2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sana sonuna kadar katılıyorum. Anne rahatsa bebişte rahat beslenmede kolay.

O pompalara çok heveslendim ama sonra yedek parça sorunu yaşandığını okuyunca vazgeçtim gibi oldu ama tekrar bakacağım kullanım şekilleri harbiden insana aşk yaşatır.

Bu arada süt pompalarının son kullanma tarihleri varmış bunu yeni öğrendim çok saçma değil mi biliyor muydunuz bunu

İlk defa duyuyorum onun da mı son kullanım tarihi varmış !!! Niye ki acaba

Ya insan dayanamaz ama bırak bence çünkü en küçük hareket bile yoruyor suan. Sonra esin gelince ya da annen gelince ac. Yattığın yerin kenarına koysunlar sehpaya falan sen yatarak bak

İlk defa duyuyorum onun da mı son kullanım tarihi varmış !!! Niye ki acaba
Bilenimiz varsa paylaşsın dün yorumlarda çokça gördüm ürün sitelerinde denk gelmedim bu açıklamaya anlayamadım hiç..
Acaba parçalarda mı var bu durum nedir acaba bilen yoksa öğrenirsem buraya yazarım mutlaka

ben hurçları hazırladım valize yerleştirmedim. Ama sığmazsa bebek çantasına koyarım diye düşünmüştüm. İki valizle gitmekte abes olacak
Aynen benim sığmadı. ama ben küçük valize koydum. Ekstra lazım olacak şeyleri ayrı poşetleri koyup arabada bırakcam lazım olursa eşim alıp getirsin. Evde bile kalsa olur. Arabayla 20 dk.

evet hep erken gelir diyorlar o 38 sonrasımıymış iyi bağri, nerdeyse eylülü görcez inş. O değil de şu 30 ağustos beni korkutuyor
Banada dedi 30 Ağustos istermisin diye o gün tatil tüm kadro hastanede değil ola ki acil durumda destek isteyecekleri ek doktor yok sadece nöbetçiler bulunur bundan sebep 1 Eylül olsun dedim

Süt pompaları valf ile çalıştığı için bir kullanım ömürleri oluyor. Ama valfi yenilenebilen modeller var onlar açısından sorun olmuyordur sanırım, yine de emin olamadım

ben hurçları hazırladım valize yerleştirmedim. Ama sığmazsa bebek çantasına koyarım diye düşünmüştüm. İki valizle gitmekte abes olacak
Ya sığmaya çalışırsa sığılır ama bence imkansız yanıma kağıt havlu tuvalet kağıdı bizim kullanımımızmiçin ıslak mendil filan da alacağım.. tepsi magnetler sürahi bardak kapı süsü odaya süs balon gibi ıvır zıvırlarda var. Bunlar sığmaz yani bence elbet bir çanta daha gerekli

Banada dedi 30 Ağustos istermisin diye o gün tatil tüm kadro hastanede değil ola ki acil durumda destek isteyecekleri ek doktor yok sadece nöbetçiler bulunur bundan sebep 1 Eylül olsun dedim
Ayy yok bile isteye neden isteyesin ya acil birley olur filan. Bşr de hemşire sayısı bile az yani sadece nöbetçi oluyor

Dün üstüne düşeni yapmış bence bir kerede yüklenme bu gece yine dene şansını

Şöyle bir okuyunca iki valizde almaz gibi Ben her yere minimal şekilde hazırlanıp eşya götüren biriyim. Umarım bu yolculuğumda da başarılı olurum

Bende çikolata ve kapı süsünü koyarım ya bak ne diycem makyaj yapıcakmısınız bebişi emzirirken ona dokunmadan da duramayız zarar verir mi kıyamam

Şöyle bir okuyunca iki valizde almaz gibi Ben her yere minimal şekilde hazırlanıp eşya götüren biriyim. Umarım bu yolculuğumda da başarılı olurum
Ya normalde anneler ne gerek var der ya benim annem fazla koyalım nolcak diyor herşeye :) kullanmadığımız eve gelcek nasılsa diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…