- 2 Temmuz 2023
- 12.151
- 36.487
- 528
Kuzum biz nemli bölgede yaşıyoruz. Kışın bile nem oranımız çok düşmüyor. Kardeşimin bebeği için doktoru gerek yok demişti Antalya’da demişti
Bende seninle aynı fikirdeyim. Biberon emzik mama no
Ellerinize sağlık çok güzel olmuş. Bende mobiller varmış görsellerin çıktısını alıp dönenceyi kendim yapmak istiyorum. İzne çıkınca oyalanmış olurum
kahve benim de bağırsaklarımı çalıştırır. Ben kabız yaptığını duymamıştım hiç
Evet onu duymuştum. Benim aklım granül ya da filtre kahveye gitti. Toz halinde çay kaşığıyla yanlış hatırlamıyorsam bir iki damla limon da sıkarak içince ishali kestiğini duymuştum.Bizde ishal olana kahve icirirler durdursun ishalini diye, turk kahvesinden bahsediyorum ama.
Kesinlikle öyle olmalı34. haftada bende öyle oldum. 34te bi iş var.
Zihnimde tam anlamıyla böyle şekillendirmiştim süreci ama meraklı gibi okuyup kafamı karıştırdım.Her doğum kendine özel. İlk ayağa kalkışın zorladığını söylüyor hep. Sonrasının çok daha kolay olduğunu. Daha sonra oturup kalkerken biraz acı hissediliyormuş. Ama zaten etkili ağrı kesiciler veriliyor.
Her insanın süreci farklı. Hemen toparlanacağımızı düşünmemiz gerekiyor ki öyle olsun
Kolay değil ama üstesinden geleceğiz
Sağlıkla alalım kucağımıza da hiç ama hiç önemli değil.Zihnimde tam anlamıyla böyle şekillendirmiştim süreci ama meraklı gibi okuyup kafamı karıştırdım.İnşallah hepimiz için hangi doğum şekli olursa olsun güzel ilerler ya.
Aynen heralde bize gerek yok , bu gün nem oranı 88 Kıbrıs’taKuzum biz nemli bölgede yaşıyoruz. Kışın bile nem oranımız çok düşmüyor. Kardeşimin bebeği için doktoru gerek yok demişti Antalya’da demişti
Bende seninle aynı fikirdeyim. Biberon emzik mama no
Ellerinize sağlık çok güzel olmuş. Bende mobiller varmış görsellerin çıktısını alıp dönenceyi kendim yapmak istiyorum. İzne çıkınca oyalanmış olurum
kahve benim de bağırsaklarımı çalıştırır. Ben kabız yaptığını duymamıştım hiç
Valla ben hiç o acılardan korkmuyorum , o gün annem bana diyor korkma herkes farklıdır falan , ya dedim neyinden korkucam , yani nasıl alınırsa alısın ha normal ha sezeryan sadece sağlıklı aliyim kucağıma , ama ben normal doğum yapanlar sonrasında ilişkiye girmekte zorlanıyorlar diye duydum işte ondan korkuyorumHer doğum kendine özel. İlk ayağa kalkışın zorladığını söylüyor hep. Sonrasının çok daha kolay olduğunu. Daha sonra oturup kalkerken biraz acı hissediliyormuş. Ama zaten etkili ağrı kesiciler veriliyor.
Her insanın süreci farklı. Hemen toparlanacağımızı düşünmemiz gerekiyor ki öyle olsun
Kolay değil ama üstesinden geleceğiz
Amin canım , merak etme max 1 hafta , en çok ağrı çeken bile ben 10’uncu gün dışarıya bile çıktım diyorZihnimde tam anlamıyla böyle şekillendirmiştim süreci ama meraklı gibi okuyup kafamı karıştırdım.İnşallah hepimiz için hangi doğum şekli olursa olsun güzel ilerler ya.
maşallah ne çalışkan kocalarımız var hajajajajBen tehdit etmiştim 4. ayda felandım. Sen asmazsan ben sandalyeye çıkar matkapla delip asarım diye o şekilde astırdım.
bol yürüyüş yapın kan akışı hızlansın iyileşme daha çabuk olurİyiyim agrilarim var amabu sezeryan olmada ne zormus ya bi kalkamadım
sen yapma ya uzan dinlen, seninki gelmeye yer arıyor zaten, birazdan bende deneyeceğimAy kızlar ben bu hareketi yapamadım , ayağım yerden kesilmedi bi türlüçok zorladım ama ayak sanki yere yapışmış gibi , acaba gerçek mi
ben bu kanıya hafta ortasında vardımKızlar bu hafta bana çok uzun geldi hiç bitmedi sanki
sizede öyle geldimi?
Nazar değmesinnmaşallah ne çalışkan kocalarımız var hajajajaj
Ben mesanemdende ameliyat oldum ondan agir gecti yoksa sizinki hic agir olmadan kalkadabilirsinizdeYaa 2 gündür sezaryenden sonra ağrı çok yazılarına denk gelmeye başladım. Doğum şeklim belli değil ama gözümü korkutuyor.
O zaman seninki kapıda zorlandığına göre, ay bende yapayım bariBir zorlandım ama yaptım kasığı ağrıtıyor. Bebiş kanala girince yapılmıyordur o şekilde anlaşılıyordur o zaman.
Bende hafta neden geçmedi diyorum 34tenmiş demek34. haftada bende öyle oldum. 34te bi iş var.
Vallahi yasen yapma ya uzan dinlen, seninki gelmeye yer arıyor zaten, birazdan bende deneyeceğim
ayy onlarda haklı aslında yorgun argın geliyorlar bizde peşlerinde geziyoruz onu yap bunu yap diyeNazar değmesinnAdam 4-5 günde anca eve geliyordu onda da şu eksik bu yapılacak yakasına yapışıyordum bende aceleciyimdir kafama koydum mu illa olacak Allah sabır versin
bi de yani hem geçmiyor hemde gram enerji yok bi bitse hayırlısı ile şu 34.hafta yaa, hiç böyle olmamıştım, dün evin sadece yarısını temizledim ( 2 oda 1 banyo) sabahtan akşama kadar sürdü
İkna olmasıda bi başarıayy onlarda haklı aslında yorgun argın geliyorlar bizde peşlerinde geziyoruz onu yap bunu yap diyegeçen gece 12 de banyoya peçetelik havluluk taktırdım yani anca o saatte ikna oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?