Sali günu ameliyat oldum bugun başım ağrimiyor çok şükürSezeryanın kaçıncı günündesin çok baş sırt ağrısı yaptımı kuzum
Nasipte olanı yaşayacağız artık bakalım.Ben mesanemdende ameliyat oldum ondan agir gecti yoksa sizinki hic agir olmadan kalkadabilirsinizde
Bak hemen nasılda empati yaptık kıyamıyoruz kocalaraayy onlarda haklı aslında yorgun argın geliyorlar bizde peşlerinde geziyoruz onu yap bunu yap diyegeçen gece 12 de banyoya peçetelik havluluk taktırdım yani anca o saatte ikna oldu
Hic oturmuyorumki hastane ev arasi durmadan gidip geliyorumbol yürüyüş yapın kan akışı hızlansın iyileşme daha çabuk olur
İnsallah ya hepiniz bebisinizi saglikla kucaginiza alirsiniz insallahNasipte olanı yaşayacağız artık bakalım.Bir an önce geçer ağrınız sızınız ve bebişinize kavuşursunuz inşallah
Merhaba, inşallah bebişiniz için herşey yolunda ilerler. Sanırım size fetal dna önereceklerdir yaptırmanızda fayda var.Eylül hamişleri merhaba, 2024 şubat annelerinden geliyorum bana bebekte ense kalınlığı var dendi yüksek risk gebelik uzmanına gidicem, benim gibi olan var mı aranızda deneyimini paylaşabilecek, hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum
İnşallahMerhaba, inşallah bebişiniz için herşey yolunda ilerler. Sanırım size fetal dna önereceklerdir yaptırmanızda fayda var.
Bitsin bu 34
Yok kuzum bana atölye rakun 350 tl dedi ben 230 tl ye buldum instadan, atölye rakunun modelini attim bunun aynısını istiyorum dedim ucuza kapadimAtölye rakun :) çok güzel renkleri canım , güle güle kullanın ben de oradan müslin örtü aldım ama çok minik geldi ya
Yapma bee 9. Aya girdik mi demek? Annem turturdu gezme gezme diye bende daha erker var diyorum 9. Aya girince heran bekleyeceksin kendine dikkat edeceksin hep gezmeyi düşünme diyordu bana
Kuzum ben boyutu sormamışım çok pişman oldum. Park yatağa yatak örtüsü gibi örtmek için aldım ama maalesef küçücük. Üst tarafı boş kalıyor ordan çarşaf görünecek yani. Oraya da yastık koycam mecburYok kuzum bana atölye rakun 350 tl dedi ben 230 tl ye buldum instadan, atölye rakunun modelini attim bunun aynısını istiyorum dedim ucuza kapadim
Kahve yapıp yanına tatlıda koyarsın masaj yapayım mı diyede sorarsın iş başındayken oh tamam sinirsiz kazasız oldu bu işBenim eşim bugün dolabı kuruyor kızlarhiç bulamıyorum huyuna gidiyorum çay getireyim mi aşkım soğuk su ister misin aşkım
Hadi gözünüz Aydın darısı basımızaBenim eşim bugün dolabı kuruyor kızlarhiç bulamıyorum huyuna gidiyorum çay getireyim mi aşkım soğuk su ister misin aşkım
Bayıldım çok güzelBenim de ennn çok beklediğim kargolarım geldi kızlarbu eşler niye böyle bilmiyorum benimki de zorla yapıyor odayı bitirdik bir avizeyi taktırmak kaldı onu da bugün yaptıracağım inşallah beyfendiye bu arada isim listesine kuzey Alp yazdırmıştık ama sanırım sadece kuzey koyacağız oğluşumun ismini. Kimlik çıkana kadar netleşmez ama öyle görünüyor
Eki Görüntüle 3279305
Bence siz kendinizi yormayın benim annem geldi bir günde her sey yıkandı ütülendi bitti kafanıza takacağınız bir sey yok yanı zaten her şeyi almıştınız siz.Kızlar benim işlerimi kim yapıcak yaeşim tembel , annem sözde gelecekti gelmedi , dün geldi bi yatağı açtık bi bebek arabasını , hiç bişey yapmadık , bana doğuma 2 ay var diyor , ya nerde 2 ay var dedim kendim yapsam olmuyor , acaba hergün az az kendim mi yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?