2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bebeğim senin su durumun nasıl oldu doktorlar ne diyor bu konuda

Sizinki de saglikciymis şanslısınız siz de

İnsallah görürsünüz kalbinizi hic bozmayın cok dikkat ediyordunuz siz zaten rabbim sağ Salim kucağınıza versin sizin de hepimizin de

Bende bu ateş ölçerden aldim, ilk zamanlar ihtiyac halinde kullanirim, sonrada daha saglam ölcen kulaktan ölceralirim diye düsünüyorum..
Bizde babasiyla sling almaya karar verdim,wrap sling dusunuyoruz, hizli sling uc aydan sonra kullanim icinmis haberiniz olsun

Ya ablam sürpriz yapmış çok mutlu oldum
Çok sirinler
Benim sürpriz yapanim yok, tek tabanca herseyi ben dusunup almak zorundagim, finansör olarak ailem var ama insan böyle ince düsünülmek istiyor

Onu en iyi doktorun bilir tabi kuzum, sen ağrına göre de karar ver, inşallah gerek kalmaz
İnşallah canım , valla eşimle konuştuk p.tesi nst bağlamazsa eşime başka bir dr gerekirse acil bölümden gidelim dedim , birazda ben abartiyim ay vay ağrım var diye acilden alsınlar bari , çünkü riske Arıcak bişey değil ama prof dr bulamadım

Sülüntepe yada şehli mahallesini biliyor musun baya yakınız siz doğumu nerde yapıcaksınız
Biliyorum:) komşu çıktık :) ben acıbadem altunizade ye gidiyorum sanırım orda yapacağım ama hala aklımda çok soru işareti var. Pendik medikal park ile de görüşebilirim ama bu saatten sonra doktor ve hastane değiştirir miyim emin değilim

Canım uzandığım sürece iyim kalkınca ağrılar giriyor , ama bazen uzanınca bile ağrım oluyor , inşallah geçer haftalar böyle böyle
sırt üstü uzanmıyorsun değil mi? sırt üstü uzanınca direk kasıklarıma ağrı giriyor benim uzun süre olmamasına rağmen, hemen yan dönüyorum

Teşekkür ederim bebeğim limonlu çorbayla geçiştirmeye çalışıyorum ama zor tam biraz serinlik oldu rahatlıycam derken şimdide grip oldum amannn siz dikkat edin
çoook geçmiş olsun canım, benimde burnum başta aşırı aktı sonra bi anda tıkandı. Bana en iyi gelen şey %100 deniz suyu burun spreyi oldu ismi sinomarindi galiba belki sanada iyi gelir

Çok güzel ya baya yakınız bende lokman hekime gidiyorum arkadaşım pendik medikalparkta doğum yaptı oda baya memnun kaldı hayırlısı olsun zamanımız az kaldı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…