2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benim de sol bacak tarafından vuruyor daha çok. Artık yatakta dönerken o bölgeden çat çut kemik çıtlama sesleri de geliyor. Yatarken sıkıntı sadece dönerken falan ayağa kalktıktan 2 dk sonra geçiyor acısı.

Senin erken başlamış canım Allah güç kuvvet versin hepimize

bence uzun olanı daha estetik duruyor

Uzun gecelikliyi begendim ben

Kızlar bugün doktorum perinatolojiden randevu aldırmıştı. Gittim görüştüm. Rahim ağzı uzunluğu aynı şekilde kalmış. Bebek daha duracak gibi gözüküyor. Dinlenmeye devam dedi. Birde benim doktorum 1 hafta önce 3 kilo ölçmüştü, bugün 2800 çıktı. Doktorda ölçümlerde her zaman oynama olabilir yarın gelseniz 3300 çıkabilir mesela çok takılmayın onlara dedi

canım kısa olandan ben aldım Artış marka galiba. Ama geri yolladım bugün. Çünkü benim göbeğim şuan tam oldu. Biraz daha kilo alırsam ve doğum sonrası hemen erimiyor dedi arkadaşlar hatta ödem bile oluyormuş ilk günlerde olmaz diye korktum. Üst bölümü ve alt bölümü bol ama göbek kısmı dar geldi. XL almıştım büyüğü de yok Boyum 170 cm kg 89 şuan Benim vücudum şuan göbek yani öne doğru şiş öyle kilo aldım. Diğerini bilmiyorum

Aynen biraz yürüyünce açılıyor gidiyor ağrı. Seninle günlerimiz yakın normal yaşadığımız.

Kaçıncı haftadaydin bambam sen? Benim de var o tam sağ kasik tarafıma doğru oluyor ara ara hafif aşağısina iniyor. Ben şeyden olabilir diye düşündüm gece yatarken bacaklarımın arasına yastık koyuyorum acaba ondan mi dedim? ama otururken ya da kalktığım anda arada sancı gibi hafif oluyor. Ben sormadım kontrolde doktora her zamanki şeyi söyler diye. Bebek büyüdüğü için der. Cunku ne zaman bi yerim ağrıyor desem oyle diyor

Çekim için genelde bunu alıyorlar güzel görünüyor. Smgg almıştı sanirim bundan.

33+3 bugün.
benim yaklaşık 10 gündür oluyor bu ağrı. Bende bacak arama yastık koymuyordum ilk önce ondan mı diye düşündüm. Doktor normal olduğunu söyledi.
Dün biraz fazla ayakta kaldım. Dün ve bugün ağrılarım pik yaptı

Maşallah size. kibrisss ımızdan da böyle güzel haberler duyalım inşallah

Birincisinin sabahligi, ikincisinin geceligi hosuma gitti acikcasi..

Ayni seyi bende yasiyorum, hata gecen gun diger basliklardan birinde danistim, sol bacagim kitlendi yuruyemedim diye.

Bugun doktora danistim, sol bacagin legen kemigiyle birlestigi yerdeki sorun muhtemelen gebeligin zorlamasi sonucu kemige vuran bi sorun ama görüntüleme yapmadan goremeyiz bunu dedi. Ciddiye aldi ama sunu soyledi dogur, 1 ay kadar sonra devam ediyorsa hemen seni ortopediye yollayalim.

Bugun 35+4'te doktor muayenem vardi. Kucuk kızım sisko patates olma yolunda ilerliyor anladigim kadariyla. Cok korkuttu beni bugün. 47.6 cm ve 3180 gr olmus.
Daha gecen hafta 2620 gr idi.

Bebegine kilo aldirmak isteyen annelere karbonhidrat tavsiye ediyorum. Bugün doktora ne yememeliyim de bu arkadas kilo almasin diye sordum, direkt karbonhidrat dedi.
Makarna, pilav, manti, pogaca, cikolata falan yasak artik bize

4100u gectigi an sezaryenlik olacakmışız, cok korkutuyor beni sezaryen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…