2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım geçmiş olsun yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, sabret az kaldı sanırım 34 le birlikte ciğer iğnesinin de etkisi olmuyor diye okumuştum bir yerlerde dinlenmeye çalış devam ederse yarın başka bir görüş daha al istersen belki ilaç vs de verirler ağrın için, bebeğine güven kendine güven başından beri çok yoruldun haklısın ama az kaldı inşallah sonu da güzel olacak ikiniz içinde

Saol canım
Gayet güzel duruyor. Suwen in bu sadece sabahlık iç elbisesini ayrı aldın değil mi

Çekim için beyaz bir takım arkadaşım vericek onun haricinde rahat evde de giyebileceğim şeyler olsun istiyorum

Çok çok geçmiş olsun inşallah bebiş sağlıkla vaktinde gelir.
Ağrın varken neden taburcu ettiler ki aslında hastanede gözetim altında olman daha iyi olmaz mıydı

Kendi doktoruna göründün mü?
Şikayetlerin devam ederse ikinci bir doktora da görünsen daha iyi olur bence

Sağlıkla güle güle kullanılsın
Bende İstanbula geçmeden evvel içimde kalacak diye görmek için kurdum sonrada kaldırmadım bıraktım böyle beşiğini insanın içi eriyor

Eklentiler

• 20230712_212659.webp
    45,4 KB · Görüntüleme: 100
Kızlar hastane için gecelik pijama vs ne aldınız link atabilir mi memnun olanlar
Buraya yazmıştım e bebekte catherines mom indirimini ben aldım yumuşacık hala devam ediyor linkleyemedim orayada bakabilirsin

Aynen canım uzanıyorum ben , annemi aradım , birazda ağrım vardı , kıyamadı kalktı geldi

Canım nst temiz çıkmış , idrar tahlilin tansiyon normal içini ferah tut , 24 gün fazla geldi bana ama , haftaya tekrar git kontrole bence , ama 34 geçerse artık ciğer geliştirici gerekmiyormuş , yani benim dr öyle dedi , merak etme dinlen , benimde aynı senin gibi ağrılarım var , dr parol iç 6 saate bir dedi , bide fiti kullanıyorum , o yüzden sende uzan dinlen bak bakalım ağrıların nasıl ,

Benim de benzer ağrılarım var, bunlar bebeği kanala iten, karnımızın aşağıya inmesini sağlayan ağrılar. Magnezyum iyi geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…