2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
aynısını yazacaktım yazılmışı varmış burada :)

Annem de yeni ve şık nevresim takımı bakmamı söylüyor. Ben yeni evlendiğimizde bile kimseye evimi gezdirmedim. Bak burası da benim yatak odam diye kapısını açmadım. Eve misafir geleceği zaman önce kapıları kapatırım.
Orası benim mahremim, benim odam, benim özelim. Doğumda da sonrasında da odama kimseyi davet etmeyi düşünmüyorum. Almayacağım nevresim takımı

Benimki de al al dedi almadım kendi almış getirmiş ama spor bir takım almış dedim sereriz mutlu oldu temiz yeni takım olmalıymış ama kimse gelmez yani gelse de salon var ne alaka yatak odası bende sokmam kimseyi

Sağlık ocağında ne zaman ölçtürsem mutlaka yüksek tiroid ve kolestrol çıkıyor o yüzden ben önemsemiyorum ardından özelde kan verdim değerlerle alakasız çıktı. Sağlık ocağındakiler bekleme kan. Bir hastanede vermeni öneririm

Benim en sonki ultrason da bebegim parmağını emiyordu bir istahla emiyor yanağı çöküp kalkiyo görmeniz lazimdi insallah doğduğunda da memeyi ole kapar
Bende dün gittiğimde parmağını emiyordu ya ben fotoğraf verecek sandım vermedi ya ilk defa biraz yüzünü gördüm oda vermedi fotoğrafı sonra dedim keşke fotoğraf kendim çekseydim

Bana doktorum zaten 38e kadar üç haftada bir normali demişti kafanıza takmayın
Tamam o zaman sıkıntı yoksa bu normal olanı kabullendim :) bazı doktorlar rahat bazıları da çok kontrolcü ya hangisi iyi diye düşünüyoruz bazen oysa kişiden kişiye değişiyor

Kızlar sizdede akıntıda artış var mı ya
Su gbi arada akıntı oluyo tedirgin oluyorum ya idrar mı bu ne anlamadım gitti çok sıkta sıkılıyorum zaten
Fitil kullanıyormusun ? Bende fitil kullanıyorum çok oluyor , gerçi kullanmadığım zaman bile çok oluyordu

Yok canım fitil kullanmıyorum idrara sıkışık gibiyim hep ya da bebek baskı yapıyo anlamadım
Bebek baskı yapıyor ama tuvalete gidip damla damla geliyorsa yada az geliyorsa bi idrar tahlili ver istersen , am benim tuvaletten çıktıktan sonra bile su gibi geliyor tuvaletten çıkarken sildiğim halde , dr’tan söyledim normal dedi

Yok bnmde öyle tuvaletten sonrada damla gibi oluyo cnm

öncelikle geçmiş olsun ama ben sağlık ocağının sonuçlarına güvenmiyorum, benimde Tsh yüksek çıkmıştı özel hastanede tekrar baktırdım normal çıkmıştı, evde kaç çıkıyor şeker ? bir de bebeğin kilosu nasıl ? bu haftalarda yapıldığını hiç duymamıştım ama tabi dr lar daha iyi tedbirli olmakta fayda var

Kizimi gordum seviye 3 yogun bakimdan seviye 2 almislar. Sariligi yukselmis mavi isik veriyorlardi ve serum takiliydi. Emzik emmesi devam ama biberon emememiş yani bir sure daha emzirmeye geçiş yapamayacağız hala kucagima almama izin yok ama eline dokunabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…