Aynen hiç sorma , bilmiyordum ben annem bu gün söyledihayırlısı olsun inşallah, sizde meraklıymışsınız dünyaya meğer
Ah kuzum, kavuşun inşallah kucak kucağa yeni haberim oldu umarım herşey güzel ilerlerŞuan kuvezde durumu stabil dendi :) nefesi makinelerden alıyor
İkinci bebeğim olduğu için agrınin doğum sancisı oldugunu anladim. Acile gittim :) dogum baslamis dendi durdurulmaya calisildi ciger gelistirici vuruldu ilki sezeryandi zaten. Acilmam durmayinca sezeryana alındım hemen.
Mesanem rahmime yapişmış rahmimde incelme varmış bir anda sancilarim başladi ilk sezeryanımdan kaynakli rahmimde karnıma yapısmış hic haberim yoktu bundan kaynakli kizim erken geldi
Premature bebekler ilerler gerilerde dediler. Suan icin tarih vermiyorlar dokunmamada izin vermiyorlar uzaktan izliyorum sadece hortumlara bagli
Bence bunu bize sorma ikisini de aldırırız bakCanım kizlar guzel anneler süt sağma makinası alayım mi ne diyorsunuz? Son kez sorayım ona göre yoksa kendime Zara’dan kimono takımı alacağım ikisinden biri
Kalın penye gibi kuzu ama aşırı sarkan bir kumaş değil, ben beğendim.Sling alan arkadaşlarım kumaşın materyali ne? Yaziyor mu? Ben hb sling e bakıyorum internet sitesinden instagramdan falan ama materyali hakkında bir şey bulamadim
Maşallah maşallahEvet bebeğim artık haftada bir gel dedi her gişimde önce nst sonra muayene oluyorum artık sayılı günlerimiz kaldıhazırlıkları tam sadece çikolata kaldı oda erir diye son haftalara bırakırım diye düşünüyorum senin nasıl gidiyor herşey yolunda dır umarım
Evet oy birliğiyle ikisini de aldımBence bunu bize sorma ikisini de aldırırız bak
Herşeyin en güzelini hakediyoruz şekerimEvet oy birliğiyle ikisini de aldım
Ay ne guzel olmusTeyzeleri, bizim oğullarin dönenceleri
Babasiyla birlikte yaptik
harika olmuşTeyzeleri, bizim oğullarin dönenceleri
Ay harika olmuşş ellerinize sağlıkTeyzeleri, bizim oğullarin dönenceleri
Cok guzel olmus elinize saglikkkTeyzeleri, bizim oğullarin dönenceleri
Çok güzel canım elinize sağlıkTeyzeleri, bizim oğullarin dönenceleri
harika olmuşben daha babasına ters kurduğu beşiği düzelttirecem oyy
İlahiyatciyim, okul öncesi çocuklarada ders veriyordum, onlara yapardim el becerileri etkinlikleriAy harika olmuşş ellerinize sağlıkyoksa siz anaokulu öğretmeni misiniz?
Teyzeleri, bizim oğullarin dönenceleri
Ahshshsah nasil ters???harika olmuşben daha babasına ters kurduğu beşiği düzelttirecem oyy
Kizlar bizim yastığı yapmak için tasarım yapti siparis verdiğim kişi renkler böyle olmayacak
Bu arada ruyamda dr umu gordum doğum kağıdımı dolduruyordu 21 agustos yazdı bakalim ne olacak
Bir de süt mısır hazir varken buzlugunuza koyun süt yapıyormuş buzunu çözmeden kaynatirsaniz taze taze oluyo
Ben de süt yapar diye duydum canim istifledim buzlugaYa bize de yapin
Cok guzel olmus.
Ahshshsah nasil ters???
Aaa bak gecen gun bir uye soruyordu sut misir yesem nolur diye, bende gaz olursun demistim. Demeseydim keske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?