- 19 Mayıs 2022
- 3.175
- 5.037
- 108
- 38
Bebeğim senin su durumun nasıl oldu doktorlar ne diyor bu konudaOh oh ne güzel bende senin haftaları görürsm lokma dagiticam benim eşim de yeni doğan yoğun bakım asistanıydi şimdi göze gecti ordayken bilgi veriyordu hep bana 35 den sonra doğanları genelde gözlem amaçlı tutuyolar yada hiç tutnuyolar kuvozde
Pamuk interlok kumaş olarak geçiyorSling alan arkadaşlarım kumaşın materyali ne? Yaziyor mu? Ben hb sling e bakıyorum internet sitesinden instagramdan falan ama materyali hakkında bir şey bulamadim
Sizinki de saglikciymis şanslısınız siz deOh oh ne güzel bende senin haftaları görürsm lokma dagiticam benim eşim de yeni doğan yoğun bakım asistanıydi şimdi göze gecti ordayken bilgi veriyordu hep bana 35 den sonra doğanları genelde gözlem amaçlı tutuyolar yada hiç tutnuyolar kuvozde
İndirime girmiş üç günlük. 99 tl den ben sipariş verdim bugünAnneler sling alan vardi instgramdan hb siling miydi neydi adiindirimli satışlarda son gün diyor 199 siz ne kadara almıştiniz? Kaliteli miydi
Ne güzel süprizYa ablam sürpriz yapmış çok mutlu oldum
Bende bu ateş ölçerden aldim, ilk zamanlar ihtiyac halinde kullanirim, sonrada daha saglam ölcen kulaktan ölceralirim diye düsünüyorum..Hızlı ölçüyor beğendim ben
Braun Kalem Tipi / Koltuk Altı Prt1000 Koltuk Altı Dijital Derece Ateş Ölçer görseldeki renk - Fiyatı, Yorumları
Braun Kalem Tipi / Koltuk Altı Prt1000 Koltuk Altı Dijital Derece Ateş Ölçer görseldeki renk yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Çok sirinlerYa ablam sürpriz yapmış çok mutlu oldum
İnşallah canım , valla eşimle konuştuk p.tesi nst bağlamazsa eşime başka bir dr gerekirse acil bölümden gidelim dedim , birazda ben abartiyim ay vay ağrım var diyeOnu en iyi doktorun bilir tabi kuzum, sen ağrına göre de karar ver, inşallah gerek kalmaz
Biliyorum:) komşu çıktık :) ben acıbadem altunizade ye gidiyorum sanırım orda yapacağım ama hala aklımda çok soru işareti var. Pendik medikal park ile de görüşebilirim ama bu saatten sonra doktor ve hastane değiştirir miyim emin değilimSülüntepe yada şehli mahallesini biliyor musunbaya yakınız siz doğumu nerde yapıcaksınız
Canım uzandığım sürece iyim
Sende kendine dikkat et sıvı çok tüketmeye çalış , ballı süt bana çok iyi gelir hasta olduğumda dene istersen , süt rahatlatır
ayy senin çok az kalmış çok heyacanlıEvet 35 oldum bugun ölçümlere göre 36 bir hafta önde şuan. 2 haftada bir dedi doktor haftaya kontrol var 36 da. 36 dan sonra haftada bir kontrol olucakmis.
Evet insallah sağlıkla Allah’ım hepinizi bu haftalara ulaştırsın kızlarayy senin çok az kalmış çok heyacanlı
sırt üstü uzanmıyorsun değil mi? sırt üstü uzanınca direk kasıklarıma ağrı giriyor benim uzun süre olmamasına rağmen, hemen yan dönüyorumCanım uzandığım sürece iyimkalkınca ağrılar giriyor , ama bazen uzanınca bile ağrım oluyor , inşallah geçer haftalar böyle böyle
Beklemedeyiz canım haftada bi kntrl doktor 35 de almayı düşünüyo ilerlese 37 süper olur dediBebeğim senin su durumun nasıl oldu doktorlar ne diyor bu konuda
çoook geçmiş olsun canım, benimde burnum başta aşırı aktı sonra bi anda tıkandı. Bana en iyi gelen şey %100 deniz suyu burun spreyi oldu ismi sinomarindi galiba belki sanada iyi gelirTeşekkür ederim bebeğim limonlu çorbayla geçiştirmeye çalışıyorum ama zor tam biraz serinlik oldu rahatlıycam derken şimdide grip oldum amannn siz dikkat edin
Aaa hiç aklıma gelmemişti çok iyi fikir kuzumOlmadı filtre kullanırızbebişe kimyasal deymesin onu bol bol öpüp koklamak daha öncelikli tercihim olucak tabi nasip olursa
Çok güzel ya baya yakınız bende lokman hekime gidiyorum arkadaşım pendik medikalparkta doğum yaptı oda baya memnun kaldı hayırlısı olsun zamanımız az kaldı artıkBiliyorum:) komşu çıktık :) ben acıbadem altunizade ye gidiyorum sanırım orda yapacağım ama hala aklımda çok soru işareti var. Pendik medikal park ile de görüşebilirim ama bu saatten sonra doktor ve hastane değiştirir miyim emin değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?