Nst diye hakikaten yattın kalktın ama suan sinirlenme yapacak bir sey var mi yok. Bazen suyu azalsa falan da Ciger gelistiriciyi yapıp bir iki gün bekletebiliyorlar. Lütfen strese girmeden insallah Allah iyi insanlarla iyi doktorlarla karşılaştırsın seni su süreci atlat bakalımKızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim,dr’uma uyuz oldum geçen haftadan beri sancım var ama bana ciğer geliştirici yapmadı maalesef
Nisan olsa kanli olur ama onun gelmesi zaten birsey ifade etmiyor onemli olan acilmanin olmasi. Suyun gelmesi bildigin su kız kaygan galan degil musluktan akan su gibi dusun ama kokusuzŞimdi yine tuvalete gittim peçeteyele sildiğimde kaygan şeffaf bişey vardı peçetenim üstünde ya ö ne öyle anlamadım , ilk defa böyle oluyorum , hiç duydunuz mu
Heee bak bu nişanNst geldim , çünkü tekrar tuvalete gittim ve sümüksü kana bulaşmış gördüm , dr aradım şimdi nst geldim
Sayfalari sonradan sonradan okuyomÇişimi tutar gibi yaptım tutamadım ama baya bir geldi son kez resmen aktı bi sürü , şimdi bi çubukla vajinadan örnek gibi bişey aldı baksın su mu değil mi
Kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim,dr’uma uyuz oldum geçen haftadan beri sancım var ama bana ciğer geliştirici yapmadı maalesef
Baktılar bebek 30 haftalık gözüküyor dedilerSayfalari sonradan sonradan okuyombebek bugun dogar suyun geldiyse daha koymazlar hadi hayirli olsun
Beraber küvez anası oluruzBaktılar bebek 30 haftalık gözüküyor dediler
Hastanede kalacaksın değil mi bu süreçteKızlar şimdi yaptılar ciğer geliştirici , bekleye bildiğimiz kadar beklicez dediler , inşallah ciğer geliştiriciler etki eder
Beraber küvez anası oluruzhiç canini sikma bak rabia 27 haftada dogum yapti bebişi toparlaniyor benimkide toparlanıyor ama hala kuvezdeyiz seninkide kuveze girer toparlanir birbirimize destek oluruz
Sağ sağlim eve götüreyimde ben onu uzaktan izlemeye bile razıyımHastanede kalacaksın değil mi bu süreçte
Evet hastanedeyim yatışım yapıldıHastanede kalacaksın değil mi bu süreçte
Götüreceksin inşallah hiç olumsuz düşünce getirme aklına, erken doğum dahi olsa organları gelişti, büyüdü annesi maşallah. Rabbim sağlıkla kolaylıkla da kavuştursun zamanında inşallah. Dualarımız seninle, sende güçlü ol lütfenSağ sağlim eve götüreyimde ben onu uzaktan izlemeye bile razıyım
Aha bize 13 gun oldu 1 hafta daha burdayiz belkide 2 hafta bende hastanede yatiyorum kizima rafekatçi olarak aklina birşey takilirsa sor hatta dur sana kizcagizimi gostereyimSağ sağlim eve götüreyimde ben onu uzaktan izlemeye bile razıyım
Oyy maşallahAha bize 13 gun oldu 1 hafta daha burdayiz belkide 2 hafta bende hastanede yatiyorum kizima rafekatçi olarak aklina birşey takilirsa sor hatta dur sana kizcagizimi gostereyim
Melis ismiOyy maşallahgüçlü annenin güçlü kızı maşallah size ismi neydi annesi
İnşallah güçlü olmaya çalışıyorum inşallah sağlıkla eve götürürüm Kıbrıs’taki dr lara pek güvenmiyorum benim suyum gelmiş kadın daha bi çocuk yanında ona öğretiyor geri zekaGötüreceksin inşallah hiç olumsuz düşünce getirme aklına, erken doğum dahi olsa organları gelişti, büyüdü annesi maşallah. Rabbim sağlıkla kolaylıkla da kavuştursun zamanında inşallah. Dualarımız seninle, sende güçlü ol lütfen
Oy maşallah annesiAha bize 13 gun oldu 1 hafta daha burdayiz belkide 2 hafta bende hastanede yatiyorum kizima rafekatçi olarak aklina birşey takilirsa sor hatta dur sana kizcagizimi gostereyim
Kibriscim guzel dua et. Sen allahtan iste verir neden vermesinSağ sağlim eve götüreyimde ben onu uzaktan izlemeye bile razıyım
Ay adı da kendi gibi çok güzelmiş, maşallahMelis ismicok tesekkurler bugun gene beni emmedi sıpam midesine beslenme hortumu taktılar. Yine kilo almadi baya uğraştirıyor annesini
Amiin amiin canımİnşallah güçlü olmaya çalışıyorum inşallah sağlıkla eve götürürüm Kıbrıs’taki dr lara pek güvenmiyorum benim suyum gelmiş kadın daha bi çocuk yanında ona öğretiyor geri zeka
Canımmm benim sen de bebekte çok iyi olacaksınız hiç merak etmeİnşallah güçlü olmaya çalışıyorum inşallah sağlıkla eve götürürüm Kıbrıs’taki dr lara pek güvenmiyorum benim suyum gelmiş kadın daha bi çocuk yanında ona öğretiyor geri zeka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?