- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 32
Maşallah kilosu çok iyi ama haftasına göre bu kdr önde olmasına çok şaşırdım. Şeker yüklemesi yaptırmış mıydın.He kızlar bide sölemeyi unuttum bebek ultrasonda 4 hafta ileri gözüküyor 3 kilo olmuş. Bundan dolayı olduğunu söylüyor doktorum. Bende son iki hafta bebeğe kilo aldırcam diye bastım muzu kaşarı2 hafta önceki kontrolde 2040 gr dı. Yani 2 haftada 1 kilo aldırmışım. Nasıl olabilir böyle bişey inanamadım
Maşallah günden güne iyiye gidiyor rabbim tez vakitte kavuştursun.Kizimi gordum seviye 3 yogun bakimdan seviye 2 almislar. Sariligi yukselmis mavi isik veriyorlardi ve serum takiliydi. Emzik emmesi devam ama biberon emememiş yani bir sure daha emzirmeye geçiş yapamayacağızhala kucagima almama izin yok ama eline dokunabiliyorum
Bebişin gizli gizli hazırlık yapmış gelmeye annesi ya.Bebişgolarım geldim kontrole. 34+0
İlk defa nst girdim. Baktılar ki sancılar müthiş düzenli doğuma hazırım. Doktor hemen serum ve magnezyum takviyesi verdi. Aldığım serum ve magnezyum bu sancıların yalancı mı gerçek mi olduğunu göstercekmiş. Sonra tekrar nst ye girdim. Sancılar aynı çok düzenli ve hepsi 40 ın üzerinde. Yatışım yapıldı. Ciğer geliştirici iğne oldum. Doğumu ertelemeye sancıları azaltmaya çalışacağız ama nolur nolmaz iğne olsun dendi. İşte öyle iki gün hastanedeyim. He birde rahim incelmiş 20mm olmuş. Başkada bişey yok. Not: sancılarımı bir damla hissetmedim hissetmiyorum
Rica ederimTeşekkür ederimayak parmağı öne arkaya gibi bi hareket varmış sanırım onu mu yaptın?
Yavrum benim annesi ne verdiyse yemiş yaHe kızlar bide sölemeyi unuttum bebek ultrasonda 4 hafta ileri gözüküyor 3 kilo olmuş. Bundan dolayı olduğunu söylüyor doktorum. Bende son iki hafta bebeğe kilo aldırcam diye bastım muzu kaşarı2 hafta önceki kontrolde 2040 gr dı. Yani 2 haftada 1 kilo aldırmışım. Nasıl olabilir böyle bişey inanamadım
Çok güzel olmuş seti güle güle sağlıkla giysin beyefendi.isimli setimiz de nihayet hazır kargolanacak , 2 ay oldu sipariş vereli yaagelsin de bende yıkama ütüleme işine girişeceğim bu haftasonu inşallah
bende hep yapıyorum ayaklarıma inanamıyorum resmenRica ederimYaptım onu hala koltukta yarım uzanır pozisyondayken de yapıyorum alışkanlık oldu
çok teşekkürler teyzesi inşallahÇok güzel olmuş seti güle güle sağlıkla giysin beyefendi.
Aynı şekilde bende bekliyorum siparişlerimi doğurmadan gelecek inşallah
Şuan hastanede yatiyomusn çnm hayırlısı olsun hakkında mutlaka bize haber ver. Aslında ben sabah yazdım senin ismini de etiketledim ama gormedinHe kızlar bide sölemeyi unuttum bebek ultrasonda 4 hafta ileri gözüküyor 3 kilo olmuş. Bundan dolayı olduğunu söylüyor doktorum. Bende son iki hafta bebeğe kilo aldırcam diye bastım muzu kaşarı2 hafta önceki kontrolde 2040 gr dı. Yani 2 haftada 1 kilo aldırmışım. Nasıl olabilir böyle bişey inanamadım
Yaptırdım canım şekerim yok :)Maşallah kilosu çok iyi ama haftasına göre bu kdr önde olmasına çok şaşırdım. Şeker yüklemesi yaptırmış mıydın.
Boşa demiyorlar her beden her hamilelik her bebiş farklı diye
He ya 3 hafta daha sıksa dişini 37 i görelimMaşallah günden güne iyiye gidiyor rabbim tez vakitte kavuştursun.Eline dokunmak bile sanada onada çok büyük güç vermiştir.
Bebişin gizli gizli hazırlık yapmış gelmeye annesi ya.İnşallah herşey yolunda ilerler az daha dursun aceleci minnoş.
Yavrum benim annesi ne verdiyse yemiş ya
Konuş bakalım belki etki ederdönsün valla mahvetti benikardeşim diyorki onunla konuş oğlum bak yanlış yerde duruyorsun çıkış orası değil aşağı doğru gelmen lazım ajajakka
Çok güzel olmuş canım sağlıkla giysin küçük prensisimli setimiz de nihayet hazır kargolanacak , 2 ay oldu sipariş vereli yaagelsin de bende yıkama ütüleme işine girişeceğim bu haftasonu inşallah
Aaaa olabilir canım so sorry :))Şuan hastanede yatiyomusn çnm hayırlısı olsun hakkında mutlaka bize haber ver. Aslında ben sabah yazdım senin ismini de etiketledim ama gormedin
MaşallahHe kızlar bide sölemeyi unuttum bebek ultrasonda 4 hafta ileri gözüküyor 3 kilo olmuş. Bundan dolayı olduğunu söylüyor doktorum. Bende son iki hafta bebeğe kilo aldırcam diye bastım muzu kaşarı2 hafta önceki kontrolde 2040 gr dı. Yani 2 haftada 1 kilo aldırmışım. Nasıl olabilir böyle bişey inanamadım
Muzu hiç sevmem ama bunu duyduktan sonra pazara gitmek şart olduHe kızlar bide sölemeyi unuttum bebek ultrasonda 4 hafta ileri gözüküyor 3 kilo olmuş. Bundan dolayı olduğunu söylüyor doktorum. Bende son iki hafta bebeğe kilo aldırcam diye bastım muzu kaşarı2 hafta önceki kontrolde 2040 gr dı. Yani 2 haftada 1 kilo aldırmışım. Nasıl olabilir böyle bişey inanamadım
konuşacağız bakalım başka çare yokKonuş bakalım belki etki ederbenim halam da bebeğinle konuş annecim sabretmen gerekiyor biraz daha demişti halam çok inanıyordu etki edeceğinden
Haydaa nerden çıktı şimdi bu sancılar bir de kendilerini göstermiyormuş aboo nst girmesen haberin yok.. hadi hayırlısı olur canım inş. Ertelenir doğum uslu uslu dursun bebiş gelmeye kalkmasın dahaBebişgolarım geldim kontrole. 34+0
İlk defa nst girdim. Baktılar ki sancılar müthiş düzenli doğuma hazırım. Doktor hemen serum ve magnezyum takviyesi verdi. Aldığım serum ve magnezyum bu sancıların yalancı mı gerçek mi olduğunu göstercekmiş. Sonra tekrar nst ye girdim. Sancılar aynı çok düzenli ve hepsi 40 ın üzerinde. Yatışım yapıldı. Ciğer geliştirici iğne oldum. Doğumu ertelemeye sancıları azaltmaya çalışacağız ama nolur nolmaz iğne olsun dendi. İşte öyle iki gün hastanedeyim. He birde rahim incelmiş 20mm olmuş. Başkada bişey yok. Not: sancılarımı bir damla hissetmedim hissetmiyorum
Ay hadi hayirlisi olsun tabi ama beklesin minik aceke etmesin, ciğerleri filan iyice güçlensin öyle gelsin kucaginaBebişgolarım geldim kontrole. 34+0
Ayyy hayırlısı olsunBebişgolarım geldim kontrole. 34+0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?