Değildir değildir hemen kötüye yorma batıl inanç bunlar. Sen dinlenmeye devam etAy kızlar ben bu hareketi yapamadım , ayağım yerden kesilmedi bi türlüçok zorladım ama ayak sanki yere yapışmış gibi , acaba gerçek mi
Minoset klamoks yazdi baskada birsey yazmadıYa evet bazılarının çok ağrısı oluyor , benim kuzenimde yeni sezeryan oldu onunda çok ağrısı var fitil kullanıyormuş ağrılarına diklofinak , size ne yazdı
Ahaha , evet valla merak ettim , dedim belki bende yapa bilirim bi mutlu olurumKuzum sana yat dinlen diyorlar hareketi deniyorsun Kıbrıs yaramazlık yapma
Yaa 2 gündür sezaryenden sonra ağrı çok yazılarına denk gelmeye başladım. Doğum şeklim belli değil ama gözümü korkutuyor.İyiyim agrilarim var amabu sezeryan olmada ne zormus ya bi kalkamadım
Nasıl iş başına düşüyorsa öyle yap o zaman fırsat verme tembellik yapmasınaBenimkine tehdit sökmeztamam yap der , hiç umrunda olmaz valla çok tembel ya , bir kere lavabo tutulmuştu bir ay hep dedim baktım etki etmiyor dedim bende seviniyorum evde erkek var senin elinden bi iş gelmez ev sahibini çağrıcam o yapsın hemen yaptı , yine öyle mi yapsam
MitivasiyonDeğildir değildir hemen kötüye yorma batıl inanç bunlar. Sen dinlenmeye devam et
Valla benim kuzenim o fitiller sayesinde ayaklandım dedi bana bir dr danış istersenMinoset klamoks yazdi baskada birsey yazmadı
Kuzum senin kanalda değil miydi o yüzdendir orada sıkışma hissi izin vermiyor bacakların kalkmasına korkmaAy kızlar ben bu hareketi yapamadım , ayağım yerden kesilmedi bi türlüçok zorladım ama ayak sanki yere yapışmış gibi , acaba gerçek mi
Evet yani niye kafanı sokuyorsun kanala değil miKuzum senin kanalda değil miydi o yüzdendir orada sıkışma hissi izin vermiyor bacakların kalkmasına korkma
Günaydın kuzum ben griple mücadele içindeyim bugün 3. Günüm bian önce atlatırım inşallahgünaydın umarım güzel mutlu bir gün geçirirsiniz nasılsınız
Canım sen bol bol çorba ve süt falan iç , iyi gelir inşallahGünaydın kuzum ben griple mücadele içindeyim bugün 3. Günüm bian önce atlatırım inşallah
Ihlamur limon karabiber içebiliyor musun canım? Bal yasak demiştin.Günaydın kuzum ben griple mücadele içindeyim bugün 3. Günüm bian önce atlatırım inşallah
Benimki de baş aşağı ayak yukardayken bu hafta komple midemin üstüne yan yatış pozisyonuna geçmiş ne yemek yiyebiliyorum nede nefes alabiliyorumBenim minnoşta göbek deliğimin üzerine doğru geçiş yapıp orada şişiriyor o kısımda can yakıyor gergin demek ki o kısım
Değişik oyunlara başladılar
Sezeryanın kaçıncı günündesin çok baş sırt ağrısı yaptımı kuzumİyiyim agrilarim var amabu sezeryan olmada ne zormus ya bi kalkamadım
Çorbalara limon ve karabiber atıyorum bitanem ama hiç çözümü yok inan hani derler ya grip illeti ilaçla bir hafta ilaçsız 7 gün sürer diye cidden ne yaparsan yap seni mutlaka sarsıyorIhlamur limon karabiber içebiliyor musun canım? Bal yasak demiştin.
Kuzum biz nemli bölgede yaşıyoruz. Kışın bile nem oranımız çok düşmüyor. Kardeşimin bebeği için doktoru gerek yok demişti Antalya’da demiştiSadece ateş ölçer aldım
Bende seninle aynı fikirdeyim. Biberon emzik mama noMama soran arkadaşlar bence hiç alıp çantanıza koymayın. Önceliğinizin anne sütü olacağını, gelmezse diye tedbiren koymak istediğinizi biliyorum. Ama öyle durumda hastane veriyormuş zaten. Ben biberon dahi almadım. İyi düşünelim iyi olsun, bol bol sütümüz olsun inşallah.
Ellerinize sağlık çok güzel olmuş. Bende mobiller varmış görsellerin çıktısını alıp dönenceyi kendim yapmak istiyorum. İzne çıkınca oyalanmış olurumTeyzeleri, bizim oğullarin dönenceleri
Babasiyla birlikte yaptik
kahve benim de bağırsaklarımı çalıştırır. Ben kabız yaptığını duymamıştım hiçYa mesela soda herkesi rahatlatir beni iyice sisirir.
Kahve herkesi kabiz yapar yada ishal keser degil mi? Bende tam tersi ishale sebep olur.
Bu vb sebeplerle mide yanmasi konusunda ben cozumsuzum
Evet doğru diyorsun yapışıp kalıyor. Bitki çayıda bol bol iç bence. Doğal yollardan geçer gider inşallah. Sarımsakta rahatsız etmezse biraz ondanda ye.Çorbalara limon ve karabiber atıyorum bitanem ama hiç çözümü yok inan hani derler ya grip illeti ilaçla bir hafta ilaçsız 7 gün sürer diye cidden ne yaparsan yap seni mutlaka sarsıyor
34. haftada bende öyle oldum. 34te bi iş var.Kızlar bu hafta bana çok uzun geldi hiç bitmedi sanki
sizede öyle geldimi?
Her doğum kendine özel. İlk ayağa kalkışın zorladığını söylüyor hep. Sonrasının çok daha kolay olduğunu. Daha sonra oturup kalkerken biraz acı hissediliyormuş. Ama zaten etkili ağrı kesiciler veriliyor.Yaa 2 gündür sezaryenden sonra ağrı çok yazılarına denk gelmeye başladım. Doğum şeklim belli değil ama gözümü korkutuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?