Ya ben ilk gün olmasa da 2. Gün yaparım ama sadece göze yaparım. Fondoten filan sürrmeden herhalde. Foto çekimi için anlaştım ama onda sürerim belki fondoten. Maşa filan götürcemBende çikolata ve kapı süsünü koyarım ya bak ne diycem makyaj yapıcakmısınız bebişi emzirirken ona dokunmadan da duramayız zarar verir mi kıyamam
Aynen valla bi kaçına baktım oda sadece açık olanlara yani max 15 dk sürdü ama hemen geldim uzandımYa insan dayanamaz ama bırak bence çünkü en küçük hareket bile yoruyor suan. Sonra esin gelince ya da annen gelince ac. Yattığın yerin kenarına koysunlar sehpaya falan sen yatarak bak
Tamam canım bence parçaları ve hijenik açısındandır oBilenimiz varsa paylaşsın dün yorumlarda çokça gördüm ürün sitelerinde denk gelmedim bu açıklamaya anlayamadım hiç..
Acaba parçalarda mı var bu durum nedir acaba bilen yoksa öğrenirsem buraya yazarım mutlaka
Salon Kadini canım gümüş kapak varsa philips avent göğüs kalkanına gerek var mıydı yokmuydu yazmıştın ama unuttum
Ben götürmeyi düşünüyorumKızlar bebek çantasını hastaneye götürecek miyiz? İçine ne koyacağızYani şu bavula sığmazsam onu alırım dedim ama neleri ona koycam
Ben sadece ruj ve göz makyajı cildime herangibi krem sürmicemBende çikolata ve kapı süsünü koyarım ya bak ne diycem makyaj yapıcakmısınız bebişi emzirirken ona dokunmadan da duramayız zarar verir mi kıyamam
Ay benim annem tam tersi şimdi ne koymak istesem abartma gerek yok diyecek kesiiiinYa normalde anneler ne gerek var der ya benim annem fazla koyalım nolcak diyor herşeye :) kullanmadığımız eve gelcek nasılsa diyor
Valla şu azimdeki insanlara imreniyorum.Ya ben ilk gün olmasa da 2. Gün yaparım ama sadece göze yaparım. Fondoten filan sürrmeden herhalde. Foto çekimi için anlaştım ama onda sürerim belki fondoten. Maşa filan götürcem
Ben bu hafta annem gelip yıkar , annemi birazda olsa tanıyorsam gelecek haftaya ütüler bi sonraki hafta çantayı hazırlarKızlar bu haftasonu hastane çantamı hazırlamayı düşünüyorum. Bunun için erken mi sizce beklemeli miyim
Haha mantıklı aslındaBen bu hafta annem gelip yıkar , annemi birazda olsa tanıyorsam gelecek haftaya ütüler bi sonraki hafta çantayı hazırlaryani 3 haftalık bi prosemiz olucak
Evet canım gümüşler sadece uçlara denk geliyorKılzar dayanamadım eşyaları açtım ama tabi hepsini açamadım birazını , e bebekten aldığım gümüş kapaklar baya küçük alıcaksanız ona göre alın , yani sadece ucunu kaplıyor , benim göğüslerim büyük olmadığı halde , ucu çıktıktan sonra nasıl olur bilemiyorum
Hayır öyle görünmüyor inmemişKızlar benim göbiş tam aşağı inmiş , yoksa bana mı öyle geliyor
Hiç bilmiyorum bu konuları ama normal gibi geldi bana. (sen yine de beni referans almaKızlar benim göbiş tam aşağı inmiş , yoksa bana mı öyle geliyor
Yoo aşağıda değil benceKızlar benim göbiş tam aşağı inmiş , yoksa bana mı öyle geliyor
Benimki de catladi maaalesefYoo aşağıda değil benceay ne güzel maşallah çatlama yok hiç benim göbek harita gibi gören korkuyor
Hayır öyle görünmüyor inmemiş
Hiç bilmiyorum bu konuları ama normal gibi geldi bana. (sen yine de beni referans alma)
İyi bari , dün arkadaşımın annesi gördü , 9 çocuk doğurmuş bana ay çok inmiş karnın doğumun yakın dedi , tabi haftamı bilmiyor , şimdi baktım gerçekten inmiş gibi gördümYoo aşağıda değil benceay ne güzel maşallah çatlama yok hiç benim göbek harita gibi gören korkuyor
Ay canım şu minnaklara bak güle güle sağlıkla giydir inşallah bebeğineBir beybi kıyafet yıkama operasyonu da benden gelsin o zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?