Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinAkilli uslu büyüyorlar hasretlerim. Doktorlari gelsin istenilen haftalarida doldursunlar kavusalim
Canim ben bunu kuponla 120 tl gibi bi fiyata almistim. Ben iki aydir kendime hamile yastigi gibi kullaniyorum, doğhmdan önce yikayip sonrasinda da emzirmede kullanacgim, hatta hastaneye de götürecegim. Bu yada baska ürün yorumlarina bakip icine sineni alabilirsin. Ben bulabilirsem ikizler icin olanindan da almak istiyorumKızlar ben emzirme yastığı almamıştım .bu ara önüme çıkan videolarda hep çok işe yaradığını gördüm . Bana link falan bişey atın aldiginizdan memnunsaniz nerden alayım
Çok pahalı olmasın
Bazı ürünlerin gereksiz pompalandığını düşünüyorum. Bizler de annelik heyecanı ile hepsini alalım istiyoruz ama sonra elimizin altında ıvır zıvır bir sürü eşya oluyor. Bence bebek doğunca normal yastığı deneyim yetersiz gelirse o zaman yüne alırsınızOlursa öyle de yapabilirim aslında
Çok gerekli görmediğim için almadım bu zamana kadar
Nebülizatör aldım ben bebişe onu kullanıyorum çok rahat ettim canım keşke önceden alsaymışım dedim hatta nexus marka küçük olanlardanbende deniz suyu aldım onu kullanıyorum ama anlık bir rahatlık veriyor o da
ya onu gördüm alacaktım hatta bir kaç yorum soğuttu beni, hatta buhar makinesi de alacaktım yaz günü kapı pencere açık gece nasıl olacak dedim, ama kışın kesin alacağım odayı nemli tutsun diyeNebülizatör aldım ben bebişe onu kullanıyorum çok rahat ettim canım keşke önceden alsaymışım dedim hatta nexus marka küçük olanlardan
Nem makinesi de var bende ama bu başka yani direk açıyor Allah bulandan razı olsunya onu gördüm alacaktım hatta bir kaç yorum soğuttu beni, hatta buhar makinesi de alacaktım yaz günü kapı pencere açık gece nasıl olacak dedim, ama kışın kesin alacağım odayı nemli tutsun diye
Bende senin gillerdenim bu ay iyi baktım işe yaramış
Bol protein ye , hatta ekmek yerine et yebenim dr’un önerisi
Onların hiç birini sevmem bi baklava severim bi dondurma bide katmerhıhı evet canın künefe baklava revani şekerpare falan çekmezse yersin hurmayı
35 + kaç cnmŞimdi kontrolden çıktım.kızım 2300 olmuş 35. Haftadayız.biraz kısa boylu dedi anasına çekmişproteinle beslenmem işe yaramış şükür.2 hafta geriden geliyordu vücudu şimdi tam dedi
Evet ilkokula başlayınca öğretmenim anneme söylemiş bu çocuk göremiyor diye doktora gittik zaten o zaman bile 3 ile başladım doktor anneme kızmış dikkat etmiyor musunuz falan diye annem de bana kızmıştı neden söylemedin diye. Ben de anneme herkes boyle görüyor zannediyordum demiştim annem ağlamıştı üzülüpNeee 7 numara mıcanım benim sana şartmış
Eti sevmezdim hepten soğudum ama yiyorumm
pazartesi doktor kontrolünden sonra gecenin bir vakti kalktım haşlama yaptım. 2 gündür onu yiyorum. Bugün beyaz et yiyeyim. yarına yine et alıp sote gibi yapacağım. 14'ünde randevu var. Güzel şeyler duymak istiyorum. Muz yemeğe başladım (neredeyse kusasım geliyor) . Yer fıstığının çok kilo aldırdığını söylediler. İş yerine aldım geldim. Bunun yanında ceviz fln da yiyorum. sabahları zaten yumurta hep yiyordum. kaşar peynirde aynı şekilde.
10 günde elimden ne gelirse yapmaya çalışıyorum
amin valla, izotonik ile mi kullanıyorsun?Nem makinesi de var bende ama bu başka yani direk açıyor Allah bulandan razı olsun
İnşallah bebeğine yaramıştır güzel güzel kilo almıştırpazartesi doktor kontrolünden sonra gecenin bir vakti kalktım haşlama yaptım. 2 gündür onu yiyorum. Bugün beyaz et yiyeyim. yarına yine et alıp sote gibi yapacağım. 14'ünde randevu var. Güzel şeyler duymak istiyorum. Muz yemeğe başladım (neredeyse kusasım geliyor) . Yer fıstığının çok kilo aldırdığını söylediler. İş yerine aldım geldim. Bunun yanında ceviz fln da yiyorum. sabahları zaten yumurta hep yiyordum. kaşar peynirde aynı şekilde.
ayy ben aldığım muzu unutuyorum resmen ( bende ciddi b12 eksikliği var galibapazartesi doktor kontrolünden sonra gecenin bir vakti kalktım haşlama yaptım. 2 gündür onu yiyorum. Bugün beyaz et yiyeyim. yarına yine et alıp sote gibi yapacağım. 14'ünde randevu var. Güzel şeyler duymak istiyorum. Muz yemeğe başladım (neredeyse kusasım geliyor) . Yer fıstığının çok kilo aldırdığını söylediler. İş yerine aldım geldim. Bunun yanında ceviz fln da yiyorum. sabahları zaten yumurta hep yiyordum. kaşar peynirde aynı şekilde.
İnşallah hepsi bebeğine gitmiştir güzel güzel büyümüştürBende öyle 3 ana öğün 3 ara öğün yapmaya çalışıyorum
Şuana bakınca sanırım ben yazında etkisiyle biraz az yemek yiyodum et haftada bir yersem yiyodum mesela haftasonu 2 öğün yedğim bile oldu
Bende 1 haftadır kaç gündür et balık fıstık ezmesi muz kaşar yoğurt ayran süt ne buldum yedim kiloda aldım gibi ama aldığım kilo bebişede gidiyodur inş
Kiloya takılmıyorum ben aslında ama kan akışında bir problem olursa daha çok sıkıntım en azından şimdi yememe rağmen ne olduğunu görücez yrını merak ediyorum o yüzden ama karnım büyüdü sanki az bişey biraz büyüdüğünü düşünüyorumdoktor karnı zayıflamış diyince üzüldüm ya kilo alsın istiyorum öğürerek yemek yiyorum ama zorluyorum yemem gerkiyo
Canım bende aldım nexus nebülizatör hakkaten çok işe yaradı bendede. Ben serum fizyolojik ile kullanmıştımamin valla, izotonik ile mi kullanıyorsun?
alıcam bende şart oldu madem bu kadar memnunsunuzCanım bende aldım nexus nebülizatör hakkaten çok işe yaradı bendede. Ben serum fizyolojik ile kullanmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?