Hayırlı olsunKızlar ben bugün hala oldum
Gelinimiz 37+0 dı bugün kontrole gitti zaten gelişimi üç hafta geriden geliyordu bugünde doktoru dört haftaya çıkmış gelişim geriliği dedi
Bide bebeğin kalp atışları zayıflamaya başlamış plesanta kalınlığı vardı
Acilen sezeryana alındı 2100 gram 45 cm bir kızımız oldu
Sağlığı çok şükür yerinde küvez ihtiyacı yok
Sadece annenin ameliyat esnasında tansiyonu yükselmiş bundan sebep 24 saat yoğunbakımda kalıcak magnezyum tedavisi vereceklermiş
Bebeğe de mama veriyorlarmış anne az kendine gelince memesini tutturmaya çalışacaklar
Bi görseniz minicik bir bebek ama çok şeker
Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin
Ay oda benim gibiymiş plasenta kalınlığı bendede varKızlar ben bugün hala oldum
Gelinimiz 37+0 dı bugün kontrole gitti zaten gelişimi üç hafta geriden geliyordu bugünde doktoru dört haftaya çıkmış gelişim geriliği dedi
Sadece annenin ameliyat esnasında tansiyonu yükselmiş bundan sebep 24 saat yoğunbakımda kalıcak magnezyum tedavisi vereceklermiş
Bebeğe de mama veriyorlarmış anne az kendine gelince memesini tutturmaya çalışacaklar
Aynı satıcı mı yineBu bir sorun değil ama canım aşşşırı sıkıldı. Kızıma geçen bebek losyonunu aldım 3 ay kalmış skt li ürün gönderdiler demiştim. İade ettim yine sipariş verdim bu sefer skt düzgün ama kapak kırık.
Boş ver canım bende şampuan sipariş verdim 3 ay kalmış skt, geri iade edemedim , ama ayıp yaptıklarıBu bir sorun değil ama canım aşşşırı sıkıldı. Kızıma geçen bebek losyonunu aldım 3 ay kalmış skt li ürün gönderdiler demiştim. İade ettim yine sipariş verdim bu sefer skt düzgün ama kapak kırık.
Yok değiştirip direk markanın kendinden sipariş etmiştim.Aynı satıcı mı yine
Adilik başka bir şey değil. Keşke iade imkanın olsaydı.Boş ver canım bende şampuan sipariş verdim 3 ay kalmış skt, geri iade edemedim , ama ayıp yaptıkları
Doktorum verdi çalışabilir raporu. Okuluma götürdüm tamam dediler sisteme işleyeceklermiş. Rapora göre 06.09 da izne ayrılış görünüyor. Sağlığım el verirse seminere gidip o hafta izne ayrılacağım.Hadi bakalım umarım kontrolünüz iyi geçerbakalım ne diyecek doktorunuz. İnşallah ekleyebiliriz ya
bazen böyle üst üste denk geliyorYok değiştirip direk markanın kendinden sipariş etmiştim.
Kızlar ben bugün hala oldum
Kızlar ben bugün hala oldum
Teşekkür ederim bebeğimAy minicikmis yavrum yaAllah anali babali buyumek nasip etsin minik yavruya. Tez vakitte annesine de kavussun bebecik. Tebrik ederim sizi ve ailenizi.
Küveze girmemesine bende aşırı sevindim ama kızlar küçücük bir avuç kadar yavrumTebriklergelişimin geriden geldğini söylemiştin canım bizde sağlıkla kucağımıza alırız inş aynı durumdayım bu hafta farkı kapatmıştır inş
Ama 2100 gr doğup küvöze girmemeside çok güzelbol emzirme mama takviye toplar zaten
Ya masallah saglikla buyusun insallah anali babaliKızlar ben bugün hala oldum
Valla canim benimki de öne öne çekip duruyor tarihi. 20 si falan diyordu şimdi 11 i olabilir diyor ben ne kadar dursa iyi diye düşünüyorum. Ama doktor da şöyle dedi bazen erken alırsın sorun çıkar bazen bekletirsin sorun çıkar dedi. Erken bile olsa kuvezde durmasından korkma dedi. Orda her şeye müdahale edebiliyoruz ama karnında edemeyiz dedi. Yani bu düşünce biraz rahatlattı beni. Ama ben yine de tarihi olabildiğince otelemeye çalışcam. Cunku baya baya erkene aldı.Kızlar sizin bu konuda fikrinize ihyacım var sezeryan olacağımdan dolayı doktorum bana iki tarih önerdi
biri 38+0
Diğeri 38+4
Olurda süreç sağlıklı ilerlerse hangisiini tercih edeyim
Gitgide ağırlaşacağım için acaba erken olanı mı seçsem diye arafta kaldım siz olsanız hangisini kabul ederdiniz
Şöylede bir durum varki zaten kız çocukları erken doğar diyorlar belkide bu tarihlerden öncede süpriz yapabilir
Benim mdr yardımcısı çalışır raporuna gerek yok dedi. Göndereyim dedim istemediDoktorum verdi çalışabilir raporu. Okuluma götürdüm tamam dediler sisteme işleyeceklermiş. Rapora göre 06.09 da izne ayrılış görünüyor. Sağlığım el verirse seminere gidip o hafta izne ayrılacağım.
Evetttt süreçleri beraber aynı heyecanla takip etmemiz çok güzel oldu baya destek olduk zor günlerimizde. Teşekkür ederimYa masallah saglikla buyusun insallah anali babaline guzel ard arda hamileliginiz olduğu
Dediği tarihte ne kadarlık oluyorsun pekiValla canim benimki de öne öne çekip duruyor tarihi. 20 si falan diyordu şimdi 11 i olabilir diyor ben ne kadar dursa iyi diye düşünüyorum. Ama doktor da şöyle dedi bazen erken alırsın sorun çıkar bazen bekletirsin sorun çıkar dedi. Erken bile olsa kuvezde durmasından korkma dedi. Orda her şeye müdahale edebiliyoruz ama karnında edemeyiz dedi. Yani bu düşünce biraz rahatlattı beni. Ama ben yine de tarihi olabildiğince otelemeye çalışcam. Cunku baya baya erkene aldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?