2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
inanır msıın sol da bende hiç rahat değilim kalbim ağzımda atıyor sanki, sağ daha rahat bana

Valla yemicem ben sadece süt içicem , süt artırıcı aktardan bitki çayı alıcam su çok içicem , bu kadar kiloları verdikten sonra başlarım tekrar yemeye
Kuzum süt bebeğe gaz yapabilir. Süt alerjisi olabilir bebek. Sütü kontrollü tüketmende fayda var. Hatta son süreçte doktorlar fermente süt ürünlerini daha çok öneriyor. (süt eski süt değil, inek eski inek değil)

İlk aylar böyleydi 4-5-6. Aylarda geçti rahatladım bi iki aydır yine tıkalı. Burun bandı iyi geliyor geceleri ama ona da alışmak istemiyorum. Alerji sıkıntı ara ara coşuyor böyle
bende deniz suyu aldım onu kullanıyorum ama anlık bir rahatlık veriyor o da

Süt beni bile şişiriyor ya ben yoğurt yerine kefir süt’te laktozsuz içiyorum mutlaka, acaba oda mı bebeğe gaz yapar

Süt beni bile şişiriyor ya ben yoğurt yerine kefir süt’te laktozsuz içiyorum mutlaka, acaba oda mı bebeğe gaz yapar
Sütün gaz yaptığını biliyorum. Ama yoğurt konusunda fikrim yok. mantıken yapması lazım
Sarımsaklı yoğurt yapıyor gaz. Sarımsaktan dolayı büyük olasılıkla.

Değmeye değmez tabi.. migrosta da güzel fiyati vardi, şoka da bakarim.. benim o agrilar annem gelmeden bi ay once baslamisti, bi ay kendim idare ettim, annem gelince evin yükü benden gidince agrilarimda azaldi.. sen de annen gelince rahatlarsin ins.. yarinda ins güzel haberler alirsin bebeginden. Ben yarin nst yi devlette cejtirecegim, gitmisken muayenede oluyorum ikinci bi dr görmesi iyi oluyor, ins bende yarin güzel haberler alirim

hıhı evet canın künefe baklava revani şekerpare falan çekmezse yersin hurmayı
Oy oyy oyyyy. Dogumdan sonra iki oglumu kucagima alacağim, önüme hamileligimde yiyemedigim bütün tatlilari alacagim ellerim kollarim dolu olacagi icin eşimin yedirmesini isteyecegim, cünkü ben bu hayali yaşamayi acayip hak ettim
Diyabet cok zor..

ayy arkadaşlar ilk defa lensimi takmadan işe gelmişim ahhaahha şaka gibi zerre de farkında değilim aynaya bakıp kendimi göremeyince farkettim, bu nasıl kendinden geçmişlik bee

Ahhshshsh :

Pide kivaminda bir yastikla da o isi çözebilirsin. Ben aldigima pisman olduklairm listesine atmis ilk dogum yapan arkadasima hediye etmistim.

Normal bir yastık da aynı görevi görüyor. Ben ilk oğlumda normal yastıkla emzirdim canım

Aynen.

Bende ya taşımıyo artık 44 le hamile kaldım en son 52.3 çıktım 1 haftadada 1 kg aldım sanırım daha çok yemem lazım diyw bu seferde çok kilo almşsın dicek doktor ortası yok bu işin

52.3 kg ve ayaklar tasimiyor... biz napalim! Bizim gariban ayaklarimiz ne yapsin hshshhss

Doğumdan sonra rahmin kuculmesi, plasentanin atilmasi, amniyon sivisinin gidisi, bebek vs derken 8 kg gidiyor dogru.

Fakat bakin cok önemli bir nokta var

Eger ciger gelistirici igne vurulursaniz, tuz ve sekeri aninda kesmeniz gerekiyor. Benim ilk dogumda boyle bir bilgim yoktu, doktorumun asistani beni uyarmadigi icin de bilmiyordum. Igne vurulan noktalarimda kavun buyuklugunde anlamsiz cikintilar olusmustu. Dolayisiyla pantolonlara falan giremedim bi 7-8 ay o cikintilar yok olana dek.

Kizlar aramizda bir arkadasimizin dun sancilari vardi nst'de, dogurdu mu o?

Ohh biraz olsun rahatlamanıza sevindim.
Sıcaklar ve stres kilo alımını durdurdu bir çoğumuzda sanıyorum ki.
Senin oğluşlar doktorlarını bekliyorlar

ayy evet bir de o durum var, en çok sen haketmişsin bunları yemeyi

Ohh biraz olsun rahatlamanıza sevindim.
Sıcaklar ve stres kilo alımını durdurdu bir çoğumuzda sanıyorum ki.
Senin oğluşlar doktorlarını bekliyorlar
Akilli uslu büyüyorlar hasretlerim. Doktorlari gelsin istenilen haftalarida doldursunlar kavusalim

ayy evet bir de o durum var, en çok sen haketmişsin bunları yemeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…