2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Zaten suyunu durdurmak mümkün değilki, suyunun gelip gelmediğini anlamak için öyle demiş. Eğer gerçekten suyun geldiyse 24 saat içinde sancıların başlar büyük ihtimal.
Baya su geldi şimdi hemşirede baktı alttan muayene etti rahim azğzın kapalıya benziyor ama suyun gelmiş gibi

Kibris'cim ayaga kalk, altin ciplak bekle. Akinti vajinadan mi geliyor on tarafta hani cis yaptigimiz yerden mi geliyor?

Vajinadan geliyorsa, yapis yapissa beyazsa sariysa vs akinti olma ihtimali yuksek.

Seffaf ve su akiskanligindaysa amniyon sivisi olma ihtimali yuksek.

Ama amniyon sivisi her zaman duru su olmayabilirmis.

Idrar ve akintida koku olabiliyor, ama amniyon sivisinda koku yok.

Ve herseyden onemlisi cisini tutar gibi yap tutabiliyorsan amniyon sivisi degildir diye anlatılmisti bana.

Amniyon sivisi asagi yukari 1.5 lt gibi birseydi diye hatirliyorum. 1 ped doldurmayla bitmez yani korkma, bitse de korkma. Ben tum suyum bittikten 7 saat sonra kizimi saglikla kucagima almistim.

Hah hastaneye gitmissin rahatladim hadi Allah kavustursun. Sancin yoksa suni sanci verecekler, epidural imkanin olursa epidurali reddetme

Baya su geldi şimdi hemşirede baktı alttan muayene etti rahim azğzın kapalıya benziyor ama suyun gelmiş gibi
Allah Allah o testten yapacaklar mı canım amniyon sıvısı mı değil mi diye, ondan yaptır netleşir. Aceleci kızımız yine korkutuyor annesini

Çişimi tutar gibi yaptım tutamadım ama baya bir geldi son kez resmen aktı bi sürü , şimdi bi çubukla vajinadan örnek gibi bişey aldı baksın su mu değil mi

Allah Allah o testten yapacaklar mı canım amniyon sıvısı mı değil mi diye, ondan yaptır netleşir. Aceleci kızımız yine korkutuyor annesini
Ya hiç sorma bu ne acele kızım diyorum illa kavuşacam diyor , yapma etme şuan kavuşamayız diyorum ama illa gelecek işi şakaya vurup moral yükseltelim

Ya hiç sorma bu ne acele kızım diyorum illa kavuşacam diyor , yapma etme şuan kavuşamayız diyorum ama illa gelecek işi şakaya vurup moral yükseltelim
Kızlar suyum gelmiş
Hiç stres yapma demek ki artık kavuşma vakti geldi Elhamdülillah artık büyüdü, sağlıkla kolaylıkla kucağına al inşallah pozitif iyi kalpli minnoş anne dualarımız seninle

34 haftada 3 kilo İlk kez duydum maşallah diyelim şekeriniz falan yoktu dimi yada su fazlalığı? Öyle bişey yoksa genetik olabilir

34 haftada 3 kilo İlk kez duydum maşallah diyelim şekeriniz falan yoktu dimi yada su fazlalığı? Öyle bişey yoksa genetik olabilir
35 hafta aslında ama onun için bile yüksek gibi kilo. Şekerim yok suyum da normal aslında önceden de dediğim gibi kiloyu bebeğin boyuna göre söylüyorlarmış yani daha düşük de olabilirmiş kilosu ama boyu uzun şimdiden 50 cm. O yüzden normal doğuma hiç yanaşmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…