O sıcaklarda ben de öyleydim 12 2 arası tuvalete bile gitmiyordum salondan klimanın önünden ayrılmıyordumoh oh gez valla son demler bunlar
bana fenalık geliyor tansiyonum şekerim düşüyor sanki bayılacak gibi oluyorum dışarı çıkıncaacayip halsiz ve yorgun hissediyorum bu aralar, şimdiye kadar da enerjiktim halbuki
Valla kuzum bugün 33+4 de gittim gel otur doğum planlaması yapalım adı belli olsun dedi ve bu tarihi verdi tabi kız erken gelmezseAyy kuzum çok heycanlandım ya nasıl baya tarih verdiler yani 1 Eylül.. Tarihi bilmekte çok garip , bilmemekte çok garipSağlıkla kucağın alacaksın inşallah canım benim. Bence de haklısın sezeryan olacaksa başka doktor da yapar bebeği erken almanın anlamı yok ben de katılıyorum.
Sağol canım benimMaşallah canım ama boy ölçümü yada kilo yanıla biliyorlar bazen , yani bence tam net söylemiyorlar , inşallah sağlıkla gelsin
evet hep erken gelir diyorlar o 38 sonrasımıymış iyi bağri, nerdeyse eylülü görcez inş. O değil de şu 30 ağustos beni korkutuyorValla kuzum bugün 33+4 de gittim gel otur doğum planlaması yapalım adı belli olsun dedi ve bu tarihi verdi tabi kız erken gelmezsekız çocukları erken geliyor diye duyuyorum çevremde ama doktorum kolay kolay 38 öncesi gelmiyor dedi bilmiyorum valla ne olucak sonumuz
30 Ağustos niye korkuyorevet hep erken gelir diyorlar o 38 sonrasımıymış iyi bağri, nerdeyse eylülü görcez inş. O değil de şu 30 ağustos beni korkutuyor
REsmi tatil o gün canım. Doktor olmaz vs diye30 Ağustos niye korkuyor
Kıbrısçııım hemen onları bırakıyorsun !!!!!! biz sana dinlen diyoruz. Daha yumurta pişiremiyon ağrı oluyor , kargo açıyorsunKılzar dayanamadım eşyaları açtım ama tabi hepsini açamadım birazını , e bebekten aldığım gümüş kapaklar baya küçük alıcaksanız ona göre alın , yani sadece ucunu kaplıyor , benim göğüslerim büyük olmadığı halde , ucu çıktıktan sonra nasıl olur bilemiyorum
Ben götürmem heralde bebek çantasıKızlar bebek çantasını hastaneye götürecek miyiz? İçine ne koyacağızYani şu bavula sığmazsam onu alırım dedim ama neleri ona koycam
Orda dr yoksa burda hiç yokturREsmi tatil o gün canım. Doktor olmaz vs diye
ya bavula sığmayacak gibi de acaba bebek bezi benim depend terlik gibi bavulda yer kaplayan buruşmaması gerekenleri ona mı koysam dedim.Ben götürmem heralde bebek çantasıgereken eşyaları hurçta götürürüm
Kıbrısçııım hemen onları bırakıyorsun !!!!!! biz sana dinlen diyoruz. Daha yumurta pişiremiyon ağrı oluyor , kargo açıyorsun
bekle eşin gelsin akşama ona açtır sen yattığın yerden bak. anneni bekleme hadi merakla durulmazçok merak ettim valizleri açtim hemen baktım tekrar gelip uzandım bi çoğu şey kapalı daha , hemen yarın olsun annem gelsin gerçi annemdede bi yavaş bi rahat ki anlatamam yani 1 günün işini 10 günde yapar
ben hurçları hazırladım valize yerleştirmedim. Ama sığmazsa bebek çantasına koyarım diye düşünmüştüm. İki valizle gitmekte abes olacakya bavula sığmayacak gibi de acaba bebek bezi benim depend terlik gibi bavulda yer kaplayan buruşmaması gerekenleri ona mı koysam dedim.
Hmm sığmayacaksa tabiki , en azından bebek bezini dependi ve makyaj malzemelerini koya bilirsin bebek çantasına , ben hastaneye direk küçük valiz götürücem , kabin boy , sığar heraldeya bavula sığmayacak gibi de acaba bebek bezi benim depend terlik gibi bavulda yer kaplayan buruşmaması gerekenleri ona mı koysam dedim.
Güzel fikirmiş bende yaparım.Bir de sizde de yapılır mı bilmem ama bizde bebek hastane çantası hazırlandıktan sonra her cuma kuran okunur bavula. Belki yapmak isteyen olursa diye belirtmek istedim sizlere de
Eşime dün gece çok dedim ama yorgunum boş ver annen gelsin onunla açarsın şimdi heryeri dağıtma dedibekle eşin gelsin akşama ona açtır sen yattığın yerden bak. anneni bekleme hadi merakla durulmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?