Kibriscim guzel dua et. Sen allahtan iste verir neden vermesinNeden uzaktan izleyesin Allah’ım sağlıkla kucağına versin takibin yapılacak uygun olucak en iyi zamanda da doğumunu yapacaksın. Kalbini bozma grubumuzda cok daha erken haftalarda doğum yapan iki annemiz var onlardan güç al. Bebisinden güç al moralini yüksek tut. Tuzlu falan yeme sakın bu süreçte.
Sağolun kızlar teşekkür ederim tamam yemem hastanedeyim artık ve verirlerse onu yerim heralde , bari 2,3 gün beklese bu ciğer geliştirici etki etseAy adı da kendi gibi çok güzelmiş, maşallahinşallah tez vakitte emmeyi de öğrenir güzel Melis
Amiin amiin canımdua ederken de hep olumlu dua edelim hep iyi düşünelim. İnşallah iyi doktorlara denk gelirsin. Gerçekten sağlık sistemi çok farklı işliyormuş. Ama bunlara takılmanın zamanı değil. Sen miniğinle konuş onu düşün o seninle
Oyyy minnakkk ya maşallah kuzumaAha bize 13 gun oldu 1 hafta daha burdayiz belkide 2 hafta bende hastanede yatiyorum kizima rafekatçi olarak aklina birşey takilirsa sor hatta dur sana kizcagizimi gostereyim
Amin canım inşallah teşekkür ederimCanımmm benim sen de bebekte çok iyi olacaksınız hiç merak etmedualarımız da seninle bak hiç kendini üzme haklısın çok çok haklısın ama hiç faydası yok canım sen sakinleş her şey güzel olacak de. Sen ne kadar sakin olursan bebeğin de o kadar sakin olur, hayırlısıyla sağlıkla doğacak inşallah minnoş
Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde evinize dönmeyi nasip etsin inşallahAha bize 13 gun oldu 1 hafta daha burdayiz belkide 2 hafta bende hastanede yatiyorum kizima rafekatçi olarak aklina birşey takilirsa sor hatta dur sana kizcagizimi gostereyim
Çok tatlılar ama bu ya maşallah annesi en yakın zamanda kavuşursunuz inşallahAha bize 13 gun oldu 1 hafta daha burdayiz belkide 2 hafta bende hastanede yatiyorum kizima rafekatçi olarak aklina birşey takilirsa sor hatta dur sana kizcagizimi gostereyim
Cok saol ablası biz buyuyoruzOyyy minnakkk ya maşallah kuzuma
İnsallah ya hastaneden iyice sıkıldim ama daha burdayiz emme refleksi hala iyi degilRabbim en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde evinize dönmeyi nasip etsin inşallah
Maşallah Melis'ineAha bize 13 gun oldu 1 hafta daha burdayiz belkide 2 hafta bende hastanede yatiyorum kizima rafekatçi olarak aklina birşey takilirsa sor hatta dur sana kizcagizimi gostereyim
Yavrunu rabbim sana bağışlasın kuzum herşey güzel olacak dualarımız seninleKızlar dün konuşuyorduk aminyom sıvısından , hiç düşünmeyin eğer suyunuz gelirse anlarsınız , bende sürekli külot değiştiriyordum hep ıslak oluyordu , ama bu çok farklı gördüğün an anladım zaten çünkü çok net anlaşılan bişey , inşallah diğer tüm annelerimiz zamanında bebeklerini kucaklarına alırlar böyle bişey yaşamazlar
Kafalarını sağ tarafıma doğru dayamıslar o bölge çok sertlesmıstı su ani tıSen doktorunu bilgilendir artık canım bir nst falan sokar içiniz rahat etsin
canım gectı şükür yA sebebi ıkısınn kafası da sağ tarafıma dogru sertlestı öyle olunca agrım oldu pozısyon degıstırdıler sonrq gectı parol magnezyum falan da ıcmıstımCanım nasıl oldun
canım benim ya valla ağlicam dualarım sizinle kızlar, çok duygulandımBeraber küvez anası oluruzhiç canini sikma bak rabia 27 haftada dogum yapti bebişi toparlaniyor benimkide toparlanıyor ama hala kuvezdeyiz seninkide kuveze girer toparlanir birbirimize destek oluruz
yaa maşallah elhamdülillah, harikasınız ikinizde, rabbim kavuştursun tez zamandaAha bize 13 gun oldu 1 hafta daha burdayiz belkide 2 hafta bende hastanede yatiyorum kizima rafekatçi olarak aklina birşey takilirsa sor hatta dur sana kizcagizimi gostereyim
Senin yükün iki katı bize göre canım çok normal Allah kolaylık versinKafalarını sağ tarafıma doğru dayamıslar o bölge çok sertlesmıstı su ani tı
canım gectı şükür yA sebebi ıkısınn kafası da sağ tarafıma dogru sertlestı öyle olunca agrım oldu pozısyon degıstırdıler sonrq gectı parol magnezyum falan da ıcmıstım
Insallah sag salim kavusacaksiniz, ne guzelKızlar dün konuşuyorduk aminyom sıvısından , hiç düşünmeyin eğer suyunuz gelirse anlarsınız , bende sürekli külot değiştiriyordum hep ıslak oluyordu , ama bu çok farklı gördüğün an anladım zaten çünkü çok net anlaşılan bişey , inşallah diğer tüm annelerimiz zamanında bebeklerini kucaklarına alırlar böyle bişey yaşamazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?