2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Maşallah kilosu çok iyi ama haftasına göre bu kdr önde olmasına çok şaşırdım. Şeker yüklemesi yaptırmış mıydın.

Boşa demiyorlar her beden her hamilelik her bebiş farklı diye

Maşallah günden güne iyiye gidiyor rabbim tez vakitte kavuştursun. Eline dokunmak bile sanada onada çok büyük güç vermiştir.
Bebişin gizli gizli hazırlık yapmış gelmeye annesi ya. İnşallah herşey yolunda ilerler az daha dursun aceleci minnoş.

Yavrum benim annesi ne verdiyse yemiş ya

isimli setimiz de nihayet hazır kargolanacak , 2 ay oldu sipariş vereli yaa gelsin de bende yıkama ütüleme işine girişeceğim bu haftasonu inşallah
Çok güzel olmuş seti güle güle sağlıkla giysin beyefendi.
Aynı şekilde bende bekliyorum siparişlerimi doğurmadan gelecek inşallah

Rica ederim Yaptım onu hala koltukta yarım uzanır pozisyondayken de yapıyorum alışkanlık oldu
bende hep yapıyorum ayaklarıma inanamıyorum resmen iskeletten halliceydi ayağım ve ayak parmaklarım şimdi şişko toppik olmuş ve öyleki tırnak batması yaşıyorum tırnaklarım gömülmüş resmen etime, bazen bakıyorum yok yaw bunlarda kilo pek ödem gibi durmuyor diyorum bakalım doğumdan sonra ayak numaram değişecek mi

Çok güzel olmuş seti güle güle sağlıkla giysin beyefendi.
Aynı şekilde bende bekliyorum siparişlerimi doğurmadan gelecek inşallah
çok teşekkürler teyzesi inşallah ayy o kadar uzadı ki bi an acaba dolandırıldım mı dedim ajajja neyseki kargoya verildi

Şuan hastanede yatiyomusn çnm hayırlısı olsun hakkında mutlaka bize haber ver. Aslında ben sabah yazdım senin ismini de etiketledim ama gormedin

Maşallah kilosu çok iyi ama haftasına göre bu kdr önde olmasına çok şaşırdım. Şeker yüklemesi yaptırmış mıydın.

Boşa demiyorlar her beden her hamilelik her bebiş farklı diye
Yaptırdım canım şekerim yok :)
He ya 3 hafta daha sıksa dişini 37 i görelim
Yavrum benim annesi ne verdiyse yemiş ya
afiyet olsun

dönsün valla mahvetti beni kardeşim diyorki onunla konuş oğlum bak yanlış yerde duruyorsun çıkış orası değil aşağı doğru gelmen lazım ajajakka
Konuş bakalım belki etki eder benim halam da bebeğinle konuş annecim sabretmen gerekiyor biraz daha demişti halam çok inanıyordu etki edeceğinden

Şuan hastanede yatiyomusn çnm hayırlısı olsun hakkında mutlaka bize haber ver. Aslında ben sabah yazdım senin ismini de etiketledim ama gormedin
Aaaa olabilir canım so sorry :))
Evet yatıyorum serumlanıyorum akşam 9 da gene nst var bakalım sancısız olmayı diliyorum

Maşallah

Muzu hiç sevmem ama bunu duyduktan sonra pazara gitmek şart oldu

Haydaa nerden çıktı şimdi bu sancılar bir de kendilerini göstermiyormuş aboo nst girmesen haberin yok.. hadi hayırlısı olur canım inş. Ertelenir doğum uslu uslu dursun bebiş gelmeye kalkmasın daha

Ay hadi hayirlisi olsun tabi ama beklesin minik aceke etmesin, ciğerleri filan iyice güçlensin öyle gelsin kucagina

Diş macunundan, roll-on'a, şampuandan bulaşik makinesi deterjanina kadar herşeyde doğal bitkisel ürün kullanan hamileye (ben), her öğün sonrasi çamaşır suyu koklatan anne şoku
Yav anlamiyor bir türlü,anne kullanma ben bunu solumak istemiyorum, beni nasil düsünmezsin diyorum, unutuyorum diyor.. Bunun unutulcak yani mi var ya kizlar birde dayiyor butun kapilari sonuna kadar. İçi dişim domestos oldu yazik bana ya

Ayyy hayırlısı olsun nasil hissetmeden sancı oldu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…