2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kizlar, kasigima tam da yumurtaliklar hizasindan (tabi yumurtaliklar su an ordami bilemiyorum ajsjjsjs) agri giriyor ardindan gobek deligime dogru kasilma yasiyorum, karnim sertlesiyor.

Cok asiri bir agri yok ama.

Sizce sanci bu mu?
Doktor eşime bugün sancıyı anlarsınız nefesi kesilir, kıpırdayamaz hatta şiddeti fazlaysa bağırır kaçırmanız imkansız dedi canım belki yalancı kasılmalardır yaşadığın

Maşallah kuzum çok güzel gelişmiş bu arada 30 Ağustos resmi tatil zafer bayramı oluyor

göndermeyecek olsalar neden paylaşım yapsınlar.
takip no paylaşmamaları da mide bulandırıcı

Kizlar, kasigima tam da yumurtaliklar hizasindan (tabi yumurtaliklar su an ordami bilemiyorum ajsjjsjs) agri giriyor ardindan gobek deligime dogru kasilma yasiyorum, karnim sertlesiyor.

Sizce sanci bu mu?
Yalancı sancılar olabilir kuzum

Mansallh kilosu iyi baya kaç artı kaçtı senin

Tam olarak ne yedin canım. Biraz kopya çekeyim senden.
ET ve et suyu,fıstık ve badem ezmesi,tahin pekmez,kabak çdkirdeği,kaşar,sucuk,pastırma Allah ne verdiysekabak çekirdeğini iç olarak almıştım sabahları yumurtanın üzerine döküp yedim.geçen ay 500 gr almıştım dr dedi demekki hep boş beslenmişsin bak nasıl kilo aldın bu ay.benimkinin başı aşağıda bu arada dönmüş.sancı çıkmadı.2 hafta sonra gel dedi.tam olarak gün verir herhalde o zaman.şimdilik 6 eylüle yazdı

özellikle öyle istedim 29 yada 30 dedi özel hastane zaten canım
Tam 38 haftanda almış olacak hayırlısıyla gelsin miniğin bakalım erken davranacaklarmı benimde 1 Eylül diye konuştuk 38+4 ama erkende gelebilir en az 37i görelimde gerisi onlara kalmış istediği zamanda gelsinler inşallah

Gerçekten Allah ne verdiyse Maşallah size. emeklerinin de karşılığını almışsın hem.

Sizce sanci bu mu?
Yalanci sancı diyorlar vücut hazırlanıyor birkaç gündür bende de oluyor. Su icin solunuza yatın geçer

göndermeyecek olsalar neden paylaşım yapsınlar.
takip no paylaşmamaları da mide bulandırıcı
Ya reklam için paylaşım yapılıyorsa
Sanki zor bişey takip no atmaları ne zaman mesaj yazsam bir saaate cvp geliyordu kargoya vereceğiz kalan ödemeyi tamamlayın dediler yaptım dekont attım ondan sonra 1.5 gün ulaşamadım
Fesat dusunemk istemiyorum ama bı kişinin adına kargo oluncaesaj geliyor teslim alındı 1-3 iş günü içinde size teslim edilecek gibi ama gelmedi bana

Kızlar nakışlı isimli hastane çıkışı yaptırmak istiyorum. Önerebileceğiniz bir site yada sayfa var mı
Ben instagramdan atolyerakun sayfasına yaptırdım. Memnun kaldım 1 ayda teslim ediliyor ama çok yoğunlar
Süre olarak genelde 1 ayı buluyor tüm sayfalarda ondan yana korkmayın. Peki sayfada yorumlar- beğeniler nasıl? Yani müşteri memnuniyeti diye paylaşılıyor mu? İnşallah öyle bi durum yoktur üzülmeyin. Arkadaşım geçen sene hastane çıkış seti yaptırmıştı bi sayfaya aynı şekilde ne kargo takip no attılar ne bişey dediler o da dolandırıldığını düşünüyordu ki geldi. Bazı sayfalar yoğunluğu yönetemiyorlar maalesef. Bebeğinizin adına süs de paylaşıldıysa sizinkidir

Bir mesaj daha atsana canim. Benim bu nevresim yaptırdığım sayfada oyle yaptı gihi. Söylediği tarihte cikartmadi kargoya ust üste mesaj attım. Yani insanın aklına geliyor tabii kaç para veriyoruz hepsini geçtim hamile halimizle onu beklerken tedirgin oluyoruz bir de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…