canım gittim kontrole her şey yolunda çok şükür, benim sıpa dayamış kafasını mide ile safra arasına o kadar yukarda ki kafası dr görünce şok oldu senin ağrılarının sebebi belli oldu dedi, döndüğü zaman çok rahatlarsın midede ki baskı kalkar dedi ama bakalım 34.haftadayız hala makat geliş, sadece poposunu yan çevirmiş önceki gidişimde oda rahim ağzındaydı, demir ilacını kullanma bu kadar ağrın oluyorsa zaten sana faydası da olmaz gerekirse damardan veririz dedi ve extra lansor yazdı banada , Nst de benim sıpa ay bir hareketli sürekli oynuyor yumruklar tekmeler havada uçuşuyordu resmen hoca kağıda baktı ben böyle birşey görmedim sürekli tekme atmış diyo tekme attığı noktaları gösterdiÇnm senin nasıl geçti kontrol
aa neden hayırdır inşallahKızlar bugün kontrolüm vardı hiç sormuyorsunuz ne dendi diye. Bu arkadaşınızın yatışını yaptılar eheeeyyy
yaa çok duymuştum böyle olanları aha da biri de karşımdaBebişgolarım geldim kontrole. 34+0
İlk defa nst girdim. Baktılar ki sancılar müthiş düzenli doğuma hazırım. Doktor hemen serum ve magnezyum takviyesi verdi. Aldığım serum ve magnezyum bu sancıların yalancı mı gerçek mi olduğunu göstercekmiş. Sonra tekrar nst ye girdim. Sancılar aynı çok düzenli ve hepsi 40 ın üzerinde. Yatışım yapıldı. Ciğer geliştirici iğne oldum. Doğumu ertelemeye sancıları azaltmaya çalışacağız ama nolur nolmaz iğne olsun dendi. İşte öyle iki gün hastanedeyim. He birde rahim incelmiş 20mm olmuş. Başkada bişey yok. Not: sancılarımı bir damla hissetmedim hissetmiyorum
İnşallah bi an önce çıkacak yoğun bakımdanKizimi gordum seviye 3 yogun bakimdan seviye 2 almislar. Sariligi yukselmis mavi isik veriyorlardi ve serum takiliydi. Emzik emmesi devam ama biberon emememiş yani bir sure daha emzirmeye geçiş yapamayacağızhala kucagima almama izin yok ama eline dokunabiliyorum
İnşallah biraz daha bekler bebeğin canım , 1 hafta iki haftada daha beklerse hiç küveze bile girmez inşallahBebişgolarım geldim kontrole. 34+0
İlk defa nst girdim. Baktılar ki sancılar müthiş düzenli doğuma hazırım. Doktor hemen serum ve magnezyum takviyesi verdi. Aldığım serum ve magnezyum bu sancıların yalancı mı gerçek mi olduğunu göstercekmiş. Sonra tekrar nst ye girdim. Sancılar aynı çok düzenli ve hepsi 40 ın üzerinde. Yatışım yapıldı. Ciğer geliştirici iğne oldum. Doğumu ertelemeye sancıları azaltmaya çalışacağız ama nolur nolmaz iğne olsun dendi. İşte öyle iki gün hastanedeyim. He birde rahim incelmiş 20mm olmuş. Başkada bişey yok. Not: sancılarımı bir damla hissetmedim hissetmiyorum
Yok canım açıklığım herşey standart bi incelme var işte 20mmyaa çok duymuştum böyle olanları aha da biri de karşımdaher şeyin hayırlısı olsın inşallah az daha dayanır ya peki açıklık falan var mıydı muayene ettiler mi
Yok canım benimki böyle değil senin sadece bir tane 40 üzeri çıkmış benimkisi bi 40 bi düz öle diyim 7-8 tane 40 var kağıttazehraaa34 sen diyince baktım bende banada kasılmaların var ama normal demişti, 40 üstü mü doğumun başladığını gösteriyor hiç anlamıyorum Nst den , benimde başlangıçta 50 üstünü geçmiş
Maşallah canımcanım gittim kontrole her şey yolunda çok şükür, benim sıpa dayamış kafasını mide ile safra arasına o kadar yukarda ki kafası dr görünce şok oldu senin ağrılarının sebebi belli oldu dedi, döndüğü zaman çok rahatlarsın midede ki baskı kalkar dedi ama bakalım 34.haftadayız hala makat geliş, sadece poposunu yan çevirmiş önceki gidişimde oda rahim ağzındaydı, demir ilacını kullanma bu kadar ağrın oluyorsa zaten sana faydası da olmaz gerekirse damardan veririz dedi ve extra lansor yazdı banada , Nst de benim sıpa ay bir hareketli sürekli oynuyor yumruklar tekmeler havada uçuşuyordu resmen hoca kağıda baktı ben böyle birşey görmedim sürekli tekme atmış diyo tekme attığı noktaları gösterdiboyu kilosu falan haftasıyla uyumlu rahim ağzı uzunluğu da 3.5 cm seninki kolay kolay gelmeyecek diyor ya valla bazı hareketler var onu yapacağım bende dönmesi için koca karı hareketleri inanılmaz baskı yapıyor mideme , vee yine yüzünü göstermedi beni. hayaller suya eski resimlerine bakıp bakıp iç çekiyorum bende napim 2 hafta sonra da tekrar kontrole çağırdı bizde de durumlar böyle
İnşallah ya zaten şaşkınım nereden çıktı anlamadım bu sancılarİnşallah biraz daha bekler bebeğin canım , 1 hafta iki haftada daha beklerse hiç küveze bile girmez inşallah
dönsün valla mahvetti beniMaşallah canımyeri rahat uyuyor , ama galiba dönme niyeti yok hiç senin bebişin bırakın beni yerim rahat diyor
anladım canım gelişmelerden haberdar et biziYok canım benimki böyle değil senin sadece bir tane 40 üzeri çıkmış benimkisi bi 40 bi düz öle diyim 7-8 tane 40 var kağıtta
Öncesinde doktorunla görüşerek sıkıntı yok derse yapabilirsin. Ben 30. Haftada 10 saatlik araba yolculuğu yaptım ama hep 2-3 saatte dinlenerek yürüyerek. Arabada otururken de ayak parmaklarımı hareket ettirdim ara ara,ödem olmasın diyeKızlar günaydın, nasipse doğuma istanbul a annemin yanına gitmek istiyorum.. ortalama 30 yada 31.hafta içinde 5 6 saatlik araba yolculuğu yapmam lazım.. elbette öncesinde doktora gorunucem ama bu haftalarda yolculuk yapmış olan var mı? Bir sorun yaşadınız mı?
Herşeyin hayırlısı olsun kuzum senin için. Okuyunca kısa çaplı bir şok yaşamadım değil. Bebeğin ve senin için en güzeli olsunBebişgolarım geldim kontrole. 34+0
Teşekkür ederimÖncesinde doktorunla görüşerek sıkıntı yok derse yapabilirsin. Ben 30. Haftada 10 saatlik araba yolculuğu yaptım ama hep 2-3 saatte dinlenerek yürüyerek. Arabada otururken de ayak parmaklarımı hareket ettirdim ara ara,ödem olmasın diye
Sağlıkla gelsin,çokk güzel olmuşKapi susum de geldi kızlar eksikler su an itibariyle tamamdir sirada Bilge nin gelmesi kaldi
Çok şükür sevindim her şey yolunda olmasınacanım gittim kontrole her şey yolunda çok şükür, benim sıpa dayamış kafasını mide ile safra arasına o kadar yukarda ki kafası dr görünce şok oldu senin ağrılarının sebebi belli oldu dedi, döndüğü zaman çok rahatlarsın midede ki baskı kalkar dedi ama bakalım 34.haftadayız hala makat geliş, sadece poposunu yan çevirmiş önceki gidişimde oda rahim ağzındaydı, demir ilacını kullanma bu kadar ağrın oluyorsa zaten sana faydası da olmaz gerekirse damardan veririz dedi ve extra lansor yazdı banada , Nst de benim sıpa ay bir hareketli sürekli oynuyor yumruklar tekmeler havada uçuşuyordu resmen hoca kağıda baktı ben böyle birşey görmedim sürekli tekme atmış diyo tekme attığı noktaları gösterdiboyu kilosu falan haftasıyla uyumlu rahim ağzı uzunluğu da 3.5 cm seninki kolay kolay gelmeyecek diyor ya valla bazı hareketler var onu yapacağım bende dönmesi için koca karı hareketleri inanılmaz baskı yapıyor mideme , vee yine yüzünü göstermedi beni. hayaller suya eski resimlerine bakıp bakıp iç çekiyorum bende napim 2 hafta sonra da tekrar kontrole çağırdı bizde de durumlar böyle
Kızlar bugün kontrolüm vardı hiç sormuyorsunuz ne dendi diye. Bu arkadaşınızın yatışını yaptılar eheeeyyy
Hiç bir sancı hissetmemene çokk şaşırdımm.Bebişgolarım geldim kontrole. 34+0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?