2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ah kuzum, kavuşun inşallah kucak kucağa yeni haberim oldu umarım herşey güzel ilerler hosgelmiş minik aceleci

Mama soran arkadaşlar bence hiç alıp çantanıza koymayın. Önceliğinizin anne sütü olacağını, gelmezse diye tedbiren koymak istediğinizi biliyorum. Ama öyle durumda hastane veriyormuş zaten. Ben biberon dahi almadım. İyi düşünelim iyi olsun, bol bol sütümüz olsun inşallah.

Sling alan arkadaşlarım kumaşın materyali ne? Yaziyor mu? Ben hb sling e bakıyorum internet sitesinden instagramdan falan ama materyali hakkında bir şey bulamadim
Kalın penye gibi kuzu ama aşırı sarkan bir kumaş değil, ben beğendim.

Maşallah maşallah ne güzel kuzu, normal gidiyor çok şükür herşey canım benim baya var daha bana ama bende bugün bebişim kıyafetlerini yikadım, yavaş yavaş hazırlıklara başladım eksikleri aldım.

Kizlar bizim yastığı yapmak için tasarım yapti siparis verdiğim kişi renkler böyle olmayacak
Bu arada ruyamda dr umu gordum doğum kağıdımı dolduruyordu 21 agustos yazdı bakalim ne olacak
Bir de süt mısır hazir varken buzlugunuza koyun süt yapıyormuş buzunu çözmeden kaynatirsaniz taze taze oluyo

Eklentiler

• IMG-20230729-WA0013.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 65
harika olmuş ben daha babasına ters kurduğu beşiği düzelttirecem oyy

Ay harika olmuşş ellerinize sağlık yoksa siz anaokulu öğretmeni misiniz?
İlahiyatciyim, okul öncesi çocuklarada ders veriyordum, onlara yapardim el becerileri etkinlikleri
Babasi isvicre çakisi zaten, sagolsun elinden her iş gelir. E ben size kapı süsünü atsam ona bayilirsiniz

Tatil bitti bir kaç gün annemde kalıp kendi evime geçeceğim. Bayaa yorulmuşum bundan sonrası hazırlıkları tamamlayıp dinlenmeyle geçecek.
Bir kere saniyelik öyle bir sancı girdi ki doğuruyorum sandım eşim baya panik oldu, devamı gelmedi diye gitmedim hastaneye. Çarşamba kontrol var inşallah her şey yolundadır

Teyzeleri, bizim oğullarin dönenceleri
Babasiyla birlikte yaptik

Ya bize de yapin
Cok guzel olmus.

harika olmuş ben daha babasına ters kurduğu beşiği düzelttirecem oyy
Ahshshsah nasil ters???

Aaa bak gecen gun bir uye soruyordu sut misir yesem nolur diye, bende gaz olursun demistim. Demeseydim keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…