2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
İnşallah hepimiz duymak istediğimiz güzel cümlelerle karşılaşırız

Abooo 7 yaşına kadar böyle mi gördün yazık ve üzülmüştür tabii kim ister evladı zorlansın.

Ahaha ya sen herşey ye doğumdan sonra serbestt 4 kilo zaten bebeğin kilosu hemen geri eski kilona dönersin yani hiç düşünme gelsin tatlılarrr
Bende 73 le hamile kaldım kuzu bana göre kilolu inşallah veririm hatta bebişten sonra da veririm umarım hedefim 60 62.falan

Kizlar ben a101 in sitesinden aldim anne bebek çantasını 359 tl geldi hatta canlisini isteyene foto atarim cok guzel o kadar büyük paralar vermeye gerek yok bebek arabasına asma aparati da var

Eklentiler

• Screenshot_20230803_152812_Samsung Internet.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_20230803_152817_Samsung Internet.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 50
  • Screenshot_20230803_153257_Samsung Internet.webp
    22 KB · Görüntüleme: 53
Kızlar doktordan çıktık 2550gr 47 cm kızımız, sezeryan olucak 30 Ağustos a gün verdi doktorum, nst güzel sancı yok bebek hareketli, tabi 30 Ağustos tan önce gelmek isterse de 37 den sonra her türlü kabulümüz dedi. Yüzünü de dayamış plesentaya çok bulanık görüntü verdi bu defa 2 hafta sonra tekrar gideceğiz sonra 1 hafta sonra dedi

Kızlar instada bir sayfadan kapı süsü aldim yakilasik 20-25 gün oldu
20 gün hazırlanma süresi denildi .dün zor bela dm ata ata ürünü sordum sözde kargoya verdik dediler ama mesajım okunmadan adres yazdığım mesajı görmeden nasıl kargoya verildi anlamadım .takip no istedim dün .
Dediler ki takip no mailleri gelmedi daha bugün verdik dediler .az önce bana gelecek şubeyi aradım adınıza kargo yok şubede yada yolda diyorlar .
Kaziklanmaktan korkuyorum odmesini. Tamamı yapıldı
Sayfalarında bebeğimin adına süs gördüm 2 gün önce paylaşılmış

maşallahhhh ayy günler belli olmaya başladı. Bir ağustos annesi daha varmış Tarihte muazzam bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…