Canım niye öyle söyledi kaçırdım mı ben öncesiniBiz bugün 33+0 olduk. Doktorumuz 37+0 bekleyebileceğim en son tarih diyor, 36+0 günlerinde bile alabilirim diyor. Hayirla saglikla gelsinler. İkinci olasiliği düşününce 3 hafta gibi bi süre var
Çok heyecanli ya
Canım bir de 182 ye sor istersen için rahat etmezse onlarda yardımcı oluyorlar bazen bu konulardaKbb'ye direkt randevu alınıyor, cocuk doktoruna gerek var mi yine de? Oraya da mi randevu alayim?
Teşekkür ederim kuzum. Sen memnunsıun heralde. Kumaşı dolgusu fln iyi gibi duruyorBen trendyoldan aldım link bırakıyorum
Bebeyatmaz Gri Dev Boy Uyku Arkadaşım Fil Jumbo Boy - Fiyatı, Yorumları
Bebeyatmaz Gri Dev Boy Uyku Arkadaşım Fil Jumbo Boy yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
kaşık mama veya bebeğin herhangi birşeyini yıkarken kullanmak için gerekli. En azından kimyasaldan uzak tutmak amaçlı. Bende şimdiye kadar gerek yok ben emzik biberon vermeyeceğim zaten kafasındaydım. Ama kaşık mama veririsem pompayı kullanırsam diye kendime sorunca sipariş oluşturdum direkBen almadım yagerekli mi gerçekten
6 bin oldu galiba toplamı. Hepsini 3 ayrı yerden alınca :) ama internnetten kendim oluşturuncq da böyle birşeydiEn kullanışlı hali bence de böyle. Benim aklımdan geçen de alt çekmece üst askı olmuştu. Güzel günlerde kullan inşallah. Ne kadarsa almış oldunuz?
Aynen bende aliyim mademkaşık mama veya bebeğin herhangi birşeyini yıkarken kullanmak için gerekli. En azından kimyasaldan uzak tutmak amaçlı. Bende şimdiye kadar gerek yok ben emzik biberon vermeyeceğim zaten kafasındaydım. Ama kaşık mama veririsem pompayı kullanırsam diye kendime sorunca sipariş oluşturdum direk
Çok çok geçmiş olsun bende de mide ülseri vardı zamanında kıvrandırıyor ağrısı allah kimseye yaşatmasın şurda çok az vaktimiz kaldı hayırlısıı ile sağ salim atlatsak bari
çok geçmiş olsun. Ben de demir hapına ilk başladğımda çok rahatsız olmuştum. Sonra doktorum toz olan demir takviyesi önerdi. sabah akşam ondan kullandım.
Hala demirim düşük ,mecburen hapa dönüş yaptım ama toz olan hiç rahatsız etmedi.
Canım çok geçmiş olsun, bence demir ilacıda etkili bide bebek artık mideye iyice baskı yapıyor o yüzdende oluyor. Benimde reflüm var ne yesem hep midem ağrıyor rennie duo bi yere kadar idare ediyor. Az kaldı dişimizi biraz daha sıkıcaz
Kızlar ben doktora geldim bugün. İlk nst'mize girdik şükür iyi çıktı herşeyi.. Yine yine yeniden yüzünü göstermedi zilliannneannesi büyük hevesle geldi ama yok boyu kilosu herşeyi uyumlu haftasıyla şükür 34+0dım bugün bir sonrakine 37 de çağırdı yaa çooook geç değil mi sizleri ne güzel 2 haftada çağırıyorlar
İkiz gebelik diye bekletmek istemiyor canimmCanım niye öyle söyledi kaçırdım mı ben öncesini
Evet bulaşık deterjanı gibiBende aliyim madem , onunla yıkadıktan sonra tekrar suyla yıkıyormuyuz?
seninde tarih belli çok heyecanlıİkiz gebelik diye bekletmek istemiyor canimm
Doğru valla, bakalım sağlıkla kavuşalım da hayırlısıyla inşallahBebeği kucağına aldığın an unutuyorsun zaten , bide şöyle düşün millet burun ameliyatı bi sürü estetik cerrahi oluyorbiz bebeğimiz için bunu yapıcaz
Aminn. Hepimiz vuslata erelimseninde tarih belli çok heyecanlısağlıkla gelsinler inşallah
Maşallah canım , herşey yolunda diye öyle çağırmıştırKızlar ben doktora geldim bugün. İlk nst'mize girdik şükür iyi çıktı herşeyi.. Yine yine yeniden yüzünü göstermedi zilliannneannesi büyük hevesle geldi ama yok boyu kilosu herşeyi uyumlu haftasıyla şükür 34+0dım bugün bir sonrakine 37 de çağırdı yaa çooook geç değil mi sizleri ne güzel 2 haftada çağırıyorlar
Bende reflü yatağı almadım. Sert yerde yatırın dedikleri için altına yorgan sermesen daha iyi olabilir. Doğurup gözümüzle görmeden tam netleştiremeyeceğiz galiba napsak ne etsek olayını .Park yatak için yatak konuşulmuş da; ben ekstra bi yatak reflü yatağı falan almadım. Kendi içinden çıkan ince sünger var. Üstüne de alez, çarşaf, yorganınını serip en üste yatırırım diye düşündüm amaüzerine bişey örtmeyin deniliyor o yüzden yorganı da altına sereceğim. Bi mahsuru olur mu sizce?
Park yatakların içinden çıkan süngerler çok ince. Yorganın üstünde de yatması çok sağlıklı değil gibi. Omurga gelişimi açısından.Park yatak için yatak konuşulmuş da; ben ekstra bi yatak reflü yatağı falan almadım. Kendi içinden çıkan ince sünger var. Üstüne de alez, çarşaf, yorganınını serip en üste yatırırım diye düşündüm amaüzerine bişey örtmeyin deniliyor o yüzden yorganı da altına sereceğim. Bi mahsuru olur mu sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?