Çok iyi maşallah bende anaokulu öğretmeniyim de malzemeleri ve el becerinizi görünce dedim kesin meslektaşızİlahiyatciyim, okul öncesi çocuklarada ders veriyordum, onlara yapardim el becerileri etkinlikleri
Babasi isvicre çakisi zaten, sagolsun elinden her iş gelir. E ben size kapı süsünü atsam ona bayilirsiniz
Ben de internetten oda aldım uygun olsun zaten 3 sene sonra tayinimiz cikcak diye iyi bir sey almadım tasinicaz edicez beşiği iki günde kurdu misafir falan vardı tatile gittik ettik dün komodini kurdu bugun nöbetçi insallah yarın dolabı da kurarsa yerlestiricezharika olmuşben daha babasına ters kurduğu beşiği düzelttirecem oyy
Bebek saclaniyor derlerGüzel anneler/anne adayları, aranızda mide yanması çeken var mı? Normalde ılık süt geçiriyor, aksi gibi evde kalmamış. Başka geçiren/rahatlatan bi şey var mı acaba
Ne güzel valla nazla niyazla da olsa bişeyler yapıyorlar. Benimki de tam tersi benim elimden her iş gelir musluk bile tamir ederim. Ama gelin görün ki eşim çiviyi zor çakarBen de internetten oda aldım uygun olsun zaten 3 sene sonra tayinimiz cikcak diye iyi bir sey almadım tasinicaz edicez beşiği iki günde kurdu misafir falan vardı tatile gittik ettik dün komodini kurdu bugun nöbetçi insallah yarın dolabı da kurarsa yerlestiricezbizimkinin de elinden her iş gelir ama Naz niyaz
Elinden is gelen erkek kadin hepsini severim tebrik ediyorum efenimNe güzel valla nazla niyazla da olsa bişeyler yapıyorlar. Benimki de tam tersi benim elimden her iş gelir musluk bile tamir ederim. Ama gelin görün ki eşim çiviyi zor çakarYetiştirmeden tabii ki, ailesi gelince onlar kurdular her şeyi. Kız çocuğu olmama rağmen küçükken babama hep yardım ederdim, izlerdim. O yüzden diyeceğim o ki; erkek olsun kız olsun yavrularımıza her şeyi öğretmeliyiz, göstermeliyiz
Ayy geçen gecede rüyamda hastanedeyim, bebeğimi kucağıma alıyordum siyah saçlı beyaz tenli bişeydiBebek saclaniyor derlersütun iyi geldiğini duydum bebek mideye baskı yapıyor ya az yiyin sık yiyin.
Ben de süt yapar diye duydum canim istifledim buzluga
Güzel anneler/anne adayları, aranızda mide yanması çeken var mı? Normalde ılık süt geçiriyor, aksi gibi evde kalmamış. Başka geçiren/rahatlatan bi şey var mı acaba
Öyle yapayım, iki gündür yaşıyorum bu durumu bende, bu kadar sık olmazdı. Geçmiş olsun size deIcimde 7/24 ejderha var
Rennie / Gaviscon ilaclari...
Sut yoksa yogurt yiyebilirsiniz.
Dışında öyle bir yazıda göremedimYok sadece açılınca 12 ay kullanım ibaresi var
NazendeAblam da kapı süsü yapmış cocuga göndermiş kargoyla ama adı hala belli değil diye boş bırakmış duygulandım biraz bugünne koyacagiz adını ya
Kutu resmi var minicik arkasında alt sağda 12m yazıyorDışında öyle bir yazıda göremedim
Aaa biraz unutmuşsunuz çünkü nazeninNazende(unutmadım bu güzel ismi )
Ya hayır yaAaa biraz unutmuşsunuz çünkü nazenineşim sen Naz dersin diyo ben de nazo diyeceğim diyo e Naz koyalım o zaman
Çocuğuma ucuz oralet markası adı koyulacak ben gidip üzüleyim biraz
Ay Nazenin daha güzelmiş nasıl karıştırdımAaa biraz unutmuşsunuz çünkü nazenineşim sen Naz dersin diyo ben de nazo diyeceğim diyo e Naz koyalım o zaman
Çocuğuma ucuz oralet markası adı koyulacak ben gidip üzüleyim biraz
Ya bize de yapin
Cok guzel olmus.
Ahshshsah nasil ters???
Aaa bak gecen gun bir uye soruyordu sut misir yesem nolur diye, bende gaz olursun demistim. Demeseydim keske
bugün tüm gün çektim mideden hem ağrı hem yanma yapıyor yemek yiyince had sahfada oluyor üstelik, sizden gelen önerilerle bende süt içtim ama işe yaramadı rennie rahatlatıyor beni, haftaiçi de dr randevum var gaviscon yazdıracağım , çare bikarbonatGüzel anneler/anne adayları, aranızda mide yanması çeken var mı? Normalde ılık süt geçiriyor, aksi gibi evde kalmamış. Başka geçiren/rahatlatan bi şey var mı acaba
bugün tüm gün çektim mideden hem ağrı hem yanma yapıyor yemek yiyince had sahfada oluyor üstelik, sizden gelen önerilerle bende süt içtim ama işe yaramadı rennie rahatlatıyor beni, haftaiçi de dr randevum var gaviscon yazdıracağım , çare bikarbonat
bizde hep internetten aldık bizim babamız hallederiz kâdir modundaBen de internetten oda aldım uygun olsun zaten 3 sene sonra tayinimiz cikcak diye iyi bir sey almadım tasinicaz edicez beşiği iki günde kurdu misafir falan vardı tatile gittik ettik dün komodini kurdu bugun nöbetçi insallah yarın dolabı da kurarsa yerlestiricezbizimkinin de elinden her iş gelir ama Naz niyaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?