Hiç bilmiyorum canım duymadım baby turco kullananHayirli cumalarbaby turcoda boyle bi kampanya varmis. Ben hic arastirmadim, düsünen var mi bu markayi
Sana sonuna kadar katılıyorum. Anne rahatsa bebişte rahat beslenmede kolay.Ben de aynısını düşünüyorum kuzum seninle. Daha çocuk istemediğim zamanlardan beri hep bu konuda ki uzman doktorları takip ediyordum. Yakın zamanda kardeşim doğum yaptı. Bire bir sürecin içinde bulunma şansım da oldu. bu aşamada bir çok emzirme danışmanı ebeyi takibe aldım. Kardeşim online danışma da aldı. ortak bir çıkarımım oldu bu süreçte.
En önemlisi 1-2 damla bile olsa anne sütü çok kıymetli. 1-2 damla da olsa emiyorsa anne sütü alıyordur.
Bebek emdikçe süt geliyor. Süt kanalları çalışıyor.
Emzirdikten sonra mutlaka sağım yapıp memeyi tamamen boşaltmak gerekiyor 5 ml dahi geliyor olsa.
2 saat diye bir genelleme yok. Bebekler robot değil. Her bebek aynı değil.
Kesinlikle moral bozma ya da stres yapmıyoruz. Biz rahatsak vücudumuz da rahat.
(Ben şahsen damla bile gelmese sağım yapmayı düşünüyorum. Bebeğim mamaya başlayabilir. Problem değil 2 -3 ay sonra tamamen anne sütüne geçen çok örnek var. Bu konuda motivasyonum tam.)
O pompalara çok heveslendim ama sonra yedek parça sorunu yaşandığını okuyunca vazgeçtim gibi oldu ama tekrar bakacağım kullanım şekilleri harbiden insana aşk yaşatır.Pompa konusunda ilk bebeğimde meme reddi yaşamış bir anne olarak söylemek istediğim bazı şeyler varelektrikli göğüs pompasında eğer maddiyatınız imkan veriyorsa çiftli olanları tercih edin daha çok süt çıkarıyor aynı anda sağmak. Bizde eltimin verdiği mamajoo vardı üzerine hastane tipi kiralamıştık. Hastane tipi çok hızlı sağım yapıyor ve çok güçlü ama büyük olduğu için hiçbir yere taşıyamıyorsun. Bir de yurt dışında çok kullanılan ama ülkemizde henüz yaygın olmayan giyilebilir süt sağma pompaları var eğer maddi imkanınız varsa kesinlikle bunlardan alın derim . Amazon üzerinden sipariş verebilirsiniz. Ellerinizin serbest olması ve başka bir iş yaparken sağım kolaylığı sağlıyor
İlk defa duyuyorum onun da mı son kullanım tarihi varmış !!! Niye ki acabaO pompalara çok heveslendim ama sonra yedek parça sorunu yaşandığını okuyunca vazgeçtim gibi oldu ama tekrar bakacağım kullanım şekilleri harbiden insana aşk yaşatır.
Bu arada süt pompalarının son kullanma tarihleri varmış bunu yeni öğrendim çok saçma değil mi biliyor muydunuz bunu
Ben bebisinkileri valize anca sığdırdım kendi eşyamı da bebek çantasına koydumKızlar bebek çantasını hastaneye götürecek miyiz? İçine ne koyacağızYani şu bavula sığmazsam onu alırım dedim ama neleri ona koycam
Ya insan dayanamaz ama bırak bence çünkü en küçük hareket bile yoruyor suan. Sonra esin gelince ya da annen gelince ac. Yattığın yerin kenarına koysunlar sehpaya falan sen yatarak bakKılzar dayanamadım eşyaları açtım ama tabi hepsini açamadım birazını , e bebekten aldığım gümüş kapaklar baya küçük alıcaksanız ona göre alın , yani sadece ucunu kaplıyor , benim göğüslerim büyük olmadığı halde , ucu çıktıktan sonra nasıl olur bilemiyorum
Aa hiç duymamistimBir de sizde de yapılır mı bilmem ama bizde bebek hastane çantası hazırlandıktan sonra her cuma kuran okunur bavula. Belki yapmak isteyen olursa diye belirtmek istedim sizlere de
Bilenimiz varsa paylaşsın dün yorumlarda çokça gördüm ürün sitelerinde denk gelmedim bu açıklamaya anlayamadım hiç..İlk defa duyuyorum onun da mı son kullanım tarihi varmış !!! Niye ki acaba
Aynen benim sığmadı.ben hurçları hazırladım valize yerleştirmedim. Ama sığmazsa bebek çantasına koyarım diye düşünmüştüm. İki valizle gitmekte abes olacak
Banada dedi 30 Ağustos istermisin diye o gün tatil tüm kadro hastanede değil ola ki acil durumda destek isteyecekleri ek doktor yok sadece nöbetçiler bulunur bundan sebep 1 Eylül olsun dedimevet hep erken gelir diyorlar o 38 sonrasımıymış iyi bağri, nerdeyse eylülü görcez inş. O değil de şu 30 ağustos beni korkutuyor
Süt pompaları valf ile çalıştığı için bir kullanım ömürleri oluyor. Ama valfi yenilenebilen modeller var onlar açısından sorun olmuyordur sanırım, yine de emin olamadımO pompalara çok heveslendim ama sonra yedek parça sorunu yaşandığını okuyunca vazgeçtim gibi oldu ama tekrar bakacağım kullanım şekilleri harbiden insana aşk yaşatır.
Bu arada süt pompalarının son kullanma tarihleri varmış bunu yeni öğrendim çok saçma değil mi biliyor muydunuz bunu
Ya sığmaya çalışırsa sığılır ama bence imkansızben hurçları hazırladım valize yerleştirmedim. Ama sığmazsa bebek çantasına koyarım diye düşünmüştüm. İki valizle gitmekte abes olacak
Ayy yok bile isteye neden isteyesin ya acil birley olur filan. Bşr de hemşire sayısı bile az yani sadece nöbetçi oluyorBanada dedi 30 Ağustos istermisin diye o gün tatil tüm kadro hastanede değil ola ki acil durumda destek isteyecekleri ek doktor yok sadece nöbetçiler bulunur bundan sebep 1 Eylül olsun dedim
Aşko ben büyük boy valize sığamıyomHmm sığmayacaksa tabiki , en azından bebek bezini dependi ve makyaj malzemelerini koya bilirsin bebek çantasına , ben hastaneye direk küçük valiz götürücem , kabin boy , sığar heralde
Dün üstüne düşeni yapmış bence bir kerede yüklenmeEşime dün gece çok dedim ama yorgunum boş ver annen gelsin onunla açarsın şimdi heryeri dağıtma dediniye hiç merak etmiyor sinir oldum , ama dün işten geldi , babasını getirdi hava alanından , akşam evi temizledi yemek yaptı tekrar yemekten sonra evi toparladı , kıyamadım artık , zorlamadım
Ohh be benim gibi sığamayanlar da var oleeyBen bebisinkileri valize anca sığdırdım kendi eşyamı da bebek çantasına koydum
Şöyle bir okuyunca iki valizde almaz gibiYa sığmaya çalışırsa sığılır ama bence imkansızyanıma kağıt havlu tuvalet kağıdı bizim kullanımımızmiçin ıslak mendil filan da alacağım.. tepsi magnetler sürahi bardak kapı süsü odaya süs balon gibi ıvır zıvırlarda var. Bunlar sığmaz yani bence elbet bir çanta daha gerekli
Bende çikolata ve kapı süsünü koyarım ya bak ne diycem makyaj yapıcakmısınız bebişi emzirirken ona dokunmadan da duramayız zarar verir mi kıyamamYa sığmaya çalışırsa sığılır ama bence imkansızyanıma kağıt havlu tuvalet kağıdı bizim kullanımımızmiçin ıslak mendil filan da alacağım.. tepsi magnetler sürahi bardak kapı süsü odaya süs balon gibi ıvır zıvırlarda var. Bunlar sığmaz yani bence elbet bir çanta daha gerekli
Ya normalde anneler ne gerek var der ya benim annem fazla koyalım nolcak diyor herşeye :) kullanmadığımız eve gelcek nasılsa diyorŞöyle bir okuyunca iki valizde almaz gibiBen her yere minimal şekilde hazırlanıp eşya götüren biriyim. Umarım bu yolculuğumda da başarılı olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?