Benim de ara Ara oluyordu doktora sordum normal dedi korkmayınKızlar bel ağrısı olan var mı çok kötü bel ağrısı çekiyorum yatarken ve yürürken ya
Benimde 2 haftadır başladı. İş yapınca, yürüyünce, uyanınca(bazen uyuma şeklim yüzünden) şişlik oluyor. Kan hacmimizde artıyor ödemde tutuyoruz. Gümbür gümbür her durumu yaşayacağız anlaşılan.Olabilir uygulamada diyor zaten yalancı sancılarınız başlamıştır ara ara yoklayacak diye normal yani. Birde benim hiç ödemim olmamıştı ama son birkaç gündür ellerim ve ayaklarım şişti. Birde ellerimi yumruk yapınca (sıkmadan) acıyor şişlikten midir acaba?
Nohut battaniye koydum kalın olarak.Kızlar hastane çantasına kalın battaniye koydunuz mu? Örgü battaniye yeterli olur mu?
Tek katlı, 3 katlı ve 4 katlı müslin battaneye, bir el örgüsü ince yazlık battaniye koymuştum. Sonra ne olur ne olmaz diye polar battaniyede koydumKızlar hastane çantasına kalın battaniye koydunuz mu? Örgü battaniye yeterli olur mu?
Canım senin kaç haftalık olduğun neden yazmiyo yazıların altındaBenim de ara Ara oluyordu doktora sordum normal dedi korkmayın
Water wipes'i nerede buldunuz kiHemsireye alt açma örtüsü ve islak mendil koymak gerekir mi.. water wipes islak mendil aldim, hastanede kullanim icin icinden biraz alip kullanirlarsa diye koysam mi acaba
Buyrunnn benim :)Kızzlar aranızdan biriniz trendyoldan boş kolonya şişesi almıştı kimdi acaba sorum olacakta
Ben ikea'dan şifonyer aldım. Stoğa geldiği an bitiyordu, çok iyi takip etmek lazım.Canım hayırlı olsun hangi seriden aldınız? Ben de ikeadan dolap düşünmüştüm ama stokta yoktu istediğim model, şimdilik duruyor ihtiyaç halinde bakarız deyip doğum sonrasına erteledik
Kızlar water wipes'ın türkiye'de satıldığını bilmiyordum bileYok ben koymadım çünkü zaten yıkıyorlar komple onlar. Islak mendile gerek yok. Alt açmayı da kullanmazlar zaten steril ortamdalar. Bende o ıslak mendilden aldım yanıma 3 paket koycam 1 tane de biz kullanırız diye sleepy koydum
Ben muslin koydum 3 tane 1 kalın 2 orta kalın. 1 tane penye kundak battaniye tarzı bir şey koydum. Bir de orgu battaniye koydum. Ama orgu battaniyeyi yedek çantama koydum lazım olursa getirelim diye.Kızlar hastane çantasına kalın battaniye koydunuz mu? Örgü battaniye yeterli olur mu?
Benim kuyruk sokumu tarafında yürürken falan oluyor. Çektirme gibi.Kızlar bel ağrısı olan var mı çok kötü bel ağrısı çekiyorum yatarken ve yürürken ya
Annen rahatsız mı normalde de ? Keşke şu süreçte başka birisi gelebilseymis yanına daha iyi olurmuş. Ben de eşimden istiyorum ama işten yorgun geliyor bi de çok iş yapamaya alışkın değil. Yanlış alistirmisim valla bu kocayiKizlar sinirden ağliyorum
Annem geldi geleli tansiyonlari yerlerde, sürekli uykuda.. eşim fulltime çalisiyor eve geliyor hem ev islerine hem çocuklarin hazirliklarina koşturuyor.. h.sonu mesai yapti bu iki gün izinliydi, camlari perdeleri indirdi sildi temizledi,annemin tansiyon 9-5 lerde o bi kahvalti hazirladi sonra bi sey yapamadi gün boyu yatti.. eşim ben camlari sildim perdeler yikaniyor daha ne yapabilirim diye hazirlandi baliğa gitmeye..bende istiyorum kendine vakit ayirsin kafasi dagilsin diye ama gün boyu annem yattigi icin eşime getir götürü ben yaptim, şeker hastasiyim acliktan sekerim düstü kalkip kendim yaptim yemegi.. evet camlar perdeler temizlendi ama banyo keş gibi, heryer islandi. Halilar kalkmis düzen yok evde, annem mutfagi hala toplayamadi. E dedim eşime git tamam ama ev bu haldeyken nasil geçirecegiz bu günü. O da diyor ki çok bunaldim ben elimden geleni yaptim. O hakli ben hakliyim, karnim burnumda iki can taşiyorum, e annem hasta ona ne diyim.. sinirlerim harap oldu.. bana bi şey diyin
Ben kendim eklemedim doğum günlüğü 35+2 oldumCanım senin kaç haftalık olduğun neden yazmiyo yazıların altında
Haydaaa annenizin evi yakınsa geri dönmesi en hayırlısı gibi duruyor şu süreçte bakıma muhtaç ekstra bir kişi daha son isteyeceğimiz şey herhalde.. Öncelikle sakin olun eşiniz balığa gidecekse gitsin gerçekten insan bunalıyor hele bi de evde sürekli yatan anne varken istemese bile her şey üstüne üstüne gelmiştir :) siz de dinlenin boşverin yavaş yavaş yapılır. 15 dk iş yapın 1 saat uzanın sıkıntı yapmaya değmez boşverin benim de ev temizlenmiş değil haftasonları bi toz alıp makine tutuyorum bu kadar. Kimse de camların silinecekti ne oldu diye sormuyor :) ben de ya yavaş yavaş kendim yapacağım ya da birini tutacağım.Kizlar sinirden ağliyorum
Annem geldi geleli tansiyonlari yerlerde, sürekli uykuda.. eşim fulltime çalisiyor eve geliyor hem ev islerine hem çocuklarin hazirliklarina koşturuyor.. h.sonu mesai yapti bu iki gün izinliydi, camlari perdeleri indirdi sildi temizledi,annemin tansiyon 9-5 lerde o bi kahvalti hazirladi sonra bi sey yapamadi gün boyu yatti.. eşim ben camlari sildim perdeler yikaniyor daha ne yapabilirim diye hazirlandi baliğa gitmeye..bende istiyorum kendine vakit ayirsin kafasi dagilsin diye ama gün boyu annem yattigi icin eşime getir götürü ben yaptim, şeker hastasiyim acliktan sekerim düstü kalkip kendim yaptim yemegi.. evet camlar perdeler temizlendi ama banyo keş gibi, heryer islandi. Halilar kalkmis düzen yok evde, annem mutfagi hala toplayamadi. E dedim eşime git tamam ama ev bu haldeyken nasil geçirecegiz bu günü. O da diyor ki çok bunaldim ben elimden geleni yaptim. O hakli ben hakliyim, karnim burnumda iki can taşiyorum, e annem hasta ona ne diyim.. sinirlerim harap oldu.. bana bi şey diyin
Sizi hic üzmek istemem ama ben ev işi vs takmiyorum kafama cok mu acıktım ekmek arası peynir ekmek varsa durumunuz dışarıdan bir şeyler. Etrafinizdakiler bakın her şeye rağmen size yardımcı oluyor siz de kafanıza takmayın ev ısını falan.Kizlar sinirden ağliyorum
12 saatlik mesafeden geldi annem. Yakin olsa da göndermezdim kendi evine göre burda daha rahat ettigini düsünüyorum, hele bi de hastayken, sen bize yük oluyorsun gibi düsünmem onunda düsünmesini istemem. Ama galiba sikildi biraz onun da etkisi var. Evden cok cikamiyor, eşini dostunu özlüyordur. Vicdanimda egom arasinda kaliyorum..Haydaaa annenizin evi yakınsa geri dönmesi en hayırlısı gibi duruyor şu süreçte bakıma muhtaç ekstra bir kişi daha son isteyeceğimiz şey herhalde.. Öncelikle sakin olun eşiniz balığa gidecekse gitsin gerçekten insan bunalıyor hele bi de evde sürekli yatan anne varken istemese bile her şey üstüne üstüne gelmiştir :) siz de dinlenin boşverin yavaş yavaş yapılır. 15 dk iş yapın 1 saat uzanın sıkıntı yapmaya değmez boşverin benim de ev temizlenmiş değil haftasonları bi toz alıp makine tutuyorum bu kadar. Kimse de camların silinecekti ne oldu diye sormuyor :) ben de ya yavaş yavaş kendim yapacağım ya da birini tutacağım.
Oksijen makinasından çıkmistı tekrar oksijen takmışlar nefes alişverişi hızlanmısBugün premature anneleri bebekleri görecekti durumlar nasıl inşallah ikimizde iyi haberler aldınızserentyy R Rabia coskun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?