- 3 Haziran 2023
- 309
- 321
- 33
- 32
Bebeğini gördün mü cnmm durumu nasılŞimdi size almanız gereken makinaları yazacagım
Buhar makinesi alın kışın kalorifer yandiğindan oda çok kuruyor buhar makinesi çok iyi geliyor
Nebulizatör alin genelde nimo marka olanı oneriyorlar cocuk hastalandiginda birebir oluyor
Ateş ölcer alın :)
Canım mama ne alıcaksın ? Yeni doğan için aptamil duydum ama hangisiMerhaba kızlar bugün bazı eksikleri sipariş ettim
Emzirme atleti 3 adet
2 tane emzirme sütyenim vardı
2 kutu hünnap still çat 2 kutu rezene hünnap ( humana alacaktım ama fiyatlar inanılmaz uçmuş gerek yok)
Hasta bezi 8 adet cırtlı
Depend almadım ya evde çok pedim var bu cırtlıları takarım olmadı.
Biberon var evde onlara bakacağım, bir mama alacağım yanıma nolur nolmaz
Bebişin eşyalarını ve benim pijamaları yıkadım bugün
Yüksek bel kilot alacağım göğüs pompamı bulacağımamin
Kızlar çoğunu aldım ya birşey kaldıysa söyleyin. Geri kalan herşey tamam gibi
Benim bi çoğu böyle ufak tefek şeylerim eksikMerhaba kızlar bugün bazı eksikleri sipariş ettim
Emzirme atleti 3 adet
2 tane emzirme sütyenim vardı
2 kutu hünnap still çat 2 kutu rezene hünnap ( humana alacaktım ama fiyatlar inanılmaz uçmuş gerek yok)
Hasta bezi 8 adet cırtlı
Depend almadım ya evde çok pedim var bu cırtlıları takarım olmadı.
Biberon var evde onlara bakacağım, bir mama alacağım yanıma nolur nolmaz
Bebişin eşyalarını ve benim pijamaları yıkadım bugün
Yüksek bel kilot alacağım göğüs pompamı bulacağımamin
Kızlar çoğunu aldım ya birşey kaldıysa söyleyin. Geri kalan herşey tamam gibi
Aynen bende duydum , ben 36 ya yetişe bilirsem eğer sonra yürüyüş yapıcam belki normal gelir , tabi biraz halalarımın normali bebek kanala girdiği halde çok feci geçmiş ama hayırlısı artıkBelden uyuşturmalı sezeryanla doğum yapacaklara Nescafe tavsiye ederim kesinlikle, bitter çikolata da olur cafein iyi geliyor kesinlikle, boyun sırt ağrısı bırakabiliyor çünkü belden uyuşturmalı
Kuzum biz Bebelac almıştık şeker oranı yüksek olduğu için sarılık olmasın diye, o zaman verilen akıl buydu ne kadar doğru bilemiyorum tabi, sma çok iyi diye biliyorum, Aptamil çok gaz yapıyor diye hatırlıyorum. Doğru olmaya da bilirCanım mama ne alıcaksın ? Yeni doğan için aptamil duydum ama hangisi
Hakkında hayırlısıyla kolayıyla en iyisi olsun kuzu, ben göze alamıyorum ya, Allahım affetsin.Aynen bende duydum , ben 36 ya yetişe bilirsem eğer sonra yürüyüş yapıcam belki normal gelir , tabi biraz halalarımın normali bebek kanala girdiği halde çok feci geçmiş ama hayırlısı artık
Aa ismi cok guzelmis.Ya ablam sürpriz yapmış çok mutlu oldum
ve belden uyuşturma feci baş ağrısı yapıyor sonrasında, o yüzden bol kafein ve sıvı alımı öneriliyor bol bol su da içinBelden uyuşturmalı sezeryanla doğum yapacaklara Nescafe tavsiye ederim kesinlikle, bitter çikolata da olur cafein iyi geliyor kesinlikle, boyun sırt ağrısı bırakabiliyor çünkü belden uyuşturmalı
ya sen kendini hiç başkasıyla kıyaslama bi baktın çok güzel açılman olmuş tek nefeste doğuruvermişsin, bak mesela halalarım teyzelerim ve annem (5 normal sondaki sezaryen oda tüpleri bağlattığı için) hepsi normal doğum yapmış ve bebe kiloları da düşük değil, ben yinede bende normal yaparım demiyorum çünkü herkesin vücudu kendine özel ve farklıAynen bende duydum , ben 36 ya yetişe bilirsem eğer sonra yürüyüş yapıcam belki normal gelir , tabi biraz halalarımın normali bebek kanala girdiği halde çok feci geçmiş ama hayırlısı artık
Bence direk git kendin gör al , riske atma böyle bişeyiKuzum biz Bebelac almıştık şeker oranı yüksek olduğu için sarılık olmasın diye, o zaman verilen akıl buydu ne kadar doğru bilemiyorum tabi, sma çok iyi diye biliyorum, Aptamil çok gaz yapıyor diye hatırlıyorum. Doğru olmaya da bilirbenim kafa yandı.. ilk etapta bebeklere sma yı çok onermislerdi o zman şeker oranı az diye kuzu. Bence Aptamil de sma da kaliteli, istersen bı eczacıya danış tam bilemedim. Bı de internetten alsam acaba güvenilir olur mu onu da bilemiyorum.
Kızlar bize mama önerin ????
Valla bende az kaldı doğurucam ama bi türlü karar veremedimHakkında hayırlısıyla kolayıyla en iyisi olsun kuzu, ben göze alamıyorum ya, Allahım affetsin.
Gordum burnundaki havayi tamamen cikardik kendi kendine nefes alacak dediler ama korkum umarim gerilemez aksam bir daha gidecegim insallahBebeğini gördün mü cnmm durumu nasıl
Aynen canım çok haklısın , zaten eğer açılma olursa güzelce bende normal doğurucam , tabi bizim meraklı beklerseya sen kendini hiç başkasıyla kıyaslama bi baktın çok güzel açılman olmuş tek nefeste doğuruvermişsin, bak mesela halalarım teyzelerim ve annem (5 normal sondaki sezaryen oda tüpleri bağlattığı için) hepsi normal doğum yapmış ve bebe kiloları da düşük değil, ben yinede bende normal yaparım demiyorum çünkü herkesin vücudu kendine özel ve farklı
Aynen şuan uzerinden 5 gun gecti hala kafam çatlıyorve belden uyuşturma feci baş ağrısı yapıyor sonrasında, o yüzden bol kafein ve sıvı alımı öneriliyor bol bol su da için
İnşallah gerilemicek canım niye gerilesin , en kısa zamanda toparlanıp kucağına gelecek inşallahGordum burnundaki havayi tamamen cikardik kendi kendine nefes alacak dediler ama korkum umarim gerilemez aksam bir daha gidecegim insallah
Canım benim hayırlısı olsun öncelikle rabbim bir an önce sağlıklı, sıhhatli, sapasağlam olarak büyütmeyi nasip etsin, seni en iyi anlayan benim şu an ama güçlü olmalıyız bu bebişlerimizden ayrı kaldığımız günlerde elbet geçecek gönlünü ferah tur her zamanŞuan kuvezde durumu stabil dendi :) nefesi makinelerden alıyor
İkinci bebeğim olduğu için agrınin doğum sancisı oldugunu anladim. Acile gittim :) dogum baslamis dendi durdurulmaya calisildi ciger gelistirici vuruldu ilki sezeryandi zaten. Acilmam durmayinca sezeryana alındım hemen.
Mesanem rahmime yapişmış rahmimde incelme varmış bir anda sancilarim başladi ilk sezeryanımdan kaynakli rahmimde karnıma yapısmış hic haberim yoktu bundan kaynakli kizim erken geldi
Premature bebekler ilerler gerilerde dediler. Suan icin tarih vermiyorlar dokunmamada izin vermiyorlar uzaktan izliyorum sadece hortumlara bagli
bol su için ve kahve, vücuttan atılması gerekiyor, hem size sütte yapar bol suAynen şuan uzerinden 5 gun gecti hala kafam çatlıyor
hayırlısı olsun inşallahAynen canım çok haklısın , zaten eğer açılma olursa güzelce bende normal doğurucam , tabi bizim meraklı beklerseanneme sordum ben 37 haftada doğmuşum 36+6 normal doğum , kardeşim 37 buçuk ta doğmuş , bakalım nasıl olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?