2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bebeğini gördün mü cnmm durumu nasıl

Merhaba kızlar bugün bazı eksikleri sipariş ettim
Emzirme atleti 3 adet
2 tane emzirme sütyenim vardı
2 kutu hünnap still çat 2 kutu rezene hünnap ( humana alacaktım ama fiyatlar inanılmaz uçmuş gerek yok)
Hasta bezi 8 adet cırtlı
Depend almadım ya evde çok pedim var bu cırtlıları takarım olmadı.
Biberon var evde onlara bakacağım, bir mama alacağım yanıma nolur nolmaz
Bebişin eşyalarını ve benim pijamaları yıkadım bugün
Yüksek bel kilot alacağım göğüs pompamı bulacağım amin
Kızlar çoğunu aldım ya birşey kaldıysa söyleyin. Geri kalan herşey tamam gibi

Canım mama ne alıcaksın ? Yeni doğan için aptamil duydum ama hangisi

Benim bi çoğu böyle ufak tefek şeylerim eksik

Belden uyuşturmalı sezeryanla doğum yapacaklara Nescafe tavsiye ederim kesinlikle, bitter çikolata da olur cafein iyi geliyor kesinlikle, boyun sırt ağrısı bırakabiliyor çünkü belden uyuşturmalı
Aynen bende duydum , ben 36 ya yetişe bilirsem eğer sonra yürüyüş yapıcam belki normal gelir , tabi biraz halalarımın normali bebek kanala girdiği halde çok feci geçmiş ama hayırlısı artık

Canım mama ne alıcaksın ? Yeni doğan için aptamil duydum ama hangisi
Kuzum biz Bebelac almıştık şeker oranı yüksek olduğu için sarılık olmasın diye, o zaman verilen akıl buydu ne kadar doğru bilemiyorum tabi, sma çok iyi diye biliyorum, Aptamil çok gaz yapıyor diye hatırlıyorum. Doğru olmaya da bilir benim kafa yandı.. ilk etapta bebeklere sma yı çok onermislerdi o zman şeker oranı az diye kuzu. Bence Aptamil de sma da kaliteli, istersen bı eczacıya danış tam bilemedim. Bı de internetten alsam acaba güvenilir olur mu onu da bilemiyorum.
Kızlar bize mama önerin ????

Aynen bende duydum , ben 36 ya yetişe bilirsem eğer sonra yürüyüş yapıcam belki normal gelir , tabi biraz halalarımın normali bebek kanala girdiği halde çok feci geçmiş ama hayırlısı artık
Hakkında hayırlısıyla kolayıyla en iyisi olsun kuzu, ben göze alamıyorum ya, Allahım affetsin.

Belden uyuşturmalı sezeryanla doğum yapacaklara Nescafe tavsiye ederim kesinlikle, bitter çikolata da olur cafein iyi geliyor kesinlikle, boyun sırt ağrısı bırakabiliyor çünkü belden uyuşturmalı
ve belden uyuşturma feci baş ağrısı yapıyor sonrasında, o yüzden bol kafein ve sıvı alımı öneriliyor bol bol su da için

ya sen kendini hiç başkasıyla kıyaslama bi baktın çok güzel açılman olmuş tek nefeste doğuruvermişsin, bak mesela halalarım teyzelerim ve annem (5 normal sondaki sezaryen oda tüpleri bağlattığı için) hepsi normal doğum yapmış ve bebe kiloları da düşük değil, ben yinede bende normal yaparım demiyorum çünkü herkesin vücudu kendine özel ve farklı

Bence direk git kendin gör al , riske atma böyle bişeyi

Hakkında hayırlısıyla kolayıyla en iyisi olsun kuzu, ben göze alamıyorum ya, Allahım affetsin.
Valla bende az kaldı doğurucam ama bi türlü karar veremedim bilmiyorum artık 38’e kadar doğarsa kendi doğacak , eğer doğmazsa sezeryan , riske atmak istemiyorum , benlik olsa 37 de çıkarın dicem

Aynen canım çok haklısın , zaten eğer açılma olursa güzelce bende normal doğurucam , tabi bizim meraklı beklerse anneme sordum ben 37 haftada doğmuşum 36+6 normal doğum , kardeşim 37 buçuk ta doğmuş , bakalım nasıl olucak

Canım benim hayırlısı olsun öncelikle rabbim bir an önce sağlıklı, sıhhatli, sapasağlam olarak büyütmeyi nasip etsin, seni en iyi anlayan benim şu an ama güçlü olmalıyız bu bebişlerimizden ayrı kaldığımız günlerde elbet geçecek gönlünü ferah tur her zaman

hayırlısı olsun inşallah , sizde meraklıymışsınız dünyaya meğer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…