2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257

Otuz Milyon Kelime kitabını okumanızı tavsiye ederim.
Hastane cantasi yapan anneler, bebek icin neler koydunuz.. Benim doğum sezaryen olacak. Sizin vereceginiz fikirleri merak ediyorum

Hemşireye verilecek bezli battaniyeli full takım
3 yedek takım
Ağız mendilleri, yedek zıbın, eldiven, şapka
Müslin, penye, kalın battaniye
20 bez
4 alt açma örtüsü
Islak mendil
Pamuk
Pişik kremi
Kaşık biberon, şırınga, kaşık

kizlar ya 2 gundur dis agrisi cekiyorum bisey yiyip icemiyorum internetten bakiyorum son 3 aylik donemde tedavi riskliymis napicam ya
Bende aynı şekilde diş ağrısı çekiyorum, çok şükür süreklilik olmadı henüz. Bir gün ağrıyor bi gün ağrımıyor. Çikolata, soğuk bişey yiyince dişime kaçıyor acaip canım yanıyor. Doktoruma sorduğumda maalesef yapılacak bişeyin olmadığını söyledi belki size farklı bişey söyler. Son üç ayda stresten tansiyon çıkar falan diye yapılmıyor galiba.
Hastane cantasi yapan anneler, bebek icin neler koydunuz.. Benim doğum sezaryen olacak. Sizin vereceginiz fikirleri merak ediyorum
Hemşireye verilecek hurcun içine 10lu hastane seti yaptırmıştım onun zıbınını, alt üst takımı, şapka, eldiven, çorap koydum. Ek olarak alt açma bezi, bez, penye battaniye koydum.
Yedek olarak;
3 ayrı alt üst takım ve zıbın, şapkaları eldivenleri var.
1 tane de o yaptırdığım hastane çıkış setinin tulumu var fotoğraf çekimi için koydum.
5 alt açma bezi
25 bez (abartı olabilir ben biraz tedbirliyim )
Pişik kremi
Islak mendil
Müslin battaniye 2 tane (biri çift katlı)
Süslü yastığı (fotoğraf için)
Emzik (aslında koyma taraftarı değilim ama annem dedi nolur nolmaz yanımızda olsun)

•Biberon-kaşık biberon- mama almadım. Gerekli olursa eczanelerden bulunur diye. Kendimi şartlandırmamak için

Hatırladığım kadarıyla bu kadar
Güzel hazırlıklar başladı çok şükür, sağlıkla kavuşalım hepimiz için zamanında

Hiiç araştırmadım ama hep aklımda fiyatları pahalıdır diye hep vazgeçiyorum

Kızzlar aranızdan biriniz trendyoldan boş kolonya şişesi almıştı kimdi acaba sorum olacakta

benimde mide problemlemim had safhada yarın söyleyeceğim bakalım ne önerecek

İlk giyeceklerini bir hurca koydum. Çıtçıtlı body çorap , tulum, şapka eldiven bez ve penye battaniye.

4 tane yedek tulum yada alt üst
5 tane body
Eldiven şapka ve ağız mendili bolca
1 foto çekimi için tulum ,
İsimli battaniye ve yastığı
1 penye battaniye daha
2 ince müslin 1 kalın müslin

20 bez, 3 alt açma , 3 ıslak mendil
Kaşık biberon

Hemsireye alt açma örtüsü ve islak mendil koymak gerekir mi.. water wipes islak mendil aldim, hastanede kullanim icin icinden biraz alip kullanirlarsa diye koysam mi acaba

Hemsireye alt açma örtüsü ve islak mendil koymak gerekir mi.. water wipes islak mendil aldim, hastanede kullanim icin icinden biraz alip kullanirlarsa diye koysam mi acaba
Alt açma örtüsünü koymayı düşünüyorum giydirirken serilir belki diye; birinden duymuştum aslında ama hatırlamıyorum ıslak mendil sanmıyorum onlar zaten ilk etapta siliyorlarmış

Islak bez kullanmıyorlar kuzum. Kendileri gazlı bezle ya da ona benzer bezlerle temizliyorlar bebeği. Yinede hastanenizle görüşün isterseniz. Alt açma örtüsüne de gerek olmuyor diye biliyorum

Herkes

Herkes mi ishal yahu. Bende de durum aynı
Bende de aynı valla ama benim bayağıdır sanki var. Erken doğum belirtileri diye araştırınca gerçekten ishal var ama Allah korusun. Tek belirti bu değil sonuçta. Kabızlık daha zor aslında benim karın ağrısı- ishal değil ama o şekilde işte anladınız neden acaba hepimiz bu durumdayız. Hemen hemen aynı haftalardayız demek ki normal bişey

Yok ben koymadım çünkü zaten yıkıyorlar komple onlar. Islak mendile gerek yok. Alt açmayı da kullanmazlar zaten steril ortamdalar. Bende o ıslak mendilden aldım yanıma 3 paket koycam 1 tane de biz kullanırız diye sleepy koydum

kizlar ya 2 gundur dis agrisi cekiyorum bisey yiyip icemiyorum internetten bakiyorum son 3 aylik donemde tedavi riskliymis napicam ya
Canım doktoruna sor.

Benim doktorum perinatolog ona yazmıştım çok kötü ağrım var diye, hemen git tedavini yaptır dedi. Daha sakıncalı enfeksiyon olması bu dönemde dedi 32. Haftadaydım o bunu dediğinde.

Organların yer değişiminden olabilir mi acaba iyice şişiyoruz yer açılıyor belki o da etkiliyordur. Sabah bende regl ağrısı ve ishal gibi hissettim ama hemen geçti.

Organların yer değişiminden olabilir mi acaba iyice şişiyoruz yer açılıyor belki o da etkiliyordur. Sabah bende regl ağrısı ve ishal gibi hissettim ama hemen geçti.
Olabilir uygulamada diyor zaten yalancı sancılarınız başlamıştır ara ara yoklayacak diye normal yani. Birde benim hiç ödemim olmamıştı ama son birkaç gündür ellerim ve ayaklarım şişti. Birde ellerimi yumruk yapınca (sıkmadan) acıyor şişlikten midir acaba?

Canım hayırlı olsun hangi seriden aldınız? Ben de ikeadan dolap düşünmüştüm ama stokta yoktu istediğim model, şimdilik duruyor ihtiyaç halinde bakarız deyip doğum sonrasına erteledik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…