2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar birşey sormak durumundayım sizinle. Benim bir aydır vajinamda koku var ama ne ağrı ne kaşıntı ne yanma hiçbişey yok. İdrarda da bişey çıkmamıştı ne yapcam bilmiyorum sürekli kilodumu değiştiririm yıkarım ama geçmiyor netten arastırdım hamilelikte olabiliyormuş sizde var mı bu durumu yaşayan

Belki girmeyecek bile dur öyle düşünme aaa uslu dur kızın yaramaz bir de sen yapma ne diyorlar açılma vs. Var dediler mi normal olur filan ?
Açılma hiç yok , bir santim bile , ama sancılarım sıklaşmaya ve şiddetli olmaya başladı dr uyu dedi ama uyumak imkansız , saate bakıyorum 20 yada 10 dk bir geliyor ve her seferinde daha şiddetli

Canım benim teşekkür ederim amin inşallah aşkında hafta güzel ama bebek geriden geldiği için sıkıntı 30 hafta gözüküyor dedi dr

Açılma hiç yok , bir santim bile , ama sancılarım sıklaşmaya ve şiddetli olmaya başladı dr uyu dedi ama uyumak imkansız , saate bakıyorum 20 yada 10 dk bir geliyor ve her seferinde daha şiddetli
Kuzum bu bildiğim kadarıyla doğum sancısı dr bisey demedi mi böyle sanci mi cekecekmissin

kibrisss canımm sen de küçük kızın da çok güçlüsünüz her şey çok güzel olacak insallah
Vardır her şeyde bir hayır demek bugün gelmesi gerekiyormuş minik hanımın
Aynen hep bu cümleyi söyleyerek kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum, sağlıkla eve götüreyim varsın bi süre küvezde kalsın önemli olan sonuç iyi olsun

Ay canım benim hepinizin duası için teşekkür ederim amin , inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım minik yavrularımıza

Ciğer geliştirici yaptılar sabahın olmasını bekliyorlar bir tane daha yapacaklar iğne etkisi için , o yüzden tuta bildiğimiz kadar tutacaklarmış
Anladim kuzum bol bol içinden dua et veya ne seni motive edecekse onu söyle içinden moralin yüksek olsun hersey cok yolunda ilerleyecek bunu unutma

kibrisss canım bizim dualarımız seninle ve bebişinle. Aklımız da sende.. bizi bilgilendirirsin mutlaka. Sen de bizlere dua edersen seviniriz doğuma giden annelerin duaları kabul olurmuş
Canım benim en içtenlikte bütün annelerimizin zamanında rahat doğum yamasını ve bebeğine kavuşmasını hep dua ettim inan , inşallah hepiniz sağlıkla zamanında kavuşursunuz

Aklım kaldı inşallah her şey yolunda gidiyordur sağlıkla kavuşursunuz kibrisss
Hazır mıydı çantan hastanede tek eşin ile sen misin.
kibrisss kuzumm içini ferah tut iyi düşün asla negatif dusunme asla sen iyi ol ki beben de iyi olsun dualarim sizinle
Bilgi için teşekkürler kuzum NewMamaa
Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum inşallah sağlıkla gelir , dr biraz moralimi bozdu , yok hiç bişey hazır değildi , annem topladı getirdi artık allahtan depend külot almıştım , şuan çok işime yarıyor , daha evden geldiğim elbiseyle yatıyorum rahat olduğu için , depend külot doğumdan sonrada kullanışlığını yazarım şuan tuvaletimi yapmak için kullanıyorum

Ay kızlar 2 gün önce rüyamda üçüz bebek doğurduğumu 2 erkek bir kız , ama aklım kızdaydı o çok küçük diyordum aldım emzirdim hatta sütümün geldiğini bişe gördüm rüyamda , rüya baktım ne anlama gelir diye doğum yakın yazmıştı , meğer böyle olacakmış

Canım benim teşekkür ederim amin inşallah aşkında hafta güzel ama bebek geriden geldiği için sıkıntı 30 hafta gözüküyor dedi dr
Her sey çok güzel olacak. Uyanip uyanip senden bi haber var mi diye baktim. Allah lutfedecek, işe yarayacak iğne, saglijla kavusacaksin vakti geldigin anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…