Hakikaten öyle demiş hiç farketmemiştim. Şimdi onu da denedim atıyorum oh :))Annem her sancidan sonra bana bunu denetiyor. Cantalari geri bosaltiyoruz
Ekleme: videoda ustte bir post var. "Yere otur sirt ustu ayaklarını birbirinin ustune atamıyorsan..." demis.
Benim kafam karisti
Ayy zar zor yattım yatağa kaldırmayın beni yarın deneyeyimkızlar bir inanışa göre bu videodaki pozisyonda bacak bacak üstüne atamazsanız bebek gelmek üzere demekmiş. :) ben de denedim az önce atıyorum
Hakikaten öyle demiş hiç farketmemiştim. Şimdi onu da denedim atıyorum oh :))
Hemen bende yaptım atıyorum artık her akşam bunu denerimkızlar bir inanışa göre bu videodaki pozisyonda bacak bacak üstüne atamazsanız bebek gelmek üzere demekmiş. :) ben de denedim az önce atıyorum
Çok güzel sağlıkla giydirKizlar bizim yastığı yapmak için tasarım yapti siparis verdiğim kişi renkler böyle olmayacak
Bu arada ruyamda dr umu gordum doğum kağıdımı dolduruyordu 21 agustos yazdı bakalim ne olacak
Bir de süt mısır hazir varken buzlugunuza koyun süt yapıyormuş buzunu çözmeden kaynatirsaniz taze taze oluyo
Günaydın, amiin inşallahgünaydın umarım güzel mutlu bir gün geçirirsiniz nasılsınız
İyiyiz günaydın siz nasılsınız?günaydın umarım güzel mutlu bir gün geçirirsiniz nasılsınız
Benim eşim hiç eli yok ya , yani tablo aldık , 2 aydır yerde duruyor , daha o tabloyu asacakBen de internetten oda aldım uygun olsun zaten 3 sene sonra tayinimiz cikcak diye iyi bir sey almadım tasinicaz edicez beşiği iki günde kurdu misafir falan vardı tatile gittik ettik dün komodini kurdu bugun nöbetçi insallah yarın dolabı da kurarsa yerlestiricezbizimkinin de elinden her iş gelir ama Naz niyaz
Ben tehdit etmiştim 4. ayda felandım. Sen asmazsan ben sandalyeye çıkar matkapla delip asarım diye o şekilde astırdım.Benim eşim hiç eli yok ya , yani tablo aldık , 2 aydır yerde duruyor , daha o tabloyu asacak
Bir zorlandım ama yaptım kasığı ağrıtıyor. Bebiş kanala girince yapılmıyordur o şekilde anlaşılıyordur o zaman.kızlar bir inanışa göre bu videodaki pozisyonda bacak bacak üstüne atamazsanız bebek gelmek üzere demekmiş. :) ben de denedim az önce atıyorum
Benim minnoşta göbek deliğimin üzerine doğru geçiş yapıp orada şişiriyor o kısımda can yakıyor gergin demek ki o kısımbebeğin hareketleri can yakmaya başladı kızlar ya sanki içerden etimi koparıyor keratavalla hareketlenince hissediyorum aha geldi gene o sancı diyorum bi kaç gündür böyle, çığlık atmışlığım bile oldu
Diş ağrısı çok kotü oluyor umarim ilerlemezGünaydın, amiin inşallahbebişin hareketlerini çok aşağıda hissediyorum. Birde diş ağrısıyla uyandım. İnşallah dediğiniz gibi mutlu bitirebilirim günü Siz nasılsınız
İyiyim agrilarim var amaİyiyiz günaydın siz nasılsınız?
Benimkine tehdit sökmezBen tehdit etmiştim 4. ayda felandım. Sen asmazsan ben sandalyeye çıkar matkapla delip asarım diye o şekilde astırdım.
Ya evet bazılarının çok ağrısı oluyor , benim kuzenimde yeni sezeryan oldu onunda çok ağrısı var fitil kullanıyormuş ağrılarına diklofinak , size ne yazdıİyiyim agrilarim var amabu sezeryan olmada ne zormus ya bi kalkamadım
Ay kızlar ben bu hareketi yapamadım , ayağım yerden kesilmedi bi türlüBir zorlandım ama yaptım kasığı ağrıtıyor. Bebiş kanala girince yapılmıyordur o şekilde anlaşılıyordur o zaman.
Atölye rakun :) çok güzel renkleri canım , güle güle kullanın ben de oradan müslin örtü aldım ama çok minik geldi yaKizlar bizim yastığı yapmak için tasarım yapti siparis verdiğim kişi renkler böyle olmayacak
Bu arada ruyamda dr umu gordum doğum kağıdımı dolduruyordu 21 agustos yazdı bakalim ne olacak
Bir de süt mısır hazir varken buzlugunuza koyun süt yapıyormuş buzunu çözmeden kaynatirsaniz taze taze oluyo
Kuzum sana yat dinlen diyorlar hareketi deniyorsun Kıbrıs yaramazlık yapmaAy kızlar ben bu hareketi yapamadım , ayağım yerden kesilmedi bi türlüçok zorladım ama ayak sanki yere yapışmış gibi , acaba gerçek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?