- 2 Temmuz 2023
- 12.392
- 37.198
- 528
Kızlar devlete sevk ettiler ama benim hafiften sancılar başladı aralıklı adet sancısı gibi ama tam adet sancısı gibime değil
Kıbrıs sezaryen olacak diye biliyorum riskli ilerlemiştiSimdi kibris'cim, suyum gelerek hic sancisiz hastaneye gitmis bir anne olarak yaziyorum.
Hic korkma, sakin ol. Kibris'ta kosullar yuzunden devlete sevk edilmis olabilirsin. Rabb'im evladinla seni birbirinize bagislasin, bi avazda kavusun insallah birbirinize.
Sen benden biraz daha iyi durumdasin, hastaneye vardigimda hic suyum kalmamisti.
Yaklaşık 1 saat beklediler sancim gelir diye gelmedi. Su akintisi basladiktan yaklasik 2.5 saat sonra bana suni sanci verdiler. Hic acilmam yoktu.
Ve toplamda 8.saatin sonunda mutlu mesut kucagima aldim yavrumu.
Her sancida derin nefes alip verip ikinacaksin. Sistem bu :) derin nefes almaz da ciglik atmayı falan tercih de edebilirsin ama canin daha cok yanar haberin olsun :)
Ikinma derken, buyuk abdest yaparken ki ikinma bak bu sirri da kimse vermez :)
Kıbrıs sezaryen olacak diye biliyorum riskli ilerlemişti
Canım bol bol dua et, sağlıkla kavuşun inşallahKızlar suyum gelmiş
Bende öyle biliyorum devlette normale zorlamazlar değil miKıbrıs sezaryen olacak diye biliyorum riskli ilerlemişti
Valla çok güzel açıklayıcı yazmışsınız okurken direkt relax oluyosunAa ben bilmiyordum, neyse diger dogum yapacak olanlara rahatlatma mesaji yazmis olalim
Canım dualarım seninleKızlar devlete sevk ettiler ama benim hafiften sancılar başladı aralıklı adet sancısı gibi ama tam adet sancısı gibime değil
Bende öyle biliyorum devlette normale zorlamazlar değil mi
Valla çok güzel açıklayıcı yazmışsınız okurken direkt relax oluyosuntecrübeli olmak ne güzel
Babymom aldım e bebekten , bir beden büyük al , aşırı güzeller bende burda kozların tavsiyesiyle aldım
Turkiye'de devlet hastanelerinde normal dogum tesvik ediliyor diye biliyorum ama Kibris'ta böyle olmayabilir. Zaten doktorunun bilgisi vardir hastaneye gidecektir, dogumu da kendi doktoru yaptiracaktir muhtemelen.
Hali hazirda gittigi hastanede yenidogan yogun bakimi yoksa ondan devlete gonderilmis olabilir. (Tabi illa bebegin yogun bakima ihtiyaci olacak diye bir sart yok, haftasi kucuk diye onlem amacli goturulmustur muhtemelen)
Tisikkirlir, mahcup oldum
Dualarımızdasın canım sen içini ferah tutmaya çalış. Belki alel acele bakmıştır doktordan doktora bile ölçümde fark oluyormuş, kendi doktorun gelecek mi acabaKızlar duanıza çok ihtiyacım var , devlet dr pek olumlu konuşmuyor , 30 haftalık gözüküyor dedi
Canım makineden makineye elden ele değişir bunları düşünmemeye çalış sen olumlu düşün Allah ın izniyle kavuşacaksınız sağlıkla ben inanıyorumKızlar duanıza çok ihtiyacım var , devlet dr pek olumlu konuşmuyor , 30 haftalık gözüküyor dedi
Kızlar , uyuyordum uyandım kalkacaktım baktım bi sürü su gitti 2,3 kaşık kadar , sonra geldim uzandım tekrar biraz sonra tekrar 2,3 kaşık kadar su gitti , dr aradım , bana ped koy bir tane ped dolursa ara beni dedi , şimdi tekrar 2 kaşık kadar su gitti , sizce bu aminyom sıvısı mi
Kızlar suyum gelmiş
Kızlar duanıza çok ihtiyacım var , devlet dr pek olumlu konuşmuyor , 30 haftalık gözüküyor dedi
28den sonda sen de biliyorsundur biraz kuvez ille halloluyor Yenidoğan yoğun bakimi olan bir hastanede ol. Allah’a teslim olmaktan başka yapacak bir sey yok sen elinden geleni yaptın çünkü. Boy kiloya göre 30 diyorlardır ama organ gelişimi vs ileridedir lütfen moralini bozma bebeği strese sokma. Karnını sev bebeğinle konuş kavuşmanıza az kaldığını söyle ona onu ne kadar sevdiğini ne zamandır beklediğinizi falan duygularını anlatKızlar duanıza çok ihtiyacım var , devlet dr pek olumlu konuşmuyor , 30 haftalık gözüküyor dedi
Kızlar duanıza çok ihtiyacım var , devlet dr pek olumlu konuşmuyor , 30 haftalık gözüküyor dedi
Kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim,dr’uma uyuz oldum geçen haftadan beri sancım var ama bana ciğer geliştirici yapmadı maalesef
Olsun haklı bir kızgınlığın var ama şu an bunlara takılıp kendine gereksiz stres yükleme. Arkadaşların dediği gibi küveze de alınsa sağlıklı olsun yeter ki. Bi yerde okumuştum bu grupta da olabilir: anne karnındansa küvezde her şeye müdahale edebiliyoruz gözümüzün önünde diye. Belki de gerek olmayacak bilmiyoruz. Ama sen bebeğine kavuşmanın heyecanını yaşamaya bak. Ne diyorlar gerçi doğuma alacaklar mıKızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim,dr’uma uyuz oldum geçen haftadan beri sancım var ama bana ciğer geliştirici yapmadı maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?