2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bugün tüm günüm ikeadan dolap almakla geçti. 1den gece 10a kadar sürdü.... o mağazaya gittik tüm parçalar yok dedi ötekine gittik onda da herşey yok. Küçük çaplı bir kriz yaşandı ikea almayalım da bilmem ne.
kızlar bir inanışa göre bu videodaki pozisyonda bacak bacak üstüne atamazsanız bebek gelmek üzere demekmiş. :) ben de denedim az önce atıyorum
Ayy zar zor yattım yatağa kaldırmayın beni yarın deneyeyim bakalım tutçak mı bu bayanı takibe aldım

Bugün saat 1de evden çıkıp ikeaya gittik 10da ikea kapanırken çıktık 1 dolap alcaz diye tüm gün gezdik. (Qradq yemek moları var tabi) bi mağazada bazı pqrçalar yok diye ötekine gittik, onda da herşey yok başka yere gittik. Parça parça ürün topladık. İnternetten de sipariş verdik. Kulp ise stokta yok. Tüm gün uğraşıp 1 dolapçık alamadık yani eksikli oldu ikeaya uyuz olmakla geçti günüm. Bir de yarın kurulum gerginliği olacak evde

Çok güzel sağlıkla giydir

günaydın umarım güzel mutlu bir gün geçirirsiniz nasılsınız
Günaydın, amiin inşallah bebişin hareketlerini çok aşağıda hissediyorum. Birde diş ağrısıyla uyandım. İnşallah dediğiniz gibi mutlu bitirebilirim günü Siz nasılsınız

Benim eşim hiç eli yok ya , yani tablo aldık , 2 aydır yerde duruyor , daha o tabloyu asacak

kızlar bir inanışa göre bu videodaki pozisyonda bacak bacak üstüne atamazsanız bebek gelmek üzere demekmiş. :) ben de denedim az önce atıyorum
Bir zorlandım ama yaptım kasığı ağrıtıyor. Bebiş kanala girince yapılmıyordur o şekilde anlaşılıyordur o zaman.

Benim minnoşta göbek deliğimin üzerine doğru geçiş yapıp orada şişiriyor o kısımda can yakıyor gergin demek ki o kısım
Değişik oyunlara başladılar

Günaydın, amiin inşallah bebişin hareketlerini çok aşağıda hissediyorum. Birde diş ağrısıyla uyandım. İnşallah dediğiniz gibi mutlu bitirebilirim günü Siz nasılsınız
Diş ağrısı çok kotü oluyor umarim ilerlemez bebeginiz gelmeye hazirlik yapiyor ondandır annesi

Ben tehdit etmiştim 4. ayda felandım. Sen asmazsan ben sandalyeye çıkar matkapla delip asarım diye o şekilde astırdım.
Benimkine tehdit sökmez tamam yap der , hiç umrunda olmaz valla çok tembel ya , bir kere lavabo tutulmuştu bir ay hep dedim baktım etki etmiyor dedim bende seviniyorum evde erkek var senin elinden bi iş gelmez ev sahibini çağrıcam o yapsın hemen yaptı , yine öyle mi yapsam

İyiyim agrilarim var ama bu sezeryan olmada ne zormus ya bi kalkamadım
Ya evet bazılarının çok ağrısı oluyor , benim kuzenimde yeni sezeryan oldu onunda çok ağrısı var fitil kullanıyormuş ağrılarına diklofinak , size ne yazdı

Bir zorlandım ama yaptım kasığı ağrıtıyor. Bebiş kanala girince yapılmıyordur o şekilde anlaşılıyordur o zaman.
Ay kızlar ben bu hareketi yapamadım , ayağım yerden kesilmedi bi türlü çok zorladım ama ayak sanki yere yapışmış gibi , acaba gerçek mi

Atölye rakun :) çok güzel renkleri canım , güle güle kullanın ben de oradan müslin örtü aldım ama çok minik geldi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…