2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar hastane için gecelik pijama vs ne aldınız link atabilir mi memnun olanlar
Ben kilo aldım diye lcw dan almıştım 3 4 takım onlardan götürürüm e bebekte indirim vardı catherines te ordan da askılı emzirmelikli ve kruvaze takım almıştım.
Annem de bi tane 1600lerde yaşasam cok guzel olacak 3lu takım almis ama rezalet yani pentinin mama koleksiyonu da güzelmiş ablam bir takım almış bana ama gelmedi daha kargoda.

Evet o indirim çok güzeldi ama seçemediğim için almamıştım kararszlık başa bela.
Annenin aldığını evde giyersin gönlü olsun

Evet o indirim çok güzeldi ama seçemediğim için almamıştım kararszlık başa bela.
Annenin aldığını evde giyersin gönlü olsun
Kumaşı falan baya iyiydi yumuşacık ama sağlık olsun. cok abartılı bir sey istemiyorum diyorsanız dantelliler falan da bebeği rahatsız ediyormuş cekim faln yaptirmayacaksiniz emzirirken de kullanabileceklerinizi alın ben öncesinde aldım lcw dan baya kullandım hala kullanıyorum hem pahalı değildi hem öncesinde eşimle deneme yaptık cok kullanışlı

Ikili testte mi dortlu testte mi ense kalinligi suphesi soylendi?
Kac mm'lik bir ense kalinligindan bahsediyoruz?

(Biz de boyle bir suphe yasadik, o yuzden soruyorum)

Takviminizi simdi goruyorum. Ikili testte bu supheden bahsedildiyse fetal dna yaptirsaniz iyi olacak. En garantisi amniyosentez ama o da risk içeriyor.

Ayy kuzum bayıldım bayıldım çok güzel olmuş benim kızıma da oda yapsak böyle sticker çok istiyordum.. 2 seneye inş

Kızlar hastane için gecelik pijama vs ne aldınız link atabilir mi memnun olanlar
Bende bunu aldım canım, dokusu çok güzel hem yumuşacık hemde ince ben farklı renklerinide almayı düşünüyorum

Yapma bee 9. Aya girdik mi demek? Annem turturdu gezme gezme diye bende daha erker var diyorum 9. Aya girince heran bekleyeceksin kendine dikkat edeceksin hep gezmeyi düşünme diyordu bana ben de girmedim diye oyalıyordum demek girdik
Ben de çok geziyorum babannem "bebeğin esyalarini arabada taşı sen yolda doguracaksin bu gidişle " diyor otur oturduğun yerde diyorlar ama ne yapalım gezenti olsun ben gibi alışsın şimdiden zaten doğsun yarı kirkinda gezdirmeye baslarim

kibrisss canim seni anliyorum Endisene kaygilarina hak veriyorum. Hazirliklari hiç dert etme, onlari bi günde hallederler. Eşin dahi yapar ki annen zaten birakmaz. Mizaç olarak rahat bi yapisi var sanirim. Sen sadece dinlenmene bak. Senin bebegin icin yapabilecegin tek şey bu. Yat dinlen

Saol canım inceleyeyim , beden ne alsam acaba 1.60 boy 63 kiloyum şuan doğurana kdr 70 olurum kesin
Bende 65 kg yum yorumlara bakarak L aldım gayet rahat oldu. Aynı şekilde doğuma kadar 70 olurum herhalde ama olur öyle dar kalıp değil

Test olmadım iki ayrı doktor ultrasonda bakıp kaldım dedi mm olarak bilmiyorum, cvs sonra amniyosentez yapılacak dediler, yönlendirdikleri perinatolog a yarın gitçem, şüpheyi nasıl atlattınız peki, sağlıkla gelir bebeğiniz inşallah

Yapma bee 9. Aya girdik mi demek? Annem turturdu gezme gezme diye bende daha erker var diyorum 9. Aya girince heran bekleyeceksin kendine dikkat edeceksin hep gezmeyi düşünme diyordu bana ben de girmedim diye oyalıyordum demek girdik
Valla benimde şimdi gezesim var son ay diyorum doğunca belli bir süre bi yere kıpırdayamayacağız

Çok güzeller güle güle kullanın inşallah

Benim pijama takimi bu
Gecelik sabahlik takımım da bu
Ama giymedigim için yorum yapamicam. Kumaşları çok güzel ama yumuşacık.

Ben kızım olsa ada,duru,ipek, lina, beren falan düşünmüştüm
İpek de guzel geldi bana. Ama dedim kuru kara bir sey çıkar neresi İpek derler bunun bekleyip göreceğiz
Lına cok var suan duru ve ada diye bi anne tarafından bi baba tarafından kuzenin çocuğu var. İpek dusunulebilir dedigim gibi

Kizlar dün sabahtan beri bütün sancılandim adet ağrısı gibi belden vuran kasiklara yayılan ağrım oldu karnım kasılıp gevşedi en son 10 dk da bir olmaya başladı. Tansiyonumu ölçtüm oda yükselme eğiliminde . Oynamaya başlamış. Acile gittim Kan idrar aldılar Yatış verdiler Nst ye bağladılar. Nst de aynı ağrıyı hissettim ama sancı çıkmadi gözükmedi yani. Ağrı kesici yaptılar Bebek hareket ettikçe mesanem çok ağrıyor dedim ayrıca kasılmalarım var ama gözükmüyor. Tansiyon takibi yaptılar yarım saatte bir normal çıktı hep sabah 7 de çıkışımı yaptılar 2 gün sonra tekrar Nst verdiler. Ciğer geliştirici istedim ama tansiyon ve Nst normal çıkınca doktor yapmak istemedi. Sabaha kadar hiç uyuyamadım şuanda ağrılarım ve kasılma devam ediyor... Ne yapmalıyım Sizce? Artık gerçekten ruhen çok yoruldum gebeliğin başından beri. Şuan acilde ki doktor 24 gün sonraya gün verdi. 24 gün daha sabret dedi inşallah herşey yolunda gider Dua edin bana İçim çok daralıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…