- 9 Aralık 2021
- 1.302
- 2.496
- 83
Hepimiz benzer rüyalar görüyoruz çünkü aklimiz yavrularimizdaAy kızlar 2 gün önce rüyamda üçüz bebek doğurduğumu 2 erkek bir kız , ama aklım kızdaydı o çok küçük diyordum aldım emzirdim hatta sütümün geldiğini bişe gördüm rüyamda , rüya baktım ne anlama gelir diye doğum yakın yazmıştı , meğer böyle olacakmış
Teşekkür ederim canım benim amin inşallah ama sancılar var şiddetli ikinci dozu beklemicek gibiHer sey çok güzel olacak. Uyanip uyanip senden bi haber var mi diye baktim. Allah lutfedecek, işe yarayacak iğne, saglijla kavusacaksin vakti geldigin anda
Aynen ama tam 2 gün önce görmem de tesadüf olmuş yada çok düşünmüşüm diyeHepimiz benzer rüyalar görüyoruz çünkü aklimiz yavrularimizda
Çok teşekkür ederim amin inşallah hepimizKıbrısscım rabbim kolay bir doğum nasip etsin inşallah.evladınıda sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah
Ay dün giremedim görmedim Allah'ım kolaylıklar nasip etsin inşallah sağlıcakla dularım sizinleÇok teşekkür ederim amin inşallah hepimiz
Sağolun çok teşekkür ederimAy dün giremedim görmedim Allah'ım kolaylıklar nasip etsin inşallah sağlıcakla dularım sizinle
Nasilsiniz arkadasimSağolun çok teşekkür ederimamin
Canımm naptın inan tüm gece uyuyamadım hep sen aklımdaydın uyandıkça dua ettim. Sabah baktım hemen tüm mesajlarına. Henüz doğmamış sanırım öyle anladım.Tamam canım şuan yatıyorum serum takılı progestron verdiler , sancılarım başladı galiba bakalım sabah ede bilecekmiyiz
Nasilsiniz arkadasim
Canım açılman hala yok dimikibrisss
Kızlar teşekkür ederim gece sancım çoktu indirdiler sabrede bildiğimiz kadar artık , açılmam çok az var dedi , ama açılma su kesesinin yırtılmasından daha iyi , yani açılmayı rahat erteliyorlar ama şu kesesi yırtılınca olmuyorCanımm naptın inan tüm gece uyuyamadım hep sen aklımdaydın uyandıkça dua ettim. Sabah baktım hemen tüm mesajlarına. Henüz doğmamış sanırım öyle anladım.
Canım benim amin inşallah hepimiz evlatlarmızı sağlıkla alalım kucağımıza , hafta ileri evet ama dr 30 haftada kaldığını söyledi iki kere kontrol ettikibrisss Kımbrısçımmmm. Dün hiç bakamamıştım buraya. Girip bir indirim haberi verip çıktım. Şimdi görüyorum yazışmaları. Çok hızlıca okudum yazdıklarını. Allahım sağlıkla yavruna kavuşmayı nasip etsin. Herşey güzel olacak. Endişelenip stres yapıp kendini üzme. Haftalarımız ileri artık. Arkadaşların da dediği biraz küvezde kalır sonra bebeğinle kucak kucağa uyursunuz.
Sen mükemmel bir annesin. Dualarım seninle kuzum.
Kuzum ultrason ölçümleri çok fark ediyor. Başka bir hastanedesin sanıyorum. Cihaz değişti doktor değişti. Fark çıkabilir.Canım benim amin inşallah hepimiz evlatlarmızı sağlıkla alalım kucağımıza , hafta ileri evet ama dr 30 haftada kaldığını söyledi iki kere kontrol etti
İnşallah canım sağolKuzum ultrason ölçümleri çok fark ediyor. Başka bir hastanedesin sanıyorum. Cihaz değişti doktor değişti. Fark çıkabilir.
Herşeyi yine bir kenara bıraksak bile 30. hafta da ileri. Eğer 30. hafta da kalsa bile 3-4 gün geç kavuşmuş olursun Alara Hanıma.
Bizim bebişlerimiz güçlü kuvvetli. Arkalarında da dağ gibi anaları var. Hemen toparlayıp annelerine kavuşurlar.
Boşver onlar öyle desin. Bizim de bilgimiz var, Türkiye’deki doktorlar sağolsun biliyoruz. Bebeğin boyunun, ağırlığının 30 haftayla uyumlu olması, organ gelişiminin de 30 haftada kaldığı anlamına asla gelemez… Haftan 34’ün dolmasına 2 günden az kalmış maşallahCanım benim amin inşallah hepimiz evlatlarmızı sağlıkla alalım kucağımıza , hafta ileri evet ama dr 30 haftada kaldığını söyledi iki kere kontrol etti
İnşallah canım sağol
Beklemeye devam mı yani kuzum? ağrılar devam mıKızlar teşekkür ederim gece sancım çoktu indirdiler sabrede bildiğimiz kadar artık , açılmam çok az var dedi , ama açılma su kesesinin yırtılmasından daha iyi , yani açılmayı rahat erteliyorlar ama şu kesesi yırtılınca olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?