2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Tek katlı, 3 katlı ve 4 katlı müslin battaneye, bir el örgüsü ince yazlık battaniye koymuştum. Sonra ne olur ne olmaz diye polar battaniyede koydum
Ben muslin koydum 3 tane 1 kalın 2 orta kalın. 1 tane penye kundak battaniye tarzı bir şey koydum. Bir de orgu battaniye koydum. Ama orgu battaniyeyi yedek çantama koydum lazım olursa getirelim diye.
Ay hanımlar sizin battaniyeleri okuyunca ben çok mu az koydum şimdi gaza gelip evde ne var ne yok battaniye ve yorgana dair hepsini alacağım. şaka bi yana hemşireye verilen hariç 2 battaniye koymuştum bi tane daha alsam mı diyordum; alacağım

inşallah canım benim karnım 2 haftada inanılmaz büyüdü çok merak ediyorum bebeğin kilosunu hissediyorum almış bence bayağı kilo , yarın kontrol var bakalım nasıl çıkacak
Benımde karnım bırden büyüdü ama ben bayagıdır aynı kılodayım nasıl oluyo bılmıyorım ınsAllah benımkılerde almıştır cuma gıtcem bende

Ben de bilemediğim için yedekli koydum baya.

Şu yalancı sancı denilen ağrı nasıl bişey? Benim şimdi ince sızlamalarım oluyor ama çok aşağıda yani vajina girişi mi desem.. kasıklarda falan değil. Ara ara sızmalar girdi. Böyle bişey yaşayan oldu mu

benim sadece 2 penye battaniyenim olması peki ahajjaja müslin var 5 tane ama inceler, bir de annemin ördükleri var onlar çok kalın olur, nohut battaniye de almadım henüz sıcak olacağını düşünüyorum ya napsam ki

Valla bencede sıcak ama ben kalın battaniye yerine şu pofuduk kundaklardan almıştım, eve dönüşte soğuk olursa onu kullanırım diyorum. 2 penye varmış, bi tane daha yedek alabilirsiniz bence. Nolur nolmaz

yalancı sancı kasılma şeklinde oluyor , böyle karın sertleşiyor ortada toplanıyor 30 40 sn falan sürüyor benim başta ağrısızdı , 34 hafta itibariyle o 30 40 sn sancılı olmaya başladı ve daha da sıklaştı, senin yaşadığında aslında doğuma hazırlık gibi bişey arada bende de oluyor batmalar , ama daha çok karında oluyor benim

Valla bencede sıcak ama ben kalın battaniye yerine şu pofuduk kundaklardan almıştım, eve dönüşte soğuk olursa onu kullanırım diyorum. 2 penye varmış, bi tane daha yedek alabilirsiniz bence. Nolur nolmaz
alayım o zaman 1 2 tane daha penye, bence penye kurtarır ya daha fazlasına ihtiyaç olacağını düşünmüyorum kış aniden bastırmazsa

Anladımm, göbek sertleşmesi bende yaşıyorum ara ara. Bu rahim batması çok değişik bişey bi an acaba idrar enfeksiyonu olabilir mi diye düşündüm ama hiç böyle bişey yaşamadım enfeksiyonken. Yani idrar var hissi değil. Dediğiniz gibi araştırdığımda da çatı ile ilgiliymiş. Ay şimdiden korkuyorum, nasıl doğuracağım

Kızlar benim bebenin hareketleri gündüz azken akşam ve geceleri daha çok.. arada uzun süre hareket hissetmediğim oluyor tam endişeleniyorum hastaneye mi gitsek diyorum başlıyor tekmelemeye. Sıpa ya sürekli tetikteyim elim karnımda. Sizler ne sıklıkla hissediyorsunuz

Ben regl sancısı gibi bi ağrı diye gitmiştim doktora yalancı sancı demişti geçtiğimiz hafta. Su an yine bahsettiğin gibi ağrı ve baskılar var

Batmalar aşağıya doğru mu oluyor ?
Ben bugün çok fazla kasılma ve sertleşme hissettim. Yarına hemen randevu aldım yine doktorcugum bıkacak benden

oyy bana da ara ara geliyor nasıl olacak diye ama hep güzel düşünmeye çalışıp kötü düşünceleri uzaklaştırıyorum hemen hepimiz ister normal ister sezaryen çok rahat kolay doğumlar yapalım inşallah

Sen aktifken o duruyor sen yavaşladığında o hareket ediyor demişti doktorum.

Benim de akşamları içine canavar kaçıyor resmen, bu saatlerde başlıyor geceye kadar. Gündüz de daha sakin kalıyor

hayır aşağı doğru değil orta kısım daha çok , valla benide korkuttu ayy noluyoo dedim doğuruyor muyum hatta yarım saat içinde 3 defa ağrılı kasılmalar yaşadım düzenli aralıklarla ama işte yarım saat sürdü uzun sürmedi zaten yarın kontrolüm var diye gitmedim dr a, çok merak ediyorum ne diyecek dr bakalım

canım benimde gece benle uyur benle uyanır iş yerine gidince sohbet muhabbet dikkat ettim hep oda katılıyor bize hoplatıyor hatta beni yerimden kızların sesine bile aşina şu an yavrum onalra yabancılık hissetmyevek hatta şunu anladım gürültülü ortamda oda hareketli sessiz ortam da oda sessiz bir arada tv de müzik açınca hareketlendi bayağı ama mesela haftasonu evdeysem eşim yoksa sessiz bir ortam varsa oda daha sessiz oluyor benim sıpa böyle

Ay gerçekten benimde tam olarak öyle. Gündüz uyuyorlar demek ki. Arkadaşım doğumdan sonra da anne karnındaki uyku düzeni gibi oluyor demişti. Gececi olacaklar belli ki
Ben regl sancısı gibi bi ağrı diye gitmiştim doktora yalancı sancı demişti geçtiğimiz hafta. Su an yine bahsettiğin gibi ağrı ve baskılar var
İşin komik yanı ben regl olacakken ağrı yaşamam, bacaklarımda halsizlik olur o kadar. Çok nadir karın ağrısı çekerim. O yüzden regl ağrısı gibi denilince de kıyaslayacak verim yok ama uygulamaya da güveniyorum hep ne yaşadıysam orada yazıyor. Yalancı sancıdır çatı ağrısıdır yaşamaya başlayacaksınız diyordu. Muhtemelen onu yaşıyoruz
Sen aktifken o duruyor sen yavaşladığında o hareket ediyor demişti doktorum.

Benim de akşamları içine canavar kaçıyor resmen, bu saatlerde başlıyor geceye kadar. Gündüz de daha sakin kalıyor
Ay gerçekten ben doktora sormadan kendimde bunu fark etmiştim, ben hareketliyken o duruyo. Ben sakinken uzanırken başlıyor. Ama gündüz çok az hareket, genel olarak uyuyor uykucu korkutuyor beni de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…