2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
ne kadar dursa o kadar iyi gibi düşünüyorum ben.
kesin olmamakla birlikte 39+0 için konuştuk biz doktorumla. 15 Eylül'e denk geliyor.
38+1 9 Eylül tarihi. Bu tarihe sempatim vardı ama yine de beklemek daha iyi :) Dediğiniz gibi de 39+0 a kadar beklemeyebilir de. süreç gösterecek. 2 hafta sonra randevu var tekrar konuşucaz tarihler üzerinde

Bebek iceride bir saat bile kalsa kar demişti benim doktorum ama sizin neden sezaryendi hatırlayamadım.
Bi de sizin insiyatifinize bırakıyorsa cok mühim bir sey degil demek ki.

Dediği tarihte ne kadarlık oluyorsun peki
38.hafta oluyor ama belki denk gelmissindir yorumlarımda benim son adet tarihimi değiştirdi bu doktor. Bebek 13 gün falan önde diye. Tüp bebek diye gelişimi önde buna göre hareket ederiz falan demişti. Yani benim hatırladığım son adet tarihine göre 37 de almış olcak. Ama onu belirlediği tarihe göre 38 de. Oyle karışık biraz

Bebek iceride bir saat bile kalsa kar demişti benim doktorum ama sizin neden sezaryendi hatırlayamadım.
Bi de sizin insiyatifinize bırakıyorsa cok mühim bir sey degil demek ki.
Benim oğlum sezeryanlı açılma olmamıştı bu sebeple bunuda sezeryan istedik
Oğlumda hem normal doğumun eziyetini çektim hemde sezeryana alındım şimdide çifte sıkıntı olmasın istiyorum
Hayırlısı olsun bakalım biziim dediğimiz tarih bunlar ama bebişler ne zaman gelicek önemli olan o

Hadi bakalım halloldu işin 06.09 senin 37. Haftana mı denk geliyor canım.

Evett baya karışmış tarihler

Arkadaslar merakimi mazur gorun. Sezaryen elestirisi degil bu, sezaryen meraki aslinda.

Tam olarak ne yasaniyorda sezaryen olacak diyor doktorlariniz?

Anladım bazı arkadaşların gelişim geriliği var ya öyleyse durmasının bir anlamı yok gibi düşünmüştüm. Sağlıkla gelsin insallah. Yine de hayatı bir sey olsa doktor size bırakmazdı kararı bence

Arkadaslar merakimi mazur gorun. Sezaryen elestirisi degil bu, sezaryen meraki aslinda.

Benimki mesela direkt sen 30 yasin üstündesin ilk doğumun tüp bebek deyip sezeryan dedi. Tabii bu sonradan gittiğim doktor genelde sezeryan diyormuş da ondan da olabilir

Son düzenleme:
Her kurum farklı davranıyor sanırım.. peki 32 de sistem seni doğum iznine ayrılmış mı sayacak
Doktorun sekreteri bu direkt sisteme işleniyor dedi. Ben öyle anladım bence işleniyor. Aynen değişik mesela bazı okullar doğum tahmini tarihten önce olursa o aradaki süreyi doğum sonrasina ekliyormus bizimki kesin eklemez

Benimde 9 eylülde 38+2 olucak bu tarih olabilir diye düşünüyodum hep bi aksilik çıkmazsa bu tarihi baya yakınım

Benim öncesinde miyom ameliyatım var. Bu yüzden sezaryen olacak. Normali konuşmadık. Daha önce de grupta konuşulmuştu hatta. son kontrolümde de sordum sezaryen olanlar bile normal olabiliyor benim neden olamaz diye sordum. Miyom ameliyatında rahime ne kadar hasar verilip verilmediğini bilemeyiz. alınan parçanın boyutu vs herşey çok önemli. Ssdv ile bu çok farklı diye bir açıklama yaptı.

Tercihime de bırakmış olsa sezaryen dedim zaten

Benimki mesela direkt sen 30 yasin üstündesin ilk doğumun tüp bebek deyip sezeryan dedi. Tabii bu sonradan gittiğim doktor genelde sezeryan diyormuş da ondan da olabilir

Yani aslinda neredeyse gebeliginizin basindan beri belli sezaryen olacagi oyleyse?

Yani aslinda neredeyse gebeliginizin basindan beri belli sezaryen olacagi oyleyse?
Gebeliğin başında normal doğum istiyor gibiydim. Videolar fln sonra dedim ki yok bana göre değil. Doğum olayını da doktorumla 24. haftadaydık sanıyorum ki konuştuğumuzda. bana durumu böyle açıkladı. ben de dedim zaten sezaryen doğuma çok daha yakındım

kendini iyi hissettiğin takdirde 38+4 'e kadar gitsen mi acaba? anne karnında fazladan 4 gün durması iyi olur gibi geliyor bana.

Tibbi zorunluluk olan sezaryen ile keyfi sezaryen arasinda fiyat farki oldugu icin mi acaba konusuluyor diye merak ettim acikcasi. Ama sanirim bunla alakasi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…