2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Karbonat beni mahvediyor yahu.
Ben bazen acken durduk yere, mesela ayakta duruyorken bile midem yanmaya basliyor.
o yanmanın sebebi asit işte, karbonatta alkalidir o asidi nötralize eder normalde rennie ve gaviscon da aynı mantık karbonat içerir, size dokunuyorsa demekki

o yanmanın sebebi asit işte, karbonatta alkalidir o asidi nötralize eder normalde rennie ve gaviscon da aynı mantık karbonat içerir, size dokunuyorsa demekki

Ya mesela soda herkesi rahatlatir beni iyice sisirir.

Kahve herkesi kabiz yapar yada ishal keser degil mi? Bende tam tersi ishale sebep olur.

Bu vb sebeplerle mide yanmasi konusunda ben cozumsuzum

Ya mesela soda herkesi rahatlatir beni iyice sisirir.

Kahve herkesi kabiz yapar yada ishal keser degil mi? Bende tam tersi ishale sebep olur.

Bu vb sebeplerle mide yanmasi konusunda ben cozumsuzum
soda bazen bnada iyi gelmiyor, ama mesela 1 çay kaşığı karbonatı 1 çay bardağı suya koyup için bir de öyle deneyin direk sadece karbonat almış olursunuz, sodanın içinde farklı minerallerde var çünkü, mesela benimde demir korkulu rüyam acayip dokunuyor bana

Demir anemim var, demir ilaci ictigim zaman karnim inanilmaz siser taş gibi olur ve asiri midem agrir. O yuzden içemiyorum hayatimi yesil sebzelerle geciriyorum.

Karbonati bahsettiğiniz gibi deneyecegim. Aklimda olsun. :)

Demir anemim var, demir ilaci ictigim zaman karnim inanilmaz siser taş gibi olur ve asiri midem agrir. O yuzden içemiyorum hayatimi yesil sebzelerle geciriyorum.

Karbonati bahsettiğiniz gibi deneyecegim. Aklimda olsun. :)
bende bıraktım tekrar başladım güya ama gene her gün içemiyorum aynı sorunları yaşıyorum sizinle Allah'tan bende yeşil sebze falan tüketiyorum bi de siyah kuru üzüm aldım oda demir deposu her gün yemeye çalışıyorum

Ay Nazenin daha güzelmiş nasıl karıştırdım ucuz oralete çok güldüm iki isim düşündünüz mü peki
Ben nazenin I istemiyorum ki bi tane bile bulamadım daha Ece olsun dedim kraliçe demek Melike de kraliçe demek anası gibi olsun dedim ama bilmiyorum heralde ben kurbanlık koyun gibi yatarken eşim yapıştıracak nazenin I

Aslında sifonyer beşikten daha kolaydır ama .
Başta parçaları görünce bizimki de pes eder gibi oldu ama bugüne kadar aldığım en güzel şeylerden biri şarjlı matkap sok tak halletti benimki de biraz gazla çalışıyor heralde yaparsın aslansın kaplansın diye diye

NewMamaa merhaba canım 25/07/2023 kızım dünyaya geldi adini melis koydum 33 haftalık doğdu tabloya ekleyebilirsen
Canım ben yoğunluktan giremedim gruba. Çok çok tebrik ederim. Sağlıkla kucağına alacaksın inşallah Melis bebişi, dualarımız onunla ve seninle. İyi olacak annesi merak etme. Makinelerden de yakında kurtulur kilosu filan yerinde çünkü.

Aynı şeyi düşünüyoruz ben de almadım. Sütünün bol olacağını düşünmek gerekiyormuş bu dönem. Çevremdeki tüm doğum yapmış annelerin tavsiyesidir. Sakın mama biberon alma dediler.
Güzel anneler/anne adayları, aranızda mide yanması çeken var mı? Normalde ılık süt geçiriyor, aksi gibi evde kalmamış. Başka geçiren/rahatlatan bi şey var mı acaba
Yoğurt canım o da fayda sağlıyor

Ya benimki de öyle kuzum ya büyüdü kuvvetlendi kuzular. Baya can yakıyor bazen:)

kesinlikle bizde şifonyer macerasından sonra şarjlı matkap almaya karar verdik kıyamam benimki elleriyle delmeye çalıştı zorlandı bayağı bu arada o taktiği bende denedim erkolar başka türlü çalışmıyor

kızlar bir inanışa göre bu videodaki pozisyonda bacak bacak üstüne atamazsanız bebek gelmek üzere demekmiş. :) ben de denedim az önce atıyorum

Annem her sancidan sonra bana bunu denetiyor. Cantalari geri bosaltiyoruz

Ekleme: videoda ustte bir post var. "Yere otur sirt ustu ayaklarını birbirinin ustune atamıyorsan..." demis.

Benim kafam karisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…