- 28 Aralık 2022
- 1.422
- 3.343
- 53
inanır msıın sol da bende hiç rahat değilim kalbim ağzımda atıyor sanki, sağ daha rahat banaBenim sol tarafıma yatmaktan kramplar giriyor doktor sağa da yatabilirsin dedi sadece kam akışında sıkıntı olacağı için elin bacağın uyusabilir dedi. Ama ben de tam tersi oluyor. Sol tarafıma yatınca uyuşuyor ellerim bacaklarıma kramplar giriyor
Hurma yerim bende en azından doğal şekerya şey okumuştum anne sütünü arttıran 1 numaralı etken bol suuuşaka maka emzirirken şekeri düşüp bayılanlar biliyorum ayy o zaman da benim iştah fora olur
Kuzum süt bebeğe gaz yapabilir. Süt alerjisi olabilir bebek. Sütü kontrollü tüketmende fayda var. Hatta son süreçte doktorlar fermente süt ürünlerini daha çok öneriyor. (süt eski süt değil, inek eski inek değil)Valla yemicem bensadece süt içicem , süt artırıcı aktardan bitki çayı alıcam su çok içicem , bu kadar kiloları verdikten sonra başlarım tekrar yemeye
harika bir dr ekmek yerine et öneriyorBol protein ye , hatta ekmek yerine et yebenim dr’un önerisi
utandım da yazmadım 4 ayda falanda ben aldımayy evet yaa ilk 3 ayda aldım ben o kiloyu
bende deniz suyu aldım onu kullanıyorum ama anlık bir rahatlık veriyor o daİlk aylar böyleydi 4-5-6. Aylarda geçti rahatladım bi iki aydır yine tıkalı. Burun bandı iyi geliyor geceleri ama ona da alışmak istemiyorum. Alerji sıkıntı ara ara coşuyor böyle
Kendimizi de bilip yine evhamlanacak olmamızKızlar hayatımızın bu bölümüne çok az kaldıı
Süt beni bile şişiriyor ya ben yoğurt yerine kefir süt’te laktozsuz içiyorum mutlaka, acaba oda mı bebeğe gaz yaparKuzum süt bebeğe gaz yapabilir. Süt alerjisi olabilir bebek. Sütü kontrollü tüketmende fayda var. Hatta son süreçte doktorlar fermente süt ürünlerini daha çok öneriyor. (süt eski süt değil, inek eski inek değil)
2.9 dedi sanırımCanım inşallah biraz daha bekler sen git dinlen rahim ağzın kaç cm çıktı ?
Sütün gaz yaptığını biliyorum. Ama yoğurt konusunda fikrim yok. mantıken yapması lazımSüt beni bile şişiriyor ya ben yoğurt yerine kefir süt’te laktozsuz içiyorum mutlaka, acaba oda mı bebeğe gaz yapar
Tamam canım dinlen o zaman 2,5 altına düşmedikçe sorun yok , dinlenirsen bişey olmaz inşallaH2.9 dedi sanırım
Değmeye değmez tabi.. migrosta da güzel fiyati vardi, şoka da bakarim.. benim o agrilar annem gelmeden bi ay once baslamisti, bi ay kendim idare ettim, annem gelince evin yükü benden gidince agrilarimda azaldi.. sen de annen gelince rahatlarsin ins.. yarinda ins güzel haberler alirsin bebeginden. Ben yarin nst yi devlette cejtirecegim, gitmisken muayenede oluyorum ikinci bi dr görmesi iyi oluyor, ins bende yarin güzel haberler alirimİşlerin az kalmış bak düzene giriyor herşey can sıkmaya değmezmiş değil mi?
Depend şokta vardı daha uygundu bakabilirsin oraya.
Kilo durumunda çok iyi doğumlada hepsi akar gider inşallah belki fazlası bile gider.
Bende pelvik ağrılarında artış var ve kızım sağ kaburgamı çok itiyor canımı yakıyor dayanmaya çalışıyorum.Yarın tombişimi göreceğim heyecanlıyım inşallah herşey olması gerektiği gibi ilerliyordur.
hıhı evet canın künefe baklava revani şekerpare falan çekmezse yersin hurmayıHurma yerim bende en azından doğal şekerbide az kalorisi var
Yok ya sarımsak katmıyorumSütün gaz yaptığını biliyorum. Ama yoğurt konusunda fikrim yok. mantıken yapması lazım
Sarımsaklı yoğurt yapıyor gaz. Sarımsaktan dolayı büyük olasılıkla.
Oy oyy oyyyy. Dogumdan sonra iki oglumu kucagima alacağim, önüme hamileligimde yiyemedigim bütün tatlilari alacagim ellerim kollarim dolu olacagi icin eşimin yedirmesini isteyecegim, cünkü ben bu hayali yaşamayi acayip hak ettimhıhı evet canın künefe baklava revani şekerpare falan çekmezse yersin hurmayı
ayy arkadaşlar ilk defa lensimi takmadan işe gelmişim ahhaahha şaka gibi zerre de farkında değilim aynaya bakıp kendimi göremeyince farkettim, bu nasıl kendinden geçmişlik bee
Kızlar ben emzirme yastığı almamıştım .bu ara önüme çıkan videolarda hep çok işe yaradığını gördüm . Bana link falan bişey atın aldiginizdan memnunsaniz nerden alayım
Çok pahalı olmasın
Normal bir yastık da aynı görevi görüyor. Ben ilk oğlumda normal yastıkla emzirdim canım
Bende ya taşımıyo artık44 le hamile kaldım en son 52.3 çıktım 1 haftadada 1 kg aldım sanırım daha çok yemem lazım diyw bu seferde çok kilo almşsın dicek doktor ortası yok bu işin
Kızlar böyle bir yazı okudum, ne kadar doğru bilmem ama 8 kg kayıp garantili doğum yapıcaz inş
"Doğumdan sonra bebekle ve su kaybıyla beraber yaklaşık 8 kilo kaybedilir. Gebelik döneminde 12,5 kg alan bir anne, doğumdan iki hafta sonra gebelik öncesi kilosuna göre yaklaşık 4-4,5 kg daha fazladır."
Ohh biraz olsun rahatlamanıza sevindim.İki gündür sadece okuyabildim, yogun geçti.. dün annemle kayinvalideme büyük battaniyemi yikattim, stor perdemi yikattim, evden cikmak anneme de bana da iyi geldi, bugun ikimizde rahatiz
Benim evin temizligi gala bitmedi, bi bitirselerdi de kafamiz rahat etseydi.. bugun son eksiklerimde geldi, dagi den lohusa gecelik almistim o geldi, icime sindi, benim depend harici eksigim kalmadi. Kendi kiyafetlerimi yikayip yerlestirecegim.. ogullarima mustela 123 pisik önleyici almistim o da geldi.
Haftasonu çantayi kapatacağim ins. Benim Dr a sali günü tatilden dönüyor, yarin icin benden nst istedi onu cektirip göndereceğim.. bende durumlar böyle. Sizler nasilsiniz güzel anneler
He bu arada ben kg almayi birakin kg vermisim.. 78 ile gebe kalmistim 88 olmusum. 33+2 deyim, kullandigim ciger gelistirici kg yapar ödem yapar diyordum aksine bi haftada kg gitmis
ayy evet bir de o durum var, en çok sen haketmişsin bunları yemeyiOy oyy oyyyy. Dogumdan sonra iki oglumu kucagima alacağim, önüme hamileligimde yiyemedigim bütün tatlilari alacagim ellerim kollarim dolu olacagi icin eşimin yedirmesini isteyecegim, cünkü ben bu hayali yaşamayi acayip hak ettim
Diyabet cok zor..
Akilli uslu büyüyorlar hasretlerim. Doktorlari gelsin istenilen haftalarida doldursunlar kavusalimOhh biraz olsun rahatlamanıza sevindim.
Sıcaklar ve stres kilo alımını durdurdu bir çoğumuzda sanıyorum ki.
Senin oğluşlar doktorlarını bekliyorlar
ayy evet bir de o durum var, en çok sen haketmişsin bunları yemeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?