Ben baby turco aldım hep kuzu ama bezi 2 numaradan aldım, biraz kalıpları ufak geldi bana, doğum ağırlığı nasıl bebeklerin, çok büyük bebekler değilse al, ben memnundum baby turco doğadan danHayirli cumalarbaby turcoda boyle bi kampanya varmis. Ben hic arastirmadim, düsünen var mi bu markayi
3 hafta sonra zaten günlerin gelmis oluyor niye korkuyosun kiKızlar ben son hazırlıkları yapıyorum da ateş ölçer ne aldiniz?
Eşim sabah göbeğin düşmeye başlamış 2 3 haftaya gelir çocuk dedi beni korkuttu
Benim yapasım var aslında ya hiç değilse bı göz makyajı bişey foto içinBende çikolata ve kapı süsünü koyarım ya bak ne diycem makyaj yapıcakmısınız bebişi emzirirken ona dokunmadan da duramayız zarar verir mi kıyamam
Bana da yenidoğan hemşiresi arkadaşımın tavsiyesi. Ben de Braun düşünüyorum, henüz almadım.Bende henüz almadım ama braun kulaktan ölçerini favoriledim. Sizin bahsettiğiniz nedenlerden dolayı en kolay ve doğru sonucun kulaktan ölçer olduğunu düşünüyorum
Mansallah canım göz aydınlığın olsun bilgi aldikca bize de haber en geç 10 gün içinde kavuşursunuz kilosu falan iki hafta önde doğmuş ultrasondada önde mı gidiyorduNewMamaa merhaba canım 25/07/2023 kızım dünyaya geldi adini melis koydum 33 haftalık doğdu tabloya ekleyebilirsen
Teşekkür ederim bebeğim limonlu çorbayla geçiştirmeye çalışıyorum ama zor tam biraz serinlik oldu rahatlıycam derken şimdide grip oldum amannn siz dikkat edinGeçmiş olsun kuzum. Sıcak soğuk tam hastalık havası. En kısa sürede atlatırsın umarım
Evet bebeğim artık haftada bir gel dedi her gişimde önce nst sonra muayene oluyorum artık sayılı günlerimiz kaldıEvet kuzum kilo da boyda çok yanıltıcı oluyor sağlıkla gelsin kızınzamanında sorunsuz sıkıntısız kavuşun inşallah kuzum, ay birşey kalmamış haftalık nst mi isticek o zaman. Hazırlıkları tamamladın mı kuz
Simdi bile doğsa sorun olmaz dedi eşim aslinda ama ne bileyim aylardır hamileyiz ya sanki hic dogurmucaz gibi3 hafta sonra zaten günlerin gelmis oluyor niye korkuyosun ki
Çok güzeller güle güle kullanın inşallahYa ablam sürpriz yapmış çok mutlu oldum
Kampanya vardi bi bakayim demistim, tamam canim aklimda olsunBen baby turco aldım hep kuzu ama bezi 2 numaradan aldım, biraz kalıpları ufak geldi bana, doğum ağırlığı nasıl bebeklerin, çok büyük bebekler değilse al, ben memnundum baby turco doğadan dan
Yani sen ciyer gelişimi haftasını gectin bildigim kadarıyla 34 haftayi. Doktrn kaç günde bi cagiriyoSimdi bile doğsa sorun olmaz dedi eşim aslinda ama ne bileyim aylardır hamileyiz ya sanki hic dogurmucaz gibi
Olmadı filtre kullanırızBenim yapasım var aslında ya hiç değilse bı göz makyajı bişey foto içinsezeryandan sonra çekilmez birine dönüşebilirim, önce yapasım var saçları düzlestirip makyajla giresim var bilmiyorum kuzu tam bende karar veremedim
Yani sen ciger gelişimi haftasını gectin bildigim kadarıyla 34 haftayi. Doktrn kaç günde bi cagiriyo en son gittiğinde
Oh oh ne güzel bende senin haftaları görürsm lokma dagiticam benim eşim de yeni doğan yoğun bakım asistanıydi şimdi göze gecti ordayken bilgi veriyordu hep bana 35 den sonra doğanları genelde gözlem amaçlı tutuyolar yada hiç tutnuyolar kuvozdeSimdi bile doğsa sorun olmaz dedi eşim aslinda ama ne bileyim aylardır hamileyiz ya sanki hic dogurmucaz gibi
Evet 34 bittiginde pratikte organlar tamamlanio cnmYani sen ciyer gelişimi haftasını gectin bildigim kadarıyla 34 haftayi. Doktrn kaç günde bi cagiriyo
Canım ben wee aldım ama nexus alıcam bir tane herkes çok memnun nexus danKızlar ben son hazırlıkları yapıyorum da ateş ölçer ne aldiniz?
Eşim sabah göbeğin düşmeye başlamış 2 3 haftaya gelir çocuk dedi beni korkuttu
Canım hb bana bunu göndermişti sorduğumdaSling alan arkadaşlarım kumaşın materyali ne? Yaziyor mu? Ben hb sling e bakıyorum internet sitesinden instagramdan falan ama materyali hakkında bir şey bulamadim
Evet 35 oldum bugun ölçümlere göre 36 bir hafta önde şuan. 2 haftada bir dedi doktor haftaya kontrol var 36 da. 36 dan sonra haftada bir kontrol olucakmis.Yani sen ciyer gelişimi haftasını gectin bildigim kadarıyla 34 haftayi. Doktrn kaç günde bi cagiriyo
Tamam bi temassız alacağım bi kulaktanEki Görüntüle 3278977
Kızlar bu benim 13 yıllık ateş ölçerim oğlumda almıştım ve hala canavar gibi ölçüm yapıyor kulaktan ölçüm kesinlikle bunu size öneriyorum başlıkları var zaten yırtılınca değiştiriyorsunuz hala elimde 4 başlık varMelikeben canım sen sormuştun sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?