Hadi ya tüh, acilde bilen bi doktor olsa çok kısa bi işlem 5 dk sadece. Ama Kıbrıs’ta çok sıkıntı olduğunu söylemiştin. İnşallah değildir sen telaş yapma, doktorunu dinle bakalım duruma göre yönlendirirBu gün pazar burda dr bulana aşk olsun dr yokki acile gidersem bilmiyorum napıcam
Dert etme bunu, suyun gelse bile yeterince vaktin var.Bu gün pazar burda dr bulana aşk olsun dr yokki acile gidersem bilmiyorum napıcam
Ayy bende her gördüğümü araştırmadan ihtiyaç diye aldımKatılıyorum, emzirme sütyenleri/akletleri benim için de daha külfetliydi ilk bebeğimde. O yüzden almicam ben de.
Hadi ya tüh, acilde bilen bi doktor olsa çok kısa bi işlem 5 dk sadece. Ama Kıbrıs’ta çok sıkıntı olduğunu söylemiştin. İnşallah değildir sen telaş yapma, doktorunu dinle bakalım duruma göre yönlendirir
Şimdi yine tuvalete gittim peçeteyele sildiğimde kaygan şeffaf bişey vardı peçetenim üstünde ya ö ne öyle anlamadım , ilk defa böyle oluyorum , hiç duydunuz muDert etme bunu, suyun gelse bile yeterince vaktin var.
Akıntı gibiyse şeffaf olması normal ama bilemedimŞimdi yine tuvalete gittim peçeteyele sildiğimde kaygan şeffaf bişey vardı peçetenim üstünde ya ö ne öyle anlamadım , ilk defa böyle oluyorum , hiç duydunuz mu
Yok nişan kanlı oluyor galiba , bu kaygan şeffafdıAkıntı gibiyse şeffaf olması normal ama bilemedimnişan gelme durumu çok farklı diye biliyorum eğer aklına o geldiyse, ama tecrübeli anneler daha iyi bilir tabi
aa odur bence tabi başka ne olabilir ki, korkma bi takip et bakalımKızlar , uyuyordum uyandım kalkacaktım baktım bi sürü su gitti 2,3 kaşık kadar , sonra geldim uzandım tekrar biraz sonra tekrar 2,3 kaşık kadar su gitti , dr aradım , bana ped koy bir tane ped dolursa ara beni dedi , şimdi tekrar 2 kaşık kadar su gitti , sizce bu aminyom sıvısı mi
Canım su gelince tutamıyormuşuz diğer bahsettiğin şeffaf akıntıyı net bilemiyorum ama durduk yerde su niye gelsin yinede bi acile mi gitsen?Kızlar , uyuyordum uyandım kalkacaktım baktım bi sürü su gitti 2,3 kaşık kadar , sonra geldim uzandım tekrar biraz sonra tekrar 2,3 kaşık kadar su gitti , dr aradım , bana ped koy bir tane ped dolursa ara beni dedi , şimdi tekrar 2 kaşık kadar su gitti , sizce bu aminyom sıvısı mi
sen doğumu nerde yapacaksın pazar da olsa dr un gelmek zorundaBu gün pazar burda dr bulana aşk olsun dr yokki acile gidersem bilmiyorum napıcam
Dr bana bir ped koy eğer dolarsa beni ara dedi. Ama ped dolunca bütün su bitmiş olmuyor muaa odur bence tabi başka ne olabilir ki, korkma bi takip et bakalım
Burda pazar imkanı yok de bulamam hiç bir hastanede , yani nöbetçi bile yokturCanım su gelince tutamıyormuşuz diğer bahsettiğin şeffaf akıntıyı net bilemiyorum ama durduk yerde su niye gelsin yinede bi acile mi gitsen?
Anladım canım.. Drunla irtibatta ol o zamanBurda pazar imkanı yok de bulamam hiç bir hastanede , yani nöbetçi bile yoktur
Sancın yok değil mi?Burda pazar imkanı yok de bulamam hiç bir hastanede , yani nöbetçi bile yoktur
Olsun belki sen çok kullanışlı bulacaksın kimbilirAyy bende her gördüğümü araştırmadan ihtiyaç diye aldımama gerçi büyük aldığım için kullanılır çünkü normal bedenim dar oluyor
Nişanın gelmiş olabilir canım, kaç haftalıktın?Şimdi yine tuvalete gittim peçeteyele sildiğimde kaygan şeffaf bişey vardı peçetenim üstünde ya ö ne öyle anlamadım , ilk defa böyle oluyorum , hiç duydunuz mu
Kızlar sizin bebekler de hıçkırık durumu nasıl? Son 3 gündür çok sıklaştı bizde. Doktoruma danışacagim şeyler arasındaydi ama unuttum. Randevudan sonra daha da sıklaştı. Gün içinde bir çok kez tekrarliyo 3 gündür. Her seferinde de 10 dk falan suruyo ortalama. Bir tek bizde mı var bu durum?
Nişanın gelmiş olabilir canım, kaç haftalıktın?
Amanınkibrisss hiç suyum gelmedi bilmiyorum ki doktorun dediğini yap 1.ped dolarsa direk ara canım riske atma, çok geçmiş olsun, dileğim beklemesi
Nst geldim , çünkü tekrar tuvalete gittim ve sümüksü kana bulaşmış gördüm , dr aradım şimdi nst geldimSancın yok değil mi?
Zaten suyunu durdurmak mümkün değilki, suyunun gelip gelmediğini anlamak için öyle demiş. Eğer gerçekten suyun geldiyse 24 saat içinde sancıların başlar büyük ihtimal.Dr bana bir ped koy eğer dolarsa beni ara dedi. Ama ped dolunca bütün su bitmiş olmuyor mu
Allah yardımcın olsun canımNst geldim , çünkü tekrar tuvalete gittim ve sümüksü kana bulaşmış gördüm , dr aradım şimdi nst geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?