2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Hepimiz benzer rüyalar görüyoruz çünkü aklimiz yavrularimizda

Her sey çok güzel olacak. Uyanip uyanip senden bi haber var mi diye baktim. Allah lutfedecek, işe yarayacak iğne, saglijla kavusacaksin vakti geldigin anda
Teşekkür ederim canım benim amin inşallah ama sancılar var şiddetli ikinci dozu beklemicek gibi

Eklentiler

• IMG_2582.webp
    67,7 KB · Görüntüleme: 89
Tamam canım şuan yatıyorum serum takılı progestron verdiler , sancılarım başladı galiba bakalım sabah ede bilecekmiyiz
Canımm naptın inan tüm gece uyuyamadım hep sen aklımdaydın uyandıkça dua ettim. Sabah baktım hemen tüm mesajlarına. Henüz doğmamış sanırım öyle anladım.

kibrisss Kımbrısçımmmm. Dün hiç bakamamıştım buraya. Girip bir indirim haberi verip çıktım. Şimdi görüyorum yazışmaları. Çok hızlıca okudum yazdıklarını. Allahım sağlıkla yavruna kavuşmayı nasip etsin. Herşey güzel olacak. Endişelenip stres yapıp kendini üzme. Haftalarımız ileri artık. Arkadaşların da dediği biraz küvezde kalır sonra bebeğinle kucak kucağa uyursunuz.
Sen mükemmel bir annesin. Dualarım seninle kuzum.

Nasilsiniz arkadasim
Canım açılman hala yok dimi kibrisss
Canımm naptın inan tüm gece uyuyamadım hep sen aklımdaydın uyandıkça dua ettim. Sabah baktım hemen tüm mesajlarına. Henüz doğmamış sanırım öyle anladım.
Kızlar teşekkür ederim gece sancım çoktu indirdiler sabrede bildiğimiz kadar artık , açılmam çok az var dedi , ama açılma su kesesinin yırtılmasından daha iyi , yani açılmayı rahat erteliyorlar ama şu kesesi yırtılınca olmuyor

Canım benim amin inşallah hepimiz evlatlarmızı sağlıkla alalım kucağımıza , hafta ileri evet ama dr 30 haftada kaldığını söyledi iki kere kontrol etti

Canım benim amin inşallah hepimiz evlatlarmızı sağlıkla alalım kucağımıza , hafta ileri evet ama dr 30 haftada kaldığını söyledi iki kere kontrol etti
Kuzum ultrason ölçümleri çok fark ediyor. Başka bir hastanedesin sanıyorum. Cihaz değişti doktor değişti. Fark çıkabilir.
Herşeyi yine bir kenara bıraksak bile 30. hafta da ileri. Eğer 30. hafta da kalsa bile 3-4 gün geç kavuşmuş olursun Alara Hanıma.
Bizim bebişlerimiz güçlü kuvvetli. Arkalarında da dağ gibi anaları var. Hemen toparlayıp annelerine kavuşurlar.

İnşallah canım sağol

Boşver onlar öyle desin. Bizim de bilgimiz var, Türkiye’deki doktorlar sağolsun biliyoruz. Bebeğin boyunun, ağırlığının 30 haftayla uyumlu olması, organ gelişiminin de 30 haftada kaldığı anlamına asla gelemez… Haftan 34’ün dolmasına 2 günden az kalmış maşallah Merak etme. Bebişinin organlarının gelişimi 34 haftada. Bak ağustos annelerinde 34+1’de doğum yapıp bebeği hiç küveze girmeyen var. Küvez de bebeklerin önlem amaçlı gözlem altında tutulduğu bir yer ayrıca. Sıkma güzel canını, herşey güzel olacak.

Beklemeye devam mı yani kuzum? ağrılar devam mı

kibrisss günaydın arkadaşım, gece boyu aklım sen de kaldı dualarımdaydın. Rabbim inşallah korktuğuna uğratmasın biraz daha beklesin minik hanım 2. Doz iğneyi de vurulun inşallah peki doğum şekli için bir şey dediler mi? Yani kendi doktorun sezeryan diyordu ama devlette bu konuda bir yorum yaptılar mı canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…