Kıbrıssss canım sabah gördüm mesajları saglıkla kucağına almak nasıp olsun sen güçlüsün kızın da güçlüdür emınım hafta olarak kötu degıl Allah’ın ıznıyle kavuşacaksınız dualarım senınleTeşekkür ederim canım benim amin inşallah ama sancılar var şiddetli ikinci dozu beklemicek gibi
Boşver onlar öyle desin. Bizim de bilgimiz var, Türkiye’deki doktorlar sağolsun biliyoruz. Bebeğin boyunun, ağırlığının 30 haftayla uyumlu olması, organ gelişiminin de 30 haftada kaldığı anlamına asla gelemez… Haftan 34’ün dolmasına 2 günden az kalmış maşallahMerak etme. Bebişinin organlarının gelişimi 34 haftada. Bak ağustos annelerinde 34+1’de doğum yapıp bebeği hiç küveze girmeyen var. Küvez de bebeklerin önlem amaçlı gözlem altında tutulduğu bir yer ayrıca. Sıkma güzel canını, herşey güzel olacak.
Daha doguma girmemissin anladigim kadariyla gozumu açtım sana bakayim diye girdim hemen. Ne durumdasin, doktorlar ne diyor? Doguma ne zaman girer missin?
kibrisss günaydın arkadaşım, gece boyu aklım sen de kaldı dualarımdaydın. Rabbim inşallah korktuğuna uğratmasın biraz daha beklesin minik hanım 2. Doz iğneyi de vurulun inşallah peki doğum şekli için bir şey dediler mi? Yani kendi doktorun sezeryan diyordu ama devlette bu konuda bir yorum yaptılar mı canım?
Kızlar pozitif enerjileriniz için çok teşekkür ederim evet ilgilendiler sancılarla hala devam ediyorum ikinci doz yapıldı ama ne kadar etkili olur bilemiyoruz tabi herhalde beklete bildikleri kadar Bekletecekler, ama galiba bugün gece doğuma alacaklar şu an tansiyonum hep düşüyor ve çarpıntım var ama orada hiç yemek yemedim dünden beri ondan oluyor teşekkür ediyorum hepinizden dua ediyorum inşallah zamanında yavrularınıza kavuşursunuzkibrisss Canım sancılarınla ilgilendiler gece boyu anladığım. Peki susuz ne kadar durabilirmiş bebek? Ne kadar süre için ertelemek istiyorlar?
Kıbrıssss canım sabah gördüm mesajları saglıkla kucağına almak nasıp olsun sen güçlüsün kızın da güçlüdür emınım hafta olarak kötu degıl Allah’ın ıznıyle kavuşacaksınız dualarım senınle
Çok teşekkür ederim , aminBen de bunu çok merak ettim. Suyun tamamı gitmedi sanırım.
kibrisss sağlıkla kavuşursunuz umarım birbirinize,dualarımız seninle
Annesine mi çekmiş neYa hiç sorma bu ne acele kızım diyorum illa kavuşacam diyor , yapma etme şuan kavuşamayız diyorum ama illa gelecekişi şakaya vurup moral yükseltelim
Dualarımız seninle canım, rabbim güç kuvvet versin. Aceleci kızımız kavuşmak için hiç bişeyi dinlemiyorÇok teşekkür ederim , aminsuyu en son saat 5te kontrol ettiler , galiba su geldikten Maximum 72saat bekletiyorlar , benim dün 5 buçukta gelmeye başladı , ama sancılarım olduğu için heralde çok bekletemicekler riskli oluyor
Canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşaAllahÇok teşekkür ederim , aminsuyu en son saat 5te kontrol ettiler , galiba su geldikten Maximum 72saat bekletiyorlar , benim dün 5 buçukta gelmeye başladı , ama sancılarım olduğu için heralde çok bekletemicekler riskli oluyor
Benim de özellikle yorulduğumda vajinam zonkluyor resmen doktor da baskı arttı bebeğin kilosu arttı ayakta kalma fazla zorlama kendini dedi normalmiş yaniKızlar size birşey sormam lazım. Geçen hafta uzanıp kalktıktan sonra yürürken vajinamda ağrı acı oluyordu. Ama çok rahatsız edici düzeyde değildi. Bir iki adım attıktan sonra normale dönüyordum. İki gündür oturup kalktıkran sonra da oluyor. ve ciddi şekilde canım yanıyor. Doktorum geçen hafta normal doğuma hazırlıyor vücut kendini demişti. Şimdi şiddeti çok arttı. Tekrar sorsam mı muayeneye gitmeli miyim? Sizde durumlar nasıl
Doktoruna sor istersen canım gel derse gidersinKızlar size birşey sormam lazım. Geçen hafta uzanıp kalktıktan sonra yürürken vajinamda ağrı acı oluyordu. Ama çok rahatsız edici düzeyde değildi. Bir iki adım attıktan sonra normale dönüyordum. İki gündür oturup kalktıkran sonra da oluyor. ve ciddi şekilde canım yanıyor. Doktorum geçen hafta normal doğuma hazırlıyor vücut kendini demişti. Şimdi şiddeti çok arttı. Tekrar sorsam mı muayeneye gitmeli miyim? Sizde durumlar nasıl
Canım kendi vücudunu en iyi sen analiz edersin, seni huzursuz edecek boyutta ise muayene ol bence. Zaten 10 gün kuralı var ekstra bir ödeme yapmana da gerek olmaz, önemli olan biz annelerin içinin rahat etmesi ve herhangi bir ayrıntıyı kaçırmamamız benceKızlar size birşey sormam lazım. Geçen hafta uzanıp kalktıktan sonra yürürken vajinamda ağrı acı oluyordu. Ama çok rahatsız edici düzeyde değildi. Bir iki adım attıktan sonra normale dönüyordum. İki gündür oturup kalktıkran sonra da oluyor. ve ciddi şekilde canım yanıyor. Doktorum geçen hafta normal doğuma hazırlıyor vücut kendini demişti. Şimdi şiddeti çok arttı. Tekrar sorsam mı muayeneye gitmeli miyim? Sizde durumlar nasıl
Birkaç haftadır bende öyleyim oturup kalktıktan sonra vajina bölgemde aşırı acı ağrı oluyor ağırlık biniyor resmen oraya sanki ama ben sormadım randevuma da daha varKızlar size birşey sormam lazım. Geçen hafta uzanıp kalktıktan sonra yürürken vajinamda ağrı acı oluyordu. Ama çok rahatsız edici düzeyde değildi. Bir iki adım attıktan sonra normale dönüyordum. İki gündür oturup kalktıkran sonra da oluyor. ve ciddi şekilde canım yanıyor. Doktorum geçen hafta normal doğuma hazırlıyor vücut kendini demişti. Şimdi şiddeti çok arttı. Tekrar sorsam mı muayeneye gitmeli miyim? Sizde durumlar nasıl
Benim de özellikle yorulduğumda vajinam zonkluyor resmen doktor da baskı arttı bebeğin kilosu arttı ayakta kalma fazla zorlama kendini dedi normalmiş yani
Doktoruna sor istersen canım gel derse gidersin
Canım kendi vücudunu en iyi sen analiz edersin, seni huzursuz edecek boyutta ise muayene ol bence. Zaten 10 gün kuralı var ekstra bir ödeme yapmana da gerek olmaz, önemli olan biz annelerin içinin rahat etmesi ve herhangi bir ayrıntıyı kaçırmamamız bence
Herkeste az çok oluyor bu ağrı da. Çok olmasının zararı var mı onu merak ediyorumBirkaç haftadır bende öyleyim oturup kalktıktan sonra vajina bölgemde aşırı acı ağrı oluyor ağırlık biniyor resmen oraya sanki ama ben sormadım randevuma da daha var
Bende de aynısı var yorulmakla falan alakasız yatarken, otururken sürekli ve şiddetli. Yürütmüyo, en hafif şeyi bile ayağımla ittiremiyorum vs. Normal olduğunu söyledi benim dr da. Szin dr ne diyecek merak ettim şimdiKızlar size birşey sormam lazım. Geçen hafta uzanıp kalktıktan sonra yürürken vajinamda ağrı acı oluyordu. Ama çok rahatsız edici düzeyde değildi. Bir iki adım attıktan sonra normale dönüyordum. İki gündür oturup kalktıkran sonra da oluyor. ve ciddi şekilde canım yanıyor. Doktorum geçen hafta normal doğuma hazırlıyor vücut kendini demişti. Şimdi şiddeti çok arttı. Tekrar sorsam mı muayeneye gitmeli miyim? Sizde durumlar nasıl
Kızlar size birşey sormam lazım. Geçen hafta uzanıp kalktıktan sonra yürürken vajinamda ağrı acı oluyordu. Ama çok rahatsız edici düzeyde değildi. Bir iki adım attıktan sonra normale dönüyordum. İki gündür oturup kalktıkran sonra da oluyor. ve ciddi şvajinada derken içte falan mı oluyor ağrı acı ?Kızlar size birşey sormam lazım. Geçen hafta uzanıp kalktıktan sonra yürürken vajinamda ağrı acı oluyordu. Ama çok rahatsız edici düzeyde değildi. Bir iki adım attıktan sonra normale dönüyordum. İki gündür oturup kalktıkran sonra da oluyor. ve ciddi şekilde canım yanıyor. Doktorum geçen hafta normal doğuma hazırlıyor vücut kendini demişti. Şimdi şiddeti çok arttı. Tekrar sorsam mı muayeneye gitmeli miyim? Sizde durumlar nasıl
Sizinki benden de şiddetli. Benim otururken ya da yatarken ağrım olmuyor. Bacaklarımı kullanmaya başladığım zaman sıkıntı. Biraz içim rahatladı. Teşekkürler yorumunuz içinBende de aynısı var yorulmakla falan alakasız yatarken, otururken sürekli ve şiddetli. Yürütmüyo, en hafif şeyi bile ayağımla ittiremiyorum vs. Normal olduğunu söyledi benim dr da. Szin dr ne diyecek merak ettim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?