2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kesintisiz ağlıyor diyorsun ya onun için sordum bir rahatsızlıktan mı diye düşündüm
O zaman bu hanımefendi sana çok nazlanıyor ☺️
Uykusu var ama uyumaya direniyor ve duramadan ağlıyor , ayağımda salladım ve baktım biraz uykulu gibi aldım kucağımda göğüsümde uyuyor şimdi

Kızlar bu bebeklere uygun bir çıngırak üretmemişler mi ben mi Bulamadım ya Fisher price'ın şu çıngırağına bir sürü para verdim Ne sesi var Ne bebek doğru düzgün elinde tutabiliyor..
ortası incecik bebeğin avucunda tutabileceği kadar kenarları da küçük ve yumuşak bir çıngırağı Neden kimse üretmemiş ve çok ses çıkarsın tabi

Kocaeli şehir hastanesi çocuk polikliniğinde çalışıyordum orda Nazan abak var kendisinden çok memnunum kesin çözüm bulup ona göre hareket ediyor hastalarına gidebilirseniz tavsiye ederim bizim de doktorumuz
Saol canım randevu nasıl alınıyor kendisine özel muayenehanesi var mı

Evet nasılsın bir sorun yoktur umarım 🙏

Boyu evde ölçtük 60 62 cm gibi bişey kilosu da 4400 gr canım

Bizimkinin elleri çok oynadığında soğuyor yoksa evin ısısı iyi ama evet demir eksikliği de yapıyor

Kaç çıktı ve kilosu nasıl ?

Bas 42.5
Boy 62.5
kilo 5400 cikti Ilay'in, buyuk kizimin doktoruna goturmeye basladik artik, o yenidogan muayenesi yapmiyordu bugun ona baslattik.

Ilay'n bas cevresine bu doktorumuzda hizli buyumus dedi.

Noroloji sevki verdi, ultrason da istedi yeniden. Gebeyken atesli hastalik gecirdin mi, evde kedi var mi, tiroid sorunu var mi sende ailende seklinde sorular sordu. 2 noroloji birden takip edecek artik.

Kansizligi icin demir yazilmasina normal dedi, ama kansizlik da bu ayda cok normal dedi. (Bu doktorun asil dali hematoloji)

Iyiyiz yani bence, biraz iriyiz de galiba :)

Bugün kontrole gittik biz 2.5 aylık 58 cm 5450 gr
Aa biraz tombis mi ne masallah kuzuma ❤️🧿

Kizlar bayadir yazmiyorum.

3 ayi dolduran annelere birsey soracağım cocuklarinizin boy kilo durumu ne oldu?

Bir de eller buz gibi diye konusuldugunu yakaladim, ilay 1 haftadır demir ilaci iciyor elleri isindi.
Nazenin 7 kilo 62cm di 3 aylıkken baş çevresi 37.5. 33 doğmuştu. şimdi 3buçuk aylık olduk. Genelde sol elini ağzına sokuyor ıslak oluyor ama ben ebi 26 derecede tutuyorum soğuk olmuyor ç. Neden erken başladılar demir ilacına?

Kızlar Kocaeli Bursa ya da İstanbul Anadolu yakasında önerebileceğiniz çocuk doktoru var mı..
Tuzla Okan Hastanesi sevinç çabukoğlu. Ben de 2 ay kontrolünde gittim çok memnun kaldım 40 dakika Vallahi kontrol etti çocuğu tüm sorularımı sorabildim. hastane olarak güzel yani her randevuyu yarım saat arayla veriyor zaten yarım saatten fazla baktı ama doktor

Bas 42.5
Boy 62.5
kilo 5400 cikti Ilay'in, buyuk kizimin doktoruna goturmeye basladik artik, o yenidogan muayenesi yapmiyordu bugun ona baslattik.

Ilay'n bas cevresine bu doktorumuzda hizli buyumus dedi.

Noroloji sevki verdi, ultrason da istedi yeniden. Gebeyken atesli hastalik gecirdin mi, evde kedi var mi, tiroid sorunu var mi sende ailende seklinde sorular sordu. 2 noroloji birden takip edecek artik.

Kansizligi icin demir yazilmasina normal dedi, ama kansizlik da bu ayda cok normal dedi. (Bu doktorun asil dali hematoloji)

Iyiyiz yani bence, biraz iriyiz de galiba :)

Aa biraz tombis mi ne masallah kuzuma ❤️🧿
Kuzum kaç santim doğmuştu Benimki az uzuyor gibi düşünüyorum da o yüzden sorup duruyorum yanlış anlama

İlay kaç santim doğmuştu kaç olmuş canım boyu fazla mı uzamış yani güzel bir şey değil mi Çok uzaması
49 cm dogmustu canim, simdi 62.5 olmus doktorumuz boyuna kotu birsey demedi ama babasi da ben de ufak tefekiz diye ben bi dert ettim, ona da 7 nesil otenizde uzun boylu bile varsa cekebilir dedi
Nazenin 7 kilo 62cm di 3 aylıkken baş çevresi 37.5. 33 doğmuştu. şimdi 3buçuk aylık olduk. Genelde sol elini ağzına sokuyor ıslak oluyor ama ben ebi 26 derecede tutuyorum soğuk olmuyor ç. Neden erken başladılar demir ilacına?
Aa masallah baya tombis o zaman Nazenin kuzum da❤️

Hgb dusuk diye önceki norolog baslatmisti, zaten 4 aylikken aile hekimleri baslatiyor demir ilacina biz biraz erken baslamis olduk.

NewMamaa NewMamaa Canim kirk kere sor, bin kere sor ne olacak sanki.
❤️

Teach_Mavi Teach_Mavi canim ne oldu, neden doktor ariyorsun??? Bir sorun yok degil mi?

49 cm dogmustu canim, simdi 62.5 olmus doktorumuz boyuna kotu birsey demedi ama babasi da ben de ufak tefekiz diye ben bi dert ettim, ona da 7 nesil otenizde uzun boylu bile varsa cekebilir dedi

Aa masallah baya tombis o zaman Nazenin kuzum da❤️

Hgb dusuk diye önceki norolog baslatmisti, zaten 4 aylikken aile hekimleri baslatiyor demir ilacina biz biraz erken baslamis olduk.

NewMamaa NewMamaa Canim kirk kere sor, bin kere sor ne olacak sanki.
❤️

Teach_Mavi Teach_Mavi canim ne oldu, neden doktor ariyorsun??? Bir sorun yok degil mi?
Benim kız uzun doğdu ama sonra az uzuyor ya :( yanlış mı besleniyorum aaba

Back
X