Canım bence sen sezeryana hazırla kendini daha vakit var bebiş büyürBirincisinin sabahligi, ikincisinin geceligi hosuma gitti acikcasi..
Ayni seyi bende yasiyorum, hata gecen gun diger basliklardan birinde danistim, sol bacagim kitlendi yuruyemedim diye.
Bugun doktora danistim, sol bacagin legen kemigiyle birlestigi yerdeki sorun muhtemelen gebeligin zorlamasi sonucu kemige vuran bi sorun ama görüntüleme yapmadan goremeyiz bunu dedi. Ciddiye aldi ama sunu soyledi dogur, 1 ay kadar sonra devam ediyorsa hemen seni ortopediye yollayalim.
Bugun 35+4'te doktor muayenem vardi. Kucuk kızım sisko patates olma yolunda ilerliyor anladigim kadariyla. Cok korkuttu beni bugün. 47.6 cm ve 3180 gr olmus.
Daha gecen hafta 2620 gr idi.
Bebegine kilo aldirmak isteyen annelere karbonhidrat tavsiye ediyorum. Bugün doktora ne yememeliyim de bu arkadas kilo almasin diye sordum, direkt karbonhidrat dedi.
Makarna, pilav, manti, pogaca, cikolata falan yasak artik bize
4100u gectigi an sezaryenlik olacakmışız, cok korkutuyor beni sezaryen.
Artış marka mı? Bende emin olamadım bişey demedimcanım kısa olandan ben aldım Artış marka galiba. Ama geri yolladım bugün. Çünkü benim göbeğim şuan tam oldu. Biraz daha kilo alırsam ve doğum sonrası hemen erimiyor dedi arkadaşlar hatta ödem bile oluyormuş ilk günlerde olmaz diye korktum. Üst bölümü ve alt bölümü bol ama göbek kısmı dar geldi. XL almıştım büyüğü de yokBoyum 170 cm kg 89 şuan Benim vücudum şuan göbek yani öne doğru şiş öyle kilo aldım. Diğerini bilmiyorum
Canım bence sen sezeryana hazırla kendini daha vakit var bebiş büyürbide kilolu bebekte normal doğum daha çok korkutuyor beni o dar alandan nası çıkacak çıkabilecek mi gibisine
Evet sağolsun çok yardımcı oldu kendisiÇekim için genelde bunu alıyorlar güzel görünüyor. Smgg almıştı sanirim bundan.
Ablasi 38+6da dogdugunda bu kilodaydi. Sezaryenin yollari tastan anladigim kadariyla
Ay çok heyecanlı sağlıkla sıhhatle kavuşun inşallah miniklereBugun 33+6 daydik. Muayenemiz vardi, kapidan girer girmez doktorumuz sezaryen için gün verdi
Bizim şafak 15 kızlar
22 agu 36+0 da kavuşuyoruz oğullara
Planlı olması daha iyi olur önceden üzülmeAblasi 38+6da dogdugunda bu kilodaydi. Sezaryenin yollari tastan anladigim kadariyla
Şu anda beklenen en yakın doğumBugun 33+6 daydik. Muayenemiz vardi, kapidan girer girmez doktorumuz sezaryen için gün verdi
Bizim şafak 15 kızlar
Sağlıcakla gelsin yavrularBugun 33+6 daydik. Muayenemiz vardi, kapidan girer girmez doktorumuz sezaryen için gün verdi
Bizim şafak 15 kızlar
siz sezaryen ben normal doğuruyormuşumAblasi 38+6da dogdugunda bu kilodaydi. Sezaryenin yollari tastan anladigim kadariyla
Evet girmiş olabilirBen kıbrısı çok merak etmeye başladım. Doğuma girdi galiba. Girmese yazardı mutlaka
Çokkk heyecanlııı sağlıkla gelsin minnoşlarrBugun 33+6 daydik. Muayenemiz vardi, kapidan girer girmez doktorumuz sezaryen için gün verdi
Bizim şafak 15 kızlar
Vallahi ofiste 2 iş yapıyorum hemen foruma bakıyorum haber avr mı diye ne kadar yakın olduk bu süreçte birbirimizeBen kıbrısı çok merak etmeye başladım. Doğuma girdi galiba. Girmese yazardı mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?