2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben almadım ya gerekli mi gerçekten
kaşık mama veya bebeğin herhangi birşeyini yıkarken kullanmak için gerekli. En azından kimyasaldan uzak tutmak amaçlı. Bende şimdiye kadar gerek yok ben emzik biberon vermeyeceğim zaten kafasındaydım. Ama kaşık mama veririsem pompayı kullanırsam diye kendime sorunca sipariş oluşturdum direk

En kullanışlı hali bence de böyle. Benim aklımdan geçen de alt çekmece üst askı olmuştu. Güzel günlerde kullan inşallah. Ne kadarsa almış oldunuz?
6 bin oldu galiba toplamı. Hepsini 3 ayrı yerden alınca :) ama internnetten kendim oluşturuncq da böyle birşeydi

Aynen bende aliyim madem

Kızlar ben doktora geldim bugün. İlk nst'mize girdik şükür iyi çıktı herşeyi.. Yine yine yeniden yüzünü göstermedi zilli annneannesi büyük hevesle geldi ama yok boyu kilosu herşeyi uyumlu haftasıyla şükür 34+0dım bugün bir sonrakine 37 de çağırdı yaa çooook geç değil mi sizleri ne güzel 2 haftada çağırıyorlar

Çok çok geçmiş olsun bende de mide ülseri vardı zamanında kıvrandırıyor ağrısı allah kimseye yaşatmasın şurda çok az vaktimiz kaldı hayırlısıı ile sağ salim atlatsak bari

çok sağol canım, bende ülser ya da gastritten şüpheleniyorum çünkü gebelik öncesi de vardı mide ağrılarım dr a gitmekten nefret ettiğim için üstünde durmadım hiç ama doğumdan sonra gidecem inşallah dr a tüm tetkikleri yapmak için

ben başından beri toz halini kullanıyorum ona rağmen böyle teşekkür ederim

çok sağol canım, bende reflü sandım hep ama bu reflü değil yanma yok bildiğin ağrı ve sırtıma vuruyor kaburgalarıma yayıldı ağrısı, dün bi de kızartma yemiştim pik yaptı ağrısı aynen az kaldı bakalım bazen diyorum ki bu vücut ağırlığı ağrılar vs mide ağrısı geçecek mi acaba, geçecek inşallah

çok şükür canım ben inanıyorum benimki bugün yüzünü gösterecek haftalardır göstermiyordu sıpa ama bu sfer gösterecek 2.30 da randevum var benimde çok heyecanlıyım gene

Sonbahardagel canım benim ahşap beşiğin kendi yatağı var ve fena değil, bende sevi bebenin reflü yatağını aldım üstüne müslim örtü örtüp ilk 4 6 ay bunu kullanmayı düşünüyorum , soğuk şehirde olduğum içinde burdaki arkadaşlar yün döşek önerdiler annem beşiğe uygun yün döşek yorgan yaptı, yün döşeği bende kışın kullanacağım ama yastık yorgan kullanımında benimde gözümü korkuttular ( yastık neyse de bizde yorganla büyüdük ) en olmadı bende uyku tulumu alırım kış için, zaten başlangıçta müslin örtü ile yarım kundak yapmayı düşünüyorum

Park yatak için yatak konuşulmuş da; ben ekstra bi yatak reflü yatağı falan almadım. Kendi içinden çıkan ince sünger var. Üstüne de alez, çarşaf, yorganınını serip en üste yatırırım diye düşündüm ama üzerine bişey örtmeyin deniliyor o yüzden yorganı da altına sereceğim. Bi mahsuru olur mu sizce?

Maşallah canım , herşey yolunda diye öyle çağırmıştır

Bende reflü yatağı almadım. Sert yerde yatırın dedikleri için altına yorgan sermesen daha iyi olabilir. Doğurup gözümüzle görmeden tam netleştiremeyeceğiz galiba napsak ne etsek olayını .

Park yatakların içinden çıkan süngerler çok ince. Yorganın üstünde de yatması çok sağlıklı değil gibi. Omurga gelişimi açısından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…