2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Dün kardeşimin iş yerinde yeni baba olan biriyle görüştüm bebeği 34+2 de doğum yaptı kordon dolanmasından dolayı. Bebek kilosu 2.150 imiiş. Ama doğum öncesi ölçümde 2600 çıkmış mesela

Pompa konusunda ilk bebeğimde meme reddi yaşamış bir anne olarak söylemek istediğim bazı şeyler var elektrikli göğüs pompasında eğer maddiyatınız imkan veriyorsa çiftli olanları tercih edin daha çok süt çıkarıyor aynı anda sağmak. Bizde eltimin verdiği mamajoo vardı üzerine hastane tipi kiralamıştık. Hastane tipi çok hızlı sağım yapıyor ve çok güçlü ama büyük olduğu için hiçbir yere taşıyamıyorsun. Bir de yurt dışında çok kullanılan ama ülkemizde henüz yaygın olmayan giyilebilir süt sağma pompaları var eğer maddi imkanınız varsa kesinlikle bunlardan alın derim . Amazon üzerinden sipariş verebilirsiniz. Ellerinizin serbest olması ve başka bir iş yaparken sağım kolaylığı sağlıyor

Yüksek kiloda olup böyle çıkanda çok evet
Sağlıklı olsunda kendimi strese sokmuycam bende
Dün kardeşimin iş yerinde yeni baba olan biriyle görüştüm bebeği 34+2 de doğum yaptı kordon dolanmasından dolayı. Bebek kilosu 2.150 imiiş. Ama doğum öncesi ölçümde 2600 çıkmış mesela

Aynen kuzum sağlıklı olsunda önden gitmiş az kilo almış çokta problem değil o değilde doğum tarihi de ayarlandı adı koyulunca insan dahada bi heyecan yapıyor
ayy evet ne güzel yaa bakalım benimki ne diyecek bizim hala doğum şeklimiz belli değil ama 38 den sonra ( inşallah) her an her şey olabilir

Klima yokmu iş yerinde evde biraz sıkılırsın ama dinlenmiş olursun valla

Ayy kuzum çok heycanlandım ya nasıl baya tarih verdiler yani 1 Eylül.. Tarihi bilmekte çok garip , bilmemekte çok garip Sağlıkla kucağın alacaksın inşallah canım benim. Bence de haklısın sezeryan olacaksa başka doktor da yapar bebeği erken almanın anlamı yok ben de katılıyorum.

İnşallah bekler annesi 34 de doğup küveze girmeyen bebislerde var ama tabi ne kadar beklese o kadar iyi sagasaglim kavuşun
Teşekkür ederim canım amin inşallah , benim dr 34 den sonra ciğer geliştiriciye gerek yok dedi , bakalım , bu hafta ona da ısrar edicem , eğer bi zararı yoksa riske atmanın anlamı yok , yapsın ciğer geliştirici iğneyi

Maşallah canım ama boy ölçümü yada kilo yanıla biliyorlar bazen , yani bence tam net söylemiyorlar , inşallah sağlıkla gelsin

Bu sıcaklarda ben de yapamadım iki haftadir haftasonu bi tatile kaçtık eşimle okadar ama haftaya havalar guzellesicekmis her nöbet arası it gibi gezeceğim niyetim çocuğu sokakta doğurmak

oh oh gez valla son demler bunlar

bana fenalık geliyor tansiyonum şekerim düşüyor sanki bayılacak gibi oluyorum dışarı çıkınca acayip halsiz ve yorgun hissediyorum bu aralar, şimdiye kadar da enerjiktim halbuki

ayy evet ne güzel yaa bakalım benimki ne diyecek bizim hala doğum şeklimiz belli değil ama 38 den sonra ( inşallah) her an her şey olabilir
benim de öyle canım ne şekil belli ne tarih. Olsun böylesi daha iyi risk sorun vs. olursa sezeryan diyecekler çünkü. Normal doğumu bekleyelim biz inşallah 1 gün var aramızda.. ben 2 ağustosta gidiyorum doktora ilk nst çekilcek bakalım ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…