2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Hayirli cumalar baby turcoda boyle bi kampanya varmis. Ben hic arastirmadim, düsünen var mi bu markayi
Ben baby turco aldım hep kuzu ama bezi 2 numaradan aldım, biraz kalıpları ufak geldi bana, doğum ağırlığı nasıl bebeklerin, çok büyük bebekler değilse al, ben memnundum baby turco doğadan dan

Bende çikolata ve kapı süsünü koyarım ya bak ne diycem makyaj yapıcakmısınız bebişi emzirirken ona dokunmadan da duramayız zarar verir mi kıyamam
Benim yapasım var aslında ya hiç değilse bı göz makyajı bişey foto için sezeryandan sonra çekilmez birine dönüşebilirim, önce yapasım var saçları düzlestirip makyajla giresim var bilmiyorum kuzu tam bende karar veremedim

Bende henüz almadım ama braun kulaktan ölçerini favoriledim. Sizin bahsettiğiniz nedenlerden dolayı en kolay ve doğru sonucun kulaktan ölçer olduğunu düşünüyorum
Bana da yenidoğan hemşiresi arkadaşımın tavsiyesi. Ben de Braun düşünüyorum, henüz almadım.

NewMamaa merhaba canım 25/07/2023 kızım dünyaya geldi adini melis koydum 33 haftalık doğdu tabloya ekleyebilirsen
Mansallah canım göz aydınlığın olsun bilgi aldikca bize de haber en geç 10 gün içinde kavuşursunuz kilosu falan iki hafta önde doğmuş ultrasondada önde mı gidiyordu

Evet bebeğim artık haftada bir gel dedi her gişimde önce nst sonra muayene oluyorum artık sayılı günlerimiz kaldı hazırlıkları tam sadece çikolata kaldı oda erir diye son haftalara bırakırım diye düşünüyorum senin nasıl gidiyor herşey yolunda dır umarım

Olmadı filtre kullanırız bebişe kimyasal deymesin onu bol bol öpüp koklamak daha öncelikli tercihim olucak tabi nasip olursa

Kızlar bu benim 13 yıllık ateş ölçerim oğlumda almıştım ve hala canavar gibi ölçüm yapıyor kulaktan ölçüm kesinlikle bunu size öneriyorum başlıkları var zaten yırtılınca değiştiriyorsunuz hala elimde 4 başlık var Melikeben canım sen sormuştun sanırım

Simdi bile doğsa sorun olmaz dedi eşim aslinda ama ne bileyim aylardır hamileyiz ya sanki hic dogurmucaz gibi
Oh oh ne güzel bende senin haftaları görürsm lokma dagiticam benim eşim de yeni doğan yoğun bakım asistanıydi şimdi göze gecti ordayken bilgi veriyordu hep bana 35 den sonra doğanları genelde gözlem amaçlı tutuyolar yada hiç tutnuyolar kuvozde

Sling alan arkadaşlarım kumaşın materyali ne? Yaziyor mu? Ben hb sling e bakıyorum internet sitesinden instagramdan falan ama materyali hakkında bir şey bulamadim
Canım hb bana bunu göndermişti sorduğumda

Eklentiler

• IMG_2420.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…