İnşallah hepimiz duymak istediğimiz güzel cümlelerle karşılaşırızBende öyle 3 ana öğün 3 ara öğün yapmaya çalışıyorum
Şuana bakınca sanırım ben yazında etkisiyle biraz az yemek yiyodum et haftada bir yersem yiyodum mesela haftasonu 2 öğün yedğim bile oldu
Bende 1 haftadır kaç gündür et balık fıstık ezmesi muz kaşar yoğurt ayran süt ne buldum yedim kiloda aldım gibi ama aldığım kilo bebişede gidiyodur inş
Kiloya takılmıyorum ben aslında ama kan akışında bir problem olursa daha çok sıkıntım en azından şimdi yememe rağmen ne olduğunu görücez yrını merak ediyorum o yüzden ama karnım büyüdü sanki az bişey biraz büyüdüğünü düşünüyorumdoktor karnı zayıflamış diyince üzüldüm ya kilo alsın istiyorum öğürerek yemek yiyorum ama zorluyorum yemem gerkiyo
Ayyy kuzum inşallah. Keşke evde de ultrason cihazımız olsaİnşallah bebeğine yaramıştır güzel güzel kilo almıştır
Abooo 7 yaşına kadar böyle mi gördünEvet ilkokula başlayınca öğretmenim anneme söylemiş bu çocuk göremiyor diye doktora gittik zaten o zaman bile 3 ile başladım doktor anneme kızmış dikkat etmiyor musunuz falan diye annem de bana kızmıştı neden söylemedin diye. Ben de anneme herkes boyle görüyor zannediyordum demiştim annem ağlamıştı üzülüpsimdi 0 km cok şükür Şahin gibiyim
Bende 73 le hamile kaldım kuzu bana göre kiloluAhaha ya sen herşey ye doğumdan sonra serbestt4 kilo zaten bebeğin kilosu hemen geri eski kilona dönersin yani hiç düşünme gelsin tatlılarrr
Yaa oha bayıldım nerden yaptırmıştınızOglumun pike takımı geldi
Cok guzel canim gule gule kullaninOglumun pike takımı geldi
Oyyy maşallahOglumun pike takımı geldi
2 ayda geliyor demişlerdi yetişir mi doğuma acabaKızlar nakışlı isimli hastane çıkışı yaptırmak istiyorum. Önerebileceğiniz bir site yada sayfa var mı
Evet canımamin valla, izotonik ile mi kullanıyorsun?
Instagramda zeynepcehomebaby diye bir siteye yaptırdım ama 12 temmuzda siparis vermiştim.bugun geldi. Gec geliyor.Yaa oha bayıldım nerden yaptırmıştınız1 takım daha mı alsam
Tesekkur ederizCok guzel canim gule gule kullanin
bende hellobabycollection a yaptırdım ama nerdeyse 2 ayda geldi çok geç geliyorKızlar nakışlı isimli hastane çıkışı yaptırmak istiyorum. Önerebileceğiniz bir site yada sayfa var mı
Yine çokta uzun değil. Ben 2 ay diye okumuştum bir yerlerdeInstagramda zeynepcehomebaby diye bir siteye yaptırdım ama 12 temmuzda siparis vermiştim.bugun geldi. Gec geliyor.
maşallahhhhKızlar doktordan çıktık 2550gr 47 cm kızımız, sezeryan olucak 30 Ağustos a gün verdi doktorum, nst güzel sancı yok bebek hareketli, tabi 30 Ağustos tan önce gelmek isterse de 37 den sonra her türlü kabulümüz dedi. Yüzünü de dayamış plesentaya çok bulanık görüntü verdi bu defa 2 hafta sonra tekrar gideceğiz sonra 1 hafta sonra dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?