- 19 Mayıs 2022
- 3.175
- 5.037
- 108
- 38
Yıllarca kullanırsın benim 13 yıl oldu bebişede kullanıcam nasipseBende bunu almıştım kozlar kışın indirimden ablam kuzenlerim herkes bunu önerdi koltuk altından ölçen var zaten 2 tane evde
Hastalıktan canım hiç bişey istemiyor ekstra beslenemiyorum kendime değilde yavrucağa üzülüyorumSende kendine dikkat et sıvı çok tüketmeye çalış , ballı süt bana çok iyi gelir hasta olduğumda dene istersen , süt rahatlatır
Diyabettten dolayı bal kullanamıyorumSende kendine dikkat et sıvı çok tüketmeye çalış , ballı süt bana çok iyi gelir hasta olduğumda dene istersen , süt rahatlatır
Beklemedeyiz canım haftada bi kntrl doktor 35 de almayı düşünüyo ilerlese 37 süper olur dedi
Rabbim yardımcınız olsun inşallahsağlıkla alın kucağınıza
Teşekkür ederim bebeğim sanada çok geçmiş olsun bende tıkanıklık yok akıyorçoook geçmiş olsun canım, benimde burnum başta aşırı aktı sonra bi anda tıkandı. Bana en iyi gelen şey %100 deniz suyu burun spreyi oldu ismi sinomarindi galiba belki sanada iyi gelir
Bende gerekli halde sonradan alırım dedim. Aynı düşünmüşüz.Bende bu ateş ölçerden aldim, ilk zamanlar ihtiyac halinde kullanirim, sonrada daha saglam ölcen kulaktan ölceralirim diye düsünüyorum..
Bizde babasiyla sling almaya karar verdim,wrap sling dusunuyoruz, hizli sling uc aydan sonra kullanim icinmis haberiniz olsun
Bizim gibiler maalesef bu dünyaya ailesini çevresini yönetmeye gelmiş yapacak bir şey yok kabullenip oturalımÇok sirinler
Benim sürpriz yapanim yok, tek tabanca herseyi ben dusunup almak zorundagim, finansör olarak ailem var ama insan böyle ince düsünülmek istiyor
Yok hiç , yani ben hamileliğin başından beri hiç sırt üstü uyuyamadım çünkü ağrı giriryordu uzandığım zamansırt üstü uzanmıyorsun değil mi? sırt üstü uzanınca direk kasıklarıma ağrı giriyor benim uzun süre olmamasına rağmen, hemen yan dönüyorum
Yok sadece açılınca 12 ay kullanım ibaresi varKızlar Amazon dan lansinoh göğüs ucu krem kalmıştım ama üstünde Skt yazmıyor .sizin aldiklsrinizda tarih yazıyor mu ?
Bende trendyoldan almıştım, benimkinde de yazmıyorKızlar Amazon dan lansinoh göğüs ucu krem kalmıştım ama üstünde Skt yazmıyor .sizin aldiklsrinizda tarih yazıyor mu ?
Hem hastalık hem sıcak iştahını kesmiştir ama zorla bile olsa yeHastalıktan canım hiç bişey istemiyor ekstra beslenemiyorum kendime değilde yavrucağa üzülüyorum
Aaa doğru sen diyet yapıyordunDiyabettten dolayı bal kullanamıyorum
bol sıvı c vitamini al ve dinldn canım çok geçmiş olsunTeşekkür ederim bebeğim sanada çok geçmiş olsun bende tıkanıklık yok akıyoraşırı halsizlik yaptı
Ultrasonda 3kilo iri bebek dedi dogdu 2300 aslinda iri oldugunu bilmiyordum genelde doktora gitmem benMansallah canım göz aydınlığın olsun bilgi aldikca bize de haber en geç 10 gün içinde kavuşursunuz kilosu falan iki hafta önde doğmuş ultrasondada önde mı gidiyordu
3 kiloya 2300 mü oldu , o zaman bizim 1700 , 900 gram falandırUltrasonda 3kilo iri bebek dedi dogdu 2300 aslinda iri oldugunu bilmiyordum genelde doktora gitmem benacile gidince ogrendim
Ahaha oyle dogmaz kız korkma3 kiloya 2300 mü oldu , o zaman bizim 1700 , 900 gram falandır
Benimkide sabırsız , zorla tutuyorumAhaha oyle dogmaz kız korkma2 geçer sizinkiler benim kiz vaktinden önce dogdu sadece biraz sabırsız bir sıpam var
Sadece ateş ölçer aldımŞimdi size almanız gereken makinaları yazacagım
Buhar makinesi alın kışın kalorifer yandiğindan oda çok kuruyor buhar makinesi çok iyi geliyor
Nebulizatör alin genelde nimo marka olanı oneriyorlar cocuk hastalandiginda birebir oluyor
Ateş ölcer alın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?