2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ya evet bazılarının çok ağrısı oluyor , benim kuzenimde yeni sezeryan oldu onunda çok ağrısı var fitil kullanıyormuş ağrılarına diklofinak , size ne yazdı
Minoset klamoks yazdi baskada birsey yazmadı

Nasıl iş başına düşüyorsa öyle yap o zaman fırsat verme tembellik yapmasına

Benim minnoşta göbek deliğimin üzerine doğru geçiş yapıp orada şişiriyor o kısımda can yakıyor gergin demek ki o kısım
Değişik oyunlara başladılar
Benimki de baş aşağı ayak yukardayken bu hafta komple midemin üstüne yan yatış pozisyonuna geçmiş ne yemek yiyebiliyorum nede nefes alabiliyorum

Ihlamur limon karabiber içebiliyor musun canım? Bal yasak demiştin.
Çorbalara limon ve karabiber atıyorum bitanem ama hiç çözümü yok inan hani derler ya grip illeti ilaçla bir hafta ilaçsız 7 gün sürer diye cidden ne yaparsan yap seni mutlaka sarsıyor

Sadece ateş ölçer aldım
Kuzum biz nemli bölgede yaşıyoruz. Kışın bile nem oranımız çok düşmüyor. Kardeşimin bebeği için doktoru gerek yok demişti Antalya’da demişti
Bende seninle aynı fikirdeyim. Biberon emzik mama no
Teyzeleri, bizim oğullarin dönenceleri
Babasiyla birlikte yaptik
Ellerinize sağlık çok güzel olmuş. Bende mobiller varmış görsellerin çıktısını alıp dönenceyi kendim yapmak istiyorum. İzne çıkınca oyalanmış olurum
Ya mesela soda herkesi rahatlatir beni iyice sisirir.

Kahve herkesi kabiz yapar yada ishal keser degil mi? Bende tam tersi ishale sebep olur.

Bu vb sebeplerle mide yanmasi konusunda ben cozumsuzum
kahve benim de bağırsaklarımı çalıştırır. Ben kabız yaptığını duymamıştım hiç

Çorbalara limon ve karabiber atıyorum bitanem ama hiç çözümü yok inan hani derler ya grip illeti ilaçla bir hafta ilaçsız 7 gün sürer diye cidden ne yaparsan yap seni mutlaka sarsıyor
Evet doğru diyorsun yapışıp kalıyor. Bitki çayıda bol bol iç bence. Doğal yollardan geçer gider inşallah. Sarımsakta rahatsız etmezse biraz ondanda ye.

Yaa 2 gündür sezaryenden sonra ağrı çok yazılarına denk gelmeye başladım. Doğum şeklim belli değil ama gözümü korkutuyor.
Her doğum kendine özel. İlk ayağa kalkışın zorladığını söylüyor hep. Sonrasının çok daha kolay olduğunu. Daha sonra oturup kalkerken biraz acı hissediliyormuş. Ama zaten etkili ağrı kesiciler veriliyor.
Her insanın süreci farklı. Hemen toparlanacağımızı düşünmemiz gerekiyor ki öyle olsun
Kolay değil ama üstesinden geleceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…