2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar selam, hamile olduğumu öğrendiğimden beri kasık ağrım vardı en son tıp fakültesindeki doktor idrar tahlili istedi. Lökosit normal değerde ama lökosit esteraz pozitif çıkmış. Bu ne demek bilgisi olan var mı? İdrar yolları enfeksiyonu geçirdiniz mi ilaç kullanmak istemiyorum zararı olacak diye 😪
Canım sonuçlardan anlamam ama enfeksiyon varsa hemen tedavi edilmeli demişti bana doktor korkma bir çok kişinin başına gelebiliyor sanırım daha hassas oluyor idrar yollarımız bu dönemde doktoruna güven, güvenmiyorsan başka doktordan da fikir al ha birde bol su içmeye özen göstermeliyiz

Kızlaarrr ben geldimm 😍 bizim kızımız oluyoooorrr çokkk mutluyum 💕 Gönlümden kız geçiyordu, ama erkek hissediyordum. Hislerime güven olmuyormuş demekki 🤪 çin takvimi tuttu bende ama haberiniz olsun😁
Yaa cinsiyet öğrenmeler en güzel duygulara geçiliyor Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çin takviminde benimde kız gözüküyor bide kayınpederim rüyasında erkek görmüş yani muhtemelen benimde kız olabilir sağlıkla gelsinler çok mutlu oluyorum şu cinsiyet bilgisini görünce ayrı bi heycanı var 😂

Canım sonuçlardan anlamam ama enfeksiyon varsa hemen tedavi edilmeli demişti bana doktor korkma bir çok kişinin başına gelebiliyor sanırım daha hassas oluyor idrar yollarımız bu dönemde doktoruna güven, güvenmiyorsan başka doktordan da fikir al ha birde bol su içmeye özen göstermeliyiz
Doktorumla görüştüm bol su ve ürocare tek doz kullanmamı önerdi 🙏

Kızzlar heycanlı döneme yavaştan başladık. Cinsiyetler belli olmaya başladı... Kesinleşenleri ekliyorum. Beni etiketlersiniz.. Sonbahardagel Sonbahardagel ve PhoebeBuffay92 PhoebeBuffay92 Kızçelerimizi ekledim 💕💕
İki kızla açılışı yaptık hadi bakalım kız sayımız mı erkek sayımız mı çok olucak heyecanla hepinizin cinsiyetini bekliyorum :KK68:

B
Ya ben almıştım LCw dan bacakları çok sıktı gibi geldi kumaşı güzeldi ama rahat bulamadım, esnek mi canım kumaşı nasıl, benim aldığım esnemiyordu, çok oldu tabi alalı ama. Bacaktan sıkması da hiç iyi değil.
Ben normalde m giyiyorum ama xl aldım 2 beden büyük aldım sıkmıyor da bol dökümlü de durmuyor beli de ayarlanır olduğu için bol gelmedi canım benim

günaydın kızlar 🌺 bilinçaltının gücü adına bu gece rüyamda çok net bi şekilde oğlum olacağını gördüm 😁 2 kere erkek 1 kere kız görmüş bulundum , bakalım öğrenene kadar daha kaç kez göreceğim ☺️
Bende bir arkadaşımı su yeşili giyinmiş gördüm benimle mi alakalı yoksa arkadaşım da mı hamile bilemiyorum bir de yeşil hem kıza uyar hem erkeğe🥰

çok teşekkürler hepimizin gönlüne göre olur inşallah 💕 ama ilk olduğu için hiç farketmiyor başlarda hep kız olsun istiyordum elim hep kız bebek ürünlerine giderdi ☺️ şimdi tamamen nötrüm ne gelse çok sevineceğim yeterki belli olsun 😍
Bende bugün markette biberon gördüm pembe ve mavi alsam mı diye düşündüm sonra Bi elim birine gitti Bi diğerine sonra neyse sonra alırım netleşsinde diye düşündüm ikisinin de rengi çok tatlıydı💞

Bende bugün markette biberon gördüm pembe ve mavi alsam mı diye düşündüm sonra Bi elim birine gitti Bi diğerine sonra neyse sonra alırım netleşsinde diye düşündüm ikisinin de rengi çok tatlıydı💞
ayy inanır mısın aynı şeyi yaşadım bugün, ip almak için japon pazarına gittik Wee nin bebek ürünleri de vardı fiyatları da uygundu , biberonlar emzikler burun aspiratörleri falan dediğin gibi renkleri ya pembe ya maviydi elim gitti ama hangi rengi alacağımı bilemedim geri bıraktım 😁 iki renkte cidden çok güzel ama ben erkek olunca her şeyi mavi ya da kız olunca pembe yapma taraftarı değilim daha çok unisex renkleri tercih ederim zaten illa pembe ya da mavi bir şeyleri olacak ☺️

Merhaba kızlar dün ve bugün biraz fazla ayakta kaldım galiba, kasığım sızlıyor sanki biraz korktum. 🥴 Hemen eve gelip ayaklarımı uzattım, bı de AVM de lavaboda çok çok çok açık kahve minicik bir akıntı gördüm beyaz akıntıyla birlikte canım sıkıldı. Yarın doktora gideceğim zaten sabah. Bugünde daha yorulmayacağım. Bişey olmaz demi 😮‍💨duanıza talibim güzel anneler.

Kızlar sizinde karın bölgenizde pul pul dökülmeler var mı? Cilt kuruluğundan gibi ama gün aşırı bebe yağı sürüyorum suda içiyorum anlamadım acaba bebe yağı mı dokundu nedir sizde benzer durumlar oldu mu???

Merhaba kızlar dün ve bugün biraz fazla ayakta kaldım galiba, kasığım sızlıyor sanki biraz korktum. 🥴 Hemen eve gelip ayaklarımı uzattım, bı de AVM de lavaboda çok çok çok açık kahve minicik bir akıntı gördüm beyaz akıntıyla birlikte canım sıkıldı. Yarın doktora gideceğim zaten sabah. Bugünde daha yorulmayacağım. Bişey olmaz demi 😮‍💨duanıza talibim güzel anneler.
Bol su iç uzat bakacaklarını dinlen canım o kadarcık normaldir bence

Kızlar sizinde karın bölgenizde pul pul dökülmeler var mı? Cilt kuruluğundan gibi ama gün aşırı bebe yağı sürüyorum suda içiyorum anlamadım acaba bebe yağı mı dokundu nedir sizde benzer durumlar oldu mu???
Benim yüzümde özellikle alnımda oluyor pul pul bugün göğüsümde de oldu valla bende nemlendirmeye çalışıyorum bol su içiyorum ama fayda etmiyor sanki pek

Benimde alnımda kuruluk var yüzüm soyuluyor gibi birde göğsümde pul pul dökülmeler var krem kullanıyorum ama bir süre sonra yine aynı oluyor

Back
X