2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar sizin bebekler de hıçkırık durumu nasıl? Son 3 gündür çok sıklaştı bizde. Doktoruma danışacagim şeyler arasındaydi ama unuttum. Randevudan sonra daha da sıklaştı. Gün içinde bir çok kez tekrarliyo 3 gündür. Her seferinde de 10 dk falan suruyo ortalama. Bir tek bizde mı var bu durum?

benimde bazen günde 2 3 defa oluyor, bugün 2 defa oldu bile gene tam vajinanın üstünde, bu arada ben nst çekilirken gene hıçkırıyordu, ebeye söylediğimde şaşırdı nasıl hissediyorsun diye halbuki çoook oldu hissedeli bilemiyorum acemi miydi bilmediği bişey miydi

Bana da Nst de oldu. Hemşire tekme atıyor dedi bende hayır hıçkırık tuttu dedim. Onu hissedemessin öyle bişey Yok demişti hı hı dedim bende .

Bana da Nst de oldu. Hemşire tekme atıyor dedi bende hayır hıçkırık tuttu dedim. Onu hissedemessin öyle bişey Yok demişti hı hı dedim bende .
aa ne ilginç bilmiyorlar demekkihatta sordu nerde hissediyorsun diye probu oraya bağlamaya çalıştı, ama benim oğlan o kadar hareket ediyordu ki sürekli değişiyordu yeri

Canım ben doğum yaptım 32+3 te aynı dediğin gibi belime sancı giriyordu. 1 saatte birdi sabah sonra yarım saatte bi girdi sonra 15dk 10dk daha sonra doktoruma diyince hastaneye gitmemi ve orda nst istedi. Nst de sancılarım çıktı ve acil bi şekilde sezeryana aldılar. Doğumdan 1 gün önce kontrolüm vardı herşey yolundaydı ama ertesi gün o bel ağrısı beni doğuma sürükledi ihmal etme. Çocuk doktorumda eğer 1-2 gün daha kalsalar kız olana bişey olabilirdi demişti. Çok stresli doğmş kızım

Bnmde öyle cnm gün içinde 2 3 kere ve uzun olarak hıçkırıyo dakikalar sürüyo
Hatta cuma günü doktorun muayene ettiği sırada bi başladı ölçümleri tam yapamadı doktor hıçkırmasından ciğerleri gelişiyo muhtemelen hazırlık yapıyo

Kızlar emzirme sütyeni ne aldınız ben hala almadım ya
Arkadaşlardan birisi e bebekte indirim olduğunu söylemişti o sıra iki tane kaplı aldım, öncesinde de trendyoldan kapsız 3lü penye almıştım. Kapsızlar evde olur da dışarda olmaz diye kaplı da şart bence

Bende kaplı alayım dedim ya ama beden ne alıcaz şuanki bedenimiz neyse o mu doğumdan sonra büyür mü küçülür mü bilemedim

Bende kaplı alayım dedim ya ama beden ne alıcaz şuanki bedenimiz neyse o mu doğumdan sonra büyür mü küçülür mü bilemedim
Ben şuanki beden gibi aldım valla büyük olsun küçük olmasın da, daral geliyor muhtemelen çok değişmez süt olacak çünkü

Kızlar emzirme sütyeni ne aldınız ben hala almadım ya
ben almadım, arkadaşım dedi ki ha sütyenini sıyırmışsın ya emzirme sütyeninin kopçasını açmışsın, hatta kopçayı açmak daha çok zaman alıyor bebek ağlıyor bi an önce emzirmek istiyorsun mantıklı geldi söylediği, oda almış kullanamamış

Kızlar , uyuyordum uyandım kalkacaktım baktım bi sürü su gitti 2,3 kaşık kadar , sonra geldim uzandım tekrar biraz sonra tekrar 2,3 kaşık kadar su gitti , dr aradım , bana ped koy bir tane ped dolursa ara beni dedi , şimdi tekrar 2 kaşık kadar su gitti , sizce bu aminyom sıvısı mi

Ben aldım aça bilirsem açıcam açamazsam yumuşak alttan çıkarırım

İnşallah değildir canım aslında direkt hastaneye gidebilseydin test yapardı amniyon sıvısı mı diye

Katılıyorum, emzirme sütyenleri/akletleri benim için de daha külfetliydi ilk bebeğimde. O yüzden almicam ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…