Bu ağrı bende 5.aydan beri var ne şanslısınız anca oluşmuşSizinki benden de şiddetli. Benim otururken ya da yatarken ağrım olmuyor. Bacaklarımı kullanmaya başladığım zaman sıkıntı. Biraz içim rahatladı. Teşekkürler yorumunuz için
ayy çok zor. Psikolojisi ayrı bir zor. Sizler yazdıkça bir rahatlama geliyor. Hafifletmek için öneriniz var mı. Malum benden tecrübelisinizBu ağrı bende 5.aydan beri var ne şanslısınız anca oluşmuş
Bebek kusunca ağız mendili gibi de kullanırım ben. Daha hijyenik bezlere göre. Birde biz gül suyuyla sileriz. (ilk günler değil tabi) Gül suyuyla boynunu vs silmek içinde kullanabilirimbu arada kızlar bu bebek bakım pamuğunu alt temizlemede mı kullanacağız alırsak , başka nasıl kullanabiliriz, cahilliğimden soruyorum
Bende de var bende normal olduğunu düşünüyorum kuzu sorarım ama yine de yatıp kalkınca da ne tarafa yattiysam ağrı oluyor vajinal kaslarda ve ayağımla birşey ittirirken.agri oluyor, bebişler büyüdü diye yordum bendeBende de aynısı var yorulmakla falan alakasız yatarken, otururken sürekli ve şiddetli. Yürütmüyo, en hafif şeyi bile ayağımla ittiremiyorum vs. Normal olduğunu söyledi benim dr da. Szin dr ne diyecek merak ettim şimdi
Zaten kemikler açılıyo gerçekten de normal. Bi de dediğin gibi büyüyolar,aşağıya da iniyolarBende de var bende normal olduğunu düşünüyorum kuzu sorarım ama yine de yatıp kalkınca da ne tarafa yattiysam ağrı oluyor vajinal kaslarda ve ayağımla birşey ittirirken.agri oluyor, bebişler büyüdü diye yordum bende
ıslatıp alt temizlemede kullanabilirsin canım, kurulamada kullanırsın, ağzını yüzünü silersin vs. gibi çok amaçlı yanibu arada kızlar bu bebek bakım pamuğunu alt temizlemede mı kullanacağız alırsak , başka nasıl kullanabiliriz, cahilliğimden soruyorum
bu arada kızlar bu bebek bakım pamuğunu alt temizlemede mı kullanacağız alırsak , başka nasıl kullanabiliriz, cahilliğimden soruyorum
kas kemik ağrısı gibi. hani vücudunuz hamdır ama spor yaparsınız ertesi gün ağrır kaslarınız öyle. Batma da eşik ediyor buna. Çatı ağrısı dedikleri bu mu oluyor bilemiyorum kemikler ağrı yapıyor.
Vallahi hiçbir çözümü yok.. doğurmayı bekleyeceğiz mecbur.ayy çok zor. Psikolojisi ayrı bir zor. Sizler yazdıkça bir rahatlama geliyor. Hafifletmek için öneriniz var mı. Malum benden tecrübelisiniz
gerçekten yanıyorum, avucumla arkadaşa dokundum bana göre bildiğiniz buz gibi geldi vücuduÇokkkk sıcakkkk kafam sürekli ter içinde
Açılma fln olabilir mi diye korktum açıkçası.Cok normal catin kendini hazirliyor, kemik oldugundan daha fazla genislige hazirlaniyor. Yercekimi etkisiyle uzerine daha once binmemis asagi yukari 10 kg agirlik biniyor, onun baskisi. Normal bir agri.
Normal dogum yaparsan bikac ay daha surecek dogum sonrasi. Ama ölumcul bi agri değil.
Sadece ağrıysa çekerim hiç önemli değilVallahi hiçbir çözümü yok.. doğurmayı bekleyeceğiz mecbur.
Evet ben su ile ıslatıp kullanıyorum evde hatta bir kavanozu pamuk ve su ile dolduruyorum kolaylık oluyor. Dışarıda ıslak mendil kullanıyorum.bu arada kızlar bu bebek bakım pamuğunu alt temizlemede mı kullanacağız alırsak , başka nasıl kullanabiliriz, cahilliğimden soruyorum
Açılma fln olabilir mi diye korktum açıkçası.
Etmeeeeebambamcat Bu ağrı 2-3 haftadır git gide şiddetlenerek devam ediyor bende de çatımız kırılacak. Oturup kalkmamda sıkıntı yok ben yatarken sağa sola dönerken yaşıyorum o ağrıyı. Ayrıca sol bacağımı kitliyor kasıktan ağrı vurduğu için.
ikiside güzel canım bence çok benzer zaten kumaşı hakkında fikrim yok amaKızlar tekrardan hepinize merhaba ben hastane için kısmetse fotoğraf çekimine bir lohusa takımı alacağım ama iki seçim arasında kaldım yardımcı olur musunuz ? Almış olanlar var ise yorumda yaparsanız kumaşı hakkında dar, esnek gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?