2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aynı şekildeyim ve uyumaktada zorlandım dün gece resmen oturur kadar yastık koydum öyle uyudum süt içtim soğuk şimdi biraz bastırdı sanki bakalım ne kadar sürecek etkisi

Süt iyi geliyor diyorlardı soğuk soğuk, ama son aylara dogru bu hep olur, az az yemeye calış kuzu ve yüksek uyu yastığı yüksekt mutlaka, çok çaresiz kalirsan mide şurubu iç bence
Dun gece mide için rennie duo aldim o da 2 saat iyi geliyo bebeğe zararı yokmus dr um dedi offf son zamanlar çok zor süt içeyim ben tesekkurler kuzum

Şuan için gidişat o yönde malesef ben zaten sezeryane daha yatkındım 38 gibi olr diyodum 40 hafta olarak bakmamıştım ama şimdi süreç daha kısada olbilir gbi inş 37 38 i görürüm ama rrken olma ihtimalide var tabi
Biraz dinlenerek süreç iyileşcekmi bakıcam
Eşyaları yıkamıştım zten bi hurçlayıp çantya koycaz allahtan eksiklerin çoğunu halletmiştim ağustos grubundada hep erken doğdular ya tuhaf bi şekilde

Ay bende göbeğimi kestiremediğimden fırından sıcak tepsiyi çıkarırken göbeğime basmıştım hala izi geçmedi

Bizimde önümüzdeki ay başlıycak

Dun gece mide için rennie duo aldim o da 2 saat iyi geliyo bebeğe zararı yokmus dr um dedi offf son zamanlar çok zor süt içeyim ben tesekkurler kuzum
Benimde normalde reflüm vardı, geceleri öksürmekten uyuyamıyordum göğüs hastalıklarına bile gittim öksürük yüzünden ben ciğerlerde bişey var sandım meğer reflüymüş artık her gece yatmadan 1 kaşık rennie duo içiyorum, içmezsem öksürmekten ciğerlerim çıkacak gibi oluyor Allah yardımcımız olsun valla son rampadayız ama çok yoruyor gerçekten

Benimde gördüğüm hep erken doğumlar kuzu belli olmuyor süreç, iyi yapmışsın hazırsın demektir. İnşallah dinlenmen işe yarar kuzu

Ay bende göbeğimi kestiremediğimden fırından sıcak tepsiyi çıkarırken göbeğime basmıştım hala izi geçmedi
Ay güldüm ama bende buzdolabına çok çarpıyorum açarken bulaşık yıkarken tam ulaşamıyorum suya bukulmek zorunda kalıyorum göbüşten belim ağrıyor , 2 ay sonra kucağımıza alıcaz sonra o anları özleyecegiz

gaviscon falan kullanıyor musun ? mide asiti artıyor bu sebeble yanma hissediyoruz muz da çok iyi geliyor bana mesela mide çeperini koruyor, bende yanma ve bildiğin ağrı da oluyor sırf bu yüzden vitaminleri bırakmıştım, az az sık sık beslenmeye çalış ama zor bebe baskı yapınca Allah yardımcımız olsun

Eşim diyor ki ben seni gördükçe annelerimizin ne kadar zorluk çektiğini simdi anlıyorum annelik cok kutsal bisey diyor

Ben de son zamanlarda böyleyim gece uykudan uyanıyorum zor yetişiyorum lavaboya

Karbonatlı su beni aşırı rahatlatıyor. Gün içerisinde de ayran içiyorum. Karbonatı deneyebilirsin ben tadını sevmediğim için bi çay kaşığını yarım çay bardağından az suda çözüp shot yapıyorum üzerine de bol su içiyorum çok rahatlatıyor.

Ben ılık ballı sütle yanmayı kesiyorum olunca. Soğuk süt olmazsa aklında olsun.

Canım öncesinde almaya karar verdim. Osman Gönülal'ı da dinleyince şart oldu kafamda. Uzun vadeden ziyade ilk süreç için bulundurmak istiyorum. Geliyor olan süt manuellede geliyormuş evet. Bol bol sütümüz olur fışkırır inşallah.

Cok tesekkurler kuzumm denicem

Kızlar ben bugün de iş çıkışı hastane çantasını yerleştireyim dedim hem eksikler çıksın hemde yıkanıp ütülenenleri direk yerleştiretim dedim bu iş de zor 2 bavul içi set yetmedi yani o büyük boylardal olmalı bence küçük cüzdan gibi olanlar pek işe yaramıyor keşke onların yerine büyüklerden olsaymış

Kilitli poşette işe yarıyor.

Bende aynı bugün valize yerleştirdim annemle birlikte. Ve aynı şekilde 2 set almıştım organizerleri cidden o fileli olanlardan olsaymış dedim. Küçükler kullanışsız. Bi şekilde sığacağız artık valiz doldu ufak tefek eksiklikler kaldı bakalım. Sağlıkla tamamlayalım hepimiz süreçlerimizi kolaylıkla kavuşalım inşallah meleklerimize düşününce nereeden nereye geldik ya elhamdülillah bu konuları konuşuyor olmak çok güzel. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…