2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sağolun kızlar teşekkür ederim tamam yemem hastanedeyim artık ve verirlerse onu yerim heralde , bari 2,3 gün beklese bu ciğer geliştirici etki etse

Amin canım inşallah teşekkür ederim

Kızlar dün konuşuyorduk aminyom sıvısından , hiç düşünmeyin eğer suyunuz gelirse anlarsınız , bende sürekli külot değiştiriyordum hep ıslak oluyordu , ama bu çok farklı gördüğün an anladım zaten çünkü çok net anlaşılan bişey , inşallah diğer tüm annelerimiz zamanında bebeklerini kucaklarına alırlar böyle bişey yaşamazlar

Aha bize 13 gun oldu 1 hafta daha burdayiz belkide 2 hafta bende hastanede yatiyorum kizima rafekatçi olarak aklina birşey takilirsa sor hatta dur sana kizcagizimi gostereyim
Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde evinize dönmeyi nasip etsin inşallah

Aha bize 13 gun oldu 1 hafta daha burdayiz belkide 2 hafta bende hastanede yatiyorum kizima rafekatçi olarak aklina birşey takilirsa sor hatta dur sana kizcagizimi gostereyim
Çok tatlılar ama bu ya maşallah annesi en yakın zamanda kavuşursunuz inşallah

Maşallah Melis'ine Annesi güzeller güzeli bir kız doğurmuşsun az biraz nazını çektiriyor sana kavuşacaksınız yakında inşallah

Yavrunu rabbim sana bağışlasın kuzum herşey güzel olacak dualarımız seninle

Canım kibrisss demek ki büyük gün geldi çattı hiç beklemiyordum güzel dinleniyordun son zamanlarda ama demek ki bebişin bu zamanı seçti sağlıkla kucağına almanı dilerim canım grubumuz uğurlu sen içini ferah tut Ciğer geliştiriciyi acil sezeryan öncesi uyguladılar arkadaşıma, yani iğneyi oldu üstüne hemen operasyon. 7 aylık doğmuştu bebeği biraz küvezde kaldı, şimdi koklaşıyolar evlerinde analı oğullu sende sevgiyle kucaklayacaksın

Sen doktorunu bilgilendir artık canım bir nst falan sokar içiniz rahat etsin
Kafalarını sağ tarafıma doğru dayamıslar o bölge çok sertlesmıstı su ani tı
Canım nasıl oldun
canım gectı şükür yA sebebi ıkısınn kafası da sağ tarafıma dogru sertlestı öyle olunca agrım oldu pozısyon degıstırdıler sonrq gectı parol magnezyum falan da ıcmıstım

Beraber küvez anası oluruz hiç canini sikma bak rabia 27 haftada dogum yapti bebişi toparlaniyor benimkide toparlanıyor ama hala kuvezdeyiz seninkide kuveze girer toparlanir birbirimize destek oluruz
canım benim ya valla ağlicam dualarım sizinle kızlar, çok duygulandım kibrisss

Senin yükün iki katı bize göre canım çok normal Allah kolaylık versin

Insallah sag salim kavusacaksiniz, ne guzel Ultrason makineleri yaniltiyor, en dogrusunu surekli olcen doktorunuz soylemisti zaten. Icinizi ferah tutun. Hersey cok guzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…