Baya su geldi şimdi hemşirede baktı alttan muayene etti rahim azğzın kapalıya benziyor ama suyun gelmiş gibiZaten suyunu durdurmak mümkün değilki, suyunun gelip gelmediğini anlamak için öyle demiş. Eğer gerçekten suyun geldiyse 24 saat içinde sancıların başlar büyük ihtimal.
Allah Allah o testten yapacaklar mı canım amniyon sıvısı mı değil mi diye, ondan yaptır netleşir. Aceleci kızımız yine korkutuyor annesiniBaya su geldi şimdi hemşirede baktı alttan muayene etti rahim azğzın kapalıya benziyor ama suyun gelmiş gibi
Çişimi tutar gibi yaptım tutamadım ama baya bir geldi son kez resmen aktı bi sürü , şimdi bi çubukla vajinadan örnek gibi bişey aldı baksın su mu değil miKibris'cim ayaga kalk, altin ciplak bekle. Akinti vajinadan mi geliyor on tarafta hani cis yaptigimiz yerden mi geliyor?
Vajinadan geliyorsa, yapis yapissa beyazsa sariysa vs akinti olma ihtimali yuksek.
Seffaf ve su akiskanligindaysa amniyon sivisi olma ihtimali yuksek.
Ama amniyon sivisi her zaman duru su olmayabilirmis.
Idrar ve akintida koku olabiliyor, ama amniyon sivisinda koku yok.
Ve herseyden onemlisi cisini tutar gibi yap tutabiliyorsan amniyon sivisi degildir diye anlatılmisti bana.
Amniyon sivisi asagi yukari 1.5 lt gibi birseydi diye hatirliyorum. 1 ped doldurmayla bitmez yani korkma, bitse de korkma. Ben tum suyum bittikten 7 saat sonra kizimi saglikla kucagima almistim.
Hah hastaneye gitmissin rahatladimhadi Allah kavustursun. Sancin yoksa suni sanci verecekler, epidural imkanin olursa epidurali reddetme
Ya hiç sorma bu ne acele kızım diyorum illa kavuşacam diyor , yapma etme şuan kavuşamayız diyorum ama illa gelecekAllah Allah o testten yapacaklar mı canım amniyon sıvısı mı değil mi diye, ondan yaptır netleşir. Aceleci kızımız yine korkutuyor annesini
Sağlıcakla yavrunu kucağına al canım, güzel bir doğumun olur inşaAllahKızlar suyum gelmiş
öyle olsa bile korkacak bişey yok, bazen sızıntı şeklinde de olabiliyormuş, şimdi nasıl durumun ?Dr bana bir ped koy eğer dolarsa beni ara dedi. Ama ped dolunca bütün su bitmiş olmuyor mu
ya canım benim korkma, sağlıkla gelsin inşallah dualarımız seninleKızlar suyum gelmiş
Canım benim insallah sağlıkla bebeğini kucağına al. Stres oluyordun büyüdü gelişti gelişmedi vs diye. En azından koynunda olur artık. Kalbim dualarım seninle Allah’ım sağlıkla kavuştursun siziKızlar suyum gelmiş
Canım sakin ol . Haftan güzel Allah'ın izniyle doğsa bile biraz gözlem altında kalır çıkar inşallah. Bize de haber ver mutlaka. Enfeksiyon riskin yoksa 1 haftaya kadar bekleyebilirler o sırada ciğer geliştirici falan vururlarKızlar suyum gelmiş
Ya hiç sorma bu ne acele kızım diyorum illa kavuşacam diyor , yapma etme şuan kavuşamayız diyorum ama illa gelecekişi şakaya vurup moral yükseltelim
Hiç stres yapma demek ki artık kavuşma vakti geldiKızlar suyum gelmiş
34 haftada 3 kilo İlk kez duydum maşallah diyelimKızlar selam benim de kontrolüm bugündü. Beybi şu an 34+6 günlük. Kilosu 3boyu 50 cm bana normal mi istiyorsun dedi bu ölçülerde çok öneremem ama istersen de bir şey diyemem dedi… ben de sezaryen yapalım dedim. 4 Eylüle gün aldık 39+1 oluyor. Bir aksilik çıkmazsa 1 ay sonra geliyor benimki
Ben buradan heyecanlandım bizi de bilgilendir inşallah her şey yolunda gider şimdiden tebriklerKızlar suyum gelmiş
Canım benim iyiki gittin dra sağlıkla gelsin sakın üzülme bol bol dua etKızlar suyum gelmiş
35 hafta aslında ama onun için bile yüksek gibi kilo. Şekerim yok suyum da normal34 haftada 3 kilo İlk kez duydum maşallah diyelimşekeriniz falan yoktu dimi yada su fazlalığı? Öyle bişey yoksa genetik olabilir
Derin nefes alıp ver, hastaneye vardığında da çömelerek geçir sancı süresini daha kolay o pozisyonda.Kızlar devlete sevk ettiler ama benim hafiften sancılar başladı aralıklı adet sancısı gibi ama tam adet sancısı gibime değil
Kendi doktorun özeldeydi normalde değil mi? Haftasonu olduğu için mi bakmıyorKızlar devlete sevk ettiler ama benim hafiften sancılar başladı aralıklı adet sancısı gibi ama tam adet sancısı gibime değil
Canım kıbrıs inşallah hayırlı bir doğumun gerçekleşir ve yavrunu sağlıkla kucağına alırsın lütfen sitres yapmaKızlar suyum gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?