2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bu gün pazar burda dr bulana aşk olsun dr yokki acile gidersem bilmiyorum napıcam
Hadi ya tüh, acilde bilen bi doktor olsa çok kısa bi işlem 5 dk sadece. Ama Kıbrıs’ta çok sıkıntı olduğunu söylemiştin. İnşallah değildir sen telaş yapma, doktorunu dinle bakalım duruma göre yönlendirir

Katılıyorum, emzirme sütyenleri/akletleri benim için de daha külfetliydi ilk bebeğimde. O yüzden almicam ben de.
Ayy bende her gördüğümü araştırmadan ihtiyaç diye aldım ama gerçi büyük aldığım için kullanılır çünkü normal bedenim dar oluyor

Dert etme bunu, suyun gelse bile yeterince vaktin var.
Şimdi yine tuvalete gittim peçeteyele sildiğimde kaygan şeffaf bişey vardı peçetenim üstünde ya ö ne öyle anlamadım , ilk defa böyle oluyorum , hiç duydunuz mu

Şimdi yine tuvalete gittim peçeteyele sildiğimde kaygan şeffaf bişey vardı peçetenim üstünde ya ö ne öyle anlamadım , ilk defa böyle oluyorum , hiç duydunuz mu
Akıntı gibiyse şeffaf olması normal ama bilemedim nişan gelme durumu çok farklı diye biliyorum eğer aklına o geldiyse, ama tecrübeli anneler daha iyi bilir tabi

aa odur bence tabi başka ne olabilir ki, korkma bi takip et bakalım

Canım su gelince tutamıyormuşuz diğer bahsettiğin şeffaf akıntıyı net bilemiyorum ama durduk yerde su niye gelsin yinede bi acile mi gitsen?

Amanın kibrisss hiç suyum gelmedi bilmiyorum ki doktorun dediğini yap 1.ped dolarsa direk ara canım riske atma, çok geçmiş olsun, dileğim beklemesi

Cigerleri tamamlaniyor ya ondan oluyor o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…