2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Hiç birşey bebeğin sağlığından önemli değiş. Bir şekilde yapılır. Sen kendini yorup riske girme.

Bayıldımm. Çok güzeller Benimkilerde inşallah önümüzde hafta sonuna gelmiş olur. Heyecan yaptım yine

bambamcat öyle yapiyim madem , napalım , ay hiç sorma dün annem geldi öyle bi bakıyor eşyaları savuruyorduki , ben toplamasam sürekli söylemesem bütün aldığım takımlar karışacaktı , yani sanki bebek elbiseleri giymiş eskitmişte toplayıp atıcakmışız gibi , sürekli hani bunun eldiveni hani bunun şapkası diyordum , ver ben evde yıkayıp getiririm dedi , vermedim çünkü kesin bazı parçaları kaybolurdu aşırı rahatlık var

Canım ne olursa olsun yapmamalısın. Anlıyorum bebeğin için herşey düzgün hazır olsun beklesin istiyorsun ama senin özel bir durumun var. Annene diretmekten başka çare yok.

Hiç üzülmeyin arkadaşların dediği gibi bi günlük iş, heyecanınızı en iyi biz biliyoruz anlıyoruz. Anneniz de erken görüyor demek ki yoksa neden yapmasın çok güzel telaşlar Uzanın dinlenin, az vakitimiz kaldı aynı bedende olmanın huzurunu yaşamaya çalışın

Canım ne olursa olsun yapmamalısın. Anlıyorum bebeğin için herşey düzgün hazır olsun beklesin istiyorsun ama senin özel bir durumun var. Annene diretmekten başka çare yok.
Aynen bu gidişle bebek gelince neyin nerde olduğu hiç belli olmicak

Ay canım ne güzel söyledin gerçekten öyle napalım heryer karma karışık olucak ama yapıcak bişey yok motivasyonu yüksek tutalım

Canım anlamıyorlar bazen evet boşver ama sen uzan doktorunu dinle 1 günde halloluyor, bak ağustos annelerinde bir arkadaş acil doğum yaptı bebek de biraz küvezde kaldı biz hastaneden gelene kadar evi toparlamışlar diyordu evde inşaat falan olmuştu düşün sen takma bunları lütfen hepsi hallolacak hayırlısı ile

Boyle seyler görüyorum dayanamıyorum ya hemen ben de yapıştırma siparisi verdim duvara raf aldım korbel mi ne çöp kovası bile aldım keriz silkeleme şeyi diyordum atmayın kızlar guzel odalarınızı özeniyoruz ya allahim bir an önce doğurup gözümü bebemin üzerinden ayirmamam lazım yoksa ay sonunu getiremeyeceğiz amin

sakın öyle bir şey yapma gerekirse doğum sonrasına kalsın senin durumun çok riskli , annen neden gelmedi ? bende yalnızım başka şehirde bir başıma kardeşimin düğünü var 18 Ağustos da annemler düğün sonrası gelecekler, kv dem de kayınpederin işi yüzünden doğum sonrası bile gelebilir, kardeşlerim çalışıyor iş bana kaldı ben bu halimle bile zorlanıyorum sen sakın yapma bişey

Çokkk güzel olmuş güle güle kullanın sağlıklaa

Evet canım inşallah hallederiz bi günde sağolun

Annen geldiğinde yapar sen sakın elleme riske atma uzan dinlen bebişi düşün. Bir şekilde işler hallolur dert etmemeye çalış

ayy bende zor tutuyorum kendimi kardeşlerim bana tam olmuşsun instamom diyorlar aklım hala alamadıklarımda

Kolay gelsin canım sanada , bilmiyorum ki babam gelmedi diye oda gelmedi bende zorlamadım gel bu işleri yapalım diye , bakalım nasıl olucak , dediğiniz gibi sağ sağlim doğusunda hal ederiz bi şekilde biraz karışık olucak ama çare yok

Annen geldiğinde yapar sen sakın elleme riske atma uzan dinlen bebişi düşün. Bir şekilde işler hallolur dert etmemeye çalış
Aynen ya öyle yapiyim madem karışıklık hiç sevmem herşeyin yerinde olmasını isteyen biriyim ama artık yapacak bişey yok bebek sağlıklı olsun da herşey yoluna girer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…