Ben beğendim, bi bunu bide düz siyah aldım. Birkaç rengi modeli daha varKızlar hastane için gecelik pijama vs ne aldınız link atabilir mi memnun olanlar
Ben aldım ama pek beğenmedim yani hiç öyle dikkat etmedim alırken öylesine aldım gittiKızlar hastane için gecelik pijama vs ne aldınız link atabilir mi memnun olanlar
Ben kilo aldım diye lcw dan almıştım 3 4 takım onlardan götürürüm e bebekte indirim vardı catherines te ordan da askılı emzirmelikli ve kruvaze takım almıştım.Kızlar hastane için gecelik pijama vs ne aldınız link atabilir mi memnun olanlar
Saol canım inceleyeyim , beden ne alsam acaba 1.60 boy 63 kiloyum şuan doğurana kdr 70 olurum kesinBen beğendim, bi bunu bide düz siyah aldım. Birkaç rengi modeli daha varLİKAPA Penye Önden Düğmeli Hamile Lohusa Uzun Kol Pijama Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Evet o indirim çok güzeldi ama seçemediğim için almamıştımBen kilo aldım diye lcw dan almıştım 3 4 takım onlardan götürürüm e bebekte indirim vardı catherines te ordan da askılı emzirmelikli ve kruvaze takım almıştım.
Annem de bi tane 1600lerde yaşasam cok guzel olacak 3lu takım almis ama rezalet yanipentinin mama koleksiyonu da güzelmiş ablam bir takım almış bana ama gelmedi daha kargoda.
Kumaşı falan baya iyiydi yumuşacık ama sağlık olsun. cok abartılı bir sey istemiyorum diyorsanız dantelliler falan da bebeği rahatsız ediyormuş cekim faln yaptirmayacaksiniz emzirirken de kullanabileceklerinizi alın ben öncesinde aldım lcw dan baya kullandım hala kullanıyorum hem pahalı değildi hem öncesinde eşimle deneme yaptık cok kullanışlıEvet o indirim çok güzeldi ama seçemediğim için almamıştımkararszlık başa bela.
Annenin aldığını evde giyersin gönlü olsun
Eylül hamişleri merhaba, 2024 şubat annelerinden geliyorum bana bebekte ense kalınlığı var dendi yüksek risk gebelik uzmanına gidicem, benim gibi olan var mı aranızda deneyimini paylaşabilecek, hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum
Kuzum ben boyutu sormamışım çok pişman oldum. Park yatağa yatak örtüsü gibi örtmek için aldım ama maalesef küçücük. Üst tarafı boş kalıyor ordan çarşaf görünecek yani. Oraya da yastık koycam mecbur
Ayy kuzum bayıldım bayıldım çok güzel olmuş benim kızıma da oda yapsak böyle sticker çok istiyordum.. 2 seneye inşBenim de ennn çok beklediğim kargolarım geldi kızlarbu eşler niye böyle bilmiyorum benimki de zorla yapıyor odayı bitirdik bir avizeyi taktırmak kaldı onu da bugün yaptıracağım inşallah beyfendiye bu arada isim listesine kuzey Alp yazdırmıştık ama sanırım sadece kuzey koyacağız oğluşumun ismini. Kimlik çıkana kadar netleşmez ama öyle görünüyor
Eki Görüntüle 3279305
Bende bunu aldım canım, dokusu çok güzel hem yumuşacık hemde ince ben farklı renklerinide almayı düşünüyorumKızlar hastane için gecelik pijama vs ne aldınız link atabilir mi memnun olanlar
Kendi bedenini mi aldın canım?Ben beğendim, bi bunu bide düz siyah aldım. Birkaç rengi modeli daha varLİKAPA Penye Önden Düğmeli Hamile Lohusa Uzun Kol Pijama Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Ben de çok geziyorum babannem "bebeğin esyalarini arabada taşı sen yolda doguracaksin bu gidişle " diyorYapma bee 9. Aya girdik mi demek? Annem turturdu gezme gezme diye bende daha erker var diyorum 9. Aya girince heran bekleyeceksin kendine dikkat edeceksin hep gezmeyi düşünme diyordu banaben de girmedim diye oyalıyordum demek girdik
Bende 65 kg yum yorumlara bakarak L aldım gayet rahat oldu. Aynı şekilde doğuma kadar 70 olurum herhaldeSaol canım inceleyeyim , beden ne alsam acaba 1.60 boy 63 kiloyum şuan doğurana kdr 70 olurum kesin
Test olmadım iki ayrı doktor ultrasonda bakıp kaldım dedi mm olarak bilmiyorum, cvs sonra amniyosentez yapılacak dediler, yönlendirdikleri perinatolog a yarın gitçem, şüpheyi nasıl atlattınız peki, sağlıkla gelir bebeğiniz inşallahIkili testte mi dortlu testte mi ense kalinligi suphesi soylendi?
Kac mm'lik bir ense kalinligindan bahsediyoruz?
(Biz de boyle bir suphe yasadik, o yuzden soruyorum)
Takviminizi simdi goruyorum. Ikili testte bu supheden bahsedildiyse fetal dna yaptirsaniz iyi olacak. En garantisi amniyosentez ama o da risk içeriyor.
Valla benimde şimdi gezesim var son ay diyorum doğunca belli bir süre bi yere kıpırdayamayacağızYapma bee 9. Aya girdik mi demek? Annem turturdu gezme gezme diye bende daha erker var diyorum 9. Aya girince heran bekleyeceksin kendine dikkat edeceksin hep gezmeyi düşünme diyordu banaben de girmedim diye oyalıyordum demek girdik
Çok güzeller güle güle kullanın inşallahBenim de ennn çok beklediğim kargolarım geldi kızlarbu eşler niye böyle bilmiyorum benimki de zorla yapıyor odayı bitirdik bir avizeyi taktırmak kaldı onu da bugün yaptıracağım inşallah beyfendiye bu arada isim listesine kuzey Alp yazdırmıştık ama sanırım sadece kuzey koyacağız oğluşumun ismini. Kimlik çıkana kadar netleşmez ama öyle görünüyor
Eki Görüntüle 3279305
Ben kızım olsa ada,duru,ipek, lina, beren falan düşünmüştümBen nazenin I istemiyorum ki bi tane bile bulamadım dahaEce olsun dedim kraliçe demek Melike de kraliçe demek anası gibi olsun dedim ama bilmiyorum heralde ben kurbanlık koyun gibi yatarken eşim yapıştıracak nazenin I
Benim pijama takimi buKızlar hastane için gecelik pijama vs ne aldınız link atabilir mi memnun olanlar
İpek de guzel geldi bana. Ama dedim kuru kara bir sey çıkar neresi İpek derler bununBen kızım olsa ada,duru,ipek, lina, beren falan düşünmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?