2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
kas kemik ağrısı gibi. hani vücudunuz hamdır ama spor yaparsınız ertesi gün ağrır kaslarınız öyle. Batma da eşik ediyor buna. Çatı ağrısı dedikleri bu mu oluyor bilemiyorum kemikler ağrı yapıyor.

bu arada kızlar bu bebek bakım pamuğunu alt temizlemede mı kullanacağız alırsak , başka nasıl kullanabiliriz, cahilliğimden soruyorum
Bebek kusunca ağız mendili gibi de kullanırım ben. Daha hijyenik bezlere göre. Birde biz gül suyuyla sileriz. (ilk günler değil tabi) Gül suyuyla boynunu vs silmek içinde kullanabilirim

Bende de var bende normal olduğunu düşünüyorum kuzu sorarım ama yine de yatıp kalkınca da ne tarafa yattiysam ağrı oluyor vajinal kaslarda ve ayağımla birşey ittirirken.agri oluyor, bebişler büyüdü diye yordum bende

Zaten kemikler açılıyo gerçekten de normal. Bi de dediğin gibi büyüyolar,aşağıya da iniyolarAma bazı kadınlar daha çok ağrı çekiyormuş onlardan biri de benim.15. Haftalardan beri hep bu ağrılarım vardı o zaman bile zor otururdum

bu arada kızlar bu bebek bakım pamuğunu alt temizlemede mı kullanacağız alırsak , başka nasıl kullanabiliriz, cahilliğimden soruyorum
ıslatıp alt temizlemede kullanabilirsin canım, kurulamada kullanırsın, ağzını yüzünü silersin vs. gibi çok amaçlı yani

Cok guzel makyaj temizliyor ayrica :)))))
Bebegi silmek kurulamak icin kullanabilirsin, steril tutabilecegine inaniyorsan yara temizlemek icin kullanabilirsin vs vs.

Cok normal catin kendini hazirliyor, kemik oldugundan daha fazla genislige hazirlaniyor. Yercekimi etkisiyle uzerine daha once binmemis asagi yukari 10 kg agirlik biniyor, onun baskisi. Normal bir agri.

Normal dogum yaparsan bikac ay daha surecek dogum sonrasi. Ama ölumcul bi agri değil.

Açılma fln olabilir mi diye korktum açıkçası.

Evet ben su ile ıslatıp kullanıyorum evde hatta bir kavanozu pamuk ve su ile dolduruyorum kolaylık oluyor. Dışarıda ıslak mendil kullanıyorum.

Açılma fln olabilir mi diye korktum açıkçası.

Tahmin ettim. Ben de ilk gebeligimde bundan korkuyordum. Acilma cok kendini hissettiren birsey degil acikcasi. Yani 10 cm acilmissin diyorlar, tek hissettigin bebek kafasi (o da buyuk abdeste sıkışmıssın gibi bi his).

Kızlar tekrardan hepinize merhaba ben hastane için kısmetse fotoğraf çekimine bir lohusa takımı alacağım ama iki seçim arasında kaldım yardımcı olur musunuz ? Almış olanlar var ise yorumda yaparsanız kumaşı hakkında dar, esnek gibi.

Eklentiler

• IMG_4604.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_4605.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_4602.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_4603.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 67
bambamcat Bu ağrı 2-3 haftadır git gide şiddetlenerek devam ediyor bende de çatımız kırılacak. Oturup kalkmamda sıkıntı yok ben yatarken sağa sola dönerken yaşıyorum o ağrıyı. Ayrıca sol bacağımı kitliyor kasıktan ağrı vurduğu için.

ikiside güzel canım bence çok benzer zaten kumaşı hakkında fikrim yok ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…