2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
çoook geçmiş olsun canım, benimde burnum başta aşırı aktı sonra bi anda tıkandı. Bana en iyi gelen şey %100 deniz suyu burun spreyi oldu ismi sinomarindi galiba belki sanada iyi gelir
Teşekkür ederim bebeğim sanada çok geçmiş olsun bende tıkanıklık yok akıyor aşırı halsizlik yaptı

Kızlar Amazon dan lansinoh göğüs ucu krem kalmıştım ama üstünde Skt yazmıyor .sizin aldiklsrinizda tarih yazıyor mu ?

Bende gerekli halde sonradan alırım dedim. Aynı düşünmüşüz.
Evet wrap sling tercih ettim özellikle baktım yenidoğanda kullanıyor muymuş diye.

Çok sirinler
Benim sürpriz yapanim yok, tek tabanca herseyi ben dusunup almak zorundagim, finansör olarak ailem var ama insan böyle ince düsünülmek istiyor
Bizim gibiler maalesef bu dünyaya ailesini çevresini yönetmeye gelmiş yapacak bir şey yok kabullenip oturalım

sırt üstü uzanmıyorsun değil mi? sırt üstü uzanınca direk kasıklarıma ağrı giriyor benim uzun süre olmamasına rağmen, hemen yan dönüyorum
Yok hiç , yani ben hamileliğin başından beri hiç sırt üstü uyuyamadım çünkü ağrı giriryordu uzandığım zaman

Mansallah canım göz aydınlığın olsun bilgi aldikca bize de haber en geç 10 gün içinde kavuşursunuz kilosu falan iki hafta önde doğmuş ultrasondada önde mı gidiyordu
Ultrasonda 3kilo iri bebek dedi dogdu 2300 aslinda iri oldugunu bilmiyordum genelde doktora gitmem ben acile gidince ogrendim

Şimdi size almanız gereken makinaları yazacagım

Buhar makinesi alın kışın kalorifer yandiğindan oda çok kuruyor buhar makinesi çok iyi geliyor

Nebulizatör alin genelde nimo marka olanı oneriyorlar cocuk hastalandiginda birebir oluyor

Ateş ölcer alın :)

Sadece ateş ölçer aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…