- 18 Kasım 2022
- 1.035
- 2.176
- 53
- 38
Aynı şekildeyim ve uyumaktada zorlandım dün gece resmen oturur kadar yastık koydum öyle uyudum süt içtim soğuk şimdi biraz bastırdı sanki bakalım ne kadar sürecek etkisiKizlar icimde bir ejderha var sanki midem felaket yaniyor dunden beri 3 kez safra cikardim bebek çok büyüdü ve mideme ayaklarıyla baskı yapıyor artık rahatsizliktan ağlamaya başladım çok kötü ne yesem midem agzimda geziyorum
Dun gece mide için rennie duo aldim o da 2 saat iyi geliyo bebeğe zararı yokmus dr um dedi offf son zamanlar çok zor süt içeyim ben tesekkurler kuzumSüt iyi geliyor diyorlardı soğuk soğuk, ama son aylara dogru bu hep olur, az az yemeye calış kuzu ve yüksek uyu yastığı yüksekt mutlaka, çok çaresiz kalirsan mide şurubu iç bence
Kuzum inşallah herşey güzel gelişir devam eder40 hafta ihtimali ortadan kalkabilir kuzum eşyaları hazırla yine de sen, karın çevresi 3 hafta geri kaldığı için kızımı 38 de almışlardı. Sağlıkla dogsunlar a odaklanalım ama tabiki temennimiz beklemeleri
Ay bende göbeğimi kestiremediğimden fırından sıcak tepsiyi çıkarırken göbeğime basmıştımCanım maalesef bende de şöyle şeyler var; buzdolabını açarken göbeğime kapağı vuruyorum hala ayarlamayı beceremedim, arada evde yürürken duvara doğru yalpalayıp çarpıyorum, göbek büyüdükçede sandalyeyi masadan iyice uzaklaştırmak zorunda kaldım. Bedenimiz bize değişik şeyler yaşatıyor.O döküntü ve kırıklar kim bilir gözüne nasıl geldi eşin iyi ki o an yanındaymış.
Bizimde önümüzdeki ay başlıycakŞuan için gidişat o yönde malesef ben zaten sezeryane daha yatkındım 38 gibi olr diyodum 40 hafta olarak bakmamıştım ama şimdi süreç daha kısada olbilir gbi inş 37 38 i görürüm ama rrken olma ihtimalide var tabi
Biraz dinlenerek süreç iyileşcekmi bakıcam
Eşyaları yıkamıştım zten bi hurçlayıp çantya koycaz allahtan eksiklerin çoğunu halletmiştim ağustos grubundada hep erken doğdular ya tuhaf bi şekilde
Benimde normalde reflüm vardı, geceleri öksürmekten uyuyamıyordum göğüs hastalıklarına bile gittim öksürük yüzünden ben ciğerlerde bişey var sandım meğer reflüymüşDun gece mide için rennie duo aldim o da 2 saat iyi geliyo bebeğe zararı yokmus dr um dedi offf son zamanlar çok zor süt içeyim ben tesekkurler kuzum
Benimde gördüğüm hep erken doğumlar kuzu belli olmuyor süreç, iyi yapmışsın hazırsın demektir. İnşallah dinlenmen işe yarar kuzuŞuan için gidişat o yönde malesef ben zaten sezeryane daha yatkındım 38 gibi olr diyodum 40 hafta olarak bakmamıştım ama şimdi süreç daha kısada olbilir gbi inş 37 38 i görürüm ama rrken olma ihtimalide var tabi
Biraz dinlenerek süreç iyileşcekmi bakıcam
Eşyaları yıkamıştım zten bi hurçlayıp çantya koycaz allahtan eksiklerin çoğunu halletmiştim ağustos grubundada hep erken doğdular ya tuhaf bi şekilde
Ay güldüm amaAy bende göbeğimi kestiremediğimden fırından sıcak tepsiyi çıkarırken göbeğime basmıştımhala izi geçmedi
gaviscon falan kullanıyor musun ? mide asiti artıyor bu sebeble yanma hissediyoruz muz da çok iyi geliyor bana mesela mide çeperini koruyor, bende yanma ve bildiğin ağrı da oluyor sırf bu yüzden vitaminleri bırakmıştım, az az sık sık beslenmeye çalış ama zor bebe baskı yapınca Allah yardımcımız olsunKizlar icimde bir ejderha var sanki midem felaket yaniyor dunden beri 3 kez safra cikardim bebek çok büyüdü ve mideme ayaklarıyla baskı yapıyor artık rahatsizliktan ağlamaya başladım çok kötü ne yesem midem agzimda geziyorum
Eşim diyor ki ben seni gördükçe annelerimizin ne kadar zorluk çektiğini simdi anlıyorum annelik cok kutsal bisey diyorgaviscon falan kullanıyor musun ? mide asiti artıyor bu sebeble yanma hissediyoruz muz da çok iyi geliyor bana mesela mide çeperini koruyor, bende yanma ve bildiğin ağrı da oluyor sırf bu yüzden vitaminleri bırakmıştım, az az sık sık beslenmeye çalış ama zor bebe baskı yapınca Allah yardımcımız olsun
Ben de son zamanlarda böyleyim gece uykudan uyanıyorum zor yetişiyorum lavaboyaKizlar icimde bir ejderha var sanki midem felaket yaniyor dunden beri 3 kez safra cikardim bebek çok büyüdü ve mideme ayaklarıyla baskı yapıyor artık rahatsizliktan ağlamaya başladım çok kötü ne yesem midem agzimda geziyorum
kesinlikle öyle, bugün aynını konuştuk kuzenlerimle üstüne ev işleri yemek iş hayatı da cabasıEşim diyor ki ben seni gördükçe annelerimizin ne kadar zorluk çektiğini simdi anlıyorum annelik cok kutsal bisey diyor
Ben ılık ballı sütle yanmayı kesiyorum olunca. Soğuk süt olmazsa aklında olsun.Kizlar icimde bir ejderha var sanki midem felaket yaniyor dunden beri 3 kez safra cikardim bebek çok büyüdü ve mideme ayaklarıyla baskı yapıyor artık rahatsizliktan ağlamaya başladım çok kötü ne yesem midem agzimda geziyorum
Canım öncesinde almaya karar verdim. Osman Gönülal'ı da dinleyince şart oldu kafamda. Uzun vadeden ziyade ilk süreç için bulundurmak istiyorum. Geliyor olan süt manuellede geliyormuş evet. Bol bol sütümüz olur fışkırır inşallah.Kuzu sağma yapmayı düşünüyorsan sürekli bırakmak için vs elektrikli daha iyi diye düşünüyorum, ama ben sagmadim hiç mesela ilk 2 ay sütüm azdı mama destekli ilerledik sonra arttı. Sagmadim hiç yani o yüzden el pompası yetti bana, istersen doğumdan sinra karar ver
Cok tesekkurler kuzumm denicemBen de son zamanlarda böyleyim gece uykudan uyanıyorum zor yetişiyorum lavaboya
Karbonatlı su beni aşırı rahatlatıyor. Gün içerisinde de ayran içiyorum. Karbonatı deneyebilirsin ben tadını sevmediğim için bi çay kaşığını yarım çay bardağından az suda çözüp shot yapıyorum üzerine de bol su içiyorum çok rahatlatıyor.
Bana bir çay bardağı süt çok iyi geliyorKizlar icimde bir ejderha var sanki midem felaket yaniyor dunden beri 3 kez safra cikardim bebek çok büyüdü ve mideme ayaklarıyla baskı yapıyor artık rahatsizliktan ağlamaya başladım çok kötü ne yesem midem agzimda geziyorum
Cok saolun kızlar hepsini denicem süt içtim iyi geldiBana bir çay bardağı süt çok iyi geliyor
Kilitli poşette işe yarıyor.Kızlar ben bugün de iş çıkışı hastane çantasını yerleştireyim dedim hem eksikler çıksın hemde yıkanıp ütülenenleri direk yerleştiretim dedim bu iş de zor2 bavul içi set yetmedi yani o büyük boylardal olmalı bence küçük cüzdan gibi olanlar pek işe yaramıyor keşke onların yerine büyüklerden olsaymış
Bende aynı bugün valize yerleştirdim annemle birlikte. Ve aynı şekilde 2 set almıştım organizerleri cidden o fileli olanlardan olsaymış dedim. Küçükler kullanışsız. Bi şekilde sığacağız artık valiz dolduKızlar ben bugün de iş çıkışı hastane çantasını yerleştireyim dedim hem eksikler çıksın hemde yıkanıp ütülenenleri direk yerleştiretim dedim bu iş de zor2 bavul içi set yetmedi yani o büyük boylardal olmalı bence küçük cüzdan gibi olanlar pek işe yaramıyor keşke onların yerine büyüklerden olsaymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?