2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım bence sen sezeryana hazırla kendini daha vakit var bebiş büyür bide kilolu bebekte normal doğum daha çok korkutuyor beni o dar alandan nası çıkacak çıkabilecek mi gibisine

Artış marka mı? Bende emin olamadım bişey demedim kötü yorumum var benim kumaşı çok sert esnemiyor diye. Ben hiç rahat edememiştim

Canım bence sen sezeryana hazırla kendini daha vakit var bebiş büyür bide kilolu bebekte normal doğum daha çok korkutuyor beni o dar alandan nası çıkacak çıkabilecek mi gibisine

Ablasi 38+6da dogdugunda bu kilodaydi. Sezaryenin yollari tastan anladigim kadariyla

Ablasi 38+6da dogdugunda bu kilodaydi. Sezaryenin yollari tastan anladigim kadariyla

Hayir bir de ben, dogum aylari ayni cinsiyetleri de ayni diye kiyafet almadim bu cocuga ahshahhahahshshshssh sadece 1 takim hastane cikisi yeni olsun, kendinin olsun diye... bir de gecen hafta kilo aldigi soylendigi icin bi normal tulum almistim.
Tum hayallerim suya dustu.

kibrisss ne yaptin, son durum ne?

merhaba arkadaşlar uzun süredir sessiz takip edenlerdendim, sayfaları okudukça endişe ve korkularınız olduğunu gördüm, bir zamanlar benim de olduğu gibi... bir zamanlar dememin sebebi aldığım eğitimler araştırmalarım ve okumalarımla bunları yenmiş olmam. yani ne kadar çok konuya hakim olursak endişelerimiz o kadar azalıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam,
Bir konuda fikrinizi almak istiyorum.
Ben iki farklı doktora gidiyorum birinin bilgisine güveniyorum diğerinin de tavırları yaklaşımı çok iyi.

Kimle doğum yapacağıma henüz karar veremedim ama çok az bir süre kaldı çünkü erken doğum riski de var.

Bu arada doktorların bir tanesi (yaklaşımı iyi olan) telefon no paylaşmıyor, her ağrı döneminde ona ulaşmak çok zor oldu. İkisi de farklı özel hastanede.

Ben nasıl doktora artık sizle devam etmeyeceğim diyeceğim çok çekiniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…