2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Insallah sag salim kavusacaksiniz, ne guzel Ultrason makineleri yaniltiyor, en dogrusunu surekli olcen doktorunuz soylemisti zaten. Icinizi ferah tutun. Hersey cok guzel olacak
Insallah sag salim kavusacaksiniz, ne guzel Ultrason makineleri yaniltiyor, en dogrusunu surekli olcen doktorunuz soylemisti zaten. Icinizi ferah tutun. Hersey cok guzel olacak
İnşallah ultırason makineleri yanılmıştır en azından 2 kiloyu geçmiş olsun , serum falan taktılar ama sancım artırıyo bakalım nasıl olucak bekleyecek mi , inşallah sağ sağlim kavuşayım hep korktum onu kaybedicem diye inşallah bebeğim güçlü olur ve savaşır

Hayırlısı ile atlatacaksınız canım sende bebeğin de çok güçlüsünüz

Canım ben de girememiştim gruba yazılanları okuyunca çok heyecanlandım. İnşallah sağlıkla, hayırla gelsin güzel yavrun. Doktorlara güvenmiyorsun ve haklı olduğun pek çok konu var ama şu an oradaki imkanlardan fazlasına erişemiyorsun maalesef sana tavsiyem kendini ve bebeğini Allaha teslim et. İnşallah Rabbim ikinize de sahip çıkacaktır. Bol bol dua et, biz de senin için dua ediyoruz hayırlı haberlerini bekliyoruz

Hayırlısı ile atlatacaksınız canım sende bebeğin de çok güçlüsünüz
Sağ olun çok teşekkür ederim inşallah sağ salim gelsin ne yapalım güçlü olmak gerekiyormuş

Allah korusun kötü şeyler düşünme dualarım seninle

kibrisss Canım ya film izler gibi okudum. Giremedim bir kaç saattir ben şok. Bugünü geleceğini biliyordun annesi senin kız aceleci. Erken geleceği belliydi kendini strese sokma. Sağlıkla alacaksın kucağına. Oradaki doktorlar da birşeyden anlamıyor sanma buraya karşılaştırma sen yasalarda vs fark var. Doktorlara da güvem oradaki bebeleri onlar doğurtuyor sonuçta koskoca kıbrısta ilk erken doğum sen değilsin merak etme ki artık bebiş kurtardı kendini inş. Belki azcık daha büyüymesi gerekiyor olabilir. O da ya karnında ya kuvözde büyüyecek ve annesine gelecek. Bol bol dua et ve bebişine güven

Bir de kızlar hastane gerçekten soğuk oluyor mutlaka kalın çorap alın yanınıza ve kollu bir şey giyinİn
Caninı sıkma üzülme dogacagi varsa doguyor insallah hepimiz evimize bebisimizle doneriz

Haklısın canım inşallah sağ sağlim çıkar küvezden teşekkür ederim

Bir de kızlar hastane gerçekten soğuk oluyor mutlaka kalın çorap alın yanınıza ve kollu bir şey giyinİn
Canim kibrisss üç beş saat bakamadim. Bakinca nabzim yükseldi bi çirpida yazdiklarinin hepsini okudum. Güzel arkadaşim sağlikla tam zamaninda kavuşacaksin yavruna ben inaniyorum.. Allaha dayan dua et doktorlarda doğru zamanda doğru müdahale ile yavruna kavusturacaklar seni. Dualarim seninle.
Bu halinle bile bize tavsiyede bulunmussun harika bi kalbin var senin
Haftan gayet güzel, hiç endise etme

kibrisss Haberi aldığımdan beri elim telefonda sürekli bakıyorum, okuyorum. Aklım ve kalbim sende canım, dualarım seninle. Arkadaşın dediği gibi, öyle temiz kalplisin ki bu durumdayken bile bizleri düşünüp yol gösteriyorsun. Rabbim de kalbinin ekmeğini yedirsin inşallah sağ salim kızına kavuşacaksın buna inan

Aha bize 13 gun oldu 1 hafta daha burdayiz belkide 2 hafta bende hastanede yatiyorum kizima rafekatçi olarak aklina birşey takilirsa sor hatta dur sana kizcagizimi gostereyim
Oyy seni yerim ben minik kız sen ne tatlısın böyle ve ne kadar nazlısın maaşallah sana Canım sağlıkla büyüyecek ve kucağına alıcaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…