kibrisss bugün anca bakabildim ve şok oldum sayfaları okurken.
Dualarımda olacaksın canım inşallah sağlıkla kavuşun iğne hemencecik etki etsin sen stres yapmamaya çalış hastanede emin ellerdesin artık,bol bol dua et canım benim
Insallah sag salim kavusacaksiniz, ne guzelUltrason makineleri yaniltiyor, en dogrusunu surekli olcen doktorunuz soylemisti zaten. Icinizi ferah tutun. Hersey cok guzel olacak
İnşallah ultırason makineleri yanılmıştır en azından 2 kiloyu geçmiş olsun , serum falan taktılar ama sancım artırıyo bakalım nasıl olucak bekleyecek mi , inşallah sağ sağlim kavuşayım hep korktum onu kaybedicem diye inşallah bebeğim güçlü olur ve savaşırInsallah sag salim kavusacaksiniz, ne guzelUltrason makineleri yaniltiyor, en dogrusunu surekli olcen doktorunuz soylemisti zaten. Icinizi ferah tutun. Hersey cok guzel olacak
Hayırlısı ile atlatacaksınız canım sende bebeğin de çok güçlüsünüzİnşallah ultırason makineleri yanılmıştır en azından 2 kiloyu geçmiş olsun , serum falan taktılar ama sancım artırıyo bakalım nasıl olucak bekleyecek mi , inşallah sağ sağlim kavuşayım hep korktum onu kaybedicem diye inşallah bebeğim güçlü olur ve savaşır
Canım ben de girememiştim gruba yazılanları okuyunca çok heyecanlandım. İnşallah sağlıkla, hayırla gelsin güzel yavrun. Doktorlara güvenmiyorsun ve haklı olduğun pek çok konu var ama şu an oradaki imkanlardan fazlasına erişemiyorsun maalesef sana tavsiyem kendini ve bebeğini Allaha teslim et. İnşallah Rabbim ikinize de sahip çıkacaktır. Bol bol dua et, biz de senin için dua ediyoruz hayırlı haberlerini bekliyoruzİnşallah ultırason makineleri yanılmıştır en azından 2 kiloyu geçmiş olsun , serum falan taktılar ama sancım artırıyo bakalım nasıl olucak bekleyecek mi , inşallah sağ sağlim kavuşayım hep korktum onu kaybedicem diye inşallah bebeğim güçlü olur ve savaşır
Canım ben de girememiştim gruba yazılanları okuyunca çok heyecanlandım. İnşallah sağlıkla, hayırla gelsin güzel yavrun. Doktorlara güvenmiyorsun ve haklı olduğun pek çok konu var ama şu an oradaki imkanlardan fazlasına erişemiyorsun maalesef sana tavsiyem kendini ve bebeğini Allaha teslim et. İnşallah Rabbim ikinize de sahip çıkacaktır. Bol bol dua et, biz de senin için dua ediyoruz hayırlı haberlerini bekliyoruz
Sağ olun çok teşekkür ederim inşallah sağ salim gelsin ne yapalım güçlü olmak gerekiyormuşHayırlısı ile atlatacaksınız canım sende bebeğin de çok güçlüsünüz
Allah korusun kötü şeyler düşünme dualarım seninleİnşallah ultırason makineleri yanılmıştır en azından 2 kiloyu geçmiş olsun , serum falan taktılar ama sancım artırıyo bakalım nasıl olucak bekleyecek mi , inşallah sağ sağlim kavuşayım hep korktum onu kaybedicem diye inşallah bebeğim güçlü olur ve savaşır
Caninı sıkma üzülme dogacagi varsa doguyor insallah hepimiz evimize bebisimizle donerizBir de kızlar hastane gerçekten soğuk oluyor mutlaka kalın çorap alın yanınıza ve kollu bir şey giyinİn
Haklısın canım inşallah sağ sağlim çıkar küvezdenkibrisss Canım ya film izler gibi okudum. Giremedim bir kaç saattir ben şok. Bugünü geleceğini biliyordun annesi senin kız aceleci. Erken geleceği belliydi kendini strese sokma. Sağlıkla alacaksın kucağına. Oradaki doktorlar da birşeyden anlamıyor sanma buraya karşılaştırma sen yasalarda vs fark var. Doktorlara da güvem oradaki bebeleri onlar doğurtuyor sonuçta koskoca kıbrısta ilk erken doğum sen değilsin merak etme ki artık bebiş kurtardı kendini inş. Belki azcık daha büyüymesi gerekiyor olabilir. O da ya karnında ya kuvözde büyüyecek ve annesine gelecek. Bol bol dua et ve bebişine güven
Amin inşallahCaninı sıkma üzülme dogacagi varsa doguyor insallah hepimiz evimize bebisimizle doneriz
Belki girmeyecek bile dur öyle düşünme aaa uslu dur kızın yaramaz bir de sen yapmaHaklısın canım inşallah sağ sağlim çıkar küvezdenteşekkür ederim
Kızlar , uyuyordum uyandım kalkacaktım baktım bi sürü su gitti 2,3 kaşık kadar , sonra geldim uzandım tekrar biraz sonra tekrar 2,3 kaşık kadar su gitti , dr aradım , bana ped koy bir tane ped dolursa ara beni dedi , şimdi tekrar 2 kaşık kadar su gitti , sizce bu aminyom sıvısı mi
CanimBir de kızlar hastane gerçekten soğuk oluyor mutlaka kalın çorap alın yanınıza ve kollu bir şey giyinİn
Bende böyle yapçam canım. sticker yaptırdım hatta , çikolata almadım daha erimesin bizim ev çok sıcak diye... 6 lı pleksi tepsi de aldım trendyoldan.
kizlar dogum cikolatasi almak isteyen hamisler vardi bu da guzel bi secenek bence
Oyy seni yerim ben minik kız sen ne tatlısın böyle ve ne kadar nazlısınAha bize 13 gun oldu 1 hafta daha burdayiz belkide 2 hafta bende hastanede yatiyorum kizima rafekatçi olarak aklina birşey takilirsa sor hatta dur sana kizcagizimi gostereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?