- 18 Kasım 2022
- 1.035
- 2.176
- 53
- 38
Canım geçmiş olsun yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, sabret az kaldı sanırım 34 le birlikte ciğer iğnesinin de etkisi olmuyor diye okumuştum bir yerlerde dinlenmeye çalış devam ederse yarın başka bir görüş daha al istersen belki ilaç vs de verirler ağrın için, bebeğine güven kendine güven başından beri çok yoruldun haklısın ama az kaldı inşallah sonu da güzel olacak ikiniz içindeKizlar dün sabahtan beri bütün sancılandim adet ağrısı gibi belden vuran kasiklara yayılan ağrım oldu karnım kasılıp gevşedi en son 10 dk da bir olmaya başladı. Tansiyonumu ölçtüm oda yükselme eğiliminde . Oynamaya başlamış. Acile gittim Kan idrar aldılar Yatış verdiler Nst ye bağladılar. Nst de aynı ağrıyı hissettim ama sancı çıkmadi gözükmedi yani. Ağrı kesici yaptılar Bebek hareket ettikçe mesanem çok ağrıyor dedim ayrıca kasılmalarım var ama gözükmüyor. Tansiyon takibi yaptılar yarım saatte bir normal çıktı hep sabah 7 de çıkışımı yaptılar 2 gün sonra tekrar Nst verdiler. Ciğer geliştirici istedim ama tansiyon ve Nst normal çıkınca doktor yapmak istemedi. Sabaha kadar hiç uyuyamadım şuanda ağrılarım ve kasılma devam ediyor... Ne yapmalıyım Sizce? Artık gerçekten ruhen çok yoruldum gebeliğin başından beri. Şuan acilde ki doktor 24 gün sonraya gün verdi. 24 gün daha sabret dedi inşallah herşey yolunda gider Dua edin bana İçim çok daralıyor
Saol canımBenim pijama takimi bu
Gecelik sabahlik takımım da buCatherines Kadın Gri Hamile Pijama Takım 820 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Catherines Kadın Gri Hamile Pijama Takım 820 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ama giymedigim için yorum yapamicam. Kumaşları çok güzel ama yumuşacık.Suwen Hera Sabahlık - Fiyatı, Yorumları
Suwen Hera Sabahlık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
AynıyızBende 65 kg yum yorumlara bakarak L aldım gayet rahat oldu. Aynı şekilde doğuma kadar 70 olurum herhaldeama olur öyle dar kalıp değil
Ah saol canım bu da çok güzelmişBende bunu aldım canım, dokusu çok güzel hem yumuşacık hemde ince ben farklı renklerinide almayı düşünüyorum
Miss Dünya Lissa Somon Gömlek Yaka Hamile Ve Lohusa Pijama Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Miss Dünya Lissa Somon Gömlek Yaka Hamile Ve Lohusa Pijama Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Çekim için beyaz bir takım arkadaşım vericek onun haricinde rahat evde de giyebileceğim şeyler olsun istiyorumKumaşı falan baya iyiydi yumuşacık ama sağlık olsun. cok abartılı bir sey istemiyorum diyorsanız dantelliler falan da bebeği rahatsız ediyormuş cekim faln yaptirmayacaksiniz emzirirken de kullanabileceklerinizi alın ben öncesinde aldım lcw dan baya kullandım hala kullanıyorum hem pahalı değildi hem öncesinde eşimle deneme yaptık cok kullanışlı
Bence göğüs kısmı açılanlardan iki tane elbise gibi olanlardan iki tane de alt üst takım alın geçinÇekim için beyaz bir takım arkadaşım vericek onun haricinde rahat evde de giyebileceğim şeyler olsun istiyorum
Çok çok geçmiş olsun inşallah bebiş sağlıkla vaktinde gelir.Kizlar dün sabahtan beri bütün sancılandim adet ağrısı gibi belden vuran kasiklara yayılan ağrım oldu karnım kasılıp gevşedi en son 10 dk da bir olmaya başladı. Tansiyonumu ölçtüm oda yükselme eğiliminde . Oynamaya başlamış. Acile gittim Kan idrar aldılar Yatış verdiler Nst ye bağladılar. Nst de aynı ağrıyı hissettim ama sancı çıkmadi gözükmedi yani. Ağrı kesici yaptılar Bebek hareket ettikçe mesanem çok ağrıyor dedim ayrıca kasılmalarım var ama gözükmüyor. Tansiyon takibi yaptılar yarım saatte bir normal çıktı hep sabah 7 de çıkışımı yaptılar 2 gün sonra tekrar Nst verdiler. Ciğer geliştirici istedim ama tansiyon ve Nst normal çıkınca doktor yapmak istemedi. Sabaha kadar hiç uyuyamadım şuanda ağrılarım ve kasılma devam ediyor... Ne yapmalıyım Sizce? Artık gerçekten ruhen çok yoruldum gebeliğin başından beri. Şuan acilde ki doktor 24 gün sonraya gün verdi. 24 gün daha sabret dedi inşallah herşey yolunda gider Dua edin bana İçim çok daralıyor
Kendi doktoruna göründün mü?Kizlar dün sabahtan beri bütün sancılandim adet ağrısı gibi belden vuran kasiklara yayılan ağrım oldu karnım kasılıp gevşedi en son 10 dk da bir olmaya başladı. Tansiyonumu ölçtüm oda yükselme eğiliminde . Oynamaya başlamış. Acile gittim Kan idrar aldılar Yatış verdiler Nst ye bağladılar. Nst de aynı ağrıyı hissettim ama sancı çıkmadi gözükmedi yani. Ağrı kesici yaptılar Bebek hareket ettikçe mesanem çok ağrıyor dedim ayrıca kasılmalarım var ama gözükmüyor. Tansiyon takibi yaptılar yarım saatte bir normal çıktı hep sabah 7 de çıkışımı yaptılar 2 gün sonra tekrar Nst verdiler. Ciğer geliştirici istedim ama tansiyon ve Nst normal çıkınca doktor yapmak istemedi. Sabaha kadar hiç uyuyamadım şuanda ağrılarım ve kasılma devam ediyor... Ne yapmalıyım Sizce? Artık gerçekten ruhen çok yoruldum gebeliğin başından beri. Şuan acilde ki doktor 24 gün sonraya gün verdi. 24 gün daha sabret dedi inşallah herşey yolunda gider Dua edin bana İçim çok daralıyor
Perşembe günü kendi doktoruma randevum vardı zaten bekleyebilirsek ona gidicemKendi doktoruna göründün mü?
Şikayetlerin devam ederse ikinci bir doktora da görünsen daha iyi olur bence
Evet ayrı ayrı aldim ama içindeki geceliğine aynisi. Rahatti soyle bir giyince de tabii hastanede nasil olur bilmiyorumSaol canım
Gayet güzel duruyor. Suwen in bu sadece sabahlık iç elbisesini ayrı aldın değil mi
24 gün sonrası çok uzun diyecektim ki randevun varmış. İnşallah herşey sağlıklı bir şekilde ilerler sen ve bebişin için.Perşembe günü kendi doktoruma randevum vardı zaten bekleyebilirsek ona gidicem
Sağlıkla güle güle kullanılsınBiz dolabı başarıyla kurdukçekmeceleri kargoyla gelecek ama olsundu.. gaza gelip beşikle nasıl duruyor diye ben beşiği de zorla açtırdım sonra aman toplamayalım kalsın odanın yeni haline alışalım dedik ve beşiği de kurmuş olduk
Kızlar hastane için gecelik pijama vs ne aldınız link atabilir mi memnun olanlar
Aynen canım uzanıyorum ben , annemi aradım , birazda ağrım vardı , kıyamadı kalktı geldikibrisss canim seni anliyorum Endisene kaygilarina hak veriyorum. Hazirliklari hiç dert etme, onlari bi günde hallederler. Eşin dahi yapar ki annen zaten birakmaz. Mizaç olarak rahat bi yapisi var sanirim. Sen sadece dinlenmene bak. Senin bebegin icin yapabilecegin tek şey bu. Yat dinlen
Canım nst temiz çıkmış , idrar tahlilin tansiyon normal içini ferah tut , 24 gün fazla geldi bana ama , haftaya tekrar git kontrole bence , ama 34 geçerse artık ciğer geliştirici gerekmiyormuş , yani benim dr öyle dedi , merak etme dinlen , benimde aynı senin gibi ağrılarım var , dr parol iç 6 saate bir dedi , bide fiti kullanıyorum , o yüzden sende uzan dinlen bak bakalım ağrıların nasıl ,Kizlar dün sabahtan beri bütün sancılandim adet ağrısı gibi belden vuran kasiklara yayılan ağrım oldu karnım kasılıp gevşedi en son 10 dk da bir olmaya başladı. Tansiyonumu ölçtüm oda yükselme eğiliminde . Oynamaya başlamış. Acile gittim Kan idrar aldılar Yatış verdiler Nst ye bağladılar. Nst de aynı ağrıyı hissettim ama sancı çıkmadi gözükmedi yani. Ağrı kesici yaptılar Bebek hareket ettikçe mesanem çok ağrıyor dedim ayrıca kasılmalarım var ama gözükmüyor. Tansiyon takibi yaptılar yarım saatte bir normal çıktı hep sabah 7 de çıkışımı yaptılar 2 gün sonra tekrar Nst verdiler. Ciğer geliştirici istedim ama tansiyon ve Nst normal çıkınca doktor yapmak istemedi. Sabaha kadar hiç uyuyamadım şuanda ağrılarım ve kasılma devam ediyor... Ne yapmalıyım Sizce? Artık gerçekten ruhen çok yoruldum gebeliğin başından beri. Şuan acilde ki doktor 24 gün sonraya gün verdi. 24 gün daha sabret dedi inşallah herşey yolunda gider Dua edin bana İçim çok daralıyor
Benim de benzer ağrılarım var, bunlar bebeği kanala iten, karnımızın aşağıya inmesini sağlayan ağrılar. Magnezyum iyi geliyor bana.Kizlar dün sabahtan beri bütün sancılandim adet ağrısı gibi belden vuran kasiklara yayılan ağrım oldu karnım kasılıp gevşedi en son 10 dk da bir olmaya başladı. Tansiyonumu ölçtüm oda yükselme eğiliminde . Oynamaya başlamış. Acile gittim Kan idrar aldılar Yatış verdiler Nst ye bağladılar. Nst de aynı ağrıyı hissettim ama sancı çıkmadi gözükmedi yani. Ağrı kesici yaptılar Bebek hareket ettikçe mesanem çok ağrıyor dedim ayrıca kasılmalarım var ama gözükmüyor. Tansiyon takibi yaptılar yarım saatte bir normal çıktı hep sabah 7 de çıkışımı yaptılar 2 gün sonra tekrar Nst verdiler. Ciğer geliştirici istedim ama tansiyon ve Nst normal çıkınca doktor yapmak istemedi. Sabaha kadar hiç uyuyamadım şuanda ağrılarım ve kasılma devam ediyor... Ne yapmalıyım Sizce? Artık gerçekten ruhen çok yoruldum gebeliğin başından beri. Şuan acilde ki doktor 24 gün sonraya gün verdi. 24 gün daha sabret dedi inşallah herşey yolunda gider Dua edin bana İçim çok daralıyor
Canım güle güle kullanBiz dolabı başarıyla kurdukçekmeceleri kargoyla gelecek ama olsundu.. gaza gelip beşikle nasıl duruyor diye ben beşiği de zorla açtırdım sonra aman toplamayalım kalsın odanın yeni haline alışalım dedik ve beşiği de kurmuş olduk
Çok güzel güle güle kullanınSağlıkla güle güle kullanılsın
Bende İstanbula geçmeden evvel içimde kalacak diye görmek için kurdum sonrada kaldırmadım bıraktım böyle beşiğini insanın içi eriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?