aynısını yazacaktım yazılmışı varmış burada :)Öncelikle geçmiş olsun. 34+6 olmuşsunuz maşallah 35 diyelim düzşahsen bu haftalarda yapılır mı, sonuç nasıl olur bilmiyorum ama bence yaptırmayın çok az kaldı zaten yediklerinize dikkat edin derim. Şeker çıkmış gibi diyete başlayın o şekilde takip edin. Bu aşamaya kadar geldiniz çok şükür. Bebiş büyüdü artık bu zamanlarda yapan var mıdır onu araştırmak lazım. Doktorlara elbette güvenmeliyiz ama doğuma az zaman kaldığından şeker çıkmış gibi davranmak daha mantıklı geldi bana
Annem de yeni ve şık nevresim takımı bakmamı söylüyor. Ben yeni evlendiğimizde bile kimseye evimi gezdirmedim. Bak burası da benim yatak odam diye kapısını açmadım. Eve misafir geleceği zaman önce kapıları kapatırım.Kizlar benim bebeklerin sadece birer tane beyaz penye battaniye eksikleri kaldi..
Ben bi yandan da eşime hastanede ve sonrasinda bebekleriyle uyumlu giyinmesi icin alisverise basladimH.B da da
Uspa da ciddi indirim var ihtiyaci olan baksin. Bir de kendime lohusa yataği icin çok şık bi nevresim takimi aldim, simdi tek eksiğim üstüne şık bi pike almak, ama magaza dolaşamiyorum, onlinede begenmedim
Sizin var mi böyle tuhaf doğum alisverisleriniz
Benimki de al al dedi almadım kendi almış getirmiş ama spor bir takım almış dedim sereriz mutlu oldu temiz yeni takım olmalıymış ama kimse gelmez yani gelse de salon var ne alaka yatak odası bende sokmam kimseyiAnnem de yeni ve şık nevresim takımı bakmamı söylüyor. Ben yeni evlendiğimizde bile kimseye evimi gezdirmedim. Bak burası da benim yatak odam diye kapısını açmadım. Eve misafir geleceği zaman önce kapıları kapatırım.
Orası benim mahremim, benim odam, benim özelim. Doğumda da sonrasında da odama kimseyi davet etmeyi düşünmüyorum. Almayacağım nevresim takımı
Benimki de en sonunda kendi alıp verecek sanırımBenimki de al al dedi almadım kendi almış getirmiş ama spor bir takım almış dedim sereriz mutlu oldu temiz yeni takım olmalıymış ama kimse gelmez yani gelse de salon var ne alaka yatak odası bende sokmam kimseyi
Bende inandım ama göstermedi son 3 te hiç görmedik ya :)çok şükür canımben inanıyorum benimki bugün yüzünü gösterecek haftalardır göstermiyordu sıpa ama bu sfer gösterecek 2.30 da randevum var benimde çok heyecanlıyım gene
Aynen benimki de öylr dedi. Şunlar şunlar olursa hemen gel, dedi ama sıkıntı olmazsa 37 dedi oh sevindim tek değilmişimCanim benim de 37 de cagirdi çatı muayenesi yapicam dedi herseyi yolundaysa o yuzden 37 de gel diyor eğer bir şikayetin olursa erken gel dedi benim dr
Bana doktorum zaten 38e kadar üç haftada bir normali demişti kafanıza takmayınAynen benimki de öylr dedi. Şunlar şunlar olursa hemen gel, dedi ama sıkıntı olmazsa 37 dedi oh sevindim tek değilmişim
Sağlık ocağında ne zaman ölçtürsem mutlaka yüksek tiroid ve kolestrol çıkıyor o yüzden ben önemsemiyorum ardından özelde kan verdim değerlerle alakasız çıktı. Sağlık ocağındakiler bekleme kan. Bir hastanede vermeni öneririmkızlar selam. Cuma günü sağlık ocağında kan tahlili verdim. Sonra bu sonuçları kendi doktoruma ilettim. TSH ve T4 sınırda. şeker ve crp biraz yüksek demir de düşük. bir kaç başka değer de referans dışında.
doktorum "önemsenecek bir şey yok idrar yolu enfeksiyonu olmuştur,idrar kültürü yaptır bana yolla" dedi. bir de idrar yolu enfeksiyonu için ilaç yazdı.
bugün eve yakın bir hastanede dahiliyeye gittim. o doktor da sonuçlara baktı. "tiroid değerlerin çok sınırda testi yeniden yapalım belki takviye gerekebilir" dedi. Şeker seviyemi yüksek buldu ve daha önce şeker yüklemesi yaptırmadığım için mutlaka yaptırmam gerektiğini söyledi. Yarına şeker yüklemesi için randevu oluşturduk.
Kendi doktoruma durumu yazdım. "Dahiliye önerdiyse şeker testini yaptır" dedi. Halbuki şeker yüklemesi haftasında "gerek var mı yoksa parmaktan ölçsem olur mu" diye sormuştum. hiç üstünde durmamıştı,"parmaktan ölç sonuçlara bakalım,yüksek değilse yükleme yapmayalım" demişti. ben de yapmadım parmaktan ölçtüm normal çıkıyordu. Ama 1 haftadır filan ara ara ölçtüğümde yüksek çıkıyor maalesef :/
şimdi benim aklıma takılan 34+6'da şeker yüklemesi yapılması uygun mu? keşke daha önce yapsaydım diye hayıflanıyorum. ama daha önce yapsaydım normal çıkıp sonra yeniden yükselme ihtimali var mıydı acaba?
Çoook şekerKapi susum de geldi kızlar eksikler su an itibariyle tamamdir sirada Bilge nin gelmesi kaldi
Bende dün gittiğimde parmağını emiyordu yaBenim en sonki ultrason da bebegim parmağını emiyordu bir istahla emiyor yanağı çöküp kalkiyo görmeniz lazimdiinsallah doğduğunda da memeyi ole kapar
Tamam o zaman sıkıntı yoksa bu normal olanı kabullendim :) bazı doktorlar rahat bazıları da çok kontrolcü ya hangisi iyi diye düşünüyoruz bazen oysa kişiden kişiye değişiyorBana doktorum zaten 38e kadar üç haftada bir normali demişti kafanıza takmayın
Fitil kullanıyormusun ? Bende fitil kullanıyorum çok oluyor , gerçi kullanmadığım zaman bile çok oluyorduKızlar sizdede akıntıda artış var mı ya
Su gbi arada akıntı oluyo tedirgin oluyorum ya idrar mı bu ne anlamadım gitti çok sıkta sıkılıyorum zaten
Fitil kullanıyormusun ? Bende fitil kullanıyorum çok oluyor , gerçi kullanmadığım zaman bile çok oluyordu
Çnm senin nasıl geçti kontrolseninde tarih belli çok heyecanlısağlıkla gelsinler inşallah
Bebek baskı yapıyor ama tuvalete gidip damla damla geliyorsa yada az geliyorsa bi idrar tahlili ver istersen , am benim tuvaletten çıktıktan sonra bile su gibi geliyor tuvaletten çıkarken sildiğim halde , dr’tan söyledim normal dediYok canım fitil kullanmıyorum idrara sıkışık gibiyim hep ya da bebek baskı yapıyo anlamadım
Bebek baskı yapıyor ama tuvalete gidip damla damla geliyorsa yada az geliyorsa bi idrar tahlili ver istersen , am benim tuvaletten çıktıktan sonra bile su gibi geliyor tuvaletten çıkarken sildiğim halde , dr’tan söyledim normal dedi
öncelikle geçmiş olsun ama ben sağlık ocağının sonuçlarına güvenmiyorum, benimde Tsh yüksek çıkmıştı özel hastanede tekrar baktırdım normal çıkmıştı, evde kaç çıkıyor şeker ? bir de bebeğin kilosu nasıl ? bu haftalarda yapıldığını hiç duymamıştım ama tabi dr lar daha iyi tedbirli olmakta fayda varkızlar selam. Cuma günü sağlık ocağında kan tahlili verdim. Sonra bu sonuçları kendi doktoruma ilettim. TSH ve T4 sınırda. şeker ve crp biraz yüksek demir de düşük. bir kaç başka değer de referans dışında.
doktorum "önemsenecek bir şey yok idrar yolu enfeksiyonu olmuştur,idrar kültürü yaptır bana yolla" dedi. bir de idrar yolu enfeksiyonu için ilaç yazdı.
bugün eve yakın bir hastanede dahiliyeye gittim. o doktor da sonuçlara baktı. "tiroid değerlerin çok sınırda testi yeniden yapalım belki takviye gerekebilir" dedi. Şeker seviyemi yüksek buldu ve daha önce şeker yüklemesi yaptırmadığım için mutlaka yaptırmam gerektiğini söyledi. Yarına şeker yüklemesi için randevu oluşturduk.
Kendi doktoruma durumu yazdım. "Dahiliye önerdiyse şeker testini yaptır" dedi. Halbuki şeker yüklemesi haftasında "gerek var mı yoksa parmaktan ölçsem olur mu" diye sormuştum. hiç üstünde durmamıştı,"parmaktan ölç sonuçlara bakalım,yüksek değilse yükleme yapmayalım" demişti. ben de yapmadım parmaktan ölçtüm normal çıkıyordu. Ama 1 haftadır filan ara ara ölçtüğümde yüksek çıkıyor maalesef :/
şimdi benim aklıma takılan 34+6'da şeker yüklemesi yapılması uygun mu? keşke daha önce yapsaydım diye hayıflanıyorum. ama daha önce yapsaydım normal çıkıp sonra yeniden yükselme ihtimali var mıydı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?