi durumlarda gece veya gündüz önce sizemi ulaşayım dedim yok hastaneye gel ebe kontrol edip nst ye alıp beni arayacak dedi. Bundan sonra ki görüşmeler artık haftalık olcak her hafta önce nst sonra yanıma gel dedi şimdilik böyle sevgili anneler
Teşekkür ederim canım amin inşallah , benim dr 34 den sonra ciğer geliştiriciye gerek yok dedi , bakalım , bu hafta ona da ısrar edicem , eğer bi zararı yoksa riske atmanın anlamı yok , yapsın ciğer geliştirici iğneyiİnşallah bekler annesi 34 de doğup küveze girmeyen bebislerde var ama tabi ne kadar beklese o kadar iyisagasaglim kavuşun
Ben Koçtaş dan almıştımKızlar bebişe ikeadan çocuk dolabı alan var mı?
Maşallah canım ama boy ölçümü yada kilo yanıla biliyorlar bazen , yani bence tam net söylemiyorlar , inşallah sağlıkla gelsinGünaydın kızlar son muayenemden 9 gün sonra bugün kontrolum vardı ölçümler inanılmaz yanıltıcı bence 9 gün önce boy 46 dedi bugün 45 ölçtü kilo 2050 demişti bugün 2170 dedi yani haftasıyla uyumlu fakat değişiklik göstermesi şaşırtıcı hiç takılılmadım sormadım niye böyle oldu diye her neyse onun dışında suyumuz çok şükür iyi çıktı aylardır bebeğin başı aşağıdayken yeniden yukarı çıkmış ama iki gündür karnımın üstünde inanılmaz bir gerginlik ağrı vardı demekki bebek yeniden baş yukarı döndüğü için.
Bu arada herhangi bir problem çıkmazsa doğum tarihim 38+4 yani 1 Eylül olarak belirlendi ani olarak o tarihlerde izin alırsam başka iki doktorumuz var onlar ilgilenir sizinle dedi. Bende açıkçası doktor izni sebebi ile bebeğimi erken aldırma taraftarı değilim varsın başka doktor sezeryan yapsın.
Herhangi su sancı kanama gibi durumlarda gece veya gündüz önce sizemi ulaşayım dedim yok hastaneye gel ebe kontrol edip nst ye alıp beni arayacak dedi. Bundan sonra ki görüşmeler artık haftalık olcak her hafta önce nst sonra yanıma gel dedi şimdilik böyle sevgili anneler
Eski bir hastaneye tayinim çıktı burada bana verdikleri is cok hafif kolay ama ne yazık ki klima yok bi de gece uyuyamıyorum sabah erken kalkıyorum falan zor geldiKlima yokmu iş yerindeevde biraz sıkılırsın ama dinlenmiş olursun valla
Bu sıcaklarda ben de yapamadım iki haftadir haftasonu bi tatile kaçtık eşimle okadar ama haftaya havalar guzellesicekmis her nöbet arası it gibi gezeceğim niyetim çocuğu sokakta doğurmak
benim de öyle canım ne şekil belli ne tarih. Olsun böylesi daha iyi risk sorun vs. olursa sezeryan diyecekler çünkü. Normal doğumu bekleyelim biz inşallahayy evet ne güzel yaabakalım benimki ne diyecek bizim hala doğum şeklimiz belli değil ama 38 den sonra ( inşallah) her an her şey olabilir
Ay klimasız olmaz resmen işkenceEski bir hastaneye tayinim çıktı burada bana verdikleri is cok hafif kolay ama ne yazık ki klima yok bi de gece uyuyamıyorum sabah erken kalkıyorum falan zor geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?