2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Merhaba, inşallah bebişiniz için herşey yolunda ilerler. Sanırım size fetal dna önereceklerdir yaptırmanızda fayda var.

Atölye rakun :) çok güzel renkleri canım , güle güle kullanın ben de oradan müslin örtü aldım ama çok minik geldi ya
Yok kuzum bana atölye rakun 350 tl dedi ben 230 tl ye buldum instadan, atölye rakunun modelini attim bunun aynısını istiyorum dedim ucuza kapadim

8 ayıda devirmişiz kızlar hadi bakalım az kaldı

Eki Görüntüle 3279287
Yapma bee 9. Aya girdik mi demek? Annem turturdu gezme gezme diye bende daha erker var diyorum 9. Aya girince heran bekleyeceksin kendine dikkat edeceksin hep gezmeyi düşünme diyordu bana ben de girmedim diye oyalıyordum demek girdik

Yok kuzum bana atölye rakun 350 tl dedi ben 230 tl ye buldum instadan, atölye rakunun modelini attim bunun aynısını istiyorum dedim ucuza kapadim
Kuzum ben boyutu sormamışım çok pişman oldum. Park yatağa yatak örtüsü gibi örtmek için aldım ama maalesef küçücük. Üst tarafı boş kalıyor ordan çarşaf görünecek yani. Oraya da yastık koycam mecbur

Benim de ennn çok beklediğim kargolarım geldi kızlar bu eşler niye böyle bilmiyorum benimki de zorla yapıyor odayı bitirdik bir avizeyi taktırmak kaldı onu da bugün yaptıracağım inşallah beyfendiye bu arada isim listesine kuzey Alp yazdırmıştık ama sanırım sadece kuzey koyacağız oğluşumun ismini. Kimlik çıkana kadar netleşmez ama öyle görünüyor

Bayıldım çok güzel sağlıklı günlerde kullanın

Bence siz kendinizi yormayın benim annem geldi bir günde her sey yıkandı ütülendi bitti kafanıza takacağınız bir sey yok yanı zaten her şeyi almıştınız siz.
Keske sizi anlayıp heyecanınıza ortak olsalar ama olsun vardır bir bildikleri canınızı sıkmayın vallahi bir günlük iş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…