- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 33
Öyle bizim evde de sıcaklardan bu kadar bir ben şikayet ediyorum. Alerjim arttı bir de fenayımgerçekten yanıyorum, avucumla arkadaşa dokundum bana göre bildiğiniz buz gibi geldi vücudu
Yorumun için teşekkür ederim canım az daha düşünürsem pantolon tişörtle kalacağım hastanedeikiside güzel canım bence çok benzer zaten kumaşı hakkında fikrim yok ama
trendyol yorumlara bak istersen genelde doğru çıkıyorYorumun için teşekkür ederim canım az daha düşünürsem pantolon tişörtle kalacağım hastanede
Benim de sol bacak tarafından vuruyor daha çok. Artık yatakta dönerken o bölgeden çat çut kemik çıtlama sesleri de geliyor. Yatarken sıkıntı sadece dönerken falan ayağa kalktıktan 2 dk sonra geçiyor acısı.Bu ağrı 2-3 haftadır git gide şiddetlenerek devam ediyor bende de çatımız kırılacak.Oturup kalkmamda sıkıntı yok ben yatarken sağa sola dönerken yaşıyorum o ağrıyı. Ayrıca sol bacağımı kitliyor kasıktan ağrı vurduğu için.
Senin erken başlamış canımZaten kemikler açılıyo gerçekten de normal. Bi de dediğin gibi büyüyolar,aşağıya da iniyolarAma bazı kadınlar daha çok ağrı çekiyormuş onlardan biri de benim.15. Haftalardan beri hep bu ağrılarım vardı o zaman bile zor otururdum
bence uzun olanı daha estetik duruyorKızlar tekrardan hepinize merhaba ben hastane için kısmetse fotoğraf çekimine bir lohusa takımı alacağım ama iki seçim arasında kaldım yardımcı olur musunuz ? Almış olanlar var ise yorumda yaparsanız kumaşı hakkında dar, esnek gibi.
Uzun gecelikliyi begendim benKızlar tekrardan hepinize merhaba ben hastane için kısmetse fotoğraf çekimine bir lohusa takımı alacağım ama iki seçim arasında kaldım yardımcı olur musunuz ? Almış olanlar var ise yorumda yaparsanız kumaşı hakkında dar, esnek gibi.
ben yanıyorum eşim bana dokunamıyor kaçıyor bendenÖyle bizim evde de sıcaklardan bu kadar bir ben şikayet ediyorum. Alerjim arttı bir de fenayım
canım kısa olandan ben aldım Artış marka galiba. Ama geri yolladım bugün. Çünkü benim göbeğim şuan tam oldu. Biraz daha kilo alırsam ve doğum sonrası hemen erimiyor dedi arkadaşlar hatta ödem bile oluyormuş ilk günlerde olmaz diye korktum. Üst bölümü ve alt bölümü bol ama göbek kısmı dar geldi. XL almıştım büyüğü de yokKızlar tekrardan hepinize merhaba ben hastane için kısmetse fotoğraf çekimine bir lohusa takımı alacağım ama iki seçim arasında kaldım yardımcı olur musunuz ? Almış olanlar var ise yorumda yaparsanız kumaşı hakkında dar, esnek gibi.
Ve daha rahat gibi sankibence uzun olanı daha estetik duruyor
Teşekkür ederimUzun gecelikliyi begendim ben
Aynen biraz yürüyünce açılıyor gidiyor ağrı. Seninle günlerimiz yakın normal yaşadığımız.Benim de sol bacak tarafından vuruyor daha çok. Artık yatakta dönerken o bölgeden çat çut kemik çıtlama sesleri de geliyor. Yatarken sıkıntı sadece dönerken falan ayağa kalktıktan 2 dk sonra geçiyor acısı.
Kaçıncı haftadaydin bambam sen? Benim de var o tam sağ kasik tarafıma doğru oluyor ara ara hafif aşağısina iniyor. Ben şeyden olabilir diye düşündüm gece yatarken bacaklarımın arasına yastık koyuyorum acaba ondan mi dedim?kas kemik ağrısı gibi. hani vücudunuz hamdır ama spor yaparsınız ertesi gün ağrır kaslarınız öyle. Batma da eşik ediyor buna. Çatı ağrısı dedikleri bu mu oluyor bilemiyorum kemikler ağrı yapıyor.
Çekim için genelde bunu alıyorlar güzel görünüyor. Smgg almıştı sanirim bundan.Kızlar tekrardan hepinize merhaba ben hastane için kısmetse fotoğraf çekimine bir lohusa takımı alacağım ama iki seçim arasında kaldım yardımcı olur musunuz ? Almış olanlar var ise yorumda yaparsanız kumaşı hakkında dar, esnek gibi.
33+3 bugün.Kaçıncı haftadaydin bambam sen? Benim de var o tam sağ kasik tarafıma doğru oluyor ara ara hafif aşağısina iniyor. Ben şeyden olabilir diye düşündüm gece yatarken bacaklarımın arasına yastık koyuyorum acaba ondan mi dedim?ama otururken ya da kalktığım anda arada sancı gibi hafif oluyor. Ben sormadım kontrolde doktora her zamanki şeyi söyler diye. Bebek büyüdüğü için der. Cunku ne zaman bi yerim ağrıyor desem oyle diyor
Maşallah size.Kızlar bugün doktorum perinatolojiden randevu aldırmıştı. Gittim görüştüm. Rahim ağzı uzunluğu aynı şekilde kalmış. Bebek daha duracak gibi gözüküyor. Dinlenmeye devam dedi. Birde benim doktorum 1 hafta önce 3 kilo ölçmüştü, bugün 2800 çıktı. Doktorda ölçümlerde her zaman oynama olabilir yarın gelseniz 3300 çıkabilir mesela çok takılmayın onlara dedi
Kızlar tekrardan hepinize merhaba ben hastane için kısmetse fotoğraf çekimine bir lohusa takımı alacağım ama iki seçim arasında kaldım yardımcı olur musunuz ? Almış olanlar var ise yorumda yaparsanız kumaşı hakkında dar, esnek gibi.
Benim de sol bacak tarafından vuruyor daha çok. Artık yatakta dönerken o bölgeden çat çut kemik çıtlama sesleri de geliyor. Yatarken sıkıntı sadece dönerken falan ayağa kalktıktan 2 dk sonra geçiyor acısı.
Canım ben ıslatıp yüzünü kulağını boynunu filan da silerim ardından da kurusuyla da kurularım diye aldımbu arada kızlar bu bebek bakım pamuğunu alt temizlemede mı kullanacağız alırsak , başka nasıl kullanabiliriz, cahilliğimden soruyorum
Hiç düşünmemiştim bunları ben direk poposunu bununla silemem uğraşamam diyip almadım alayım bariCanım ben ıslatıp yüzünü kulağını boynunu filan da silerim ardından da kurusuyla da kurularım diye aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?