Evet canım suyu geldi hastane şuan , ciğer geliştirici yaptılar bekliyorlar..Bi sn ne oluyo bi heyecan yaptımkibrisss canim ne oldu doğum mu başladı bilen biri söylesin
Açılma hiç yok , bir santim bile , ama sancılarım sıklaşmaya ve şiddetli olmaya başladı dr uyu dedi ama uyumak imkansız , saate bakıyorum 20 yada 10 dk bir geliyor ve her seferinde daha şiddetliBelki girmeyecek bile dur öyle düşünme aaa uslu dur kızın yaramaz bir de sen yapmane diyorlar açılma vs. Var dediler mi normal olur filan ?
Canım benim teşekkür ederim aminCanimkibrisss üç beş saat bakamadim. Bakinca nabzim yükseldi bi çirpida yazdiklarinin hepsini okudum. Güzel arkadaşim sağlikla tam zamaninda kavuşacaksin yavruna ben inaniyorum.. Allaha dayan dua et doktorlarda doğru zamanda doğru müdahale ile yavruna kavusturacaklar seni. Dualarim seninle.
Bu halinle bile bize tavsiyede bulunmussun harika bi kalbin var senin
Haftan gayet güzel, hiç endise etme
Kuzum bu bildiğim kadarıyla doğum sancısı dr bisey demedi mi böyle sanci mi cekecekmissinAçılma hiç yok , bir santim bile , ama sancılarım sıklaşmaya ve şiddetli olmaya başladı dr uyu dedi ama uyumak imkansız , saate bakıyorum 20 yada 10 dk bir geliyor ve her seferinde daha şiddetli
Aynen hep bu cümleyi söyleyerek kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum, sağlıkla eve götüreyim varsın bi süre küvezde kalsın önemli olan sonuç iyi olsunkibrisss canımm sen de küçük kızın da çok güçlüsünüz her şey çok güzel olacak insallah
Vardır her şeyde bir hayır demek bugün gelmesi gerekiyormuş minik hanımın
Ciğer geliştirici yaptılar sabahın olmasını bekliyorlar bir tane daha yapacaklar iğne etkisi için , o yüzden tuta bildiğimiz kadar tutacaklarmışKuzum bu bildiğim kadarıyla doğum sancısı dr bisey demedi mi böyle sanci mi cekecekmissin
Ay canım benim hepinizin duası için teşekkür ederimkibrisss Haberi aldığımdan beri elim telefonda sürekli bakıyorum, okuyorum. Aklım ve kalbim sende canım, dualarım seninle. Arkadaşın dediği gibi, öyle temiz kalplisin ki bu durumdayken bile bizleri düşünüp yol gösteriyorsun. Rabbim de kalbinin ekmeğini yedirsin inşallah sağ salim kızına kavuşacaksın buna inan
Anladim kuzum bol bol içinden dua et veya ne seni motive edecekse onu söyle içinden moralin yüksek olsun hersey cok yolunda ilerleyecek bunu unutmaCiğer geliştirici yaptılar sabahın olmasını bekliyorlar bir tane daha yapacaklar iğne etkisi için , o yüzden tuta bildiğimiz kadar tutacaklarmış
Suyum geldi canımBi sn ne oluyo bi heyecan yaptımkibrisss canim ne oldu doğum mu başladı bilen biri söylesin
İnşallahAnladim kuzum bol bol içinden dua et veya ne seni motive edecekse onu söyle içinden moralin yüksek olsun hersey cok yolunda ilerleyecek bunu unutma
Amin çok teşekkür ederim hepinizden
Canım benim en içtenlikte bütün annelerimizin zamanında rahat doğum yamasını ve bebeğine kavuşmasını hep dua ettim inan , inşallah hepiniz sağlıkla zamanında kavuşursunuzkibrisss canım bizim dualarımız seninle ve bebişinle. Aklımız da sende.. bizi bilgilendirirsin mutlaka. Sen de bizlere dua edersen seviniriz doğuma giden annelerin duaları kabul olurmuş
Tamam canım şuan yatıyorum serum takılı progestron verdiler , sancılarım başladı galiba bakalım sabah ede bilecekmiyizkibrisss bizi habersiz bırakma
Aklım kaldı inşallah her şey yolunda gidiyordur sağlıkla kavuşursunuzkibrisss
Hazır mıydı çantan hastanede tek eşin ile sen misin.
Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum inşallah sağlıkla gelir , dr biraz moralimi bozdu , yok hiç bişey hazır değildi , annem topladı getirdi artık allahtan depend külot almıştım , şuan çok işime yarıyor , daha evden geldiğim elbiseyle yatıyorum rahat olduğu için , depend külot doğumdan sonrada kullanışlığını yazarım şuan tuvaletimi yapmak için kullanıyorum
Her sey çok güzel olacak. Uyanip uyanip senden bi haber var mi diye baktim. Allah lutfedecek, işe yarayacak iğne, saglijla kavusacaksin vakti geldigin andaCanım benim teşekkür ederim amininşallah aşkında hafta güzel ama bebek geriden geldiği için sıkıntı 30 hafta gözüküyor dedi dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?