- 2 Temmuz 2023
- 12.392
- 37.202
- 528
Çok geçmiş olsun. Şimdi iyisinizdir umarım
benimde bazen günde 2 3 defa oluyor, bugün 2 defa oldu bile gene tam vajinanın üstünde, bu arada ben nst çekilirken gene hıçkırıyordu, ebeye söylediğimde şaşırdı nasıl hissediyorsun diye halbuki çoook oldu hissedeli bilemiyorum acemi miydi bilmediği bişey miydiKızlar sizin bebekler de hıçkırık durumu nasıl? Son 3 gündür çok sıklaştı bizde. Doktoruma danışacagim şeyler arasındaydi ama unuttum. Randevudan sonra daha da sıklaştı. Gün içinde bir çok kez tekrarliyo 3 gündür. Her seferinde de 10 dk falan suruyo ortalama. Bir tek bizde mı var bu durum?
Bana da Nst de oldu. Hemşire tekme atıyor dedi bende hayır hıçkırık tuttu dedim. Onu hissedemessin öyle bişey Yok demiştibenimde bazen günde 2 3 defa oluyor, bugün 2 defa oldu bile gene tam vajinanın üstünde, bu arada ben nst çekilirken gene hıçkırıyordu, ebeye söylediğimde şaşırdı nasıl hissediyorsun diye halbuki çoook oldu hissedeli bilemiyorum acemi miydi bilmediği bişey miydi
aa ne ilginç bilmiyorlar demekkiBana da Nst de oldu. Hemşire tekme atıyor dedi bende hayır hıçkırık tuttu dedim. Onu hissedemessin öyle bişey Yok demiştihı hı dedim bende .
Canım ben doğum yaptım 32+3 te aynı dediğin gibi belime sancı giriyordu. 1 saatte birdi sabah sonra yarım saatte bi girdi sonra 15dk 10dk daha sonra doktoruma diyince hastaneye gitmemi ve orda nst istedi. Nst de sancılarım çıktı ve acil bi şekilde sezeryana aldılar. Doğumdan 1 gün önce kontrolüm vardı herşey yolundaydı ama ertesi gün o bel ağrısı beni doğuma sürüklediKızlar sabahtan berı belımın sağ tarafına bellı aralıklarla ağrı gırıyor kasıgıma da vuruyor sankı hareketlerını de kasıgımda hıssedıyorum son haftalarda olabılıyo dedı ablam ıkız olunca alanları kalmadı heralde
Kızlar sizin bebekler de hıçkırık durumu nasıl? Son 3 gündür çok sıklaştı bizde. Doktoruma danışacagim şeyler arasındaydi ama unuttum. Randevudan sonra daha da sıklaştı. Gün içinde bir çok kez tekrarliyo 3 gündür. Her seferinde de 10 dk falan suruyo ortalama. Bir tek bizde mı var bu durum?
Arkadaşlardan birisi e bebekte indirim olduğunu söylemişti o sıra iki tane kaplı aldım, öncesinde de trendyoldan kapsız 3lü penye almıştım. Kapsızlar evde olur da dışarda olmaz diye kaplı da şart benceKızlar emzirme sütyeni ne aldınız ben hala almadım ya
Arkadaşlardan birisi e bebekte indirim olduğunu söylemişti o sıra iki tane kaplı aldım, öncesinde de trendyoldan kapsız 3lü penye almıştım. Kapsızlar evde olur da dışarda olmaz diye kaplı da şart bence
Canım nasıl oldun15-20 dk da bır gırıyodu sımdı kısa aralıklarla daha uzun sürüyor
Ben şuanki beden gibi aldım valla büyük olsun küçük olmasın da, daral geliyorBende kaplı alayım dedim ya ama beden ne alıcaz şuanki bedenimiz neyse o mu doğumdan sonra büyür mü küçülür mü bilemedim
Ben şuanki beden gibi aldım valla büyük olsun küçük olmasın da, daral geliyormuhtemelen çok değişmez süt olacak çünkü
Babymom aldım e bebekten , bir beden büyük al , aşırı güzeller bende burda kozların tavsiyesiyle aldımKızlar emzirme sütyeni ne aldınız ben hala almadım ya
ben almadım, arkadaşım dedi ki ha sütyenini sıyırmışsın ya emzirme sütyeninin kopçasını açmışsın, hatta kopçayı açmak daha çok zaman alıyor bebek ağlıyor bi an önce emzirmek istiyorsun mantıklı geldi söylediği, oda almış kullanamamışKızlar emzirme sütyeni ne aldınız ben hala almadım ya
Ben aldım aça bilirsem açıcam açamazsam yumuşak alttan çıkarırımben almadım, arkadaşım dedi ki ha sütyenini sıyırmışsın ya emzirme sütyeninin kopçasını açmışsın, hatta kopçayı açmak daha çok zaman alıyor bebek ağlıyor bi an önce emzirmek istiyorsun mantıklı geldi söylediği, oda almış kullanamamış
İnşallah değildir canım aslında direkt hastaneye gidebilseydin test yapardı amniyon sıvısı mı diyeKızlar , uyuyordum uyandım kalkacaktım baktım bi sürü su gitti 2,3 kaşık kadar , sonra geldim uzandım tekrar biraz sonra tekrar 2,3 kaşık kadar su gitti , dr aradım , bana ped koy bir tane ped dolursa ara beni dedi , şimdi tekrar 2 kaşık kadar su gitti , sizce bu aminyom sıvısı mi
Katılıyorum, emzirme sütyenleri/akletleri benim için de daha külfetliydi ilk bebeğimde. O yüzden almicam ben de.ben almadım, arkadaşım dedi ki ha sütyenini sıyırmışsın ya emzirme sütyeninin kopçasını açmışsın, hatta kopçayı açmak daha çok zaman alıyor bebek ağlıyor bi an önce emzirmek istiyorsun mantıklı geldi söylediği, oda almış kullanamamış
Bu gün pazar burda dr bulana aşk olsun dr yokki acile gidersem bilmiyorum napıcamİnşallah değildir canım aslında direkt hastaneye gidebilseydin test yapardı amniyon sıvısı mı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?