2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim,dr’uma uyuz oldum geçen haftadan beri sancım var ama bana ciğer geliştirici yapmadı maalesef
Nst diye hakikaten yattın kalktın ama suan sinirlenme yapacak bir sey var mi yok. Bazen suyu azalsa falan da Ciger gelistiriciyi yapıp bir iki gün bekletebiliyorlar. Lütfen strese girmeden insallah Allah iyi insanlarla iyi doktorlarla karşılaştırsın seni su süreci atlat bakalım

Şimdi yine tuvalete gittim peçeteyele sildiğimde kaygan şeffaf bişey vardı peçetenim üstünde ya ö ne öyle anlamadım , ilk defa böyle oluyorum , hiç duydunuz mu
Nisan olsa kanli olur ama onun gelmesi zaten birsey ifade etmiyor onemli olan acilmanin olmasi. Suyun gelmesi bildigin su kız kaygan galan degil musluktan akan su gibi dusun ama kokusuz

Çişimi tutar gibi yaptım tutamadım ama baya bir geldi son kez resmen aktı bi sürü , şimdi bi çubukla vajinadan örnek gibi bişey aldı baksın su mu değil mi
Sayfalari sonradan sonradan okuyom bebek bugun dogar suyun geldiyse daha koymazlar hadi hayirli olsun

Kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim,dr’uma uyuz oldum geçen haftadan beri sancım var ama bana ciğer geliştirici yapmadı maalesef

Cok haklisin ama su an gergin değil sakin olman gerek. Vakit uygunsa zaten devlet hastanesinde de ciger gelistirici vururlar. O zamana dek takip edip oyle doguma alirlar.

Bebegin icin sakin kal

Baktılar bebek 30 haftalık gözüküyor dediler
Beraber küvez anası oluruz hiç canini sikma bak rabia 27 haftada dogum yapti bebişi toparlaniyor benimkide toparlanıyor ama hala kuvezdeyiz seninkide kuveze girer toparlanir birbirimize destek oluruz

Beraber küvez anası oluruz hiç canini sikma bak rabia 27 haftada dogum yapti bebişi toparlaniyor benimkide toparlanıyor ama hala kuvezdeyiz seninkide kuveze girer toparlanir birbirimize destek oluruz
Hastanede kalacaksın değil mi bu süreçte
Sağ sağlim eve götüreyimde ben onu uzaktan izlemeye bile razıyım

Götüreceksin inşallah hiç olumsuz düşünce getirme aklına, erken doğum dahi olsa organları gelişti, büyüdü annesi maşallah. Rabbim sağlıkla kolaylıkla da kavuştursun zamanında inşallah. Dualarımız seninle, sende güçlü ol lütfen

Aha bize 13 gun oldu 1 hafta daha burdayiz belkide 2 hafta bende hastanede yatiyorum kizima rafekatçi olarak aklina birşey takilirsa sor hatta dur sana kizcagizimi gostereyim

Eklentiler

• IMG-20230729-WA0000.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 117
Aha bize 13 gun oldu 1 hafta daha burdayiz belkide 2 hafta bende hastanede yatiyorum kizima rafekatçi olarak aklina birşey takilirsa sor hatta dur sana kizcagizimi gostereyim
Oyy maşallah güçlü annenin güçlü kızı maşallah size ismi neydi annesi

Oyy maşallah güçlü annenin güçlü kızı maşallah size ismi neydi annesi
Melis ismi cok tesekkurler bugun gene beni emmedi sıpam midesine beslenme hortumu taktılar. Yine kilo almadi baya uğraştirıyor annesini

İnşallah güçlü olmaya çalışıyorum inşallah sağlıkla eve götürürüm Kıbrıs’taki dr lara pek güvenmiyorum benim suyum gelmiş kadın daha bi çocuk yanında ona öğretiyor geri zeka

Kibriscim guzel dua et. Sen allahtan iste verir neden vermesinNeden uzaktan izleyesin Allah’ım sağlıkla kucağına versin takibin yapılacak uygun olucak en iyi zamanda da doğumunu yapacaksın. Kalbini bozma grubumuzda cok daha erken haftalarda doğum yapan iki annemiz var onlardan güç al. Bebisinden güç al moralini yüksek tut. Tuzlu falan yeme sakın bu süreçte.

Melis ismi cok tesekkurler bugun gene beni emmedi sıpam midesine beslenme hortumu taktılar. Yine kilo almadi baya uğraştirıyor annesini
Ay adı da kendi gibi çok güzelmiş, maşallah inşallah tez vakitte emmeyi de öğrenir güzel Melis
Amiin amiin canım dua ederken de hep olumlu dua edelim hep iyi düşünelim. İnşallah iyi doktorlara denk gelirsin. Gerçekten sağlık sistemi çok farklı işliyormuş. Ama bunlara takılmanın zamanı değil. Sen miniğinle konuş onu düşün o seninle

Canımmm benim sen de bebekte çok iyi olacaksınız hiç merak etme dualarımız da seninle bak hiç kendini üzme haklısın çok çok haklısın ama hiç faydası yok canım sen sakinleş her şey güzel olacak de. Sen ne kadar sakin olursan bebeğin de o kadar sakin olur, hayırlısıyla sağlıkla doğacak inşallah minnoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…