- 19 Mayıs 2022
- 3.175
- 5.037
- 108
- 38
İnşallah güzel haberlerle dönersin kuzumKızlar ben de yarın kontrole gideceğim tam 31+0 olacak Allahın izniyle. 32 den sonra çalışıp çalışamayacağıma ilişkin ön görüşme yapmak istiyorum hem de bu ara kendimde bir ödem hali hissediyorum idrar testi isteyeceğim protein kaçağı olmasından korkuyorum. Bir de normalde tansiyonum 9-6 dır benim ama bu gebeliğimde 11-7 civarı seyrediyor biraz yoruyor beni sıcaklarla da birleşinceumarım yarın kontrolümüz güzel geçer
Geçmiş olsun canım merak etme bebeğin normal gelişimi devam eder az yesen bileBenimkide tekmeleyince artık baya baya can yakıyor ama karın büyüklüğü olarak bi değişiklik görmedim uzun zamandır geçen 9 günde 120 gram almış eğer doktor doğru ölçtüyse bakalım bir hafta sonra gel dedi cumartesi muayene olcam umarım en az 200 gr alır fazla iştahım da yok bişey de yiyemiyorum zorlayıncada midem bulanıyor
Etide artır dr bana hep et bebeği büyütür diyor , inşallah hepsi bebeğine yaramıştırBende öyle hep sola uzanıyorum normalde gece fln da dikkat etmiyodum pek dediğinden brri hep sola yatıyorum boynum kalça tutuldu artık yani
Büyüsün kilo alsında dayancaz artık inş banada etki eder bende çerez süt yoğurt muz kaşar bolca yemeye çalşıyorum cuma nolcak çok merak ediyorum
İnşallah güzel geçer canım kendini iyi his etmezsen zorlama çalışmayaKızlar ben de yarın kontrole gideceğim tam 31+0 olacak Allahın izniyle. 32 den sonra çalışıp çalışamayacağıma ilişkin ön görüşme yapmak istiyorum hem de bu ara kendimde bir ödem hali hissediyorum idrar testi isteyeceğim protein kaçağı olmasından korkuyorum. Bir de normalde tansiyonum 9-6 dır benim ama bu gebeliğimde 11-7 civarı seyrediyor biraz yoruyor beni sıcaklarla da birleşinceumarım yarın kontrolümüz güzel geçer
Etide artır dr bana hep et bebeği büyütür diyor , inşallah hepsi bebeğine yaramıştır
Bende et seven biri değilim normalde hep et yemekten kaçan biriyim minimum düzeyde yerdim ama şuan mecbur yiyorumEt için o kadar zorluyorumki kendimi normaldedr çok iştahlı biri değilim zaten ama zorluyorum yemeye çalşıyorum sürekli inş onada gidiyodur
Canım bence müdürün anlayışlıysa evden çalışmana izin verecektir :) Ben de o şekilde ayarladım kendimi.Kızlar bende muayeneden çıktım. 32+0ız bugün çalışabilir raporu aldım ama işyerimdeki müdür ile görüşeceğim en azından son 1 ayı evden çalışmak için bana dua edin nolur izin versinBebek iyiymiş çok şükür 2kg olmuş gelişimi ve suyu iyiymiş, benim aşırı reflü problemim vardı rennie duo kullanıyordum ama doktorum ilave olarak lansorda yazdı. İnternetten araştırdığım kadarıyla Lansorun gebelikte kullanımı önerilmiyormuş biraz çekindim açıkçası. Lansor kullanan var mı aranızda? Bir sonraki kontrolüm 3 hafta sonra, nstyede o zaman girecekmişim. Doktorum 32den sonra haftaların çok hızlı geçtiğini, bebek gelişim kitaplarını okumamı tavsiye etti sizinde bilginiz olsun :)
İlk gebeliğimde bu konuyu çok araştırmıştım. Araştırma yaptıkça gördümki kordon kanı bebekten çok anne-baba ya da kardeşte bir rahatsızlık olması halinde kullanılabiliyor. Bunun da ciddi bazı şartları var (mesela kanda belli oranların tutması lazım ve nakil olacak kişinin belli yaşı doldurması lazım vs) Bu kısıtlar nedeniyle de vazgeçtim. Ama saklatmayı düşünüyorsanız türkiyede bu konudaki en iyi firma onkim bence zaten sabancılara ait. Orada da şöyle bir durum var. Saklama ili istanbul oluyor ve sözleşmeyi incelerseniz eğer herhangi bir doğal afet durumunda şirketin sorumluluğu kalmıyor Allah korusun büyük istanbul depremi olursa bu materyaller zarar görmeden kalır mı bilmiyorumKızlar kordon kanı hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Doğum esnasında şaklatacak mısınız ?
Herhangi bir kordon kanı bankası ile anlaştınız mı?
Benim çevremdekiler, arkadaşlarım hep şaklatıyorlar ama okuduğum bazı şeyler de beni vazgeçiriyor çok kararsız kaldım.
Haklısın canım zorlamayacağım ama işte annelik hep arada kalmak. Şu an ne kadar kendimi zorlayıp çalışırsam sonrasında yavrularımla o kadar uzun zaman geçirebilirim. Açıkçası iş yerinde de kolaylık sağlıyorlar erken çıkıyorum böyle bir imkan varken mümkün oldukça çalışmak istiyorumİnşallah güzel geçer canım kendini iyi his etmezsen zorlama çalışmaya
Genetiğinde etkisi yadsınamaz.Bence bebeğin kilosu biraz da genetik.kızım da hiçbir şey yemezdim hala da iştahım yok.et ayda bir yemişimdir.yumurta nadiren yerim süt sevmem.yoğurt bir iki kaşık anca yerim. 3350 doğmuştu.doğunca ufacık demiştim doktor ne ufağı koca bebek demişti :) kek poğaça çok yiyordum onların faydası oldu sanırım.artık onları da pek yapmıyorum sonumuz hayrola
Herkes mi ishal yahu. Bende de durum aynıKızlar günaydın bugun çalışamaz raporunu alıp verdim hastaneye evime geldim. İki gündür ben de ishal gibiyim ishal derken 10 kere tuvalete çıkmıyorum da afedersiniz daha vıcık vıcık ama dışarıda yemek yemiştim midemi bozdum diye düşündüm sancı namına bir sey yok çünkü kalbinizi bozmayın siz de sancı ısını ben de merak ediyorum cok ama olsa anlarız heralde yanı
Hepinize hayırlı haftalar diliyorum bebeklerimizle aynı bedende geçirdiğimiz son haftalar keyifli mutlu bol tekmeli olsun insallah
Doktorunuzdan izin alıp diş hekimine gidin. Ağrı bebeği de strese sokabilir. Hamilelere uygun bir tedavi uygulanır.kizlar ya 2 gundur dis agrisi cekiyorum bisey yiyip icemiyorum internetten bakiyorum son 3 aylik donemde tedavi riskliymis napicam ya
Benimki de iri, doktorum bütün vitaminleri bıraktırdı. Bence birdahaki randevuda sorun çekinmeyin. Özellikle normal doğum düşünüyorsanız.Kızlar elenatal 2 kullanıyorum , doktorum doğuma kadar kullanılacak dedi bebişim iri bebek ilerliyor acaba bıraksam mı doktoruma sormaya çekindim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?