- 18 Kasım 2022
- 1.035
- 2.176
- 53
- 38
Canım maalesef bende de şöyle şeyler var; buzdolabını açarken göbeğime kapağı vuruyorum hala ayarlamayı beceremedim, arada evde yürürken duvara doğru yalpalayıp çarpıyorum, göbek büyüdükçede sandalyeyi masadan iyice uzaklaştırmak zorunda kaldım. Bedenimiz bize değişik şeyler yaşatıyor.O döküntü ve kırıklar kim bilir gözüne nasıl geldi eşin iyi ki o an yanındaymış.
Zaten annem sürekli gülerken doğurcaksın kızım diyorkibrisss ya cicilere bakmadan nasil duracaksin
Bak 3 senedir gebeyim ajajajhshs sunlari yasasam gulmekten dogururdum. Bu nasi bi sakarlik
Aynen gerçekten ilk zamanlar kıyafet yıkayacağız da çanta hazırlayacağız o kadar uzaktı ki artık o aşamalardayız çok şükür rabbime bu günleri gördükBende aynı bugün valize yerleştirdim annemle birlikte. Ve aynı şekilde 2 set almıştım organizerleri cidden o fileli olanlardan olsaymış dedim. Küçükler kullanışsız. Bi şekilde sığacağız artık valiz dolduufak tefek eksiklikler kaldı bakalım. Sağlıkla tamamlayalım hepimiz süreçlerimizi kolaylıkla kavuşalım inşallah meleklerimize düşününce nereeden nereye geldik ya elhamdülillah bu konuları konuşuyor olmak çok güzel. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah en kısa zamanda
Geçen hafta ben de temizlik yaparken vantilatörü düşürüp kırdım ve oturdum hüngür hüngür ağladım. Eşim eve gelince şok oldu buna ağlanır mı diye oysa ki bilerek sinirimden tekmeleyip düşürmüştüm ayak altından çekilsin diye ama kırılacağını düşünemedim tabi bu detayı kimse bilmiyoroyy kızlar acayip sakar olmuşum, yeni aldığım yağdanlığı düşürdüm kırdım ve dahası karabiber kavanozunu elimden düşürdüm hepsi döküldü tabi oturdum ağladım krize girdim resmeneşim çıkardı beni mutfaktan alerjim var bi de sağolsun kendi temizledi, ben ki bir bardak bile kırmayan insanım elim tutmuyor bu ara
Geçerim sandığım yerlerden geçememem. Ahhh o eski ben ben değilimmmmmCanım maalesef bende de şöyle şeyler var; buzdolabını açarken göbeğime kapağı vuruyorum hala ayarlamayı beceremedim, arada evde yürürken duvara doğru yalpalayıp çarpıyorum, göbek büyüdükçede sandalyeyi masadan iyice uzaklaştırmak zorunda kaldım. Bedenimiz bize değişik şeyler yaşatıyor.O döküntü ve kırıklar kim bilir gözüne nasıl geldi eşin iyi ki o an yanındaymış.
Ben de aynısını düşünüyorum kuzum seninle. Daha çocuk istemediğim zamanlardan beri hep bu konuda ki uzman doktorları takip ediyordum. Yakın zamanda kardeşim doğum yaptı. Bire bir sürecin içinde bulunma şansım da oldu. bu aşamada bir çok emzirme danışmanı ebeyi takibe aldım. Kardeşim online danışma da aldı. ortak bir çıkarımım oldu bu süreçte.Canım öncesinde almaya karar verdim. Osman Gönülal'ı da dinleyince şart oldu kafamda. Uzun vadeden ziyade ilk süreç için bulundurmak istiyorum. Geliyor olan süt manuellede geliyormuş evet. Bol bol sütümüz olur fışkırır inşallah.
hahaha ay beni de güldürdünGeçen hafta ben de temizlik yaparken vantilatörü düşürüp kırdım ve oturdum hüngür hüngür ağladım. Eşim eve gelince şok oldu buna ağlanır mı diye oysa ki bilerek sinirimden tekmeleyip düşürmüştüm ayak altından çekilsin diye ama kırılacağını düşünemedim tabi bu detayı kimse bilmiyor
beni de motive ettin valla kuzum sağolasın evet ne olursa olsun pes etmek yok o cicikler sağılacakBen de aynısını düşünüyorum kuzum seninle. Daha çocuk istemediğim zamanlardan beri hep bu konuda ki uzman doktorları takip ediyordum. Yakın zamanda kardeşim doğum yaptı. Bire bir sürecin içinde bulunma şansım da oldu. bu aşamada bir çok emzirme danışmanı ebeyi takibe aldım. Kardeşim online danışma da aldı. ortak bir çıkarımım oldu bu süreçte.
En önemlisi 1-2 damla bile olsa anne sütü çok kıymetli. 1-2 damla da olsa emiyorsa anne sütü alıyordur.
Bebek emdikçe süt geliyor. Süt kanalları çalışıyor.
Emzirdikten sonra mutlaka sağım yapıp memeyi tamamen boşaltmak gerekiyor 5 ml dahi geliyor olsa.
2 saat diye bir genelleme yok. Bebekler robot değil. Her bebek aynı değil.
Kesinlikle moral bozma ya da stres yapmıyoruz. Biz rahatsak vücudumuz da rahat.
(Ben şahsen damla bile gelmese sağım yapmayı düşünüyorum. Bebeğim mamaya başlayabilir. Problem değil 2 -3 ay sonra tamamen anne sütüne geçen çok örnek var. Bu konuda motivasyonum tam.)
Yok yok gelir gelmez yanımızdaki migrostan yenisini kaptı getirdi salondaki klimanın önünden ayrılmıyorum zaten yani ne kadar boş bir ağlamaydı hesap edinhahaha ay beni de güldürdünVantilatör olmadan yancan şimdi
yahahhahaahah off sorma benimde ayak altında robotu çalıştırırken sürekli onu kaldırmam lazım bi işe de yaramıyor baş ağrısı yapıyor bende, bende mi bir gün hırsımı ondan alsam napsam ashsajakaGeçen hafta ben de temizlik yaparken vantilatörü düşürüp kırdım ve oturdum hüngür hüngür ağladım. Eşim eve gelince şok oldu buna ağlanır mı diye oysa ki bilerek sinirimden tekmeleyip düşürmüştüm ayak altından çekilsin diye ama kırılacağını düşünemedim tabi bu detayı kimse bilmiyor
ben artık robotu çalıştırırken hiçbi şeyi de kaldırmıyorum ya üzerine düşerse çaresizce kurtarılmayı bekliyor.. bazı şeylere tahammülüm kalmadı ne olacaksa olsunyahahhahaahah off sorma benimde ayak altında robotu çalıştırırken sürekli onu kaldırmam lazım bi işe de yaramıyor baş ağrısı yapıyor bende, bende mi bir gün hırsımı ondan alsam napsam ashsajaka
Kizlar icimde bir ejderha var sanki midem felaket yaniyor dunden beri 3 kez safra cikardim bebek çok büyüdü ve mideme ayaklarıyla baskı yapıyor artık rahatsizliktan ağlamaya başladım çok kötü ne yesem midem agzimda geziyorum
Aynısı bendede var hep bişeyler elimden düşüyoroyy kızlar acayip sakar olmuşum, yeni aldığım yağdanlığı düşürdüm kırdım ve dahası karabiber kavanozunu elimden düşürdüm hepsi döküldü tabi oturdum ağladım krize girdim resmeneşim çıkardı beni mutfaktan alerjim var bi de sağolsun kendi temizledi, ben ki bir bardak bile kırmayan insanım elim tutmuyor bu ara
Valla pazar annem gelsin çantamı falan hazırlasın yıkasın ütülesinHazırlıgıni yap kuzu nolur nolmaz, erken doğumlar ağrısı olan arkadaşlar olunca ben korktum biraz.
Geçmiş olsun , az az yemek ye , dene bi bakalım , öğünler çok olsun yemek çok azKizlar icimde bir ejderha var sanki midem felaket yaniyor dunden beri 3 kez safra cikardim bebek çok büyüdü ve mideme ayaklarıyla baskı yapıyor artık rahatsizliktan ağlamaya başladım çok kötü ne yesem midem agzimda geziyorum
Kızlar hayırlı cumalar. 37ye kadar çalışır raporu almıştım evde sıkılıyorum yeni yer falan diye ama sıcaklardan dolayı bugun son isyan ettim çalışmayacağım evde de sıkılacağım muhtemelen ama serin yerde psikolojim bozulsun napayimdoktordan tekrar çalışamaz raporu almak gerekiyormuş bunun icin haberiniz olsun
beni de motive ettin valla kuzum sağolasın evet ne olursa olsun pes etmek yok o cicikler sağılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?