2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257

Bizde ishal olana kahve icirirler durdursun ishalini diye, turk kahvesinden bahsediyorum ama.

Bizde ishal olana kahve icirirler durdursun ishalini diye, turk kahvesinden bahsediyorum ama.
Evet onu duymuştum. Benim aklım granül ya da filtre kahveye gitti. Toz halinde çay kaşığıyla yanlış hatırlamıyorsam bir iki damla limon da sıkarak içince ishali kestiğini duymuştum.

Zihnimde tam anlamıyla böyle şekillendirmiştim süreci ama meraklı gibi okuyup kafamı karıştırdım. İnşallah hepimiz için hangi doğum şekli olursa olsun güzel ilerler ya.

Aynen heralde bize gerek yok , bu gün nem oranı 88 Kıbrıs’ta

Valla ben hiç o acılardan korkmuyorum , o gün annem bana diyor korkma herkes farklıdır falan , ya dedim neyinden korkucam , yani nasıl alınırsa alısın ha normal ha sezeryan sadece sağlıklı aliyim kucağıma , ama ben normal doğum yapanlar sonrasında ilişkiye girmekte zorlanıyorlar diye duydum işte ondan korkuyorum

Zihnimde tam anlamıyla böyle şekillendirmiştim süreci ama meraklı gibi okuyup kafamı karıştırdım. İnşallah hepimiz için hangi doğum şekli olursa olsun güzel ilerler ya.
Amin canım , merak etme max 1 hafta , en çok ağrı çeken bile ben 10’uncu gün dışarıya bile çıktım diyor o yüzden rahat ol max 7 gün , sonra tatbiki ağrı olucak ama hafif ağrılar

Yaa 2 gündür sezaryenden sonra ağrı çok yazılarına denk gelmeye başladım. Doğum şeklim belli değil ama gözümü korkutuyor.
Ben mesanemdende ameliyat oldum ondan agir gecti yoksa sizinki hic agir olmadan kalkadabilirsinizde

Nazar değmesinn Adam 4-5 günde anca eve geliyordu onda da şu eksik bu yapılacak yakasına yapışıyordum bende aceleciyimdir kafama koydum mu illa olacak Allah sabır versin
ayy onlarda haklı aslında yorgun argın geliyorlar bizde peşlerinde geziyoruz onu yap bunu yap diye geçen gece 12 de banyoya peçetelik havluluk taktırdım yani anca o saatte ikna oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…