Hiç birşey bebeğin sağlığından önemli değiş. Bir şekilde yapılır. Sen kendini yorup riske girme.Kızlar benim işlerimi kim yapıcak yaeşim tembel , annem sözde gelecekti gelmedi , dün geldi bi yatağı açtık bi bebek arabasını , hiç bişey yapmadık , bana doğuma 2 ay var diyor , ya nerde 2 ay var dedim kendim yapsam olmuyor , acaba hergün az az kendim mi yapsam
Bayıldımm. Çok güzellerBenim de ennn çok beklediğim kargolarım geldi kızlarbu eşler niye böyle bilmiyorum benimki de zorla yapıyor odayı bitirdik bir avizeyi taktırmak kaldı onu da bugün yaptıracağım inşallah beyfendiye bu arada isim listesine kuzey Alp yazdırmıştık ama sanırım sadece kuzey koyacağız oğluşumun ismini. Kimlik çıkana kadar netleşmez ama öyle görünüyor
Eki Görüntüle 3279305
Bence siz kendinizi yormayın benim annem geldi bir günde her sey yıkandı ütülendi bitti kafanıza takacağınız bir sey yok yanı zaten her şeyi almıştınız siz.
Keske sizi anlayıp heyecanınıza ortak olsalar ama olsun vardır bir bildikleri canınızı sıkmayın vallahi bir günlük iş.
Canım ne olursa olsun yapmamalısın. Anlıyorum bebeğin için herşey düzgün hazır olsun beklesin istiyorsun ama senin özel bir durumun var. Annene diretmekten başka çare yok.Kızlar benim işlerimi kim yapıcak yaeşim tembel , annem sözde gelecekti gelmedi , dün geldi bi yatağı açtık bi bebek arabasını , hiç bişey yapmadık , bana doğuma 2 ay var diyor , ya nerde 2 ay var dedim kendim yapsam olmuyor , acaba hergün az az kendim mi yapsam
Hiç üzülmeyin arkadaşların dediği gibi bi günlük iş, heyecanınızı en iyi biz biliyoruz anlıyoruz. Anneniz de erken görüyor demek ki yoksa neden yapmasın çok güzel telaşlarKızlar benim işlerimi kim yapıcak yaeşim tembel , annem sözde gelecekti gelmedi , dün geldi bi yatağı açtık bi bebek arabasını , hiç bişey yapmadık , bana doğuma 2 ay var diyor , ya nerde 2 ay var dedim kendim yapsam olmuyor , acaba hergün az az kendim mi yapsam
Aynen bu gidişle bebek gelince neyin nerde olduğu hiç belli olmicakCanım ne olursa olsun yapmamalısın. Anlıyorum bebeğin için herşey düzgün hazır olsun beklesin istiyorsun ama senin özel bir durumun var. Annene diretmekten başka çare yok.
Ay canım ne güzel söyledin gerçekten öyleHiç üzülmeyin arkadaşların dediği gibi bi günlük iş, heyecanınızı en iyi biz biliyoruz anlıyoruz. Anneniz de erken görüyor demek ki yoksa neden yapmasın çok güzel telaşlarUzanın dinlenin, az vakitimiz kaldı aynı bedende olmanın huzurunu yaşamaya çalışın
Canım anlamıyorlar bazen evet boşver ama sen uzan doktorunu dinle 1 günde halloluyor, bak ağustos annelerinde bir arkadaş acil doğum yaptı bebek de biraz küvezde kaldı biz hastaneden gelene kadar evi toparlamışlar diyordu evde inşaat falan olmuştu düşün sen takma bunları lütfen hepsi hallolacak hayırlısı ileKızlar benim işlerimi kim yapıcak yaeşim tembel , annem sözde gelecekti gelmedi , dün geldi bi yatağı açtık bi bebek arabasını , hiç bişey yapmadık , bana doğuma 2 ay var diyor , ya nerde 2 ay var dedim kendim yapsam olmuyor , acaba hergün az az kendim mi yapsam
Dedikleri gibi 1 günde halloluyor hepsi merak etme sen gözünde boşa büyütmeAynen bu gidişle bebek gelince neyin nerde olduğu hiç belli olmicak
ben yelleme bile yapıyordum hajajajajaBenim eşim bugün dolabı kuruyor kızlarhiç bulamıyorum huyuna gidiyorum çay getireyim mi aşkım soğuk su ister misin aşkım
Boyle seyler görüyorum dayanamıyorum ya hemen ben de yapıştırma siparisi verdim duvara raf aldım korbel mi ne çöp kovası bile aldım keriz silkeleme şeyi diyordum atmayın kızlar guzel odalarınızı özeniyoruz yaBenim de ennn çok beklediğim kargolarım geldi kızlarbu eşler niye böyle bilmiyorum benimki de zorla yapıyor odayı bitirdik bir avizeyi taktırmak kaldı onu da bugün yaptıracağım inşallah beyfendiye bu arada isim listesine kuzey Alp yazdırmıştık ama sanırım sadece kuzey koyacağız oğluşumun ismini. Kimlik çıkana kadar netleşmez ama öyle görünüyor
Eki Görüntüle 3279305
sakın öyle bir şey yapma gerekirse doğum sonrasına kalsın senin durumun çok riskli , annen neden gelmedi ? bende yalnızım başka şehirde bir başımaKızlar benim işlerimi kim yapıcak yaeşim tembel , annem sözde gelecekti gelmedi , dün geldi bi yatağı açtık bi bebek arabasını , hiç bişey yapmadık , bana doğuma 2 ay var diyor , ya nerde 2 ay var dedim kendim yapsam olmuyor , acaba hergün az az kendim mi yapsam
Çokkk güzel olmuş güle güle kullanın sağlıklaaBenim de ennn çok beklediğim kargolarım geldi kızlarbu eşler niye böyle bilmiyorum benimki de zorla yapıyor odayı bitirdik bir avizeyi taktırmak kaldı onu da bugün yaptıracağım inşallah beyfendiye bu arada isim listesine kuzey Alp yazdırmıştık ama sanırım sadece kuzey koyacağız oğluşumun ismini. Kimlik çıkana kadar netleşmez ama öyle görünüyor
Eki Görüntüle 3279305
Evet canım inşallah hallederiz bi gündeCanım anlamıyorlar bazen evet boşver ama sen uzan doktorunu dinle 1 günde halloluyor, bak ağustos annelerinde bir arkadaş acil doğum yaptı bebek de biraz küvezde kaldı biz hastaneden gelene kadar evi toparlamışlar diyordu evde inşaat falan olmuştu düşün sen takma bunları lütfen hepsi hallolacak hayırlısı ile
Annen geldiğinde yapar sen sakın elleme riske atma uzan dinlen bebişi düşün. Bir şekilde işler hallolur dert etmemeye çalışKızlar benim işlerimi kim yapıcak yaeşim tembel , annem sözde gelecekti gelmedi , dün geldi bi yatağı açtık bi bebek arabasını , hiç bişey yapmadık , bana doğuma 2 ay var diyor , ya nerde 2 ay var dedim kendim yapsam olmuyor , acaba hergün az az kendim mi yapsam
ayy bende zor tutuyorum kendimi kardeşlerim bana tam olmuşsun instamom diyorlar aklım hala alamadıklarımdaBoyle seyler görüyorum dayanamıyorum ya hemen ben de yapıştırma siparisi verdim duvara raf aldım korbel mi ne çöp kovası bile aldım keriz silkeleme şeyi diyordum atmayın kızlar guzel odalarınızı özeniyoruz yaallahim bir an önce doğurup gözümü bebemin üzerinden ayirmamam lazım yoksa ay sonunu getiremeyeceğiz amin
Aynen canım inşallah hal olur ya napalımDedikleri gibi 1 günde halloluyor hepsi merak etme sen gözünde boşa büyütme
Kolay gelsin canım sanada , bilmiyorum ki babam gelmedi diye oda gelmedi bende zorlamadım gel bu işleri yapalım diye , bakalım nasıl olucak , dediğiniz gibi sağ sağlim doğusunda hal ederiz bi şekilde biraz karışık olucak ama çare yoksakın öyle bir şey yapma gerekirse doğum sonrasına kalsın senin durumun çok riskli , annen neden gelmedi ? bende yalnızım başka şehirde bir başımakardeşimin düğünü var 18 Ağustos da annemler düğün sonrası gelecekler, kv dem de kayınpederin işi yüzünden doğum sonrası bile gelebilir, kardeşlerim çalışıyor iş bana kaldı ben bu halimle bile zorlanıyorum sen sakın yapma bişey
Aynen ya öyle yapiyim mademAnnen geldiğinde yapar sen sakın elleme riske atma uzan dinlen bebişi düşün. Bir şekilde işler hallolur dert etmemeye çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?